Національна мережа аптек «Подорожник» Отзывы о работе в Подорожник, зарплаты
Зав. аптекой 2 10 000 .. 10 400 грн Зав. кассой 1 10 000 грн Заведующий 1 13 000 грн Заведующий аптекой 2 13 000 .. 37 000 грн Кассир 1 6 500 грн Логист 1 10 000 грн Провизор 5 6 500 .. 17 500 грн Фармацевт 18 3 000 .. 20 000 грн Добавьте зарплату в компании ПодорожникДобавить отзыв о работодателе Подорожник Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Подорожник?
Всі відгуки це чиста правда. Навіть нормально звільнитись не можна. Керівники радіють коли хтось звільняється. Вони блокують твою неофіційну зарплату і забирають собі. А тобі кажуть що все виплатили і розблокували зарплату. Як докажеш що тобі не виплати?
Стараються навішати на тебе неіснуючі борги і терміни за три наперед. Ще три місяці можна продавати. А ти повинен заплатити за них , бо ти звільняєшся а мав би продати терміни, аж тоді звільнитись. Не зміг продати, значить купляй. А потім товар залишається в аптеці і ще три місяці його продають. Як подвійну суму потрібно заробити на одному товарі!!!!!
Не витрачайте свої нерви і здоровʼя. Краще цю мережу обходити стороною!!!!
@Гость, ага, в оптових цінах будете ходити під прицілом 15 прослушок і камер, ще в туалеті поставили б, щоб весь офіс слухав, як ми ходимо в туалет((( і ще якось уже так складається, що не вперше і не вдесяте чую від різних людей, що саме в оптові набирають найважчих в плані спілкування людей, справжніх зміюк, може, такий збіг, але це факт. Коли не зайдеш і при чому в різні аптеки мережі, то тебе зустрічають настільки ненависні пики, що жах якийсь просто. Значить: а)не порядок в колективі або б) фірма створила «комфортні умови» і «гнучкий» 13,5 годинний графік , що тепер дівчата свою роботу і все навкруги ненавидять. Я й сама там працювала всього кілька місяців, не витримала цього гадюшника. Не можливо працювати там, де хоч і добре платять, але морально доїдають тебе за будь-яку дрібницю так, що жити не хочеш і все не світі не миле. Не йдіть у оптові, моя вам порада!!!
@Гость, добрий день. Це аптека оптових цін. Звісно є і мінуси, але найбільш адекватною вважаю саме мережу аптек 911. Тут немає таємних покупців, закрита викладка, часті переобліки, можна без проблем оформити повернення від покупця, штрафи тільки за дисципліну, махінації, в кінці місяця формується повернення просрочки на склад. Не конкурент по зарплаті, але працювати можна.
@Колишній співробітник, если не секрет, в какой аптечной сеть сейчас работаете с такими хорошими условиями? Пожалуйста, ответьте! Очень нужно.
Звільнилась з цієї контори 3 роки тому і це було моє найкраще рішення за все життя. Працюю зараз завідувачем в іншій мережі де немає таємних покупців, штрафів за невиконані плани, де закрита викладка і закриті двері в прикасову зону, не платимо за просрочені товари ні копійки. Жалкую що витратила декілька років на це дно як подорожник. Коли отримала трудову книжку то побачила що не дописаний рік стажу. Цікаво що змінилось за ці роки, судячи з коментарів нище — стало тільки гірше.
Жахлива мережа, нікому не рекомендую!!
Штрафи просто за все, відпрацюєш 260 годин, але аптека не виконує план, і -3000 тис від зарплати.
Мережа не може розщедритися навіть на банальні речі, починаючи від туалетного паперу і закінчуючи канцелярією, працівники повинні купувати все за власні гроші. За те на рекламу від блогерів подорожнику не шкода жодних грошей….
В РІВНОМУ керівництво лишилося НЕАДЕКВАТНЕ, таке враження, що там ніхто з головою не дружить
Хочеш звільнитися, нормально піти не дадуть, заморозять зарплату, по навішують повно не існуючих мінусів і тільки тоді скажуть, допобачення, успіхів вам .
Хочете зберегти нерви, працювати в норм умовах та отримувати відповідну ЗП, ідіть в будь яку іншу мережу !
В загалі «шарашніна кантора» , керівництво вміє тільки обіцяти і казати що ти погано працюєш , взагалі не маж поваги , великі плани , мізерні зарплати , відробити понад 200 часів и заробити навіть не середню зарплатню , про яку мотивацію йде мова ??? Не раджу взагалі пробувати себе у цій мережі , скупі власники навіть не виділяють засоби особистої гігієни )) А при звільнені можуть залишити вас без зарплатні 🥳
Працюю у даній аптечній мережі фармацевтом, і вся сфера моєї роботи мене не влаштовує. Від нешанобливого ставлення компанії, встановлення високих планів, до смішних зарплат. Нещодавно вони ввели логування (що це взагалі таке, а?). План у нашому регіоні був спеціально завищений, щоб не платити зарплату. Я пропрацювала понад 200 годин і нічого не отримала. Останньою краплею стало те, як завідувачка посміхнулася і сказала: «Зекономили цього місяця на зарплаті». Як так можна? На фармацевтів повішено стільки обов’язків, а завідувачка прогулюється. У неї план виконано, голди йдуть від того, що МИ продали, а вона сидить. Всі відгуки правдиві, я підтверджую кожне написане про цю компанію слово. Колись з поважної професії зробили з нас просто продавців, обслугу, у цьому винні компанії, які називаються на псевдо клієнтоорієнтованості. Команда не працює разом, кожен за себе, фірмі легше найняти людину, яка не задає питань, і продає те, що кажуть продавати. Більше не хочу бути пов’язана з цією сферою та компанією взагалі. Хочу гідну зарплату, хочу ходити на роботу з радістю, хочу жити з задоволенням. Не хочу обманювати людей псевдо «Турботою про клієнта», не хочу продавати ВТМ. Чи хтось взагалі знає, що це за виробник Баум Фарм? Де знаходиться виробництво? Куди може поскаржитися людина, якщо у неї будуть побічні від цих «диво-ліків»? Я дуже вас прошу, люди, змінюйте своє життя, не терпіть це, натовп завжди вирішує. Не бійтеся втратити роботу, бійтеся втратити повагу до себе!
@Гость, по Березані вам відгуків не дам, але в цілому скажу, що компанія Подорожник — велика брехня,з якої течуть великі гроші безсовісному керівництву цього «царства». Як думаєте, чому так стрімко щодня відкриваються їхні аптеки, за чиї кошти?? Правильно, за наші і за гроші простих пацієнтів, простих людей. Вони, як і ми, віддають останні гроші за ці діки, а подорожник ціни не може собі скласти і штампують ці аптеки де треба і не треба. Скотське відношення до фармацевта — не новина, але тут копнули ще нижче дна: встановили лічильник при вході в аптеку, щоб «статисти» офісні мали з/п піднебесну, хоча страждають херньою просто.А інші мережі, як-от «оптові ціни» з радістю перехопили й собі естафету: теж встановлюють таку ж херню. Сроки за свої рідненькі гроші будете вибивати.
Відробиш кілька днів по 13 годин — жити не хочеться, бо мало того, що пацієнти зараз стали жахливі просто, бо ти для них обслуга, так ще і керівництво колупає мізки за втм.Боже, доколи це буде тривати? Що ще придумає подорожник, щоб вгробити чимпобільше людей?
Отож, не раджу вам взагалі хоч якимось чином пов’язувати себе з цим «підприємством». Якщо маєте «підвішений язик, водійські права, фарм освіту(не обов’язково вищу) і хоч якесь бажання працювати — йдіть мед.представником. там теж не солодко,як куди потрапиш, але зоч сам собв режисер, не те що тут(((
Скоро в Рівному не залишиться ні нормальних завідувачів ні фармацевтів, з таким відношенням керівництва. Підняли зарплату, як кинули кістку, але ніхто тебе не слухає. Відношення з кожним днем просто гірше і гірше. Бажання ходити на роботу просто немає.
@Гость, таких як Ви пишете РД з’їдають, звільняють при першій можливості. Їх кредо, стервозність і хамство
@@Гость, за терміни знімають тільки з фармацевтів, а зав не чіпають. Хоча я вважаю що треба ( якщо вже так сталося ) знімати порівну, а то якось не справедливо
Читаю відгуки де зареєстрований користувач Ігор, пише «працюваЛа», ставить 5 зірочок, то аж сміх бере, зразу видно, що не підставний!!)
Люди!! Обходьте цей подорожник стороною! Керівництво знущається над працівниками, дівчата з останніх сил працюють по 13 годин, по 4-5 днів без вихідних. Постійні переміщення, якісь додаткові дебільні завдання які нікому не потрібні, робіть аби щось робили…чим більше годин відпрацюєте, тим більше з вас знімуть зп, якщо ви не виконаєте план. Керівники, деякі рд, мають такі корони і задерті носи, дивляться на інших людей так, як на рабів, мабуть вони всі позабували, хто дійсно приносить прибуток в мережу. Шкода тільки, що робота простих працівників, не оцінюється справедливо, а «нажираються» тільки вищий бомонд. Ніякої людяності, ніякої зарплати і ніякого здоров’я — ось, що чекає Вас в цій мережі. РД має бути таким, щоб до нього тягнулися, та хотіли з ним працювати пліч опліч, а ті безтолкові ляльки, які там поставали «дірєхторами» великими , абсолютно не варті нічого, без звичайних працівників.
Заробітна плата дуже мала, і ще платиш свої гроші за терміни навіть не по закупочні ціні, жахливе ставлення РД, графік роботи по 13 год в день , найгірша мережа з якою я стикалася( немає кому працювати, працюєш 3 дні робиш 1 дома а зарплата не міняється одне
Доброго дня! Я не знаю в якому регіоні Ви працюєте, але гарних відгуків про роботу в цій мережі аптек взагалі не маю.Плани з продажу беруться не зрозуміло звідки; протермінований товар сплачуєте зі своєї кишені(при цьому ціну не перераховують даже до закупівельної),
Постійно потрібно впарювати безкінечні ВТМ,ТПК.Не маєш права на перекус,працюючи по 12 годин. Низька офіційна заробітна платня.Хамське відношення РД до персоналу аптеки. І т.д. Не рекомендую тут працювати.
@Олеся, Ніхто собі карман не набиває, просто вбивається наоман номер, бо, якщо не буде введено — фармацевту штраф
Штрафи, планиі безкінечні ревізії, чорна та біла зарплата в комплексі. Тому думайте чи Вам таке підходить. Не найкращий роботодавець. Соц пакет на рівні похибки.
@Гость, і яка ж область, що все так ідеально? Що саме вам подобається: ТПК, ВТМ які потрібно пхати людям чи можливо строки які зʼявляються через те що пхаєш те ВТМ???? А потім за ці строки заплати зі своєї зарплатні та щє й відправити на офіс потрібно.
Компания просто дно!!!
Особенно КЦ ПОДОРОЖНИК
Никому не советую попадаться в «сети» этой компании. Со всеми штрафами будет работать в лучшем случае в 0, а в худшем в минус. Компания не ценит свои работником!
Задумайтесь
Привіт колеги прочитавши ваші відгуки дуже здивована м‘ягко кажучи.Працюю в компанії не перший рік і скажу одне хто працює той має.Ви хотіли не працювати і мати ЗП дуже цікавий у вас хід думок.Компанія дає всі можливості для заробітку просто потрібно бажання працювати.Чи багато вимог?Так, але вони відповідно оплачуються.Не знаю, яка у вас ситуація по дивізіях, але у нас найкращий РД, а ДД просто золота людина.
Якщо хочете ЗП працюйте і будете мати, а не нийте що все погано.
@Гость, моя порада: шукайте щось інше. Люди тут правду пишуть. Я сама не вірила, але зараз читаю відгуки і думаю, що треба ще щось шукати.
Дайте відгуки на аптеки в Березані. Теж все так погано як пишуть? Думаю влаштуватися на роботу в аптеку цієї мережі, але прочитавши відгуки якось вже не хочеться🤔
@Давно тут працюю, Повністю підримую, нас просто не хочуть чути! Через діяльність інших людей лишилися без хорошого керівника!
Фірма зовсім не вникає що робиться за межами офісу. В Рівному половина аптек на межі звільнення. Хоча і до цього не мало людей ішло до конкурентів.Регіонала, який був тут найтолковішою людиною просто зїли. Головною стає особа, яка дуже добре мутить схеми, краде товар на інвентаризаціях і яка була вже раніше звільнена за такі діяння, але якимось чудом вона знову влізла сюди назад. Існуюча шефиня взагалі себе дивно поводить. Чи їй вже всерівно, чи вони там разом вже роблять ці мутки… Такого дурдому тут ще не було. Навіть 3 роки тому, хто в тємі. А роботи скільки вже навалили! Щоденні інвентаризаці чого тільки варті. Плани вже зовсім не підйомні, зарплата просто смішна. Ще й за протерміновку деруть безбожно. Обстановка така, що на роботу зовсім не хочеться йти.Дуже чекаю, коли будуть відкриватись конкуренти на районі. Підемо всім колективом. Ще треба протриматис близько місяця.
@Оксана, а в подорожнике вы советуете скажите не бады собственного производства?всякие пустышки типа гепабам,магнебам и т.д…Чему вас в принципе учат «бизнес тренера»
@Гость, якщо не будемо радити щось дешевше , то зарплати нам не бачити. Ми заручники рабства під назвою «Подорожник», по-іншому не вийде. А що,може, краще в анц, де замість ліків з доведеною лікувальною дією проводять заміни на бади власного виробництва чи може в оптових добре, де треба буди останнім підлабузником і жоп0лизом, щоб тебе не вижили з аптеки?? Де краще, скажіть, ми підемо туди і не будемо радити людям всяке ….
Люди якщо вам пропонують фармацевти в аптеці щось «точно таке саме але трішки дешевше, або просто шось пропонують» не ведіться ніколи і не запитуйте в аптеках подорожник, порадьте щось! Люди які працюють в подорожнику ніколи не порадять щось шо вам допоможе, порадять лише що їм добʼє бонус до зарплати!
Для людей які хочуть іти працювати в аптеку подорожник, укладайте перед стажуванням договір, тому що по ішному, ніхто вам нічого не виплатить за стажування
@Олеся, вы сами ответили на свой вопрос. Если вы отказываетесь давать номер, то по любому нужно чей либо сотруднику ввести:свой, чужой, родственника, жены, мужа и т.д. Иначе он будет оштрафован за то,что не сумел выпытать именно Ваш номер. Такова политика сети, а не набивания кармана сотрудника. Выхода другого нет. Это не с целью наживы, а наоборот, сохранения зарплаты
Подорожник, а расскажите пожалуйста, почему, когда я отказываюсь назвать свой номер для бонуса, то в чеке внизу указывается, что бонусы пойдут на какой-то левый номер, то есть указан телефон не мой? Увидела уже дома. Конкретно случай в Харькове, рынок ХТЗ.
Это нормальная практика или кто-то из провизоров набивает себе карман?
Спасибо
Компания жадная настолько что не будет давать даже хоз товары !!!! Это все вы будете покупать за свой счёт,даже мыло для рук!понимаете уровень жадности?? Не дать сотрудникам даже елементарных вещей!
За сроки плати,за невыполнения плана сдирают 1-3000,штрафы особенно в зимнее время,хотя знают что многим сотрудникам тяжело добираться. Вопрос,какие штрафы у офиса который заказывает [вырезано] продукцию которую потом фармацевт должен за свой счёт выбить по срокам ?) Или может офис тоже скидывается на товары первой необходимости,такие как мыло для рук?)))я молчу уже за клей и бумагу) себя же не обидели ? Тогда какого черта ваши сотрудники это делают? Позор!!!!
читаю отзывы, вывод один: всё, как у всех, как и везде.
шо «доброго дня», шо «витаминка», шо «подорожник» — разные сорта одного гамна.
сочувствую всем, хто пошёл работать в аптеку.
Не благодарите за честный отзыв.
И так… зарплата — ваша ставка 10980,и это ваш чистый заработок при выполнении плана то и втм. Если вы валите план втм с вас (от этой суммы снимают 2000 гривен,если ТО то 1000 гривен. Если валите всё, с вас снимают 3000 )) и вы получаете 6000 плюс то что набьете голдами. А много вы набьете этой копеешной продукцией?! Это ещё вопрос. Так что средняя зп 12-13000. Выплаты… это отдельный [вырезано]) сумму в 13000 могут разбить в 6 -7 платежей,периоды есть выплат,а дат точных нет. Как хотите так и собирайте эти куски и выживайте ❤
Сроки,ещё одна [вырезано],с вас принудительно снимают за сроки и купленный вами товар просроченный получает офис ❤
Требование за 13000 зп это жесть,впоть до того что созданы опросники на вайбер где вас оценивают люди(не объективно ). Человека оценивают за 13000 в месяц))
За перевыполненый план вам доплатят дулю с маком,и повысят план на след месяц ❤ когда эти жлобы задумаються в какой [вырезано] превратилась компания совсем не ясно))
Добрий день.
Співробітники висловлюють свої проблеми,з якими зустрічаються на роботі,компанія повинна знати все що,де,коли і вияснити чого так
Якщо лідеру можливостей цікаво що конкретно відбувається в аптеках на якій підставі звільнення то напишіть телефон за яким кожен працівник зможе зателефонувати і конкретно розповісти чим займається колектив аптеки
@Гость., у вас хоть прибиральниця миє, а в нас прийшла 10 хвилин ганчіркою потіліпала і все , а ми потім перемиваємо. Невже мережа така бідна що не може взяти прибиральницю на ставку
Хороші відгуки пишуть лише працівники! Особливо Ігор «працювала завідучою, хотіла спробувати себе в іншій ролі, задоволена». З яких це пір, Ігор це жіноча стать?Скажу як колишній працівник, Мережа жахлива! Плани, штрафи,платиш за протерміновані прппарати.
Так.Лічильник це вже остання крапля ідиотизму .Прибиральниця мусить поли мити раком.Мед. представники входять навприсядки .Люди заходять по кілька чоловік, хто поміряти тиск, хто просто поздороватись ,бо ми тут живем.Аптека знаходиться при базарі.Починаю ненавидіти людей, які просто заходять поздороватись і спитати ,чи ти тут ще жива ,бо вони не купують щоразу,як заходять.Маразм.!!!
А что вы хотели? Сейчас везде минималка официально, остальное «чёрное»- на карту. Я вот например ещё помимо «подорожника» работала в «911»,там именно так с выплатой, как и в «подорожнике». Что поделать…с одной стороны вроде как вам лучше(налоги не минусируют да и пенсии в нашей стране уже не надо ждать поколению 1990-ых+)
Работать здесь как и в других известных сетях сложно(планы, планы, планы). Всем наср@ть на твоё желание НЕ жить на работе. Подорожник то вообще превратился в супермармаркет: заколки, резинки для волос уже есть, скоро будут семейные трусы, чашки-ложки втюривать( Это уже всё что угодно, но только не аптека, вы меня извините конечно. А так в принципеничем не отличается от других сетей 👎
Зав аптекою застосовує Мобінг – це поняття, ознаки, причини та яке покарання чекає кривдника за вчинення
В Україні все частіше можна почути про випадки мобінгу на роботі, або ж цькування працівника з боку його колег, підлеглих або керівництва, яке вчиняється з метою приниження гідності співробітника. Донедавна це питання замовчувалося та не виносилося на публіку, але нещодавно, 1 грудня 2022 року Верховна Рада України прийняла закон №5749 про мобінг, який передбачає відповідальність за цькування і приниження на роботі. Про те, що таке «мобінг», причини його виникнення та механізми захисту від цього деструктивного явища, розповідає завідувачка Онуфріївське бюро правової допомоги Лілія Трепачова.
Мобінг — це діяння роботодавця або окремих працівників трудового колективу, які спрямовані на приниження гідності та честі працівника, його професійної репутації у формі психологічного та економічного тиску, зокрема, зі застосуванням створення стосовно нього напруженої, ворожої, образливої атмосфери, зокрема, що змушує особу недооцінювати власну професійну придатність та зміни місця роботи.
Причини виникнення мобінгу можна поділити на:
зовнішні причини «на рівні соціуму загалом і групи зокрема» – це причини пов‘язані з життєвим циклом колективу, законами існування груп, культурою, мораллю, тобто вони не залежать від індивідуальності особистості. Виділяються наступні зовнішні причини мобінгу: розподіл статусів в колективі, примітивні реакції
Основними ознаками мобінгу є:
діяння постійно повторюються;
існування чітко визначених сторін — жертва (потерпілий), кривдник та спостерігач (за наявності);
бездіяльність чи дії кривдника, які призводять , до страху, тривоги або навіть спричинення соціальної ізоляції потерпілого на роботі, примушування змінити місце роботи.
Форми мобінгу:
авторитарний мобінг – здійснюється з боку начальника, який застосовує деструктивний стиль керування;
зміщений мобінг – агресія спрямовується на третю особу, може бути реакцією на авторитарне знущання;
дискримінаційний мобінг – його жертвою стають особи, які відрізняються від загального колективу
десигналізаційний мобінг – різновид дискримінаційного, застосовуваний по відношенню до особи,
відбірковий мобінг – його метою є позбавлення даної особи з групи, дії стають щораз жорстокішими, поки мета не буде досягнута.
Відповідно до Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії мобінгу (цькуванню)” формами прояву мобінгу є:
Психологічний утиск;
Економічний утиск.
Це може бути:
нерівна оплата праці;
погрози та залякування;
висміювання;
безпідставне позбавлення премій та бонусів;
нерівномірний розподіл навантаження;
негативне виокремлення працівника з колективу;
зниження кваліфікації;
позбавлення перспектив кар’єрного зростання.
Варто пам’ятати, що працівникові, який став жертвою утисків під час виконання трудових обов’язків відповідно до положень статті 5-1 КзпП України гарантовано правовий захист від мобінгу (цькування), дискримінації, упередженого ставлення у сфері праці, захист честі та гідності працівника під час здійснення ним трудової діяльності, а також забезпечення особам, які зазнали таких дій та/або бездіяльності, права на звернення за захистом своїх прав.
Працівник, який відчуває приниження і цькування на роботі, має право:
Звернутись з скаргою до Управління Державної служби з питань праці, яке реалізує державну політику у сфері нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю.
Відгук про склад.
Це не робота а жах. Зарплату виплачують в 4-5 етапів. Приходила зп від fuvbet. Мій шок в шоці. Вводять програму російською мовою а всі це їдять і мовчать. Елементарного нема — зеркала в туалеті, тримача до паперу і губки на кухні. Клінінгу нема вже понад 6 місяців,приходить тільки якась баба з шматою раз в тиждень. На Миколая працівникам на складі подарунки не дали,ні дітям солодке ні самим працівникам. Зато в аптеці дали)) Робота до останнього замовлення, тобто якщо я мала працювати до 18 то бувало майже щодня що до 19,20,21. Є довіз з Іскри до складу і назад але тільки тоді коли всі контролери закінчать роботу. Короче помойна яма
@Гость, навіть не думайте йти в цю мережу, там штраф на штрафові, з вас зроблять продавця з базару, змушуватимуть впарювати їхні препарати
@Гость, ну, якщо Вам важливіше, як буде існувати компанія, аніж Ваше здоров’я і життя — то не біжіть, сміливо підтримуйте улюблену роботу, аби бува не розвалився «подорожник» раніше свого часу. Це найгірша мережа, на мою думку, адже тут не думають про те, що можливо ти розраховуєш приміром на з/п 15000, а вони -бац!- Штрафчик і мінус 2000. Взагалі неясне нарахування з/п;дивна стара та щей кацапська програма 1С; космічні плани на виручку; а косметика -цар і бог мережі, по суті, це товар із завищеною в рази ціною;щотижня приходить нова хе*ня із новими назвами, а, по суті, діючі речовини ті самі що і в уже давно знайомих лз ДІЄВИХ, на відміну від цих бадів😒
Звісно, людина звикає до всього з часом, і до поганого, зокрема. Вище перелічене -не крик ображеної колишньої працівниці, а застереження, щоб інші здравомислячі не втрапили в таку халепу під назвою «подорожник».
@Гость,кому такой совет,славный???
если я побегу,следом бежать будет ,,регионаный деректор»потом подружка
Всему свое время
Вот если будет такие отзовы
Хто будет идти сюда работать?
БЕЖАТЬ из ПОДОРОЖНИКА советуют
Найгірша мережа. мусиш продавати препарати власної торгової марки(фуфло) щоб мати зп. Це вже навіть не аптеки,а просто супермаркет. зп в конверті. щомісяця придумують нові штрафи. потік кадрів шалений. добре подумайте чи воно вам треба…
Видимо,потому что вы не подружка «регіонального директора»поэтому приходиться все делать.Бегите,чем дальше тем лучше для вас же будет и нервы сбережете
Пишуть, що є пропозиції для студентів без досвіду роботи, що навчимося, простажируєтесь. Усе добре. Ты ж пртїджаєшь до НР розмовляють із ним. Ты підходить їм, кажуть приїде до аптеки, приїжджають туди. П тобі кажуть ще й не коректно, що ти тупий і ні на що не здатний. Навіщо ви гаяли мій час. Навіщо в цій компанії стоять вакансії для студентів, якщо ми потім тупі. Я б розумів якщо це сказали вже після стажування. Але не до.
Шкода згаяний час.
@Гость, не виконаєш план з виручки — штраф(мінус від з/п). Тому розраховувати на стабільну з/п не варто.Багато залежить від місця розташування аптеки, напливу людей і т.д. Багато людей — буде виконаний план. За косметику буде повна нервотрьопка, бо народ клюнувши на яскраві реклами не дієвих засобів одного разу, на інший раз уже клюне, а плани то висять над головою( Не раджу Вам йти сюди… Оберіть якусь нормальнішу аптечну мережу, бо тут ви добре нахлебчетесь всього, але тільки не добра(
Подскажите пожалуйста,кто здесь работает!!! Как начисляют зарплату( процент,СТМ или ,что то ещё) сколько реально выходит на руки за месяц. Какие условия работы? Как со штрафами и т.д Хочу переходить в эту фирму,но пугают вечно открытые вакансии… спасибо
…Почему фармацевты должны работать на ЗАВЕДУЮЩУЮ,а не на фирму
Фармацевт(принимает товар,разлаживает товар,делает ценники,разлаживает ценники,собирает нелеквиды,…выполняя ТО,ВТМ отпуская пациентов СТОЯ за кассой 13 часов в итоге плохой фармацевт
А Заведующая в магазине шопится,домой полежать пошла,в школу на НП почту и рабочий день окончен,друдяга
Доплачивать ЗП себе умеют только Зав,что штрафы накладывать на фармацевта умеют им РД в помочь
недоЗав со средним образованием понабирают.Те строят хер зная что из себя,иди универ закончи умник разводила РД и ДД
Кропивницкий пыль РД
Все на откатах,позор аптекам
Все мало зав аптекам,РД когда вы уже буде те сыты
Львов ЦО обратите внимание