Группа предприятий ТМ «Пан Курчак» является одним из ведущих производителей и поставщиков мяса на рынок Украины. Отзывы о работе в Пан Курчак, зарплаты
Добавьте зарплату в компании Пан КурчакДобавить отзыв о работодателе Пан Курчак Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Пан Курчак?
Будьте готові що останню з/п вам не виплатять в повному розмірі. Порядку там нема. Риба гниє з голови.
Сьогодні подзвонила пані Оксані, стосовно працевлаштування, згідно оголошеня в інтернеті. Так мені ця вельмишановна пані так нахамила і розмовляла грубо і зверхньо. Ще і вичитала мені, що я телефоню у її обідню перерву. Хоча в оголошені не зазначений час перерви. Нехай сама пані Оксана працює в Пан Курчак на всіх посадах)
Це не компанія,а шарашкіна контора,заробітньої плати за вересень 2023р так і не віддали,Житомирська обл місто Коростень,годують тільки сніданками,люди не йдіть туди працювати,гроші не можна випросити щей трубку не беруть,а так гарно стелили,а людина до речі працювала офіційно,свині тай годі,що тут скажеш😡😡
Если Вы ТОП менеджер и рассчитываете на рыночную оплату труда знайте, Вам пообещают «золотые горы» в пропорции 30% от желаемого ежемесячно, а 70% как мотивация в конце года, но по факту найдут миллион причин что бы обещанные 70% в конце года не выплачивать. Проверено( Особенно, не советую рисковать с релокацией в Луцк.
Це просто жах,а не компанія!! Намахують продавців по зарплаті!!! Продавець виконує свою роботу + роботу бухгалтера ( роблять звіти, звірки…), самі здають касу в банк….Бухгалтера не виконують свою роботу нормально, продавців дурять по зарплаті!!! Нікому не раджу цю контору!
Пане власник я розумію в магазинах обов’язково потрібно робити прибирання з дезрозчинами але ж не калушанкою в сучасному світі є засоби без жахливого запаху може дорощі ніж калушанка, але в магазині не можливо зайти хоч на три хвилини смердить страшне в горлі дере
В наш час стабільність компанії — це доволі важливий фактор для працівника. Вистояти, продовжувати працювати і розвиватися, особливо у військовий час, — це великий «+» для компанії та її працівників. А те, що є різні нюанси, означає, що компанія жива, живий організм, і скільки голів — стільки і думок. І кожна адекватна людина розуміє, що це цілком нормальні процеси для будь-якої організації, особливо, якщо це велика корпорація.
@Гість, колишній працівник, Як мінімум можу нагадати Вам звільнення фінансового директора і заступника головного бухгалтера (яку мало того що звільнили по статті, то ще й шалених боргів планували навішати).
Говорили що дурять з зарплатою,но не думав що на стільки.Працював по 12 годин платили [вырезано]…ню,сказали хочеш більше, працюй більше. Працював по 16 годин,та сама [вырезано]…ня,сказали потрібно за двох. Почав працювати за себе і грузчинка по 16 годин,нічого не помінялось. Ви там що,зовсім безсмерті гадаете?
Гіршу говнофірму важко знайти на Волині. Такого бидла в керівництві не бачив ніде … Минайте цю фірму любими шляхами. Дуже шкода часу, що потратив на цих недоумків.
Фірма просто жахлива!!!Там працюють хворі люди!!!Очікуйте того, що на тебе будуть матюкаютися, обзивати, кидати предметами, ножицями, чим попало!!Люди приходять і відразу звільняються!!Це просто жах!!!Нікому не рекомендую!!!Зарплату платять теж як хочуть, обманюють!!Готуйтеся, що будуть у вас питати: «чого ї**ом щолкаєш?»
Ховаються всі як криси,на передову таких!!!Якщо Ви нормальна людина, то моя порада, не йдіть, бо після треба буде йти лікуватися!
@ гст , не обманюй себе) А саме головне — не вводь свідомо в оману інших, про «школу життя» після якої тобі вже «нічого не страшно». Ні, ніхіба, так це не працює, від слова «зовсім». Логіка на рівні «відріжу собі ногу — за півроку навчусь долати купу різних труднощів і стану вольовою людиною». Відповідь на це все одна — це тверде пролетарське «Скажем дружно — ….. нужно»)
Робота як робота. Як і скрізь у великих фірмах.
Є свої моменти до яких потрібно звикнути.
Платять доволі достойно.
Як ішла сюди працювати також наслухалася «нафіга тобі той Курчак?» «та ну, ти гониш — шарашкіна кантора!» «та ну, таке розказують про той Курчак, не платять і все таке»
Шарашкіна кантора працює й досі. Дивно, правда.
І ще більш дивно, що люди працюють роками і норм.
Платять. Всім платять. Облажаєшся, можуть штрафанути, як і скрізь.
можуть одним днем звільнити, і таке було. Але то життя.
Це афігєнна школа життя!
Якщо тут пропрацюєте хоча б з рік чи два, то після цього вам уже мало що буде страшним в цьому житті.
В АПГ офісі працює пару наркоманів і крадіїв, цим все про компанію сказано . Перевіряйте своїх працівників !
@Гість, колишній працівник,
коментар вище — це свідома брехня
Пропрацювавши 6 днів на Курчакові у м.Нововолинськ отримала з/п у розмірі 439 грн—з вирахуванням податків!!! на руки віддали 353,4 грн і то 40 копійок недодали-піду з понеділка заберу решту чесно запрацьованих грошей!На сайті обіцяють 11 000 — 15 000 (залежно від цеху і «виробітку».як там звикли говорити), а я отримала 353 за тиждень,якщо це помножити на 4 робочі тижні по 6 днів по 12 годин(мінімум), то за місяць я б отримала 1412 грн?????? Це як розуміти???
Я, як людина розумна,не можу розібратися….
Підкажіть,чи можна кудись звернутися за порушення трудового законодавства?
Читав довго і уважно всі відгуки, і посмішка виникала неодноразово від недалеких і неграмотних коментів. Тому пишу із свого досвіду:
1. Працювати важко, вимоги до працівників високі. Якщо ви шукаєте легкої роботи і при цьому високих ЗП — вам не сюди. Керівництво крадіжок, брехні, бездіяння і т.п. не вибачає!!! Ті, хто добросовісно і якісно працює — завжди отримує достойну винагороду.
2. Керівники як керівники, із своїми причудами, не більше. Власники більш як адекватні. При моїй памяті просто так, на рівному місці, доган і виговорів не було. Ті хто отримував «по шапці» добре знають за що.
3. Колектив норм. Я бачив дійно вовчі зграї. Тут новичкам важко, але потім завжди вас підтримають і допоможуть.
І ще, до всіх дописувачів звернусь, по менше яду і жовчі випускайте!!!
Все правда, окрім прибутку!!!
Привіт всім хто шукає роботу в цьому товаристві.я про працював там довгий час а мої колеги ще більше. Зібрався дружний та стійкий колектив який виконував усі свої обов’язки та
виконувавв поручену роботу. З нас вирахували ні за що 4000.це за провини інших, яких вже попередньо оштрафували згідно закону та правил встановлених конкретно цим товариством. Наш колектив був зібраний багатьма роками. Громадяни наші.не ведіться на це там людей просто зневажають…
@Гость, А при чому тут «скачіть і давіться печивом»? Ти нічого не поплутав, юродивий? Та гниль, яку описують про цю кантору — вона була і при Янику-президенті (і раніше була, думаю, — але тоді не працював там). Регулярно там намахували на зарплату. Щоб «не платили взагалі» — звіздьож, ту мінімалку яка біла виплачували звичайно. А от з бонусами обіцяними — завжди як не срака то мотика, були періоди що їх взагалі не бачили. При тому що вимоги до працівника кінські, не кажучи вже про те що багатьом доводилось працювати з відвертим бидлом в якості директора (всі знають, про кого мова). Питання не в майданах, вони тут ні до чого як раз. А в тому що не треба тратити час і гробити здоров’я на такі гнилі кантори — це зовсім не та ситуація, що ви повкалували 5 років і далі забезпечені до кінця життя. Знаю про багатьох сраколизів-фанатиків, які на АПГ ночували часом, а все одно і їм прийшла пора шукати іншу роботу. Мораль цієї басні така — не ведіться на «Курчак», бо воно того абсолютно не варте.
Скачіть, панове, та давіться печивом…
Слава Богу не работаю там уже полтора года как. И так хз как мы 3 месяца без зп протянули, дураки наверное- нужно было заподозрить неладное уже когда первую зп не дали…
И да- не путайте понятия «компания имеет свойство» и «компания кидает работников и клиентов по умолчанию».
@Valor,
Будьте осторожны!
Компания имеет свойство кидать людей, как роботников так и клиентов. Сотрудники для них это мусор, который можно выкинуть в любой момент. А все из за абсолютной халатности и не профессионализма руководителей .
Будьте бдительны, так Компании осталось совсем не долго на рынке, из-за неконкурентность.
Жива ещё эта шаражка? Видно авторитет депутата помереть не дает, прискорбно. На инспекцию не надейтесь- по закону депутату запрещено владеть бизнесом (все, скорее всего, записано на собачку «Жучку»), а признание факта владения предприятием- ещё один повод надавить на хозяина (у которого, по некоторым данным, ранее были проблемы схожего характера), так что в случае «чего» и «бизнес не его и вообще просто мимо проходил». Да и если углубиться- знают, скорее всего, все и всё. Пока находятся люди готовые работать в данных условиях за гроши- никто ничего делать не будет! Пока верха имитируют бурную деятельность и имеют с этого профит- это будет покрываться. По сути- проблема с обеих сторон, и судя по тому что я наблюдаю- лучше, в данных реалиях, НЕ будет!
Добре??? Інвестувати потрібно не тільки в підлоги, а ще в стіни, стелі, якісний комбікорм ( як для себе, так найгірше),в якісний молодняк (свої все візьмуть, а куди подінуться?),мийку,побілку. Інвестувати потрібно і в працівників. А то працюють люди по договорах, без трудової. Пан Мартиняк в Верховній раді дбає за всю країну, а свої люди — жодного правового захисту. Кріпосне право.Ми колективно вважаємо, що пан депутат просто не знає всієї ситуації в нього на фермах. Можливо потрібно іноді приспуститися з піднебесся до простого народу і відвідати з особистою інспекцією .
Шановні власники і керівництво Губин інвестуйте в підлоги пташників…А так все добре.
И що це робиться на Губини??? Тримають цю хворобу Зою, який не то що головним бухгалтером працювати, їй зовсим неможливо працювати, хвора.Порушення законодавства скризь, це жах. Куди дивиться пан Мартиняк???
Работаю на патрошке зартплата смешная за 26 дней 4200+1300 аванс за месяц в котором 26 дней и брак людей по 2-3человека в день,работаешь за кого то а деньги забирает майстер себе+обманывает рыжий
Дарма не боролись. Уже була історія,коли у ВМП відсудили значну суму за неправильне звільнення. Так потім усім раніше звільненим порозсилали листи. що прийшли отримали недоотримані гроші.
А хто ще обговорює «курчака»? Зається — алес! ВМП — закривають, компанія сипеться… а шкода! Хоча такій «людині» як мартиняк — по заслугам. Тиснув мені руку, давав слово, що як буде давати ВМП 1 млн прибутку — зарплата буде така-то… але це лише слова, які НІЧОГО не варті! Завод дійсно вийшов в хороший прибуток. Але тут з’являється ідіотка Львова , своїм радником злодієм Львовом…. і все…. завод закривають… флаг тобі в руки — «депутат» мартиняк.
Повне порушення? Вони взагалі не знают що таке трудовий кодекс… і що таке закон вцілому. Власник депутат- цим все сказано. Я три місяці пропрацював- не заплатили ні кіпойки (то бухгалтер звільнилась, що якось підпису не вистачило), а потім сказали- власник депутат- можеш скаржитись куди завгодно, ти не перший і не останній кого ми кинули, нас відмажуть…Потім ще місяць трудову книжку не видавали «из вредности»…просто щоб мені насолити і я не міг влаштуватися на іншу роботу….
Контора гнила повністю! Хай горить синім вогнем.
Отзыв Горлач Агротехника Пан Курчак. Полностью согласен с мнением Михаила тел. 097-4468929 о деловой порядочности, а точнее, полном её отсутствии у генерального директора Горлача Сергея Александровича. От своих обещаний, даже публичных договоренностей он легко отказывается, когда наступает время их выполнять. Конкретно: по договоренности с Горлачем, я взял на себя обязанности по организации экспортных поставок рапсового масла, произведенного Агротехникой, в Австрию. После трёх моих командировок туда, был подписан очень выгодный для Горлача прямой контракт Агротехники с заводом по производству биодизеля и осуществлены по нему поставки. На встрече, в присутствии владельцев завода Горлачем было публично подтверждено обязательство по выплате комиссии, но, как всегда, без сроков. Прошло уже 2 года, Горлач ни разу не отказался от принятых на себя обязательств, но ни копейки не выплатил. Типичный кидалов и мелкий шулер.
На цій » фірмі»повне порушення трудового законодавства ,але всім на це плювати.На офіційний державний вихідний зробити забій .Те що Львов дебіл знають всі ,але і людей важко назвати назвати людьми , швидше схожі на рабів голови схили і на роботу.Цікаво, а народ знає що їм повинні заплатити двійну оплату.
Доброго дня люди добрі що робиця на тому курчакові бюджети врізають топливо для роботи знімають хочуть щоб техніка працювала на воздусі уборка чистка тереторій як робити а благоустрій ферм чим робити.Де обіцяна по договорах зарплата¿
Так воно (Львов) ПАДЛО , затримує людей спеціально. Його Мартиняк контролює, щоб раніше додому не пішов, а він каже , чого інші мають йти , коли я сиджу на роботі.
якого *ера сидіти на роботі в офісі після 17.30.)))))) Сидить Львов то хай сидить. Люди йдіть додоми. Недивіться на того *амнюка.
Провду пише уважуха
Працівник, про яку суперову зарплатню ти розказуешь??? Я що перерахувати скільки часу працівники проводять на робочому місці, то вона не то що суперову, вона ніяка.причому усім відомо про те,карна справа плаче про це, та усім контролюючім байдуже, на жаль. То є скрита форма рабства и цім успішно користуються власники.
@Гость, так організуйте мені цю співбесіду. Я все розкажу.
То ти красунчик бажаєш працювати за всіх? І за всіх отримувати зарплату? Ви ж суперпрацівники не розповідаєте на співбесіді яка «чудова» у вас тут організація.
Люди,схаменіться уже!!!Якщо так погано то йдіть на*ер звідси.Невстраює начальство йдіть туда де буде устраювати.Кому ви тут на*ер нада.На вашому місті буде двісті…Я получаю суперова,як для України зарплату.Начальство саме лучше.Вікторівній дай Боже здоров’я і терпіння щоб терпіла таких *авнистих людей як ви!!!Кому не нравиться Семенюк,той нехай поцілує його в сраку.Більше працюйте а не тут ляси точіть,і зарплату будете мати більшу!!!
Скажіть будьласка у вас ще працює Семенюк Олег Володирирович я кщо так допоможіть з ним звязатись, у нього сталось страшне горе померла ого мати а звязку з ним не має, можливо змінив номер
Небудьте байдужі…. дякую
Костянтинович був розумний керівник. Ця
кого ти маєш на увазі?
Чому не було,рік потому був один,та вже не має. Оголошення
Ти перед тим як, щось писати думай… А на Губині як не було нормальних керівників так і не має, як не таракан — ЧМОШНІК то начальник ШАЛАВА-БЕЗМОГЗЛА, то ЛЬВОВ — *УДАК.
МХП хочет купить в Словакии завод по мясопереработке
15.03.2017 13:30
Мироновский хлебопродукт рассматривает возможность запуска предприятия по мясопереработке в Словакии
Следить за темойДобавить в блокнот
Поделиться:
Производитель Нашей Рябы агрохолдинг Юрия Косюка Мироновский хлебопродукт (МХП) рассматривает возможность покупки предприятия по мясопереработке в Словакии. Об этом корреспонденту LIGA.net сообщила директор департамента по работе с инвесторами и международных коммуникаций МХП Анастасия Соботюк.
«Мы рассматриваем возможность покупки предприятия по мясопереработке», — сказала Соботюк, не уточнив сумму инвестиций и сроки реализации проекта.
В свою очередь финансовый директор МХП Виктория Капелюшная в ходе конференц-звонка отметила, что предприятие в Словакии будет аналогично тому, которое сейчас работает в Нидерландах. Она также подчеркнула, что предприятие МХП в Нидерландах успешно работает на максимальной мощности — 1,5 тыс. т продукции в месяц.
Люди бизнес ведут, а на Курчаке как всегда……
прочитати таке про власне місце роботи.просто слів немає.
знаєте,на виробництві простому робітнику було і буде складно завжди, завжди робочі були незадоволені начальниками.
але невже все настільки погано,що ви стільки г**на виливаєте на людей з якими ви працюєте,більше того ви продовжуєте працювати з ними,говорити щодня,дивлячись в очі.
якщо маєте образу,але немає іншого виходу,ніж продовжувати працювати на цьому ж підприємстві,то підіть в церкву краще,помоліться,ніж писати тут.
Чи правда, що на ВМП Львова розігнала весь комерційний відділ????
ГОСПОДИЮ,ЛЮДИ СХАМЕНІТЬСЯ, ПОНАБИВАЙТЕ МОРДИ ОДИН ОДНОМУ АЛЕ НЕПИШІТЬ ПРО ТАКЕ В НЕТІ