OKwine

OKwine

, , ,

Мережа виномаркетів OKWINE — найбільша мережа спеціалізованих магазинів в Україні, заснована в 2012 році.
OKWINE — це коли зручно, бо біля дому та, частіш за все настільки, що і в капцях можна. Бо поруч все, що потрібно — вино та міцні напої з усіх куточків світу, делікатеси, солодощі, органічні продукти та багато-багато іншого. А ще, варимо каву і міксуємо коктейлі to go, вони теж дуже ОК.
OKWINE — це коли вино саме себе не купує, його підбирають профі. Саме сервісу ми приділяємо особливу увагу — від навчання персоналу у власній школі сомельє, до практики за кордоном на найкращих виноробнях світу. Адже, ну як круто, коли сомельє пам’ятають твої звички, смаки та надихають на нові експерименти!

Отзывы о работе в OKwine, зарплаты

1. 1 апреля 2025

«Шаражкіна контора»яка видає себе за нібито ,щось типу мережу METRO)),і «керівництво «якою максимально зневажливо ставиться до працівників,ну і звістно чорна зп ( яку обіцяють ,а виплачується зовсім інша і меьша)при всіх офіціозах з працевлаштуванням,без табелів нарахувань і тп

2. 15 февраля 2025

Взимку опалення у них немає,тобто працювати при температурі 10 градусів у зимку дуже важко,опалюють приміщення кондиціонером,напевно так дешевше.Персонал працює і вантажниками ,і прибиральниками,продавцями консультантами це тільки на словах.Якщо хочеш випити коктейль ,то раджу не пити їх на Троєщині (Градинська)бо обманюють на кількості коктейлів вже п’яних клієнтів.Також вітрина не відрізняється свіжістю продуктів і сир з пліснявою може бути не тільки дорблю ,а й усі інші які не мають бути з пліснявою,просто зіпсовані продукти.

3. 6 ноября 2024

Все дуже подобається, цікаво робота, постійні дегустації та можливість розвитку в школі сомельє. Особливо хочу відзначити Софію HR, яка підтримувала мене на всіх етапах. Раджу для працевлаштування!

4. 14 июня 2024

@Замовчане, а що саме вам не сподобалось? Цікаво було б дізнатися щоб не витрачати час. На яку посаду ви проходили співбесіду?

5. 9 июня 2024

Була кращої думки про цю компанію
    Вже на етапі співбесіди стає зрозуміло що керівництво «класти» хотіло на своїх співробітників

Добавьте зарплату в компании OKwine

Добавить отзыв о работодателе OKwine

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании OKwine?