Прайм Тракс

Прайм Тракс

MilkService — великий логістичний оператор в Україні, який надає комплексні послуги підприємствам молочної галузі — від збирання молока до доставки готової продукції. Працює на ринку з 2009 року, налічує до 200 осіб персоналу, має свій транспортний парк (від легкових до вантажних автомобілів), власне СТО.

Отзывы о работе в Прайм Тракс, зарплаты

1. 28 апреля 2025

Гаряча вакансія для Антуана- це коли сидить на кріслі » директора», а відчуває себе як на сковородці. А виглядає для підлеглих як красень—мандрил-сфінкс.
    Якщо він своїм ртом озвучив денну ставку для водія 1500грн., та ще й пояснив що це в суммі за місяць буде 45000грн, ну то виходить що це за 30-31 робочий день. А то що рядом стоїть цифра 60000 за міцяць це ще раз підкреслює , що він дуже талантовита людина ,що видає оксюморон ,замислюючись тільки як ростуть квітки у садочку. Але це за повний місяць без жодного відпочинку як для робота — Вертера. Та спросіть у нього, як він тоді поділяє сутки на робочий день. І це тільки початок ваших казкових напрацювань с тим мандрілом.

2. 23 апреля 2025

Кумедно бачити, як «Антоха жарит на баяне», а коллектив без гармошки відпрацьовує ці указівки.
    Наприклад, немаючи достатньо логістів, вони шукають помічників логистов, а ті в свою чергу помічників тих помічникив,що рядом з логистом. По суті це одно і теж, тільки з різницей що біля логиста сідають абитурієнти- школяри та дивляться на цей цирк, думая про себе «Навіщо мені це мені потрібно?»
    Чи наприклад шукати автомеханіка називаючи його — «черговим» або » лінійним», бо це теж одне і саме, да хоч назвіть його «вахтовим», це йому до одного казкового місця, все одно що крутити гайки на подвірьї підняв кабіну, чи зриватися в спішному порядку в догін машини, що везла молоко, та не довезла, бо зламалася, та в режимі аврала спасати молоко, бо в поганому варіанті Антоха роздасть його замість зарплати, щоб жінки з нього творожок, та блінчики напікли шефу.
    Ну а про мийщика- відмивальщика, мабудь Антон думає його здавати в аренду, як холопа по визову. Чим не бізнес.
    Ну всім менеджерам- менеджерів, можу підсказати одне зільє у аджиків, що вони катають в малі кулькі з «мумійо», а від бідності с куриного помету,та щось туди казкове добавляють, а потім релаксірують, в дивном спокої на все нервове та огидне.

3. 20 апреля 2025

Ще раз підкреслю, що мої слова тільки в останню чергу для працівників цього офісу,які читая це ломають олівці в руках ( як отой шапко-крадій зі словами » Аста-На-Витесь», що мріяв, та вже точно пригає по пінькам), а для тих порядних людей в першу чергу які шукають доброї роботи, та взаємної поваги. Бо я їм бажаю не вставати в ті дарування «фірм»,що схоже на те що залишає стадо корів. Бо такі фірми створюються тільки для наживи власників, нехтуючи всім, навіть повагою до себе, бо виною є тільки жадібність іх невігластнасті до людей.
    Фірма, що раніше себе рекламувала як «Мілк-Сервіс», а потім зрозуміла, що з цієї назви як з коняки, тільки підкови можна здерти, вони почали себе рекламувати під другою назвою «Прайм-Тракс». І я впевненний, що вони вже замислюються над тим, що і ця назва вже засвічена, та треба щось новеньке. Наприклад «Водогін- Молокогін», або «Молочні берега- Кремові вуса». Бо там де відпрацювала «Мілк-Сервіс», а в перекладі «Молочний сервис» це дуже нагадує дітячий садочок, де на вході написано «Все для діток, і ні для кого іншого». І де по казковим прайсам закуповуваються молочні продукти, а потім в більшості виноситься з кухні дивними вечорами в баулах, оставляя діткам не солодкуваті молочні каши, а якусь гарбузову огідну на воді. Отож і воротять ложками біля тарілок, та проявляють дітячу смікалістисть затягуючи до нескінченності цю справу. Ну а під назвою «Прайм- Тракс» мабудь високі уми в офісі думали ,що їхня фірма буде звучати просто і гордо «Найкращий-Грузовик-c». Та більше підходить назва «Прайм- Трахт»-що в перекладі » Зазвичайні ***».
    Гарного Великодня, шайтан- компанія!

4. 20 апреля 2025

Интересно наблюдать за реакцией людей , у которых что-то поджимает от неудобной правды . Ставить отрицательные медальоны, как смайлики, это не только смешно в плане ваших способностей и необучаемости, но и подтверждение отрицательной селективности «Прайм-Трахт». Когда определённым » гениям» такого спецотлова дают две кнопки- красную или зелёную, а во времена оны ( когда кнопок не было в природе) в Колизее большим пальчиком указывали «казнить ( , ) нельзя ( , ) помиловать» и тем самым закрепить выбор индивидуума в том ,что он всё-таки чего-то Стоит…, особенно в плане «решалы». В данной же » Трахт-Прайм» все действительно проходят селективный отбор, только отрицательный, поскольку думают только о том, как они выглядят в лучах заката. И та правда ,сказанная про них вызывает в них реакцию, но только как у медведей от испуга. И как у любой медали есть две стороны, так и я почту за честь даже ваши минимальные способности сказать мне «фе».

5. 12 апреля 2025

Знаю одну фирмочку, не по наслышке, поскольку довелось испытать в «натуре» седло неплохой машины. Так вот, мой коллега, уже не парень, но и в пенсионеры далеко, работал тоже на фуре. Бедствовал, пил так, что носки не мог себе обновлять вовремя, поскольку » спиритус-вини» полюбил безмерно. Но на работу утром как штык, хоть и уже с пластмасовым лицом непохмела. Работал, и держался уже три года, поскольку до этого анализы собирал по лабораториям и в спичных коробочках и в бутылочках, и вёз в общий пункт анализаторов «дослідників калу» , як писав Митець.І фірма це дуже знайома в Києві бо на кожному подвірьї її знають, як тих, що Митець дуже вражающе дав їм окресленний статус. У тій фірмі я теж водієм, не так довго, як хотів власник задрипанного автопарку, але у мене була машина добра, як той с «Укрєвротрейд групп». що пригає навколо похолжої, та кривляється як дурень в квадраті. Р.обив я за зазначену зарплатню, що він чесно оголошував що вона не нижче за середню. Але при всіх цім пишався що платить мало, а ви як робили так і будете у мене робити, бо НАВІЩО ВИ МЕНІ ТОДІ ПОТРІБНІ !!!
    Я мав свої інтереси у ції істоти попрацювати, не звісно не довго.
    Отож я привів приклад однотипної структури як і «Прайм Тракс», с відмінністю всього лиш одного — один каже вслух правду, та принизуючи посміхається, а другий бреше, та в кривді теж посміхається своєю безкарністю. І це має своє коріння, бо такий пацюк, Антуан ніколи не прописував навіт половину окладу в договорі про найм, чи в приказі с окладом, ну скажем в 25000 грн. А від тоді від краде та посміхається. Бо перез судом він захищений .

6. 9 апреля 2025

Колектив, мабуть так тобою тобою пишається, бо ти той чоловік, що роздає преміі !!!
    Та платишь більше чим остальні работодавці !!!
    Може ще довавишь, що платишь вчасно .
    Іноді щоб втриматись від передозу вже нестримного сміху, твоїм робітникам раджу виходити на свіже повітря та глибинно дихати. Бо кінський регіт твоєго колектива настільки заразний, наскільки можна уявити що люди тільки так знімають ємоційну напругу в роботі на тебе. Бо якщо ти, Антуан гарцюєшь на стулі , то всім твоїм посіпакам теж скакати вздовж твого офісу.
    Бо це тільки нагадує скачки на стульях в » Большой прогулке»с Луи Де Фюнесом під музику «Ein Jäger aus Kurpfalz «, але головне той цирк в твоїй фірмі.
    Якщо я прийду до тебе, звісно інкогніто, як новий заїкающийся від невпевненості новий водій, ти теж мені «»Своєчасну виплату заробітної плати вище за середній рівень по ринку + премії»» начислишь ???

7. 7 апреля 2025

Антуан, тебе как настоящему ихтиандру, что на суше не может жить, и в воде не рыба, а мешок с хвостом, скажу ,что способен ты на немногое. Без таланта, в балете не танцуют, такие как ты свои меха роздувают в геликон для важности, и напыщенности. А от такой экспрессии вокруг тебя собираются только те, что соответствуют твоему развитию, не вызывая в тебе отторжения. Как правило это малая кучка подхалимов, наглёнышей и вороваек. Это твой костяк фирмы от которой один позор, а не бизнес. Ты конечно можешь гладить свой кошелёк и разговаривать с ним, но разговаривать среди людей ты так и ненаучился. И не научишься, как человек в возрасте, сформировавший себя ещё в подростковом возрасте, и остановившийся на уровне- » Уважаю сильного, а не умного».И остался на уровне клинического идиота, который не может ничему учиться. Уверен, что даже для женщин, что оказывают тебе услуги совместного досуга — ты только мешкообразный кошелёк. Интересно , почему люди от тебя с такой лёгкостью уходят ? Возможно так люди чуствуют себя после бани, смывая с себя весь этот смрад, о котором даже и вспоминать не хотят. Не оттого ли ты так нуждаешься в клиринговой отмывке салонов твоих машин, думая, что это поможет, совершенно не понимая, что достаточно только поговорить с водителями коих судьба дала навык узнать тебя как ничтожество- лиходея. Ты как тот бобик, что сравнил себя с орлом на вершине Кавказа, сидя в клазете на краю ….
    Людей ищешь ???
    А что ты им можешь взамен дать ? Обещания ? А если этот бобик уже обмяк, и ты не способен даже на малое. Или ты свою фирму, как старую козу, будешь наряжать в бубенчики, и расказывать всем, что ты в Швейцарии на Альпийских лугах, и тебе стоит верить , только потому, что ты такой » красавец».
    Хотя один реальный вариант есть у тебя. Каждый день ты собираешь коллектив для работы, а после того как люди отработали тебе этот день ты становишься у двери и раздаёшь каждому, как у поляков называеться «днёвку». Итак каждый день,не перепутай не шоколадные зайцы коими ты кормишь людей каждый день, а обещанное бабало, без протяжек и обещаний. Вот тогда и люди потянутся как на хокей.

8. 3 апреля 2025

Таке переконливо враження ,що ти, Антуан, мало з ким залишився.Бо так тіряти массово і водночас тіряти працівників може керівник дуже одарованний на всю голову. Ти те тільки кидаєшься на людей, що прийшли по добрій волі робити на тебе, заробляти на тебе, та всьому є край. І ти як людиноненавістник, в люті та злобі не можеш створити колектив для співпраці, бо думаєшь що ти в хліву зі своєю скотиною. Та як би ти був свинопасом, то тебе б свині збили з ніг, та розірвали, бо люба істота розуміє де ворог.
    Все що ти за душею маєшь це свиню- копилочку, що наповнюєшь в значной мірі грошима, що ти підло крадеш у колективі, гладиш її, спиш з нею, пишається .Це все що ти маєшь- бо насправді ти дуже бідний, та одинокий, в суспільстві людей.Скриня с мотлахом давно поїла моль- оце отримання твоєї » Прайм- тракс», чи «Мілк сервіс».

9. 2 апреля 2025

Cherchez la femme (Шерше ля фам) . Антуан, справедливо заметил.
    И начал искать …
    Ищу женщину , определюсь при личной встрече в кабаке «Голубая устрица». Важен только внешний вид.
    Могу предложить на должность помощницы , ну скажем логиста- телефониста, обещаю повышение при определённых обязательствах на отпетого логиста, а затем за особые заслуги можно и в мененжер- логиста- грозы всем водилам.
    Как отпетый кот- баюн, умеющий правильно оценить талант соискательницы также предлагаю побывать в роли помощницы бухгалтера, а если она ещё и на рояле умеет играть, то сразу с повышением до бухгалтера- помощницы , той что на особом статусе…
    Для мойщика- чистильщика также могу презренно добавить работу по выезду, точнее по вызову. Может выезжать поездом с Kärcher и отмывать на месте всё и всех, особенно на ферме крупного рогатого скота.
    Ну и как обычно ищу водителей, не тех ,что носят за пазухой подкову в натуральную величину, на особый торжественный случай, а тех «Cherchez la femme » в роли водителей- овечек.
    Готов платить своими обещаниями много, если конечно карман мой потянет.
    А так же этих ,ну как их там путейщиков- линейщиков- что работают с гаечными ключами не меньше 32-го размера.

10. 29 марта 2025

Вимивати то огидство після кожного водія ,що він оставляє після себе, бросаючи запльовану, загажену машину як міра зневаги до цієї фірми, що його кидає на гроші. Тобі не здається ,що за 15000 грн ти наймеш тільки марьівановну,що вміє тільки шваброю помити твою машину, та вінечком обмісти павутіння, а не того кого ти хочешь найнять за ці гроші, що буде вичищати вкрай загажені, салаленні, гідотні кабини тягачей, та їх вимивати Kärcher снаружі. Любий хлопець на мийкі вантажівок заробить вдвічи більше за таку виснажливу роботу, що міряється не місячним ганебним окладом, а часткою оплати за кожну машину. Це ще раз показує твоє свиняче рило перед людьми, яких ти хочешь ошукать. Бо ти даже не зрозумів як ти себе блазень видав, бо це і є реальна оплата працівнику. А коли ти пишешь про 40000-50000-60000 і до нескінченності , а потім маленькими сірими словави дописуєш » від вашого бажання робити, та заробляти», щоб потім однозначно сказати, що ти робив не так як ми бажали від тебе. Ти просто огідний пацюк, що кидається с веріском на других, щоб забрати приваблевий кусок добичи.

11. 28 марта 2025

На добрій фірмі влаштуватися не так легко, тому що якщо хтось вибиває, він насамперед підтягує своїх друзів, бо знає і свою відповідальність ( як у якудз старший брат в відповідальності за того кого привів) , а замість цього новий водій отрумує ті самі умови роботи , та винагороди. Тому туди заходять люди со сторони коли є «вікно можливості».
    У поганих фірмах все навпаки , бо вони антіподи в свойому розумінні коллективної співпраці, та напрацювання взаємної вигоди, та поваги. Це нагадує як «Папо Карло»(керівник) стугав свого деревьяного хлопця, випробував його «дерев’яну » голову в житті. А тепер уявимо в множині, та на користь цього «Папо Карло».
    Антуан, тобі не ікається. Хіба ти так не живешь з міркуванням того, що «з кожної паршивої овці хочь шерсті клок».Бо ти так ставишься до людей, як невігластна істота.
    А тепер трошки математичних висновків, що зроблять із тебе Апполона, тільки без фігового листа. Ітак кожного місяця на рекламу в пошуках робітників ти тільки на одному порталі Work.ua витрачаєшь не меньше 11000грн.І це постійно кожного місяця,без перерви!!! Не один, не два,і не п’ять років, це бере начало с утворення псевдо-фірми.Зараз коли люди массово тебе посилать до біса в смоловарню, де тобі саме місце, та й уходять від тебе, щоб своє життя не марнувати в свинарнику. Ти вже спокійно тільки одному порталу платиш не меньш 25000грн. А ще є і другі ( наприклад на красному фоні).
    Отож скажи мені в чому сенс та вигода платити не меньш чим 30000грн на місяць в пошуках людей , а не підтримувати нормальні стосунки з тими ,що на тебе працюють , бути чесним ( тебе це нестосується зовсім) з робітниками ???
    Відповідь тут дуже проста, бо ми зайшли с того боку міркування, що доводить просте матиматичне рівняння. С одного боку що ти витрачаєшь, а з другого боку на скільки ти обкрадуєшь кожного та в суммі всіх робітників. Тому і поставив ти цей профіт на потік обмана працівників.
    У Бельгії я відстоював вихідні біля цієї статуї ( 51.09604025293058, 2.570625444285 Beaufort beeldenpark: Christophorus — Gerhard Lentink ). Це дерев’яна статуя нижньой частини Аппалона, що створена якраз з натури таких як ти, Антуан.

12. 27 марта 2025

Одного разу я зустрівся с хлопцем ,він мені запропонував добрі чесні умови роботи на фурі. Не високі, але і не принизливи- середні. Та ми поїхали подивиться його вантажівку.На тій базі ( за межами Києва)був добрий автопарк euro 5,6 ,що їздили на європейскі напрямки. Но ми підійшли до машини, що не красувалась серед них. Хлопець назвав ціну за км, добові, умови праці що мене влаштовувало .Але ж я не бачів стану машини. Коли він відчинив двері тягача- це було навіть мені дивиться жахливо , таке враження то був притон для наркоманів що жили в смітнику.Обійшовши машину я лише переконався в тому ганебному стані всієї машини, що може тільки їздити за графіком :три дні її ремонтують- один вона ковиляє на трасі, і так далі.
    І я йому задав лише одне запитання- » Навіщо ти її купив ? Це ж відро з болтами !»
    І отримав доволі чесну відповідь- » Я хотів щоб вона обслуговувала » Нову почту», та заробляти на цьому. Я розраховував її трохи привести до ладу, да щоб їздила. Я сам інженер- програміст і мені це як стабільний заробіток, на який я не буду тратити свій основний час.»
    Це правдива історія ,але тут вона як аллегорія, того сумозброду ,що коїться в «Прайм тракс», та її клона «Мілк сервіс». Цей автопарк, такий же смітник в жахливому стані, де якщо потече десь з баку солярка, чи молоко з цистерни властники готові лише заткнути цю дірку пробкою від шампанського,щойно випитого з нагоди свята, та без. Бо у них це свято нескінченне поки люди приходять,пробують, та оплачують за свій рахунок ім банкет.

13. 26 марта 2025

Робітники офісу.
    -Кто ж не знає Антуана, он у нас — козирний туз.
    Керівник.
    — Я снаружі молохольний, но заборістий внутрі.
    — Опа-опа, мило і мачало,
    Опа-опа, ми почнем з начала.
    Керівник.
    -Ітак нам на сьогодні потрібні люди, багато людей, тільки,щоб мали вид лихой та придурковатий, даби не смущати обличчя начальствующеє.
    Писарь ( людина оброзована,що має робити стенографістом).
    — Що писати?
    Керівник.
    — Пиши дурню все що я промовляю,бо це буде розповсюджуватись на цитати,мої прикази, мої доручення, та не забувай описувати мою ємоційну жестікуляцію.
    Ітак пиши мій указ, що я наголошую конкурс на вакантні місця, на ,які треба пройти іспити, та випробування, а саме:
    — робітник кліренгової індустрії.
    — Це хто такий?
    Начгар.
    Дурні, це той що вміє мити машини ззовні, та особливо внутрі кабін.Бо там все запльовано, в окурках, та смраді диму, та копиті.Тим паче ,що наш слюсар дуже любить сідати с своїй засмаленній робі в кабіни, і щось там роздивляючись колупати.
    Керівник.
    Так ми відхилились від дуже вражающого списка, бо там проще назвати кого ми не потребуєм,наприклад мене,людину, що вміє тільки вас всіх посилати…до надійних прихованих місць.

14. 22 марта 2025

Мені ,Антуан, дуже нагадує такого собі хижака- проглота, або за морським академічним терміном » Європейский удильщик, або морский чорт». В особливості того відростка- поплавком,що приваблює пропливающих риб.І якщо це іронія, то дуже жахлива в своїй правді. Отой ,Антуан- одоробло, робить теж саме що і ця істота- він роками тратить гроші і немалі на рекламу щоб здивувати своєю щедрістю в зарплаті. А далі вже по класиці водного світу . Отож хтось вірить і не вірить,але підпливає отрумуючи практичне навчення. В цій аналогії ,є дуже важлива річ- у цій конторі нема і не буде других важелів приваблювати людей о крім дешевого прийому. Отож він думає що дурнів він буде находити всеодно, поскільки написати сьогодні зарплату 50000, завтра 60000, і так далі, він ставить за реальну мету вас потримати два- три місяця та заплатити меньш чім платять другі перевізники , виснажуючи вас . У тому і паскудство цієї свинячої контори.

15. 21 марта 2025

Антохе напевно дуже весело керувати. Бо його невгамонна натура доводить до того, що робітники не знають де він сьогодні буде, чи на столі, чи під столом. Бо бути кевівником це насамперед зрозуміти чим заслужити повагу в коллективі. А це дуже складна , а більшості непосильна задача для дурнів. Тож і розбігаться всі як від прокажонного : слюсарі- аматори, водії, що не згодні терпіти себе в ролі ішаків, дівчата -логисти, що не можуть постійно находитись в нервовуванному стані між молотом та на наковальною ( а точніше між псично- одарованного керівника, та роботою з постачальниками та водіями), бухгалтера ( окрім статутної особи), та помічники миловаренної бухгалтерії. Бухгалтер по начисленню заробітної плати натомість повинна вміти подтасовувати списання с заробітних плат — це її первична задача.Тяжко осмислювати, що твоя фірма гуано, та люди чураються тебе, як прокажонного. Бо самозакоханність та надмінна заразомілість, та твоя пиха на людьми зробила з тебе інвалида на всю твою голову, і ти як той мішок з куриним ***, що смердить за милю, да від кого люди стороняться з рвотним рефлексом. У тебе остаються тільки дуже малий круг людей з волохастими руками, що на особистому статусі. А всі інші в великій кількості робітники, що робили на тебе. та по остатку роблять- це статисти крайньої неповаги до найманців.

16. 15 марта 2025

» Без лоха у нас життя нема»- девіз контори » ПРАЙМ ТРАКС ООО», за їхне доволі криве дзеркало кривих р*ж, що ледве натягують гримасу доброзичливої усмішки » МІЛК СЕРВІС ООО». Ця душе дешева фуфло- контора створена для перевозки молока, та продуктів кінцевої переробки, та трохи сопоставимої сільскогосподарський сировини. Якщо проще ,та лаконічно- це молоковози, але дуже не честні , жахливо жадібні, від тоді і скупи, та вороваті. А с кого можно красти ? С тих що їм платять не вийде. Остається тільки ті .що на них роблять. Це поставлено на поток, як правило прийняття людини до штату. Дівчат що щось клацають на клавіатурі, та дивляться на свій манікюр щоб не нашкодити, та в дзеркальце- що з них візмеш- правильно нічого, тоді чим іх зацікавити- правильно нічим, бо жадібність властників не дає можливості їм зоробляти стільки, щоб вони зрозуміли значимість цієї роботи. Від тоді нервовий стан, хамовитисть на логистиці, та бажання поскоріше поміняти працю, а можливо і виїхати з країни, де ця робота оцінюются як мінімум в двічи. А тепер подивимося хто ж остається — правильно тільки водії. Бо там можно красти стабільно с людей, створив умови не взаємної праці, а взаємної неповаги, що базується на тому що вони водіїв ставлять в умови, що не дає їм можливості перепровіряти росхід палива, та не дає можливості уйти с цієї конторі з справедливим разрахунком. Бо робітникам мабуть і платять, але частками, та так щоб вони напрацьовували більш, чим получають. Щоб тримати людину на зарплатню в один місяць, та недоплачувати йому кожного місяця. А це векика частка від обіцяного зароботку Вона коливається від четверті до треті обіцяного грошовой винагороди.І це якщо без пригод,що дають однозначно ва поставити в ролі терпіл. Це фірма ніколи не робила по іншому. Вона не могла не красти, бо такі влатникі. Вона не могла обманювати, бо ніхто із водіїв на таких умовах не буде у них робити. А ті умови роботи ставлять водіїв за скот. Бо ця фірма вам в лице каже на яких умовах ви будете робити, та бліяти,якщо готові на це- як барани або » бе-бе-бе», або як люди, що витирають соплі та жальогідно щось виговорюють «и- и — и- и».
    Але насамперед подивиться Що собі представляє ця фірма. Да нічого ! Мотрошний стан авто, ак старий автопарк, на який вчастно, не виделяється ніяких грошей на обслуговування, поки щось вже не остановить авто, та ніякого СТО, бо у них є замизгані дятли, що ту машину скоріше разберуть, до останньої рессори, чим заново здатні собрати. Крадуть у цій фірми з голови, » як та риба,що гниє», та по нисподаючий- начгар, це лис в курятнику, бо думає тільки де,що можна списати,да вкрасти. Водії на цій міняються так, що яж вітер дмухне. Фірма — моковоз, фірма- з рідні водовозам, фірма- мала да ганебна, фірма- що має автопарк наподобі чогось середньго між арбою. та сучастною машиною, фірма що ніяк, і ні що не вкладує в розвиток, а тільки виснажує її як мухи над реальним г….

17. 14 марта 2025

Любий водій в цій фуфло- конторі розуміє, що :
    1. Вказана та обіцяна при співбесіді в коридорі від от, і до знака нескінченносчі цих гопників ніколи небула даже на мінімальному зазначенному рівні , що це при плохій погоді, та плохому нашому настрію гарантовано отримаєшь- » Бо це лише начало нашоЇ великії та відвертої співпраці», а далі вже зависить тількі … від корів, та надою » прямотоку доїльних аппаратів» що їх наповнює в цистерни, бо тут ми не невинні ніяк. А бізнес без молока через края буде у нас хиблий, і ми будемо в величезній скруті. То щоб ти розумів, що наша фірма добра, але надо розуміти, та допомати…» дойним коровам».
    2. Ніхто тобі не казав, що ми розуміїм людськи потреби, не тельки як водія, але як біологічної істоти. Якщо ти у на робиш, то ми тільки виходимо з того розуміння ,що наш график- це сова натянута на глобус. І ти саме той чоловік, що погодився на те ,що тепер ти той філін рядом з совою,теж красуєшься в ролі чучело. Другої ролі у нас на тебе не має. То забудь про відпочинок, сон, і мінімальні потреби. Це нас не цікавить зовсім. А якщо заікнешся про правила роботи та відпочинку- та десь заспиш , то це буде оцінюватись, як злочин проти людності, що жде, та пье молоко. Ми тут тобі тільки допоможимо це зрозуміти, коли будешь рахувати остатки зарплатні.
    3. У нас принцип- ми платимо не тоді коли ти закінчив вахту, та мрієшь про розрахунок за зроблену роботу, а тоді коли ти будешь робити вже другу вахту. І ніхто тобі не обіцяє при звілненні отримати за останню каденцію.
    4. Ти всьго лише водій і знати як ми опрацовуваємо росходну частину по топливу,тобі не портрібно знати, це комерційна таємниця. У нас свої міркування на цей рахунок, та знати як ми міряемо по трекеру, по реальному стану двигуна, за надбавками по тонажу, за їзду по горбам, по плохим дорогам та інше— це не твоя турбота, і ти невправі піклуватися про тарування баку, реальному росходу машини, та щось нам доводити в суперечь. Бо ми це розцінюємо як велика неповага до нас, чесних. Що тобі скажуть, то і буде. А буде тільки велике списання, від якого у водія бажання робити на цій покидській фірмі не буде. ! ! !

18. 13 марта 2025

Вибачусь за синтактични помилки набору слів , бо не маю постійного напрацювання на клавіатурі, що були в останньому посту, та мабуть до простоти скажу вам, що ті фотографії мерседесів тягачей я бачив оглядаючи їх в натурі на базі , а також на узбіччі, бо там терріторія бази- це якесь маленьке под’вірья, де двум фурам роз’їхатись буде дуже вашко, тому машини водії кидають на узбіччі біля цього якоби базування фірми первізників молока. Ця картинка мерседесів це просто одне із обману , бо ті машини стоять на узбіччі як мусорні баки і не більше.А стан цих старих машин оцінить любий водій ,що має відношення до обслуговування фур.Ця фірма дуже схожа на мале стадо корів, о яких не піклуються господарі зовсім, в багнюці, та оставляючи за собою тільки гуано.
    Та якщо ви уважно подивитесь на те що відбувається у цій ганебній молокозбирально-перевізний фуфло- конторі, би бобачите, що вони вже пишаються тим що дають роботу жінкам, як водіям. Це вже то днище, що пробило дно з низу. Я не проти дівчат, та жінок, що роблять водійками. Я бачив їх в Європі, дуже мало, але бачив. Це тому що, якщо жінки згодні їздити по країні(нах) по місяцю, два- вони не обтяжені ані дітьми, ані сім’єю, ані умовами життя в машині, та на трассі. Я дуже розумію жінок що погодились на цю нелегку працю- бо в більшості вони мабуть мали сміжні профессії, але там де була можливість приходити кожного дня додому ,та піклуватися за сімейний уют, росподіл обов’язків та виховання дітей. Натомість вони мали умови для своїй привабливості, та потреб. Тому доля водіїв, особливо для напруженних та тривалих по місяцю- два це на 99 % чоловіча робота нескинченно їхати, та спати в сталевій будці вздовж трасс. Але все це я вам підкреслюю ради того, щоби ви подивилися на те що ця негідницька контора молоковозів вже пишаеться жіночим колективом. То що на фото, невірте- що вони в більшості водійки. Це дешеве рекламне маніпулювання дівчат, та жінок сфотографуватися разом.
    А саме головне в тому що якщо вони скотилися до реклами жінок, як водіїв, говорить вони вже не можуть наймати чоловіків, та жінок легше обкрадасти. Та подиться на ціх дівчат- хіба вони здатні заменити колесо на дорозі, чи розібратися простих ситуаціях. Вони думають лише, щоб доїхати до безпечного місця , закритися у машині, та спокійно переночувати без страху.
    А ці «работодавці» настільки опаскудили свою фірму, що взялися за жінок, як більш слабких істот.

19. 11 марта 2025

Подивиться на цей ланцюг відповідей, що вам поясне кто такі «Прайм Тракс», та « Милк Сервіс» . Бо як любий слідчий зв’язує подібне в других справах в суммі доказів . Так і я що мав спілкування,уміючи заходити з неприкритого тилу, а лише потім до керівництва, щоб не терпіти подібне, та не марнувати час на цих молоковозів.
    Дякую спільноті водіїв,що мовлять бо хочуть, та немовлять, але підтверджують правду про природу людей. В данному випадку родини Москалюків. Які настільки жадібні , що крадуть всюди де тільки можна . Жадібність приводить до руйнації обслуговування автопарку, що має і так соромний вигляд автохламу в більшості, та обслуговуванні водіями яких тримають як пса до будки- на ланцюгу. На СТО відправити автівку, пробачте- бо Маслюк скоріше свою краватку з’їсть, чим відправить на достойне обслуговування , бо там треба платити, а водію що соплі витирає та дозволяє негіднику знущатися- так скаже ти же хочешь у мене робити, той давай підтримуй робочий стан автівки. І ця схема робить роками, бо шукає цей негідник слабких та затурканих, готових на принизливі умови робітників, а точнішне- батраків, що ставить не вище скота. І як вирок іхнього жальогіддя,це те що вони, як і ті що дуже знайомі молоковози Києва не тільки не поважають людську працю, але нахабно підкреслюють свою свинячу поведінку, що руйнує довіру людей до цих покидьків. Вони роками шукають робітників, поставивши за мету з кожного красти. Але те що вони безсовістно крали, та спали з набитими пузами, і сладко хропіли роками приходить темна сторона відповідальності. То ті свині думали що роками так можно знущатися над водіями, тільки міняя назви своїх фірм. Але точки відкіку остаються, ваши ганебні імена не змінюються, рід занять теж, росташування також. Ви той людськитй смітник, якого дуже багато людей вас знають, та с задоволенням вам напихають солому в пельку. А від тоді нових водіїв вам дуже тяжко находити, ви оплачуюте рекламу постійно в пошукак дурнів. Та ви вже на узбіччі того людського мотлаху, як би ви себе не називали. У вас не має коллективу, і небуло ніколи, бо ви негідникі у всій своїй красі. І майбутнє ваших фірм- це занепад, а ваші родини будуть в собі ховати за остактами людского вигляду за рахунок кого ви свині жили.

20. 22 января 2025

Ця компанія — це справжній хаос. Директор кричить без приводу, часто ображає працівників на очах у всіх. Ніхто не застрахований від його агресивних нападів, і навіть якщо ти виконуєш свою роботу на найвищому рівні, це не гарантує відсутність зневаги. Плітки та інтриги між колегами — це звичне явище, де кожен намагається догодити керівництву за рахунок інших. В такому середовищі важко не тільки працювати, але й зберігати хоча б якусь повагу до себе. Це місце точно не для тих, хто шукає нормальні умови для роботи і взаємоповаги.

21. 27 октября 2024

Шахраї. Водіїв не вважають за людей. Щомісяця вираховують гроші за паливо, причому, не аргументовано. У вакансії пишуть заробітну плату 50000. Не ведіться. Навіть, працюючи цілодобово, знайдуть за шо не доплатити 12-15 тисяч.
    Логісти абсолютно не компетентні. Вимоги не нормальні. Якшо водій добу за кермом , а в грузити товар потрібно, наприклад о7.00 ранку, то нікого не хвилює нічого. Працюй і другу добу без відпочинку. Чіп карта-це так. Щоб було.
    Якщо ви хочете виратити здоровʼя та порушити нервову систему, тоді , однозначно, вам сюди.

22. 31 января 2024

Если вы хотите попасть в дурку после этой работы — тогда должность логиста в Прайм Тракс, он же Милк Сервис именно для вас. Отдельный Оскар стоит вручит директору Антону, страдающему комплексом психических заболеваний.

1. 27 марта 2025

Логист 1

Добавьте зарплату в компании Прайм Тракс

Добавить отзыв о работодателе Прайм Тракс

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Прайм Тракс?