I AM BLOOM
I AM BLOOMI AM BLOOM — сучасна e-commerce компанія з власним виробництвом жіночого одягу. Ми працюємо з урахуванням модних трендів і актуальних запитів ринку. Наш офіс розташований у центрі міста Одеса. Alebor groupAlebor Group — українська група компаній, що працює на зерновому ринку. Займається зберіганням і транспортуванням зернових, зернотрейдерством. ContioWe deliver outstanding service to enhance clients’ business process capabilities through our customizable expert teams. We offer expertise across content, support and tech operations in most EU languages, excelling in key performance metrics including quality, productivity and efficiency. AsiafoodsAsiaFoods — це лідер у постачанні високоякісних продуктів азійської кухні в Україну. Ми працюємо на ринку понад 10 років, надаючи можливість українським рестораторам, кафе та любителям кулінарії відкрити для себе справжній смак Азії. Наш асортимент включає широкий вибір автентичних продуктів — від соусів та спецій до рису та локшини, що забезпечує високий рівень якості та […] Самогонна РестораціяМи завжди раді вітати у нашій команді талановитих, захоплених своєю справою людей! Саме працівники, без сумніву, допомагають компанії розвиватися і досягати успіху, адже вони щодня роблять все для того, щоб гості були максимально задоволені сервісом, стравами і чистотою! «Самогонна Ресторація» схожа на велику дружню родину, і нам хотілося б, щоб Ви відчували себе невід’ємною її […] ЛУНУкраїнська продуктова IT-компанія. Розробляємо PropTech платформи, які допомагають людям комфортно обирати житло онлайн. Робимо інновації в сфері нерухомості з 2008 року. Нашими продуктами для оренди і покупки житла користуються люди в Україні, країнах Європи та Азії. КОМАНДА Над продуктами ЛУН працює більше 100 лун-мейтів в Україні та світі. Кожен продукт розвиває окрема крос-функціональна команда. В […] Shemax companyМи українська компанія SHEMAX COMPANY , що займається постачанням електрообладнання для салонів краси власного виробництва. Наше обладнання вже представлено в 40 країнах Європи та Америки. Ми створюємо унікальне обладнання, що задає тренди на ринку. Маємо патенти на всі вироби та торгову марку в Україні та Європі. Наші вироби забезпечують високу безпеку в роботі майстрів салонів […] ОТК-ДніпроОТК-ДНІПРО — виробник та офіційний дистриб’ютор європейських та українських косметичних брендів. Вже понад 10 років ми представляємо на українському ринку такі відомі бренди, як Pastel, Kayan, Quiz, Meddis, Revuele та інші. Проте особливу гордість для нас становить власний бренд SOIKA, створений два роки тому. SOIKA — це українська доглядова косметика, натхненна силою та унікальністю жінок. […] Эко-молпродуктВиробництво згущеного молока Шамраївський цукровий заводШамраївський цукровий завод ФорксКомпанія FORX / ФОРКС входить до групи іноземних торгових компаній, корпоративна культура яких ґрунтується на європейських принципах ведення бізнесу. Ми є авторизованим сервісним центром та генеральним імпортером торгової марки вантажної техніки KALMAR в Україні. Надаємо широкий модельний ряд техніки, яка має високий попит у важкій промисловості та вантажних портових терміналах нашої країни. Персонал — безперечна […] ТеплоізолВиробництво виробів з пластмасс ВоздвиженськийГотель-бутік-сад «Воздвиженський» — одне з найелегантніших та найконцептуальніших місць столиці, ідеальний вибір для ділових подорожей та елітного відпочинку. ЕкопереробкаПрибирання комерційних приміщень FunZoneУ FunZone ми пропонуємо різноманітні розваги для всієї родини: від атракціонів до ігрових майданчиків. Наша мета — зробити ваш відпочинок незабутнім і веселим. У нас ви знайдете захоплюючі ігри, тематичні зони та комфорт для всіх відвідувачів. KoritzaKoritza -like home cafe- это сеть кафе с домашней и полезной кухней! Работать у нас весело! Мы уважаем и любим своих сотрудников! Транс АкваТОВ «Транс-Аква» — це провідний гравець на ринку імпорту та дистрибуції в Україні, що зарекомендував себе як масштабний офіційний імпортер легендарної мінеральної води Боржомі. Завдяки нашій розгалуженій мережі представництв у всіх великих містах країни, ми ефективно покриваємо потреби як великих торговельних мереж, так і індивідуальних споживачів у всіх регіонах України. Компанія «Транс-Аква» забезпечує стабільні поставки […] Європроект УкраїнаКомпанія «Європроект Україна» 25 років зміцнює свої позиції на ринку ЛФМ та спеціалізується на комплексному оснащенні фарбувальних виробництв та вирішенні завдань з підготовки та фарбування будь-яких типів поверхонь. krasa / review - відгуки про косметикуШукаєш чесні відгуки про косметику? На krasa / review ти знайдеш реальні враження від жінок, які вже протестували креми для обличчя, сироватки, шампуні, туші та багато іншого. У нас відгуки про догляд за шкірою, макіяж, органічну косметику й антивікові засоби — все, що важливо для твоєї краси. Відгуки про косметику без прикрас, рейтинги та поради допоможуть тобі обрати лише найкраще. Не витрачай гроші дарма — читай, обирай, сяй! Krasa / review — твій особистий гід у світі косметики. |