Чернігівський обласний навчально-курсовий комбінат
надання освітніх послуг з навчання
Чернігівський обласний навчально-курсовий комбінатнадання освітніх послуг з навчання МаансМісія ПП ВКО «МААНАС» є розвиток України, як аграрної держави шляхом впровадження новітніх технологій та інновації у вітчизняне с/г машинобудування. Група компаній «Автоленд» включає в себе ПП Компанія «Автоленд», ФГ «П’ятигірське», Сухівецьке відділення фермерське господарство «П’ятигірське» та ПП «ВКО «МААНС» Майже двадцять років роботи ПП «Компанії Автоленд» втілилося в модерновий завод «Виробничо-конструкторське об’єднання «МААНС» із […] Львівобленерго⚡️Енергетична компанія «Львівобленерго» у пошуках нових працівників. Наразі колектив львівських енергетиків об’єднує понад 4 тисячі працівників, до нашої команди приєднались більше пів сотні внутрішньо переміщених людей. Разом ми тримаємо енергетичний фронт України та несемо світло 💡людям у найтемніший час. ПрАТ «Львівобленерго» гарантує своїм працівникам: 💳вчасну виплату заробітної плати; 🛡️соціальний пакет (відпустки, преміювання за ефективність в […] ВебМістоМи — рекламна компанія «ВебМісто», що займається розробленням інтернет-магазинів, сайтів, створенням логотипів та налаштуванням реклами. Наша агенція активно розвивається у сфері маркетингу більше 10 років. Ми працюємо з малим та середнім бізнесом в Україні. Маємо власні напрацювання та системи просування для будь-якого сегменту. За цей час ми створили 200+ сайтів за минулий рік, допомогли перейти […] AffnetixAffnetix — це динамічна команда професіоналів, яка спеціалізується на створенні та просуванні високоякісних affiliate проєктів. Наші продукти охоплюють Європу, Латинську Америку, США, Канаду, Мексику та окремі ринки Азії , де ми застосовуємо всі доступні сучасні технології SEO та маркетингу. За два роки ми досягли значного успіху завдяки команді експертів із досвідом понад 10 років в […] Da AgencyМи створюємо ефективні канали YouTube для бізнесу «Під ключ». Багаторічний досвід у сфері створення відео та в маркетингу дозволяє нам створювати не просто «красиву картинку», а ефективні відео компанії, які допоможуть вам підвищити впізнаваність бренду та залучити нових потенційних клієнтів за допомогою YouTube, TikTok, Instagram. SportimenМи динамічна та інноваційна команда фрілансерів, які спеціалізуються на послугах фрілансу, головним чином у сферах IT та маркетингу. Наша місія — з’єднувати бізнеси з мережею висококваліфікованих фрілансерів. У нашій команді працюють експерти IT, які відзначаються у розробці програмного забезпечення, аналітиці даних, кібербезпеці, а також креативні маркетологи, що володіють навичками в цифровій стратегії, SEO та створенні […] ГолдпакНайбільший національний виробник поліпропіленової та поліетиленової продукції Gagarinn PlazaТРК «Гагарін Плаза» — це сучасний торгово-розважальний центр, розташований у місті Одеса. Це не тільки місце для покупок, але й чудова локація для відпочинку, проведення часу з сім’єю та друзями. ПлесоЗовнішній благоустрій, охорона, утримання та експлуатація внутрішніх водойм і земель водного фонду, покращення їх рекреаційної спроможності та екологічного стану. LivepageLivepage — команда професіоналів, займаємося просуванням бізнесу в інтернеті понад 11 років. Інструменти, якими володіємо — SEO, Контекстна реклама та Email-маркетинг. Нам довіряють клієнти із СНД та англомовних країн. Ми працюємо на результат. Підходимо до завдань системно і приділяємо багато уваги правильному розміщенню пріоритетів. Нас обирають, бо в нас: Індивідуальний підхід у роботі Висока кваліфікація […] Trident Craft LabКомпанія «TridentCraftLab» займається шовкотрафаретним та DTF друком. Місія компанії вивести друк на одязі на новий рівень завдяки гарному сервісу, якості друку та швидкості виконання. Маємо велику кількість задоволених клієнтів. Гарантуємо можливість професійного та карʼєрного зростання. Техпром ІнтернешенелДистриб’юторська логістична компанія, займаємося доставкою товарів з інтернет магазинів по Україні. Маємо великий автопарк власних та найманих автомобілів, які обслуговують наших клієнтів. Шеврон ГазТОВ «Шеврон Газ» производитель технических газов. КиївметсервісКомпанія КИЇВМЕТСЕРВІС, провідний постачальник металевих стелажів (поличні, торгові, складські). На ринку України із 2012 року. ЗемлекупМаркетплейс купівлі сільськогосподарських земель Enjoy Group UkraineМи створюємо тенденції! Понад 12 концептуальних ресторанних (і не тільки) проєктів, які приковують всю увагу, адже такого формату Україна раніше не бачила! Queen Kyiv, Biarritz, Frou Frou, Fish Fetish, Miya, Такахулі та Manga Sushi, а далі ще більше. Сварог Девелопмент«Svarog» — надійна будівельна компанія, яка працює для людей. Ми досягли значних успіхів у сфері будівництва житлової та комерційної нерухомості і готові поділитись результатами з вами. Професійна команда втілює в життя сучасні дизайнерські проекти із застосуванням сучасних матеріалів і технік їх обробки, компонування. У нас працюють досвідчені проектувальники, будівельники, архітектори та дизайнери, тому кожен проект […] krasa / review - відгуки про косметикуШукаєш чесні відгуки про косметику? На krasa / review ти знайдеш реальні враження від жінок, які вже протестували креми для обличчя, сироватки, шампуні, туші та багато іншого. У нас відгуки про догляд за шкірою, макіяж, органічну косметику й антивікові засоби — все, що важливо для твоєї краси. Відгуки про косметику без прикрас, рейтинги та поради допоможуть тобі обрати лише найкраще. Не витрачай гроші дарма — читай, обирай, сяй! Krasa / review — твій особистий гід у світі косметики. |