Подорожник

Національна мережа аптек «Подорожник»
Більше 1000 діючих аптек по території України.
Представлені в усіх областях та районних центрах України.

Отзывы о работе в Подорожник, зарплаты

1 2 3 4 13
  1. 9 декабря 2024

@ Марина , збираюсь на стажування в БАМ Кропивницький, те що ви писали в дійсності так? Хотіла б від вас поради це в усіх аптеках Подорожник? Із приводу відношення та зарплати, бо про штрафи ніхто нічого не казав.

2. 8 декабря 2024

Гроші які чесно заробили фармацевти,а ви, нешановне керівництво забрали-користі вам не принесуть. Мали б совість у тяжкий, військовий час забирати частину зарплати. У працівників теж є сім’ї і діти. Легше всього сказати, що штраф за невиконання планів.так зробіть той план реальним, а не берете ті цифри з неба. Добре що собі вчасно виплачують зп і шавкам які моніторять камери слідкуючи за кожним нашим кроком. Мало того що не виплачують зп, то ще і затримують іншу частину. Якщо думаєте чи йти сюди, то не раджу. Навантаження шалене і знущання вищого рівня дибільними розпорядженням. А в місті Рівне то тим більше. Керують пустоголові губаті кАчки і малолітки. Там крім амбіцій і понтів нічого нема. Фармацевтів катастрофічно бракує, то ще й доводять цих що лишились. Нерви стріпають так, що не радий нічному. Дд їх всіх покриває, тому вони вільно себе почувають. За терміни плати, вихідний день на безтолкові навчання або заміну витрачай. А в результаті лишишся без зп. Працівники тут пусте місце і немає сенсу комусь щось доводити. Ваші аргументи обернуть проти вас. Гидко від цього всього, що відбувається в компанії-піар на допомозі ЗСУ, гібридна цінність кожного працівника… Ганьба місцевому Рівненському «керівництву».

3. 7 декабря 2024

Напишите як все происходит.

Планы реально не выполнимые?

Как распределяется штраф?

Какое отношение со стороны начальства?

4. 7 декабря 2024

@ Неизвестный , Погоджуюсь з всім сказаним , якщо в аптеці хтось захворів це нікого не колише . З відключеннями світла обігрівачі генератор не тягне , але всі камери працюють бо запитані в першу чергу . Плани космічні

5. 5 декабря 2024

Не знаю навіть з чого розпочати…
    Дійсно все що нижче прописано так і є.Нічого спільного з аптекою там взагалі немає .Починаючи навіть стажування можна було здогадатися, що від нас лише потрібно прибиль БАГАТО прибилі .Вчіть лише Баум фарм препарати, щоб задурити людям голову, аби побільше взяв Баум Фарм (вам часто прийдеться його чути ,якщо вибираєте подорожник 😮‍💨 Ставити свої права, бажання в одне місце
    Я навіть нічого не кажу про вихідні ,хочеш ти провести час з близькими їх не КОЛИШЕ тут і зараз Виходь на роботу ,хоч ти живеш далеко не далеко,зараз снігопад чи ожеледиця по барабану ,
    Відверто кажучи навіть в вакансії щодо прийому до роботи так гарно розписано як цінують працівників ,як важливі ми, А в реальності лише постійні дорікання та знущання … Що зі сторони РД (так званого регіонального директора яка ставить найм працівників в ні що
    Що зам відділення
    Шановні так чому вам в обов’язках оголошення про работу не написати правду з самого початку?
    Я вам підкажу треба було писати правду а не лити лапшу «яка перспективна та постійна робота »
    » для кого питання ? Відповідь легка (лише для керівництва)
    «Ми цінуємо кожного свого співробітника»(знову ж лише керівництво ) «Всі умови для праці » (такі умови що хоч ти замерзнеш від холоду бо з відключенням світла генератор не тягне ти повинен тут і зараз лише працювати
    Ми гарантуємо стабільну та заробітню плату (хм …здогадаєтесь для кого?)
    А треба було спочатку вже так і розпочинати Увага! набираємо рабів в мережу Баумнарко Фармнарію ,нам на вас буде пофіг Ви заробите для лікування циститу і мучатись через постійні навантаження на спину
    )Ви будете нашими рабами ! Від вас потрібно лише
    Виконання плану ,+бути грузчиком,розвантажником товару ,та терпилою по життю
    голословно вміти красиво говорити про ВТМ (внутрішню торгову марку )а якщо ні штрафи,мінус с зарплати і нам до одного місця що потік людей замалий . Нагадуємо ви наші раби і ваша зарплата залежить від того скільки товару Баум Фармнаркоманії ви продали , скільки людей вам вдалось підсадити на них , Ми головне вас заманили гарними цифрами і все ви в нашій пастці !

6. 5 декабря 2024

найгірша компанія, дурять людей -усіх, пенсіонерів особливо, розводять на гроші і віддають фуфломіцини замість доказових ліків
    пробують замінити для клієнта препарати які приписав лікар на фуфломіции, аргументуючи «це кращі ніж ті , що лікар приписав»
    не раджу працювати там
    і обходити аптеку стороною)

7. 4 декабря 2024

Ого гарно розказують,я вже довірилась,теж обіцяли зарплату пристойну в результаті одні штрафи зарплата 17тис і за все відповідаєш ти,довбуть тебе,така зарплата і так вкалувати ну його нафіг,хай Чар з РД так попрацють і собі візьмуть таку ЗП

8. 4 декабря 2024

Да,мені теж обіцяли…а в результаті 15тис,штраф тільки на завідуючу якщо аптека не виконує план,зашибісь…

9. 4 декабря 2024

Це нормальна практика що навіть за відпрацьовані години не нараховують кошти? Різниця приблизно 8т грн. Я вже не говорю про ,, бонуси,, і решту додаткових нарахувань які постійно десь зникають. Як людина яка відпрацювала 254 год без відпрошування і тд отримала зп 14 000 на посаді фармацевта з фарм освітою( не касир). Це що взагалі таке ? Інші роботодавці перед святами навпаки виплачують премії а тут лише крадуть

10. 4 декабря 2024

А як в тернопільській області нормальне керівництво
    Працювала в іншій мережі то тільки 10 тис зарплата
    Запросили завідуючою обіцяли 30 тис

11. 1 декабря 2024

В Кропивницьком РД теж жесть,проблем не можуть вирішить,чекають щоб все собою пройшло.Схема штрафів не зрозуміла,як хочуть із кого хочуть здируть,що хочуть те роблять

12. 29 ноября 2024

Мені дуже шкода людей працюючих в Рівно та Волині, то що читаєш дуже смутить . Я працюю в Подорожнику и можу відверто написати, що ДД інформована повністю про те що робиться в офісі, її подружка помічник HRдиректора, далі вона всіх своїх протягнула до офісу, щоб були тили прикрити. Теж саме робить директор з Дніпро. Тому ) якщо хочете піднятися в цей фірмі)) треба бути трохи ( а може не трохи)підлим, хитрим та продуманим.

13. 26 ноября 2024

А що ви хочете від Рівненського королівства?) там все схвачено. Там даже коли начальство іде на перевірку, повідомляє директорку. Не потрібно витрачати свій час, на то що не візьмуть до уваги.

14. 23 ноября 2024

Не мережа,а здирницька шарашкіна конторка.здеруть всі гроші з людей і штрафом з працівників.у військовий час мали б совість так принижувати і доводити працівників.сотні тисяч йде на тупорилих блогерів задля реклами дешевої косметики з шаленою націнкою.зарплату в цей час ніхто навіть і не думає піднімати,а лише знімають за все що можна. Під час тривоги заборонено закриватись,інакше оштрафують за план виторгу. Рівненські дірєхтора охреніли вкрай і ведуть себе як господарі світу.Мозок відсутній а корона давить. Щоденні приниження, вимагання здирати гроші з людей,бо їм показники треба. Правду нижче хтось написав про рабське відношення до працівників.Інакше це ніяк не назвеш. Міфічне опитування клієнтів, коли приходиш на роботу то ще пригинайся бо ж чортова конверсія людей рахує. У вихідні дні примушують ходити на тупі навчання або на інші аптеки, бо персоналу не вистачає.і їх не цікавить що ти не можеш.в цій мережі ти повинен. Щиро не раджу сюди йти. Бережіть себе від цих нелюдських умов і других керівників.

15. 17 ноября 2024

Рабське відношення до працівників.штрафи тупо за все. Ракети літають а їм аптеку відкривай і гроші заробляй.наражають на небезпеку фармацевтів.потім ще й оштрафують бо план не зробив під час тривоги. Зарплати завжди затримують.для керівництва головне здерти гроші з простих людей. А потім ще й з працівників. Не раджу цю мережу. Читайте відгуки і задумайтесь чи воно вам треба. Тут головне лише гроші з цифрами і показниками. Все. За період роботи в Рівному заробила лише порушену нервову систему.вислухали з колективом лише образи в свій бік.за невиконання планів познімали все шо тільки можна. Працювали понаднормово.у вихідні змушували ходити на інші аптеки. Якщо відмовлялись,то потім при кожній нагоді за це пригадувати і мабуть штрафувати теж. Конверсії,тпк, бадяжне баумфарм…За все відчитуйся і надавай пояснення. Цінуйте себе і свій час.

16. 17 ноября 2024

Штрафы на постоянной основе,за не выполнение со всего коллектива,ну если есть дружеские отношения то РД снимет с кого почитает нужным

17. 16 ноября 2024

Хто займається штрафами,як кому нараховується?
    Всім зрозуміло що на штрафи ніхто не буде пахать як коняка

18. 15 ноября 2024

Жах, не йдіть в цю кляту мережу.Згубите час, здоров’я. Ця мережа нічого спільного з фармацією не має. Ви будете втюхуючим торгашем їхнього лайна, напіврабом так званих керівників, постійні штрафи за надумане. Компанія повністю не чесна, особливо в фінансовій сфері, та дотримання ліцензійних умов, зарплати в конвертах, ні в одній аптеці немає дотримання чинного законодавства, тому простий працівник там ніхто. Не вірте проплаченим коментам. Бережіть себе.

Аптеке Подорожник есть программа Start . Реклама идет не только по телевизору и в социальных группах . То есть чтоб быть первостольником не обязательно иметь образования . Достаточно пройти курсы старт выучить Баум препараты и с вами еще проведет их тренер ( тренинг ) продаж ) так что любой может стать Провизором , Фармацевтом , ассистентом фармацевта в этой сети . Самое главное вовремя и четко продавать Баум препараты и тогда вас можно назвать магистром фармации ))

19. 15 ноября 2024

20. 14 ноября 2024

Щоб гроші які були не виплачені по вигаданим мотивам ,за вигадану нестачу або прострок керівництву цієї контори принесли щастя .хай радіють що змогли обдурити бідних дівчат в умовах війні коли кожен ледь сводить кінці . Це просто жахіття . Колись податкова зверне увагу на Вас і щоб витратили більше чим заробили таким чином. Сто разів поміркуйте ніж йти працювати в цю компанію

21. 12 ноября 2024

@ Гость , Скажите пожалуйста они вам в место этого Баум продукцию предлагали ?) Вы так много расписали ..

22. 12 ноября 2024

Суть работы в этой сети такая . Первое надо пройти тесты Start ( для успешного старта ) Дальше Ваша задача будет делать план продаж Baym ) бодяга не бодяга но всунуть покупателю надо будет . От этого зависит ваша зарплата . Дальше в кассе не должно быть больше 3000 гривен . Так что считаем кассу каждый раз . Дальше тайный покупатель за это думаю и так все знают . Зарплата теневая вся . Персонал ( Заведующая с образованием ) от первостольники могут быть хоть дворники или тогргаши с рынка . Штрафы есть , и практически за все . По этому большая текучка кадров . Забыла сказать еще тесты в свой выходной должны проходить ( какие спижены с инета ) .

23. 10 ноября 2024

@ Гость , тут працівники наявні і минулі пищуть про саму роботу, а не «недовольні» клієнти, які на 3 гривні дорожче заплатиди. йдіть на отзив.юа чи на сайт аптеки.

24. 10 ноября 2024

Дуже довго користувався послугами мережі Подорожник, але наразі прийнято остаточне рішення забути про існування такої мережі.
    Нещодавно в черговий раз в аптеці що на вул. Шевченка 32 міста Корсунь-Шевченківський мені задурили голову своїми знижками і фактично нав’язали придбати ліки, які мені не потрібні. Потім виявилось, що ще й ціна тих ліків, навіть зі знижкою, суттєво вища за аналогічні у інших мережах.

Мене це образило і я вирішив перевірити, чи то випадково мене надурили. Виявляється що зовсім не випадково.

Кому лінь самому розібратись, то ось ціни акційних ліків у порівнянні з неакційними, але в інших мережах аптек:
    «Тизин» в мережі Подорожник 143 грн.
    В іншій мережі — 116 грн.

«Отривін» – у Подорожник — 150 грн.
    У інших 140 грн.

«ПульмоБРІЗ» – Подорожник — 171грн.
    У інших – від 150 грн.

«Антиколд нео МАКС» – Подорожник — 260 грн.
    У інших – від 218 грн.

І то, всі тут приведені ціни, то ціни при бронюванні через інтернет, а якщо без бронювання то там взагалі цифри цін взяті зі стелі.
    Наприклад: «Спазмалгон» при бронюванні коштує 133 грн. Без бронювання –170. В той час, як в інших мережах ціна 120 грн.

25. 10 ноября 2024

Зарплату вчасно не дають,зате штрафують вчасно. За невиконання плану не доотримали по 4тис. Платиш за протерміновку і робиш роботу за яку гроші отримує Львівський офіс. Кажуть хто хоче працювати той і працює. Виходить лише еліта і вищі офісні працюють. У військовий час це безпринципне і жадне керівництво наживається на людях. Корпоративи за мільйони і в цей час робить «патріотична» мережа.

26. 10 ноября 2024

Це не аптека.це магазин баумфарм.на роботу беруть касирів з аврори.всі відгуки які написані це абсолютна правда. Штрафи за все. Офіс придумує все нові і нові знущання. З останніх це зміна цінників всього торгового залу-просто змінили шрифт і все.пояснення логічного ніхто не надав. Зарплату постійно затримують і не виплачують повністю і ти нічого не доведеш,бо оформлений на мінімалку. Їм абсолютно всерівно на думку працівників.хто не згоден з умовами праці або каже свою думку,то швидко присікають і видаляють коментар з бітрікса.вони бояться правди.зп не піднімають, а платять сотні тисяч тупими блогерам. Якщо не робиш плани захмарний, то значить ти не вмієш працювати.піаряться на військових-передають прострочені аптеки і машини зламки. Це дно дніщенське а не мережа. І ясно що нічого не змінять ці відгуки, і умови ніхто не перегляне.просто це для того щоб ви знали яку мережу треба обходити стороною.

27. 8 ноября 2024

Це дурдом на виїзді, а не аптека. Щоденні інвентаризації, лічильник на дверях, плани космічні, ВТМ гімняне…

28. 8 ноября 2024

@ Колишній працівник , В системі нема місця порядним людям. Всіма правдами і неправдами працівники повинні охмуряти клієнтів. Дурити знижками. Всучувати замість ліків, які запитують, інші, нібито дієвіші, а на справді те саме тільки на багато дорожче. І т.п.

29. 3 ноября 2024

Як колишній працівник скажу одне-рятуйся хто може. Це стосується всіх працівників аптек. Ви тут ніхто і просто пил для керівництва. Вони мільярдери за рахунок ваших штрафів і бадяжної баумфарм. Попереду ще гірші умови праці. Їх змінить лише…самі знаєте шо. Вони ніколи не нажеруться тих грошей. Тут війна,а їм плани мільйонні роби. Тому шукайте кращі місця роботи і цінуйте себе.

30. 3 ноября 2024

Не вздумайте йти в цю жахливу і кончену мережу. Зарплата мізерна і ще й з неї відрахування. Керівництво і весь офіс знущається як тільки може. Вони рахують людей за бидло. Штрафи високі і далі ростуть і за все знімають. Щоб нормально працювати то треба прогинатися під це кодло. Регіонали чмирять аптеки і фармацевтів.іноді погрожують. В твоє положення ніхто не входить.якщо треба кудись відлучитись то краще взяти відпустку на день щоб потім не згадували що тебе відпустили. Якщо є можливість то йдіть в іншу мережу. Всюди свої правила але такого жахіття,приниження немає ніде. Тут вами керуватимуть самодури. Рівненський регіон так точно не для нормальної роботи в аптеці.за все зроблять винним,у вихідні виходь працюй на інших аптеках.а не вийдеш то попадеш в немилість. Місцеві директора зроблять все щоб вас знецінити. Тікайте звідси подалі бо після того як об’єднатись із здоровою родиною буде ще гірше.

31. 2 ноября 2024

@ Мандрівниця , ні Львів ні інші міста даної мережі, працівників рахують за непотріб, всі нестачі відшковуюємо з зарплати ,протермін також наша відповідальність. Краще працевлаштуватися в іншу мережу

32. 1 ноября 2024

Напишіть чому за не виконання плану,штраф на кожного робіткика вирішує РД,чому цей штраф не сплачує весь колектив, чому РД підтягує своїх знайомих,подружок або тих хто постійно ниє,що це за штрафи??? немає кому робити,нехватка штату,там завідучої не має там фармацевта,постійна тікучка кадрів щей штрафом обложать,як можна рекомендувати цю аптечну мережу друзям,родичам,знайомим,коли тобі не доплачують 5 тисяч на які ти розраховував

33. 31 октября 2024

Працювала якийсь час у головному офісі компанії.
    Дуже шкодую, що перед тим як влаштовуватися, я подумала що всі відгуки стосуються тільки аптек і що в офісі буде набагато краще працювати. Так я ще не помилялася ніколи.

1. Фармацевтів на рівні офісу тримають на пусте місце. Коли я сказала керівництву, що ось такі от відгуки, що от плани продажів космічні, відповідь була така: хто хоче той працює, якщо вони ниють за плани продажу, то значить це просто ліниві смердюхаї, які нічого робити не хочуть і щоб гроші падали з неба.

2. Комерційний директор, який і займається планами, і втм — найогидніша людина на моєму життєвому шляху. Для нього працівники офісу, що займаються постачанням, це просто «расходніки» і замінити їх не складе йому проблеми

3. Потік кадрів у головному офісі шалений. Ти тільки знайомишся з людиною, як вже завтра на її місце приходить хтось новий. Одиниці працюють там більше року і в більшості це дуже гарні актори, які вміють підгинатися під керівників.

4. Їхня «допомога» армії це за відмиті кошти та обман держави на податках купити розвалену L200 за завищеними цінами та рік виставляти фото які вони молодці. Несплата податків вираховується мільйонами гривень, зарплата у конвертах, корпоративи за мільйони. Така фінансова сторона компанії, яка позиціонує себе як месія ринку

5. Є випадки відкритого булінгу працівників, деякі HRи брали у цьому участь. Одна з працівниць, з якою я особисто знайома, після звільнення вже 2 роки відвідує психіатра та приймає антидепресанти

Я не знаю як фармацевти витримують це навантаження на себе, на це все боляче дивитися збоку і так само боляче дивитися на тих хороших людей у офісі, які працюють там від безвиході, які змушені працювати понаднормово за 16 000 грн/міс у Львові, де і так все дороге.
    Я звільнилася 1.5 роки тому і лише зараз наважилася заговорити, весь той час було просто страшно, бо при найвищому керівництві є люди, які підуть на все, буквально на все, щоб закрити тобі рота

34. 24 октября 2024

@ Алена , Очень удивительно.Возможно Вам просто повезло. Скорее всего потому, что к одесситам вообще относятся с опаской и знают, что их лучше не ущемлять, а то получишь втройне. Но ситуация в районе совсем не перспективная.

35. 24 октября 2024

Добрый день, ни раз делаю покупаю лекарство в аптеке Подорожник, очень плохо что не возвращаются деньги клиенту
    Сегодня при по покупке лекарств, я хотела вернуть капли но мне сделали отказ, и сказали — у нас так не делают. Хотя я даже не вышла с помещения и чек на руках

36. 23 октября 2024

Робота для тих, хто не поважає себе, та чиє життя не має сенсу
    Що адд що подорожник-різні сорти одного гімна
    Тай таке
    Від слова подорожник та реклами на кожному кроці, включаючи недоблохерів тік ток, недоекспертів які вихваляють в своїх блоХах баум фарм бадяжану по підвалах,і наліпки у вагонах метро відразу виникає блювотний рефлекс

37. 22 октября 2024

Доброго дня ! Подскажите пожалуйста , стоит идти работать в эту сеть какие плюсы и минусы ? В сети работают люди по образованию , или берут всех ? Какая зарплата ? Посоветуйте пожалуйста . Всем хорошего дня и настроения .

38. 19 октября 2024

Нижче дна тільки подорожник.умови рабські,плани такі що на голову не налазять.всі вже попрощалися із зарплатою.знущання найвищого рівня.камери і прослушка слідкують за кожним рухом і мабуть диханням.а те шо робить немає кому то нікого не хвилює.роблять штучні нестачі.понабирали регіоналами малих сц**ух.окрема тема навчання для працівників.заставляють витрачають вихідний день на непотрібні інфу скачану з інтернету. Загрузили аптеки термінами які нереально продать.все знімають із зп.в жовтні сказали буде ще жорсткіше.якщо 10 тис.отримаєш,то буде добре. Якщо дивізійним ще стане губата і підла с..а,то на Рівненському подорожнику можна ставить хрест.

39. 13 октября 2024

@ Гость , якщо не секрет, локально де працюєте, хоча б область, якщо можно запитати, бо змінила місце проживання, щоб не встряти в таке, як Ви описали. Дякую за відповідь!

40. 11 октября 2024

Прийшла сюди працювати не так давно. За цю першу неділю жовтня всі показники ідеальні, окрім долі. Нещодавно почула від РД за невиконання долі дуже багато «приємних» фактів про себе, які уперше чую і дізнаюся :), але «найкраще», що було сказано: «Ви — моя зарплатня, мені не виплачують за ваше невиконання». Хоч якоїсь ложки меду у бочці дьогтю, звичайно ж, не відчула і не почула. Питання — чи дійсно потрібно звинувачувати за це першостільників, чи все ж таки питання потрібно ставити керівництву, яке ставить РД в такі умови та рамки? Я гарний працівник, з вже яким не яким, але досвідом роботи. З минулої роботи мене не хотіли відпускати, навіть пропонували піти на завідуючу, аби не уходила. Скажу одне — такого відношення і дорікань від РД, як це є у Подорожнику — це просто без коментарів.
    Якщо хтось з власників або РД це зараз читає — будь ласка, не думайте, що фармацевти сплять і бачать, як би вам не виплатили зарплатню і не роблять через це якісь показники! Нас самих штрафують, ми від цього також не в захваті. Ми в одному човні з вами, хваліть хоча б за щось і не робіть нас своїми ворогами!
    Замість шаленого тиску краще б було стежити за тим, щоб новеньких нормально стажували, бо приходять в аптеку так нічому і не навчившись. Через це ти повинна потім і свою роботу виконувати бездоганно, і робити роботу за того, хто не навчив новенького елементарним азам. Слідкувати і за своїми виконаннями, і за іншого, щоб від не дай Боже не нашкодив ні клієнту, ні аптеці. Хоча би пояснюйте базові правила роботи, що не можна запускати чужих людей, клієнтів до туалету, бо «Ну він сильно просився!» (це взагалі нонсенс!). Коли ти маєш перейматися не тільки за себе, але і за колег, то логічно, що батарейки рано чи пізно тухнуть. Дуже велика текучка. Я вже не кажу за тих, хто працює якийсь час і звільняється — люди приходять на стажування і тут же біжать з цього дурдому, аж п’яти сверкають. Прямо кажуть «Я не витримую/витримаю навантаження, ви над люди, що працюєте тут». Але керівництво замість цих фактів текучки наверх каже, що людина просто переїжджає або їде закордон, бо «Ну війна ж у країні».
    У мережі реально є свої жирні плюси, +- гарна зарплатня, порівнюючи з іншими мережами. В якихось аспектах навіть ліпші умови та ставлення, колектив, вибір СТМ та його якість, плюшки для фармацевтів. АЛЕ це все трапляється тільки, якщо ти безсмертний поні, який працює ІДЕАЛЬНО, і ідентифікує себе, ну, приблизно як робота. По-іншому тут ніяк. Шаг вправо, шаг вліво — розстріл. І слухати ніхто нас не збирається. І я знаю, що висновків ніяких ніхто робити не буде. Цей сайт і відгуки цьому підтвердження. Скоріше за все, мій відгук — це просто спосіб виговоритися тим, хто дійсно зрозуміє, а не пропустить крізь вуха. Тримаємося, бо ми — безсмертні поні!)

41. 9 октября 2024

@Гость, можете розповісти детальніше про звільнення з мережі, чи відпрацьовують 2 тиж, чи звільнять за згодою сторін, яка там взагалі процедура звільнення?

42. 8 октября 2024

Фармацевт вынужден втюхивать кучу препаратов,не по своей воле,а в принудительном порядке.Во всех сетях такое напрягалово,иначе нет смысла тогда работать на штрафы.

43. 5 октября 2024

@Гость, Як можна організувати нормальний робочий процес коли є певні фактори які впливають на це.
    1. Не вистачає персоналу.
    2. Нових працівників потрібно навчати, і то не відомо чи дасть це результат.
    3. Ми вже і так як на ʼбазаріʼ тулим все підряд.
    Щиро рада за тих завідуючих які мають повний штат, і всі розуміють свою роботу.

44. 4 октября 2024

@Завідуюча аптекою, як це колектив не хоче працювати, ви хочете що вам кратності робили а ви тільки командували. Люди ходять на роботу? Ходять! Ну вибачайте як плани космос ніхто на базар з вашим втм не піде. Можливо це ви не можете організувати робочий процес ?

45. 3 октября 2024

Штраф кожного місяця для завідуючої,Плани високі,колектив не хоче просто працювати,РД їм зарплату зараховує
    Дуже не справедливо,чому штраф не виплачує весь колектив???

46. 25 сентября 2024

@Гость, повністю згідна! Один раз відмовили від ліків при гаймориті, порадили інші таблетки. Дома прочитала-не є лікарським засобом, дієтична добавка. На наступний день пішла по свічки від геморою, сказали, що краще взяти мазь. Дома читаю:косметичний засіб і не є лікарським

47. 18 сентября 2024

HR керівник просито топ. запрошує на роботу розказує що все супер, потім із притензіями ти нічого не робиш. Не слідкуєш за показниками. І звільняє. Ти взагалі адекватна? В чому моя вина? Немає людей, ну немає де їх взяти? Усі методи вирішення які пропонувала компанія, ТИ. Не сильно дали результату. Отримала гіркий досвід, і розчарування. Дякую тобі.

48. 8 сентября 2024

Одна із кращих мереж . Рівне , хороші регіонали! Аптеки в порядку! Як кажуть хочеш працювати, то будеш працювати!
    Як і у інших мережах є і плани продажів ! Але все відносно! Багато чого залежить і від завідуючої і колективу .Якщо хороший колектив все виконується на ура.
    В кожній мережі є і плюси і мінуси . Кожен робить свій вибір звичайно

49. 8 сентября 2024

Працю декілька років регіоналом,але вперше така нестача кадрів. Таке відчуття, що “HR” не зацікавлені в роботі. Взяти навіть початок війни. В аптеках дійсно було кому працювати. Сюзанна виконувала свої обовʼязки на відміно. Хоч і були моменти, коли вона багато чого не розуміла. Прийшло нове керівництво,так все гарно показали, розказали, але лише на картинці. А по-суті толку немає. Мої підлеглі працюють інколи без вихідних, бо мушу завжди ставити заміни на інші аптеки. Розчарована практично усім, думаю про звільнення і перехід в іншу мережу. Проблеми із персоналом дійсно в кожній мережі. Але того дурдому як в Подоржнику немає ніде. Вже реально перебрали усіх кого можна. І мене бісить що людина по спеціальності мед сестра, а я її повинна навчити на фармацевта. Ладно як би із цього був толк, вкладаєш час, сили знання і вона потім звільняється. В скорому часі будемо брати продавців із продуктових магазинів.

50. 7 сентября 2024

Працювати в подорожнику в Рівному це себе не поважати. Найвищі плани в західному регіоні а може і по Україні. За терміни знімають гроші із зп. Причому дають на реалізацію місяць-два. Фармацевтів знайти не можуть.працюють недосвідчені кадри. Регіоналам пофіг- їм аби виторг був і губи було за що накачать.дивізійна це все покриває.навантаження шалені.зарплати мізерні в порівнянні з конкурентами. Завідувачем бути взагалі невигідно,бо фармацевтом може заробити більше. Мотивації працювати ноль.та і взагалі мережа не цінує працівників.на тривогу не можна закриватись,бо ж плани горять.а не зробиш плани то не зробиш грошей.вже нудить від їх постановок і реклами з піаром.замість того щоб втримати працівників то вони собі навпаки роблять все щоб зробити нелюдську умови на роботі.клієнти вже сміються з аптек,бо ми як торгаші на базарі-тулим бо треба продать

1. 29 марта 2015

мережа орієнтована на вижив усіх соків з працівників. торгівля організована дуже добре, але фармопіка як така відсутня — конвеєр покупців — продав і забув. графік роботи по 13 годин на день — 15 днів на місяць, і це при умові що всі фармацевти присутні. бо коли відпустки чи хвороби — пашеш тижнями( і це по 13 годин) часу на себе, на сімю, на друзів майже нема. зарплата — обіцяють золоті гори, але за умови виконання драконівських планів продаж, їх виконують хіба старожили які болт забили на своє особисте життя. якщо ти просто фармацевт — ти повинен цьомати *опу завідуючому — бо якщо не сподобаєшся йому втратиш половину зарплати. як на мене добре лише керівництву — яке очолило цей потік ліків і грошей.

2. 8 октября 2013

Класна мережа, дуже комфортно та затишно у ній працювати, достатньо привітні керівники, завжди допоможуть із будь-якими запитаннями, хороший рівень зарплат, реально недурять те що обітцяють — те і платять!
    Марія.

Провизор 5
Фармацевт 18

Добавьте зарплату в компании Подорожник

Добавить отзыв о работодателе Подорожник

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Подорожник?