Міжнародна фармацевтична компанія «Органосін ЛТД» з 1996 року успішно працює на ринку України. Отзывы о работе в Органосін ЛТД, зарплатыРабота и зарплата в компании:Компания «Органосін ЛТД» является международным игроком на фармацевтическом рынке Украины с 1996 года. Она фокусируется на производстве и продаже высококачественных и доступных лекарственных средств, что делает ее важным участником в сфере охраны здоровья. Добавьте зарплату в компании Органосін ЛТДДобавить отзыв о работодателе Органосін ЛТД Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Органосін ЛТД?
Компанія має як позитивні, так і негативні сторони. З плюсів можна виділити дружній колектив, гідну заробітну плату та надання службового автомобіля. Однак, є серйозні зауваження до керівництва, зокрема до керівника зовнішньої служби (філфорс) Оксани Р. Яка іще закінчила курси коучингу.
Її некомпетентність та непрофесіоналізм негативно впливають на робочий процес. Вона схильна до інтриг, підставляє співробітників і демонструє лицемірство. Її управління базується на фаворитизмі, що призводить до просування некомпетентних осіб.
Через її дії територія не виконує план, але відповідальність перекладається на інших. Крім того, вона надмірно захоплюється бюрократією та вимагає постійного звітування у вигляді таблиць.
Зважаючи на вищезазначені проблеми, не рекомендую цю компанію для працевлаштування.