NOVUS – мережа супермаркетів європейських стандартів, одна з найуспішніших та найперспективніших мультиформатних мереж в Україні. Масштаби бізнесу NOVUS відкривають для кожного співробітника необмежені можливості для розвитку та подальшого зростання. Отзывы о работе в НОВУС, зарплаты
Грузчик 1 10 000 грн Кассир 5 8 600 .. 14 700 грн Оператор видеонаблюдения 1 6 000 грн Пекарь по приготовлению пиццы 1 12 000 грн Пиццейола 2 12 700 .. 18 000 грн Повар 1 13 100 грн Приемщик 2 6 159 .. 11 000 грн Продавец 4 4 000 .. 15 000 грн Продавец мяса 1 7 000 грн Продавец-консультант 4 8 500 .. 12 000 грн Специалист технической поддержки 1 25 000 грн Товаровед 2 15 000 .. 16 000 грн Добавьте зарплату в компании НОВУСДобавить отзыв о работодателе НОВУС Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании НОВУС?
@ Віка ,
-Інформація про закриття туалету не відповідає дійсності.
-З працівницею, про яке йдеться у скарзі, була проведена коригувальна бесіда. У разі повторного виникнення випадків з її непрофесійною поведінкою, будуть вжиті суворіші заходи.
@ Дмитро ,
У компанії NOVUS регулярно проводить моніторинг заробітних плат у ритейлі – це дозволяє пропонувати працівникам ЗП, які відповідають ринковому рівню. Перегляд заробітних плат проводиться двічі на рік. Крім того, є можливість отримувати більше завдяки додатковим змінам на інших ТЦ.
Не ідіть працювати в ноус бц на лівані. Там неадекватна старша касирша. Вона ***. До дєвочок шо на касі кричить, обзиває. Розказували що був випадок що вона касиршу закрила в туалеті і не випускала додому. Кароче у людини проблеми з головою. І за неї всі там звільняються. Тікучка постійна на касах. Але її не звільняють хоть і знають проблему, бо дівчата скаржилися, но керівництву пох.
В новусі на вул Тальнівській магазин 1050 керуюча постійно обзиває працівників, ставиться до них як до непотрібну. Заставляє викупати протермінований товар і постійно погрожує звільненням. З таким ставленням працювати там просто неможливо. Напишу у відділ по правам споживачів скаргу, якщо керівництво не прийме міри
На вакансію охоронника, при графіку 2 через 2, з 9 по 22 зарплата всього 70 грн ща 1 годину. Тобто 14000 грн! Альо карл, і це не жарт!
Але є плюс, керівництво каже що працювати можна без вихідних…😟
Працював мерчендайзером за адресою: вулиця Іоанна Павла II. Хамське відношення працівників та керівництва — навіть запитати у когось щось було цілим випробуванням. Радий тільки, що не працював там на постійній основі, а лише 2–3 рази на тиждень. До мерчиків ставляться як до ***. Ненавиджу цю точку і буду оминати її десятою дорогою.
@ Звільнений співробітник , Я вже від третьої особи знаю про бардак в саме в цьому магазині.Дивно,що при такому стані не втрутилося вище керівництво.І така ситуація мінімум 2 роки
Я бажаю всему руководству Новуса..Сію тобі враже ..все і сполна .по полной ..всем русским директорам
Як влаштуватись працювати охоронцем в Новус? Можливо хтось працював/працює або знає. На сайтах пошуку роботи буває 2-3 актуальних вакансії охоронців. Де взагалі Новус бере працівників в охорону? З внутрішніх кандидатів з інших посад, чи з якихось охоронних фірм? Нові маркети відриваються, а вакансій немає. Чому так?
Ще читав, що є штанті працівники охорони Новусу, і є наймана охорона, які працюють не по трудовому договору, а по цивільно-правовому. Чи дійсно це так? І який пост охоронника в Новусі найкращий?
Я не буду писать багато про новус, бо не хочу, немає бажання, скажу коротко і по суті, це останнє місце в світі де можно працювати. В колективі з’їдять, а при звільненні будеш чекати свої зароблені гроші стільки, скільки вирішить керівництво. І ще не факт що заплатять …
Хотіла розповісти про роботу в Новус,який знаходиться по вул.Бульварно-Кудрявмькій,м.Київ.Колектив складається із приїжджих співробітників,яким треба доробити до пенсії.Є такі,що і на пенсії.Вони живуть в якихось бараках і працюють в вахтому режимі.А потім коли немає змін(,вихідні)їдуть додому по селам України.Не компетентні,агресивні,вигляд мають нікчемний бо не зовсім доглядають за гігієною.Один одного ненавидять і займаються плітками.Ну,зрозуміло який там рівень.Ось такі люди надають послуги.В маркеті присутня керівник,але не в ролі менеджера(бо немає професійної підготовки і мабудь відповідної освіти).Бо не здатна керувати,але тільки хамити та грубити.Була здивована,що вона сама займається розкладкою овочей та фруктів,вперше це побачила.Виходить що людина з продавця якимось дивом потрапила на посаду керівника,але не знає елементарних правил управління.На посаді кадровика знаходиться людина,яка жодного відношення немає до цієї спеціальності(бо її немає) і знань трудового законодавства України.Адміністратор один звільнився,а другий залишився.Його робота слідкування за цінниками,яку він тупо ігнорує.А не відповідність ціни психологічно відпрацьовують касири.З ранку до ночі тільки і вислуховують претензії покупців.Неадекватна охрана,яка складається з недоумків призивного віку(ухилянтіа).Це хами,рівень інтелекту у них на обличчях.Ворують безбожно,а контролюють не покупців а самих співробітників,що зразу виживає питання «на якому праві,згідно законодавства?),якщо вони наймані за договором?Магазин не поганий,правда дуже багато відсутності продуктів на полицях,або вони розкидані як попало і не відповідають цінниками.Щодо до самої роботу скажу що з/п низька і постійно погрожують штрафами,перевірками.Часто приходиться писати службову.Коли приймають на роботу співають такі пісні.З першого дня роботи мені видали поношену,стару форму яка при стірці розлізлась.Говорять що годують співробітників.Да,свинячою їжею.Перерви на відпочинок дуже короткі два рази по 15 хвилин і один раз по 30 хвилин,це час при виработаному восьмигодинлму часі а не часу роботи по 12 годин і більше.Час обіду не оплачують.Є в магазині улюбленці,які здають всіх і лижуть тури своїм керівникам.Гтдко дивитись.Великий мінус,який при прийомі не кажуть що приймають в магазині на місті,а звільняють хрен знаєде.Куди треба їхати по графіку щоб поставили в трудову печатку.Не доплачують гроші,знімають з тебе і не питаючи в не ставлячи перед фактом.Дуже часто має місце принижування керівників інших магазинів Новус в формі прикладів.Все залежить хто керівник і відповідає він своїй посаді чи ні.Робіть висновки самі.Хочете в зміїне кубло?То вас туди.
Новус это треш .Если вы решите выйти в туалет на 3 мин .директор подойдёт и спросит ..Чому так долго .Обед 10 мин ,вместо 30 и зарплата не та,которую обещали ..это феодалы .
Низкая зарплата, в сравнении с Сильпо и АТБ — 75 грн в час если новенький, 82 грн если ты опытный. Присутствует система штрафов. Много запретов для сотрудников, то нельзя покупать на обеде, то нельзя делать, даже территорию Новус во время обеда, личного времени, ты обязан провести в Новус. Товароведы очень злые люди, они срываются и отыгрываются на сотрудниках и на мерчандайзерах. Тут требуют скорость, хотя с таким огромным дефицитом персонала, а также огромным ассортиментом никогда не будут забиты полностью полки. Тут сотрудники для компании абсолютно никто. Неужели в 2024 году нельзя поставить автообрезчик цен? Еще у нас на рампе работает конченая охранница, ко всем всегда недовольна, грубит, унижает. Даже в раздевалку во время рабочей смены зайти нельзя, поскольку время же считается, а ты не работаешь. В других компаниях есть 1 час обеда и 2-3 пятиминутки. А тут 1 час обеда — 30 минут на обед, две 15-минутки.
@Гость, а ким ви працюєте в Новусі, що переживаєте за планограми?)) Якщо продавцем, то хай товарознавці паряться за них!))) Також не забувайте, що в обов’язки мерчендайзерів також входить зміна планограм по своїй продукції. Говоріть їм про це, бо вони люблять байдики бити. Головні обов’язки продавців — це викладка товару та контроль термінів придатності, а планограми, то вже діло десяте…)))
Невчасно подаються планові планограмми,інколи емоцийно важко,обиди- вечери контролюйте,а так все добре
Мережа магазинів новус іде на дно,робітників не вистачає,керівництво тупе,ставлять управляючими кого попало,персонал не поважають,колектив не бережуть.А новус 1036,уже зовсім доходить до дна,пустота на кулінарії,до керувались….
@Гость, откуда у вас такая информация о наемной охране? Я знаю что у тех охранников, кто в штате Новуса, зарплата пол года назад была 70 грн./час. Сейчас может больше. Вы работали охранником в Новусе? Если да, то на каком посту? Какие посты охранника самые нормальные?
Доброго дня. Постає питання тільки до головного керівництва, стосовно магазину 1056. Поясніть що для вас важливо? Щоб магазин існував та приносив прибуток, або щоб в ньому існував «Коршун» О.О. і його компанія? Якщо перше, то чому так довго тягнуть кота за яйця? Якщо все ж таки друге і вам насправді байдужі люди, які там важко працюють то залишайте цього деспота та спостерігайте як він доруйнує все те, що там залишилось. Дуже сподіваюсь, що керівництво на боці людей.
Як можна не реагувати на скарги !!!
Цей «а-ля керуючий »насильно затягував людей у подвал коли була повітряна тривога , і його не хвилювало , що поряд з подвалом генератор з тоною дизеля , а якщо не підеш , то будеш звільнений
Відношення до співробітників жахливе !!!!!
А скільки товара вони з товарознавцями винесли
І це все дозволено????
Він повинен захищати країну , а не ходити по магазину і принижувати співробітників!!!! Це бидло повинно бути покарано!!!!
З нетерпінням чекаю зворотного звʼязку
Підтримую на 100 % вище сказане. Це просто жесть що відбувається в магазині. Ситуація в магазигі набуда такого розгаласу, що це вже не смішно. Усі Петрівці, Вишгород та навіть у Києві співчувають людям, якими поруководив цей безтолковий керуючий. Чому на це не реагує вище керівництво? Дуже цікаво, що саме в Новусі можна ходити бродити, та ще й отримувати зарплату.Може треба повідомити литовців? Я бачила як змінилась атмосфера, при теперішнім керівнику(жінці), люди хочуть ходить на роботу. Не вже Європейська компанія, боїться втратити таких, аля «цінних співробітників» , які не дають життя усьому колективу. При новому керівництві, значно покращилась якіть продукції. Хотілось би почути зворотній зв’язок.
А він слухав не двох товарознавців, а лише Тетянку, Света то так — пешка, просто ніхто. Як Таня скаже так і буде, бо Корзун вообще не керівник, він б**ло, яке не має своєї думки, яке не хера не тямить в торгівлі, яке ведеться на те, що йому скаже його королева. Він вже не перший магазин обкрадає, що далі?
Якщо ви хочете побачити на власні очі значення слова сюр то приїжайте на 1056. Люди які списували свіжу продукцію собі, для себе робили мінімальний маркетинг-зараз ходять і винюхують де хто що накосячив.
Більше всього молодець Корзун. Потрібно ж вміти нічого не розуміти в своїй роботі, слухати беззупину товарознавців і продовжувати качати права, наче він ні в чому не винен і це його бідного просто ображають. Не тих забирає тцк, ой не тих.
@Гость, потрібно робити колективне звернення від колектива до Марка Петкевича. Напишіть звернення з описом ситуації і нехай кожен працівник з колективу поставить свій підпис, і направляйте звернення. Вимагайте втрутитись гендиректора у ситуацію для стабілізації роботи магазину.
Добрий день. Я хочу звернутися до головного керівництва. Ви взагалі в курсі, що робиться в магазині 1056? Б/ушне начальство, яке було відсторонене від роботи, зараз ходить як так і треба. Ні хрена не робить, тільки ставить палки а колеса нашому новому керівнику. Вони обкрадали магазин, принижували персонал, знижували тарифи ні за що, просто так їм хотілося, примушували перемотувати прострочений товар і ставити іншу дату, затирати дату і виставляти на продаж. Це все норма чи що? Весь колектив їм в очі сказав, що не хоче з ними працювати. Це що все їм зійде з рук? Куди ви дивитесь, ви ж боретесь за європейські стандарти, а таке не бачите?
Чому в Новусі маленька зарплата у продавців-консультантів? 14400 за 180 год. — це абсолютно не ринкова зарплата. Для прикладу в Сільпо, Форі, або АТБ, зарплата продавців (викладка товару) починається від 90 грн./год.
Може Новусу варто менше приймати
участь у різних «благодійних» акціях, а на збережені кошти підвищити зарплату продавцям? Бо продавець-стелажник по факту виконує частину роботи вантажника, особливо це стосується важких відділів — напої та овочі.
Чому продавець, який цілий день таскає коробки з водою/алкоголем, або овочами, а ще й при цьому слідкує за термінами придатності, змінює цінники/планограми, отримує менше за вантажників? Це абсолютно ненормально. Особливо враховуючи ситуацію з трудовими ресурсами. Новус — чудовий магазин та й в принципі як роботодавець теж надійний, але зарплату продавців-консультантів варто підвищити до 90 грн./год. І тоді у працівників буде більший стимул триматись за своє робоче місце.
Там охрана наемная. Оплата 60гр/ч. Они не в штате работников Новуса.Такая работа не имеет смысла. Зарплата маленькая, основная часть в конверте.
@Гость, аби щось ляпнути не по справі…
теоретично, можна подзвонити в кожний Новус, який цікавить, та запитати щодо наявності вакансії. Але ж справа не в цьому. Вакансії продавців, касирів, вантажників, приймальників постійно оновлюють, їх багато. А от вакансій охоронників — 2-3 (не в самих кращих місцях). Чому так? Чому не виставляють вакансії охоронників? Навіть в нові магазини, які тільки відкриваються, не видно актуальних вакансій.
@Гость, так важко знайти в магазин та запитати за вакансію? мабуть у вас є якісь «требования»?або не царское єто дело спрашивать
Чому в Новусі так багато різних актуальних вакансій, але немає вільних вакансій охоронників? Скільки дивлюся, одна-дві вакансії може бути актуальною. Чому так? Де в Новусі беруть персонал для охорони? З внутрішнього резерву переводять, чи підбирають через якісь фірми?
Добрый день, работал в сети Новус, а именно в магазине 1056 ровно один месяц. Изначально рассматривал данный магазин как подработку на лето, т.к мне исполнилось 18, и я решил подзаработать немного денег. Собеседование прошло нормально, директор показался лояльным и сдержанным, предложив мне вакансию продавца-консультанта на алкоголь (в действительности меня поставили на воду). Устраивался я в среду, и в пятницу уже вышел на работу. Если коротко — то работа в подобных местах это самое неблагодарное и неприятное что может с Вами случиться. Ну, во-первых — меня никто не предупредил что помимо продавца-консультанта я буду выполнять роль грузчика и вывозить палеты нагруженные водой в торговый зал где НЕ работает кондиционер :). Во-вторых — вечно недовольный напарник который никаким образом не имеет отношения к твоему отделу. Так-же могу выделить быдловатого охранника Сергея, старика который позволяет себе грубо выражаться в сторону всех сотрудников проходящие испытательный срок. Я бы посвятил нашим с ним отношениям целый абзац, но пожалуй стоит воздержаться. Физически работа нереально трудная, выставляя товар как можно скорее, выгружая и загружая палеты в зале где не работает кондиционер так ещё и в теплой жилетке то ещё испытание которое длится с 8:00 до 18:00. Из плюсов могу выделить действительно гибкий график работы, первые две недели я работал 5/2, а позже перевелся на график 2/2, но не будем углубляться в тот факт что меня поставили в график 3/4, но всё же возможность такая есть. Так же могу выделить бесплатные обеды для персонала, cказать что они вкусные — нет, сказать что они есть — да. Ел я эти обеды ровно два дня за месяц, в остальное время носил обеды с собой. Так-же произошла забавная ситуация, отбработав свою рабочую неделю, в последний момент администратор говорит что произошёл форс-мажор и нужно пару дней поработать в другом магазине, а именно который находится по адресу Богатырская 30А. Мало того что я отработал свою неделю и вы могли попросить другого работника у которого на тот момент был последний выходной, так по итогу я не получил дополнительных обещанных администратором выходных. Работу на Богатырской я могу сравнить с раем, в торговом зале работает кондиционер, ребята на отделах алкоголя, соков и воды дружелюбные и улыбчивые, никто тебя не подганяет и не ходит с вечно недовольным eбaлoм, палеты привозят и отвозят ГРУЗЧИКИ как и положено, наша задача заключалась в том чтоб загрузить палету ненужной водой которая находится в достатке на полке. Когда я уходил на три дня работаь на Богатырскую, нам в магазине пообещали что за это время установят кондиционер и работать будет приятнее, просто всё дошло до такого абсурда что все сотрудники буквально готовы были разорвать директора который не хотел устанавливать кондиционер. В конце смены на Богатырской мне звонит администратор Евгений и задаёт вопрос «А ты помнишь что тебе завтра выходить на работу?», с учетом того что мне пообещали три выходных. Когда я снова вышел на работу в свой магазин, я понял, что ловить мне здесь нечего. Кондиционер не установили, администратор позволяет себе выходить в торговый зал при людях и орать на кассиров, охранник Серега всё также сидит с кислым eбaлoм, поэтомц я решил увольняться. По закону как и положено я предупредил директора за две недели до увольнения, на что получил ответ что он может уволить меня и раньше, поэтому я решил не медлить. По закону в день увольнения с сотрудником должен произвестись расчёт а так же сотрудник должен подписать приказ при увольнении, а не только заяву, ни расчёта в день увольнения, ни приказа я не увидел. А также я получил неполную сумму выплаченых средств, пытался связаться с отделом по персоналу, но там не отвечали ни на сообщения, и не отвечали на звонки. В итоге мне снова пришлось связаться с директором, сейчас вся эта ситуация решается, и я надеюсь, что мне доплатят то, что должны, хотя очень странно что эта компания позиционирует себя как компания с официальным трудоустройством, а по факту пытаются нaeбaть на каждом шагу. Подытожу, рекомендовать работу в новусе за копейки я не могу, 74грн/час это мизер для такой работы которая выполнялась мной в магазине 1056. Если Вам предложат работу в подобном месте на подобной вакансии — говорите нет, нет и ещё раз не с тремя восклицательными знаками. Либо если Вас тянет работать в продуктовые сети, то точно не Новус. Единственное могу отметить некоторых работников персонала как хорошее впечатление о работе здесь, Вита, Галина Ивановна, Лиля и Макс супер классные ребята которые приняли в рабочий коллектив очень быстро! К администраторам Андрею и Жене так-же вопросов не имеется. Как первую для себя работу, могу сделать вывод, что работать я сюда не пойду ни за что, здоровье в 18 лет дороже чем эти копейки за которые надо батрачить. Всем спасибо за внимание!)
@Гость, можете розповісти детальніше про тарифи на оплату праці приймальників, і взагалі про роботу приймальника? Які плюси і мінуси цієї посади? Чи потрібно розвантажувати товар, чи це робить вантажник? І якщо приймальником працює жінка, чи розвантажує вона товар, якщо один з вантажників відсутній?
Добрий день. Дуже хотів працювати в Novus. Влаштувався. Майже одразу розчарувався і розрахувався. Незнав що в мережі практикують переміщення товару з магазину на магазин за рахунок працівника, що ти працюєш за весь відділ по 12 год, але пропікатись повинен 8 робочих годин, і т.п. А розрахували ще й з порушенням чинного законодавства, тобто не видали письмове повідомлення про нараховані та виплачені суми. З цього приводу звертався листом на [email protected]. Щоправда через місяць відзвонили, запитали чи є ще питання актуальним. Я висловив ще раз свою позицію і що маю намір звернутися в міністерство праці. Мені пообіцяли розібратися з цим питанням. Минув ще місяць, результату нуль. Прийдеця таки звернутися до вищих інстанцій. Наскільки я знаю, багатьом не видали зарплатні листи. Як на рахунок, підняти те питання? В кого була така проблема, прошу зголоситись
Вітаємо,
продублюйте, будь ласка, повторно Ваш запит на [email protected] із зазначеними даними:
1. ПІБ
2. Номер магазину, де працювали
3. Контактний телефон для зв’язку
Здравствуйте я про Новус на ул Григоренко. Некогда не работала в супермаркетах, пошла работать пицайолой. Большой плюс сразу официально, коллектив причем все очень позитивные , хорошие люди. Директор, админы, товаровед, с отдела кадров Алёна. Персонал с Кухни, сыра, пекарни все очень классные. Я бы работала и дальше но физически не могу, с 7-40 уже быть на работе и до 22 на ногах и ещё помогать отделу кулинария и там где торты. Если бы просто заниматься своей работой тогда ок, но а так каждый выбирает сам. Уволилась и на второй день я получила расчёт наличными через банк как и полагается по закону, наличными так как карту не успела открыть, хотя можно если дальше работаешь на любую карту.Молодцы, есть ещё и обед они готовят для персонала. Многое супер, но каждый должен заниматься своей работой. А так молодцы. Было приятно что все встретили с позитивом.
Вітаємо,
дякуємо за відгук про роботу в компанії NOVUS. Ми постійно працюємо над покращенням умов для працівників.
Працюємо офіційно та виконуємо всі домовленості. Окрім того, пропонуємо кандидатам обрати зручний магазин біля дому чи навчального закладу з гнучким графіком роботи, за можливістю.
Ужас повний не йдіть туди нехай самі роблять таке відношення як до свині самі між собою деруться не пойми за шо
Вітаємо,
будь ласка, надішліть детальну інформацію про те, що саме відбувається і у якому магазині, на електронну пошту [email protected]
Добрый день
ЮюПишим на сайт в надежде ,что эти сообщения читают В компании работаю давно,но то что происходит сейчас удивляет все больше и ьольше в магазине Новые Петровцы товаровед Оборская Т и дипектор Козар А выносят товар пакетами
Сотрудникам разрешают покупать товар со скилкой 20-40 % А сами списываю товар и забирают домой Обеды готовят ужасные только первое блюдо (помои)и компот
Вітаємо,
будь ласка, надішліть детальну інформацію про події, що відбуваються у магазині в с.Нові Петровці, на електронну пошту [email protected], щоб ми могли офіційно зафіксувати Ваше звернення.
А що ж так?
Чому представники компанії не коментують и не дають обратного зв’язку? Немає що відповісти? А приймальникам, які працюють три, п’ ять і більше років було цікаво почути.
Це треба було таке зробить- піднять зарплату приймальникам мінімальний и середній тарифи.
А хто на максимальному,то навіщо? Вони и так працюють.
Представники компании можуть прокоментувати?
Я,в шоці, втомилися працювати,я інфа каса,но ні!!!!!?????Я вантажник, продавець,і в чому прикол,?!!??години скоротили,я так розумію,Новусі пиз….а в Україні
Вітаємо,
будь ласка, надішліть детальну інформацію на електронну пошту [email protected]. Компанія NOVUS не припиняє свою діяльність в Україні та постійно працює над розвитоком мережі.
Работал в охране 1031, Ретровиль. Продержался 11 смен. Старшие смены- стукачи. На кассе оставили 100 грн., старший смены не отвечал четыре раза, что с ними делать. На парковке в тележке нашел банку икры КП рамной , оставил себе. В результате стукач по смене назвал меня вопром. Когда уволился, вышел и перекрестился три раза. Ни по***ть, ни по***ть, ни отдохнуть. Даже в армии, после еды ,30 минут не трогают. Новус — это [вырезано] и огромная, не говоря о ценах, что выше, чем может быть. Пример, пришло человек со станком для бритья Жилет. Купил в Новусе за 359 грн, вышел через кассу и зашёл в магазин Простор, в 20 метрах от касс Новуса. Там такой же товар, 159 грн. Он пришел на возврат товара. Умному понятно…
Не йдіть працювати в Новус, мало того того що відмовляють у працевлаштуванні людям з інвалідністю, так там ще і директор сам такий же інвалід на голову!
Добрий день,
будь ласка, надішліть детальну інформацію про випадок відмови у працевлаштуванні людям з інвалідністю на електронну пошту [email protected]
Це суперечить правилам компанії та потребує дотакового розслідування.
@Гость, Повністью згоден йдіть собі на іншу роботу, вона є, без вас компанія найде інших [вырезано]ів, бо [вырезано] не мамонт він не вимре. В магазинах немає історії вас ніхто пам’ятати там не будет, ви повернетесь через 5-10 рокыв там будуть інші співробітники і вони вас знати не знають, і що ви тут працювали і щось робили.
Люди свої посади точно не за красиві очі обіймають. Не вкладайте свою енергію в негатив, ідіть навчайтесь на адміна, заступника керуючого, змінюйтесь самі, а не намагайтесь змінити те, що до вас десяток років працює.Силоміць ніхто нікого не тримає.І для себе самі подумайте, чи доросли ви до того, щоб повчати корпорацію такого рівня.
Новус вы дно! Когда вижу работников жаль людей которые в подчинении! Руководство [вырезано] если мягко говоря! Даже клиентом Новуса никогда не буду!
Повне розчарування.Хоча недавно в компаніі і було велике бажання працювати.Незнаю де навчають керівників і по якому європейському методу,є велика надія що не всі однакові,але те що робить керуюча м-ну 1117,це якесь страхіття.Повна неповага до свого персонал,бігає ,оре наче скажена,може орати на персонал посеред залу при покупцях. Враження таке , що знаходишся в якомусь таборі ,ті що працюють якісь перелякані інші звільняються
Вітаємо,
просимо Вас надіслати деталі зазначеної конфліктної ситуації з керівництвом магазину 1117 на електронну адресу для зворотного зв’язку [email protected]
Новус это звучит уже ,как полный хаос. Управляющих и администраторов будто бы уже заранее обучают на полный беспредел,и скорее всего доплачивает за хамское отношение к работникам. Не видитесь никогда на эти вакансии, берегите свои нервы и время. Пусть они сами останутся в этих магазинах и узнают,как нужно ценить людей и их труд.
Не йдіть працювати в цю мережу, це дно. Як магазин і як роботодавець, читайте відгуки, не витрачайте свій час.
Честно говоря отношение к сотрудникам ужасное. Относятся как к рабам, зп маленькая, а работы много(ты один, а должен работать за 4х). Да и админша словно с зоны, вся в татухах, мелкая и только матерится, что не спроси её вечно занятая, на ушном с кем то. Из-за вечных скандалов ушёл, теперь имеется нормальная работа и отношение.
НОВУС, ви знаєте,чому ваших об’яв про вакансії більше всіх ?
Нє? Відповідаєм. Тому,що у вас найменша зарплата серед усіх українських торгових мереж. Крапка.
Вітаємо,
Компанія NOVUS — стабільний та надійний роботодавець, який виконує всі соціальні гарантії перед своїми працівниками, надає конкурентну заробітну платню, яка регулярно переглядається на відповідність до ринкового рівня.
Работал в охране Новуса, но перешёл в Фору. Надо признаться, небо и земля. Зарплата 78,18 грн., в час! И график намного удобнее. При графике 4/2 (смены 11,13,11,13) на руки 20000 грн. И это полностью «белая» зарплата.
Почему-то не нашла отзывов про магазин 1079 в Броварах и самое главное про «замечательного» директора, которая позволяет себе орать на сотрудников, как ненормальная, именно орать.
В магазине катастрофически не хватает персонала, потому что люди работают месяц и уходят, а бывает что и 1-2 дня. Любой сотрудник тут должен работать за троих, нагружают дополнительными обязанностями, которые к твоей вакансии вообще не относятся, опять таки из-за нехватки персонала. Нагрузка огромная, в вакансии пишут один график и зп, оказывается зп ниже и график совсем другой. Новичку не дают нормально адаптироватся, опять таки из-за неадекватности директора, она только и занимается тем, что ходит и орет на всех, чтоб работали быстрее. Те кто работают в магазине, просто терпят эту неуравновешенную и такое чувство что с раздвоением личность. Многое себе позволяет, из-за нее обстановка на работе очень напряженная. Не советую никому идти на любую должность в магазин 1079!