Транспортна компанія «ПАН Логістик» надає послуги з перевезення вантажів по Україні, Києву та за кордон. Отзывы о работе в ПАН Логистик, зарплатыДобавьте зарплату в компании ПАН ЛогистикДобавить отзыв о работодателе ПАН Логистик Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании ПАН Логистик?
@ Гость ,
аналогічно . передумав щодо співбесіди переглянувши відгуки. Тим паче, що негативних відгуків море і в різний час. проте видно що вони актуальні, і реально керівництву все рівно, так як на протязі років нічого не змінюється.
В Украине существуют более ответственные компании с адекватной ценой перевозки. Категорически не рекомендую заказчикам пользоваться услугами данной фирмы, которой название рога и копыта больше подходит чем ПАН логистик. Кстати , этот самый ПАН , редкой породы *** и кидала. Второй офис на улице Мира 19, туда же свозится наличка. На ВДНХ офис для студентов-лохов, дебиторская задолженность в счёт зарплаты.
Не рекомендую .
Запросили на співбесіду в Пан Логістик. Але, перечитавши відгуки, передумала. Спаси боже, від таких роботодавців, в чергове кинули людей та негарно обійшлися — отримали бумеранг! І це в часи війни!
Все отзывы по поводу этой шараги «пан логистик» правда. На словах зарплату в конверте выплачивают через 2 месяца, но вам создадут условия, чтобы вы уволились через месяц и заплатят только официальную часть, она естественно минималка.
Если вы выдержите неадекватность владельца и проработаете 2 месяца, из конверта высчитают налог официальной зарплаты 23%, по факту получите меньше чем вы оговаривали при устройстве на работу.
Не витрачайте свій час і ресурс дарма! Суцільне розчарування- це самий влучний опис даної фірми. Якщо вже Ви сюди потрапите то знайте, що весь робочий процес буде проходити в стресі. Адже тут прийнято орієнтуватися на настрій керівників, а з керівників 99% зі 100% «недокерівники» (зі сходу відповідно). Такі звичайно не знайомі з етикетом ділового спілкування і не звикли свої особисті комплекси неповноцінності тримати подалі від роботи. Це один із головних негативних факторів. Вже не говорячи про «не найкращу» репутацію, яка завжди попереду. Тому як не старайся, а осад в памʼяті більшості клієнтів нагадає про себе ще не одноразово. Ну і на першому місці звичайно ЗП. Офіційну мінімалку виплатять. Решту чесно відпрацьованих Вами коштів не чекайте. Діючий головний бухгалтер не братиме слухавки. І це абсолютно обʼєктивна думка. Бо шановні «Пан Логістик» від Вас навіть за період моєї роботи безліч людей звільнялися одним днем. Виникає логічне питання: можна розраховуватися хоча б з людьми, які заздалегідь попередили і відпрацювали два тижні? Так буває, що люди звільняються і йдуть своєю дорогою, сприймайте це нормально! Розумію, що «плювати» Ви хотіли на мій відгук і це очевидно Ваше ставлення до людей зокрема. Та знайте: «що посієш те й пожнеш…» Де б Я не стикнулася з «Пан Логістик», обовʼязково озвучу що вважаю за потрібне!
Хочу залишити відгук для тих, хто дійсно шукає комфортні та належні умови роботи-НЕ ВИТРАЧАЙТЕ СВІЙ ЧАС ТА РЕСУРС йдучи на співбесіду!!!!
На першому знайомстві обіцянки дуже привабливі, але по факту ви не отримаєте тих коштів і умов, старі співробітники роблять все, щоб ти не отримав нормальної заявки чи нормального клієнта.
Відношення мʼяко кажучи хамське, про трудові відносини тут ніхто не чув і не знає!
Бажаю всім знайти те чого шукаєте!
Була на співбесіді , враження : це просто жесть. Бюджетний опенспейс, в туалеті елементарно немає мила. Купа обов’язків за 30 тисяч це смішно, зате купа питань питань про сімейний стан , дітей. Нераджу. Витратила даремно свій час.
Не варто витрачати свій ресурс та час на дану «компанію».
«Дешево» — слово яке характеризує цю конторку та її керівництво. Дешеві понти директора і його сільський гламур, життя в кредит , дешевий офіс , розповіді про «правильних людей», маніпуляції, пусті обіцянки -бо безкоштовні, затримки зарплат на два місяці, відсутність перспектив та росту , кожен менеджер, водій чи логіст це розхідний матеріал, якого заміняють при першій можливості.
Тому якщо хочете поволонтерити на сім’ю Петренків — Анастасія та Олександр радо вас зустрінуть, наобіцяють та в процесі будуть говорити про високі ідеали та цілі, які ж вони успішні бізнесмени.
До речі, контролювати вас будуть 24/7, в вашу відсутність на робочому місці будуть перевіряти вашу пошту, месенджери, на телефон встановлять прослушку, щоб потім при звільненні облити брудом. Кримське чудо , таке як Гостєва Наташа, «керівник» з тирсою в голові замість мозку регулярно буде доповідати керівнику про вас, ваші косяки , а якщо їх не буде то вона придумає , бо через свою жіночу нереалізованість, тупість та заздрість терпіти не може тих хто краще за неї.
Ще одне чудо приїздже, це Саша Бабій, охарактеризувати даного персонажа можна одним словом «клоун», в парі з Гостєвою дружно заробляють наліво гроші, підставляють логістів та водіїв.
Дана конторка по вуха в кредитах, займаються підробкою документів ,щоб ці самі кредити отримати. Автомобілі в кредитах та лізингу , ремонтуються час від часу, холодильні установки часто ламаються, тому шановні замовники не дивуйтесь, якщо ваша продукція розмерзлась чи протухла в дорозі.
Пан Лохістик плює на трудове, податкове законодавство, часто змінюють локації офісу. Тому замість процвітання, бажаю перевірок з Держпраці, податкової , та прокуратури.
Всем соискателям: Если хотите потерять время и через месяц искать другую работу, то ВЕЛКАМ в ПАН логистик!!! Текучка, отсутствие системности, изменение условий оплаты труда, негатив от клиентов, любимчики директора, не выполнение заказов — это всего лишь маленькая часть из того, с чем вам придется столкнуться. Поэтому, думайте.