PLAN D — мережа моносалонів лазерної депіляції у Києві. Отзывы о работе в -plan D, зарплатыДобавьте зарплату в компании -plan DДобавить отзыв о работодателе -plan D Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании -plan D?
Шановні кандидати на вакансії у цій компанії! Готуйтеся до заповнення як мінімум двох анкет та трьох співбесід «ні про що». Я, наприклад отримала неабиякий повчальний досвід. Кому такий потрібен, то це сюди. Дуже неординарний підхід до пошуку персоналу. У мене особисто склалося враження що на мені тренуються якісь HR стажери. Презентація компанії на рівні першого курсу коледжу (колись вони називались ПТУ). Від HR так і не отримала конкретних відповідей на нормальні запитання, які задають усі нормальні шукачі роботи, що до обов’язків, зарплати, умов роботи, ресурсів які надаються працівнику для виконання роботи. Все якось розмито у часі і просторі. Єдине розумне що почула: «це питання не моєї компетенції». І таки да, формат співпраці, через контракт між ФОП. Тобто ви, як ФОП берете на себе зобов’язання не тільки по виконанню якихось робіт, знову ж, без конкретики яких саме і за які гроші, а і зобов’язання по сплаті податків державі. Ну дуже «цікава» пропозиція. Всім миру і добра!
Доброго дня!
Розуміємо, що вам можуть не подобатися і не підходити наші принципи та процедури в наймі. Це абсолютно нормально, адже кожна компанія використовує свої методики.
Щодо умов співпраці ви все правильно зрозуміли: мережа пропонує і співпрацю для підприємців. Оскільки наша компанія працює виключно в легальному полі, то і співпраця може бути тільки офіційною і зі 100% оплатою податків. Далі вибір за вами.
Якщо вам не подобається наш підхід, це значить лиш одне – наша компанія вам не підходить. У будь-якому разі бажаємо вам успіхів у пошуку саме вашої компанії.
Дівчата, якщо ви зараз читаєте цей відгук, то скоріше всього ви опинилися в такій же ситуації як і я. Розпочну з того, що я вирішила змінити професію та розпочати свій шлях в лазерній епіляції, але нажаль на всіх вакансіях потрібен опит роботи від 1 року, тому залишилось пару вакансій де він не потрібен і тут перша була вакансія від plan D, перше що мене насторожує що ця вакансія висить там уже 4 місяці, і вже потім я зрозуміла причину. Не буду сильно вдаватись в подробиці як проходили співбесіди, адже попередні відгуки 100% правда, якщо ви пройшли першу співбесіду де була безглузда презентація про цілі різних компаній та потрапили до другої то там на вас чекають питання про дитинство, я взагалі не зрозуміла до чого ці питання, про улюблені ігри, про те як я вдома надихаюсь на роботу і тд. Але самий шок мене чекав на третій онлайн співбесіді, де мені нарешті озвучили умови праці, графік роботи з 8:30 до 21:00 3/2 заробітня плата дівчата там зовсім не така як писалось в вакансії а саме 15т+% але перед цим 4 тижні стажування яке не оплачується, і самий більший шок, потрібно підписати з ними контракт на 2,5 роки, на моє запитання а якщо я через 2 роки виїду за кордон, та і взагалі в житті може статись що завгодно, можна переїхати в інше місто, або у мене стануться проблеми із здоровʼям, менеджер нічого толком і не відповіла. Я дуже щаслива що пішла туди, а знайшла нормальну компанію з чудовими умовами праці.
Доброго дня, Анастасіє!
Розуміємо, що вам можуть не подобатися і не підходити наші принципи та процедури в наймі. Це абсолютно нормально, адже ми всі різні й кожна компанія використовує свої методики.
Ми довго працюємо, маємо сформовану корпоративну культуру, а HR-департамент – дуже чіткі критерії щодо «портрету кандидата». Завдяки конкретним текстам вакансій, анкетам, тестам, форматам співбесід, інтерв’ю, тестових днів наші hr-спеціалісти добре розуміють чи підходить наша компанія кандидату, чи проявить він всі свої таланти та здібності саме в нашій команді максимально, чи реалізує тут свої цілі та чи допомагатиме реалізувати місію компанії. Будь-які запитання, процедури – це добровільна історія: ви можете відповідати чи відмовитися відповідати, проходити або відмовитися проходити, якщо вам щось не подобається.
У нас мережа салонів, ось-ось відкриється 5-й салон, тому наші основні вакансії (адміністратор, майстер епіляції) дійсно відкриті постійно й не закриваються ніколи. Тому що навіть коли команди всіх салонів повністю укомплектовані, ми завжди раді новим класним кандидатам, адже вчаться, отримують досвід і рухаються по кар’єрним сходинкам наші дівчата.
Далі, що стосується заробітної плати та основних умов співпраці: вони відомі, детально описані в усіх вакансіях нашої мережі. Тож ознайомитися з ними можна одразу, читаючи вакансію, і не відгукуватися, якщо вони не підходять.
Зрештою, що стосується стажування. Його тривалість залежить від вашої кваліфікації, швидкості навчання тощо. Якщо кандидат навчається професії з нуля, стажування довше. Якщо має класні компетенції та досвід – стажування стає коротшим. І, звісно, оплата роботи – це обмін компанії з членом команди за отримані робочі результати. Ми платимо за результати, а не за перебування на робочому місці. На стажуванні немає робочих результатів – є навчання, яке оплачує компанія згідно з контрактом. Тобто це вклад компанії в члена команди та допомога йому швидше стати на пост, отримувати результати, які він нього очікуються, та гідний дохід.
Якщо вам не подобається наш підхід, це значить лиш одне – наша компанія вам не підходить і ви зробили правильний крок: не прийшли на роботу в команду, з якою відрізняєтеся за цінностям. Щиро бажаємо вам професійних успіхів у компанії, яку ви обрали💚
Співпрацювала з ними, класні цінності та класна команда. Завершили співпрацю через мої особисті проблеми, але розійшлись на хорошій ноті, мені сказали що навіть в подальому можу звертатись за допомогою, адже контакти маю. Розумію що знайдуться ті хто підкреслить мінуси, тим не менш так в кожній роботі! Комусь підходить вакансія і компанія а комусь ні, і це з різних причин — графік, зп, цінності, обов’язки. Кожен шукає щось своє.
Я співпрацею цілком задоволена і якби не обставини особистого характеру працювала б і надалі!
Доброго дня! Дякуємо за теплий відгук і дуже розділяємо ваші погляди. Особистих і професійних успіхів вам надалі!💚
Жахливі умови співпраці. Немає офіційного працевлаштування, тобі відразу пропонують відкривати ФОП. Співбесіда двоетапна, після якої в твоїх очікуваннях нормальні умови співпраці, проте потім HR озвучує тобі заробітну платню у розмірі 20 тис грн. Окрім цього 3-тижневе стажування, яке ніхто не оплачує. А, ну і контракт між тобою та компанією, за яким, у випадку дострокового звільнення, ти маєш відшкодувати компанії кошти. І це все за зарплату в 20 тис грн:)))))
Доброго дня!
Ви все правильно зрозуміли: мережа пропонує і співпрацю для підприємців. Оскільки наша компанія працює виключно в легальному полі, то і співпраця може бути тільки офіційною. Ми це обговорюємо з першої співбесіди, тож вам було про це відомо. Далі вибір за вами.
Це ж стосується доходу й інших умов співпраці: вони відомі, детально описані в усіх вакансіях нашої мережі. Тож ознайомитися з ними можна одразу, читаючи вакансію, і не відгукуватися, якщо вони не підходять.
Ваш особистий дохід є результатом вашої діяльності. Не змогли досягнути значних результатів у своїй діяльності – низький дохід, змогли (завдяки своїм морально-діловим чи іншим якостям) – високий. Ви отримуєте дохід за результати, а не за перебування на території компанії. На стажуванні немає результатів – є навчання, яке оплачує компанія. Тобто це вклад компанії у вас і допомога вам в ознайомленні з бізнес-процесами, щоб ви змогли досягти успіху.
Розуміємо, що вам можуть не подобатися і не підходити наші принципи співпраці. Це абсолютно нормально, адже ми всі різні й кожна компанія використовує свої методики.
Якщо вам не подобається наш підхід, це значить лиш одне – наша компанія вам не підходить, оскільки ми відрізняємося за цінностями. У будь-якому разі бажаємо вам успіхів у пошуку та нових починаннях!
Не переймайтесь так і ні про що не жалійте. Я прошла ту дурацьку онлайн-співбесіду. Після неї ще мені прислали заповнити анкету — на годину роботи по часу. В анкеті питання про час двадцятип’ятирічної давності, коли я працювала на першій роботі. Думаю, оце вже робота, прям підхід, начебто я балотуюсь на прем’єр-міністра. Сьогодні поїхала в офіс, моєму здивуванню не було меж, коли озвучили, яка з/п і т.д. Жаль, витраченого даремно часу. Так що Ви радійте, що не довелось їхати в офіс 🙂
Доброго дня!
На жаль, ви не залишили своє ім’я і контактні дані, тому не маємо змоги перевірити інформацію та зв’язатися з вами.
Кожна компанія використовує свої методики. Анкети, тестування, співбесіди – це все добровільна історія: ви можете відповідати на питання чи відмовитися відповідати, якщо питання вам не подобаються. І якщо не подобаються, це значить лиш одне – наша компанія вам не підходить і ви зробили вірний крок: не прийшли на роботу в компанію, з якою відрізняються за цілями та цінностям.
Що стосується заробітної плати: вона відома, вказана у всіх вакансіях нашої мережі, які і відповіді на інші важливіші питання, якими зазвичай цікавляться кандидати. Тож з нею можна ознайомитися задовго до відгуку на вакансію.
Хочу поділитись негативними враженнями та залишити відгук з приводу працевлаштування до даної мережі салонів. Сьогодні була НАЙЖАХЛИВІША у моєму житті співбесіда!!! Після питань НR — менеджера мене до цих пір «бомбить» і я дуже шкодую, що не записала всю розмову на відео. Співбесіда почалась з дивних питань про дитинство, чим мені подобалось займатись до 6 років і ніякого «знайомства» з компанією та умовами роботи. Проводила її молода дівчина, яка ніби літала в небі з купую питань «про захоплення в дитинстві» і я відчувала себе, ніби в дурдомі. Не всі пам’ятають чим вони займались вчора, ну добре, я на все відповіла. Додам, що в мене фармацевтична освіта та я хотіла б розвиватись в напрямку «Лазерний спеціаліст», яку і пропонує компанія з навчанням. Я розумію, що мережа набирає персонал, який має надавати послуги із задоволенням і мати бажання робити людей красивими. Але і ви зрозумійте, що однією з головних мотивацій виходити на роботу є зарплата. Після проведення співбесіди НR повідомила, що я їм не підходжу, бо я маю займатись справою, яка приносить мені задоволення і працювати по спеціальності, оскільки через кілька місяців в мене буде бажання звільнитись. Дивно, з чого такі висновки? З «дибільних» питань про дитинство? Та в мене після 6 років багато чого змінилось: спеціальність, бажання і погляди на життя. Завжди потрібно давати шанс, чому я не можу спробувати? На що мені відповіли, що я маю займатись улюбленою справою, яка «тягнеться» з дитинства. Ну ок, якщо я вам не підійшла в чомусь, то скажіть ні і не видумуйте маячню. І що мене просто «добило» в кінці співбесіди. HR каже, якщо ви хочете ще щось розповісти про своє дитинство або у вас питання залишились, то можете приїхати до нас, ми поспілкуємось. Я запитую, навіщо, є ймовірність, що ви мене візьмете на роботу? Відповідь HR — ні, просто можете поділитись з нами.
Все ж таки у мене залишилось питання до HR: Якщо б ви в дитинстві займались, наприклад, танцями, але ця справа не приносила вам дохід, а лише задоволення. І сьогодні пропонують ЦІКАВУ для вас вакансію «Майстер епіляції» з навчанням, можливістю рости і розвиватись та ця справа вам буде приносити дохід в кілька разів більше, ніж танці, то що б ви обрали? І ще додам, HR, якщо ви бажаєте про це більш детально поговорити, то можете приїхати до мене додому, обіцяю смачну каву, проживаю на Борщагівці.
Дуже хочу, щоб салон уважніше підбирав персонал, бо я раніше користувалась вашими послугами. Тепер буду відмовляти всіх знайомих і друзів, щоб обходили вас «десятою» дорогою. Вибачте, це все лише через мій негативний досвід співбесіди з вашим HR — менеджером. Звільніть її і буде вам щастя!
Вікторіє, доброго дня!
Оскільки вже спілкувалися з вами телефоном, резюмуємо тут.
Нам дійсно дуже шкода, що розмова з HR-спеціалістом вас засмутила та й взагалі залишилося негативне враження від співбесіди🙏 Не це є нашою метою, тому, як вам і обіцяли, обов’язкового скорегуємо все, що необхідно у комунікації, щоб така ситуація у нас не повторилася. Ми дуже дякуємо вам за те, що ви написали та зробили для нас цю ситуацію відомою💚
Що стосується питань на співбесіді.
Так, кожна компанія використовує свої методики, та й співбесіда – це завжди добровільний діалог. Кандидат може відповідати на питання чи відмовитися відповідати, якщо питання йому не подобаються. Це нормально й так має бути.
Наші інтервʼю направлені на те, щоб зрозуміти чи підходить кандидату наша компанія з її місією і цінностями. Якщо кандидату відмовили, це значить лише одне — що саме наша компанія йому не підходить. І, звісно, жодним чином не характеризує кандидата або компанію – просто не буде взаємовигідної, взаємноприємної, тривалої співпраці, що дуже важливо для нас.