ООО СП «НИБУЛОН» – ровесник независимой Украины. Мы прошли долгий и тернистый путь от небольшой фирмы к национальной компании с широкой сетью филиалов, и сегодня являемся крупнейшим отечественным производителем и экспортером основной сельскохозяйственной продукции. Отзывы о работе в Нибулон, зарплаты
Бухгалтер 1 20 000 грн Бухгалтер центрального офиса 1 11 000 грн Инспектор службы безопасности 2 9 000 .. 15 000 грн Матрос 1 21 600 грн Механик 1 15 400 грн Механик судовой 1 36 000 грн Охрана 1 5 000 грн Разнорабочий 1 6 000 грн Старший матрос 1 23 500 грн Сушильщик 1 3 200 грн Экономист 2 30 000 грн Электрогазосварщик 1 5 600 грн Энергетик 1 2 700 грн Добавьте зарплату в компании НибулонДобавить отзыв о работодателе Нибулон Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Нибулон?
Ну ок ,Никатера. Кину другой пример- УкрРечФлот- даже за рабочий февраль хер кому заплатили,даже многим за январь остались должны, хотя работа была плотная. Так что когда ставим примеры выбираем объективность ,а не одно предприятие…
Какая же позорная кантора
Зерно вывозят, зп копейки так еще и задерживают. А недоначальнички нет что бы здраво выйти поговорить так еще нарезает работу, угомонитесь немного, если кантора розвалится вас разгонят самых первых. Не злите людей…
А нічого, що на філіях працівники ніяк неможуть получити 900грн авансу, бо його панство мабуть рішило, що це ще й забагато як для простих рабів???? Чому ми взагалі повинні виконувати ту ж саму роботу, що і раніше, а то і в більших об’ємах за зарплату 2400 в місяць? Цей дід дограється, що всі точно скоро прийдуть з мішечками на роботу і заберуть свої чесно заробленні гроші!Позорище, накрав у нас мілліонів, і сидить тепер себе файно чухає, звертаючи все на війну,дай Боже колись ці знущання вилізуть йому боком!
Працівники ЦАУ теж працюють за дарма! І зарплата у більшості робітників навіть менше 15 тисяч! Ви не самотні з цією проблемою
Колеги мені цікаво наскільки вистачить нашого «патріотизму» працювати задарма?
Я намагаюся вгамувати свій гнів однак не виходить. Над нами просто тупо знущаються, масово звільняються спеціалісти і нікого не цікавить хто виконує їх роботу! Шановне керівництво ЦАУ мы розуміємо що у вас ЗП не 15 тис. І у вас є можливість працювати на благо розквіту шефа але на філіях вже нема кому працювати і немає за що купити хлібину.
Майте совість почніть думати про свої колективи бо після війни отримаєте не лишки зерна а нестачі, тоді грішіть самі на себе!
Звернутись до волонтерів…і як це прокоментувати? Дайте мені макаронів, бо я зараз працюю, але роботодавець нічого не плате? Не смішіть, мене пошлють вслід за російським кораблем?
А что мешает вам получить гуманитарку? У меня была нужда, обратился в волонтерский центр, не было проблем. Или вам домой принести должен директор, роспаковать и покормить?
Потрібно просто вибрати нужний момент, піти звідти коли ти будеш необхідний, і нехай самі тоді грузять вагони, приймають новий врожай))) тоді дід трішки підвсерениться! Я думаю директори і главбухи недуже захочуть там сутками сидіть, ще й на голу ставку, ото вже ми будем тоді сміяться в яку дупу піде зерно мародера, який так зухвало повівся зі своїми робітниками під час воєнного стану, та що тут говорити))) він і до цього себе піарив тільки за кошти працівників, то лікарню відремонтує на стажові, то ще якусь хрінь відкриє..а хтось колись спитав, за які гроші???? Точно не за кошти ТОВ СП НІБУЛОН, а за людські маркетингові премії, стажові 13 зарплати, а тепер ще й мінус 70% зарплати в 3 місяці відпустки людей за свій рахунок!!!! Ти херооой, піди зніми оту зірку, що ти сам собі приліпив, і сам закопайся далеко в землю, поки наші бійці не дійшли до тебе, бо потім просто візьмемо в націоналізуємо твоє зерно, в рахунок невиплат заробітньої плати, і ти не тещо його за бугор невивезеш, тарк ти ще й свої лапті довго шукать будеш!!!!!
Всмысле распилили????
@Гость, где вы увидели европейское предприятие??? Все подразделения и филиалы знают, как из [вырезано] и палок ремонтируется техника и агрегаты!!!Господа с отдела аудита економят на всём!!! Так на европейских предприятиях дела не ведут!!!! А об оплате труда , я вообще молчу!!! Сиди дома за свой счёт, но работу выполняй!!!! А потом сделают крайним за ошибки или за несвоевременность выполнения задания!!!
Добрый день. Алексей Афанасьевич если Вы руководитель предприятия европейского уровня то берите пример по оплате труда с европейского McDonalds для начала. Оплатите долги по зарплате людям которые работают с первых дней войны стыд и срам. Хватит кормить семьи завтраками.
Распилили пароходы?
Это же как защимили ему,что такие варианты рассматривают!
Хочу обратить внимание что Ник.обл и конкретно Николаев ежедневно получают тонны гуманитарки.Наш великий директор даже не соизволил организовать выдачу своим людям.Которые уже майже 3 мисяца сидят без зарплаты.Это нормально?Только хлебальник Кима все толще и толще
У нас как всегда всё стабильно!
Герой Украины и почетный гражданин Николаева Алексей Вадатурский, вместе со своим сыном Андреем, в первые дни войны сбежали из Украины и уволили на «Нибулоне» сотни людей, оставив их без средств существования!
На данный момент работает только охрана завода и элеватора. Ну и несколько человек обслуживает элеватор. Сайт «Нибулона» остановился на последней новости перед началом войны, а официальные странички Алексея и Андрея Вадатурских тоже застыли.
Патриоты испарились и ждут.
Истинное лицо патриотов! Мошенники которые обворовали на миллиарды гривен бюджет нашей страны сбежали, а обычные жители Николаева и простые бизнесмены за последние деньги одевают и кормят армию.
Самое интересное, что оккупанты обстреливают порты, возказы и всё где можно чинить военную технику, но «случайно» не трогают мини порт и завод «Нибулона».
Ходят также слухи, что данный коллаборант договорился с оккупантами: что они не обстреливают его элеваторы и заводы, а в замен он им помогает в области с топливом и техникой.
Ждём когда Алексей Вадатурский снова будет заказывать оправдательные статьи в газетах и вернувшись в Украину, будет рассказывать как любит Николаев и молился за нас всех!
P.s. Алексей Владатурский на данный момент может вернулся в Украину, так как через посредников нужно договариваться с оккупантами о взаимовыгодном сотрудничестве. Он пенсионер и ему наказание не светит.
Все верно.Только есть несколько не точностей и нюансов.Дед не свалил.За дедом стоят европейские портнеры которые не дадут нацианализировать предприятие.А на какие другие заводы ты решил пойти мой друг??Не надейся что в других областяхты что то найдеш.На голодный бунт ты не пойдеш раз до сих пор работаеш за аванс в 600грн.В последующие месяцы планируют аванс в 400грн но не ниже 350.А война как мы видим в этом году не закончится
Так на ті 600 гривень аванса не те, що нехватило купити якихось цукерок, щоб провідати своїх померлих батьків, так навіть після того, як пішов купив круп та макарон, незосталося навіть на хліб на наступний день!!!! Зате приходь на роботу і пахай на повну! І машини приймай і вагони грузи! А в діда як небуло грошей так і немає, про що він взагалі думає, та люди як отримать зарплату ще…то точно всі попереходять працювати на інші заводи і підприємства, де навіть в війну цінують тебе! А не так, як цей мародер забрав в тебе не тільки те, що ти заробив, а ще й наварив на кожному працівникові разів так в 200!!!!! Це не європейська компанія, а цинічна сама гомняна ферма, яка ще існує в Україні!!!! Дай Боже, щоб Зеленський її націоналізував і зробив державним підприємством після того, як гендиректор смився за кордон і так знущається над людьми яких зробив своїми рабами!!! Вадатурський-ТИ МАРОДЕР НОМЕР 1
29 число, аванса нет(а если и будет то три копейки)
Ладно бы все так просто, так вот еще хватает совести завтраками кормить и при этом нагружать работой
Не лучшее время командовать людьми которые месяц не получали ни копейки
Кто-то знает, что с филиями на окупированых территориях?
@Гость, Да не переживайте вы так!!!в Затоке мост ***нули теперь только через Молдову стремными окольными путями х.з. довезут ли его ещё?!!!
Нибулон собрались строить новый элеватор,но при этом бросил людей, не выплачивая никаких денег. Сандора тоже не работает,но людей поддерживают выплатами как и на Заре. А что на Нибулоне,за людей вообще никто не думает.
Руководство Нибулона бросило своих работников без средств существования. А есть такая начальница которая сама решила что только одна её подчинённая может работать ( т к.она её «прихвостень»), а остальные работники сидят дома за свой счёт. Кто дал ей право решать судьбы людей.
Хтось можливо в курсі, що з нашими філіями на сході і півдні?
Охранники буксиров продалжайте дальше охранять суда за счет отпусков и урезку зарплаты, какие же вы все таки низкие, вас еб… т, а вы крепчаете хахахаха. Зато новый терминальчик вот читаю строит, а вам хрен а не полную зарплату.
На аванс одна смена и то 8 часов
Зато мы строим новый елеватор, а [вырезано] которых выгнали на свой щет
«Спасибо» х…ло младший
ТОВ СП «Нібулон» планує побудувати в порту Ізмаїл термінал для перевалки зернових вантажів.
А щоб побудувати в Ізмаїлі елеватор потрібно десь взяти кошти!?
Один з пунктів усіх своїх працівників залишити без стажових (13 заробітна плата), які прописані у колективному договорі. Також усе підприємство під час війни відправити за власний рахунок (з 28.02.2022-13.03.2022). З 14.03.2022р. по 30.03.2022р. у оплачувані відпустки (і немає значення чи у людей ці відпустки є, чи люди уже повідбували у мінус). А саме цікаве розпочалося з 1 квітня 2022 року. Кожен працівник підприємства повинен згідно розпорядження генерального директора Вадатурського Олексія Опанасовича відбути ще 21 робочий день (зміну) за власний рахунок та 16 робочих днів оплачуваної відпустки, якщо звичайно вона є. А також усі працівники при роботі крім основної ставки, яка є мізерною на даному підприємстві, отримували певний % доплати у вигляді премії. Згідно розпорядження генерального директора цей % включно до 1 липня не виплачується. Всі хто знаходяться у відпустках, не важливо чи оплачувані чи за власний рахунок змушені виконувати свою роботу. Ось такого «Героя України» має Україна!!! У військовий час цю людину можна впевнено назвати одним словом — МАРОДЕР!!!
Добрый всем день. Алексей Афанасьевич большое Вам спасибо за воду.
@Маляр ССЗ, Коли ви вже зрозумієте, що керівництво головне не читає даних постів і повідомлень. Ви пишите самі собі. Ні хто вам не надасть відповідь, так що ці повідомлення ні до чого. Грошей не буде! І оплачувати простої ні хто не буде, це Не вигідно! Змиріться.
Олексій Апанасович доброго дня!
Наші перемови зайшли у глухий кут з приводу грошової підтримки у настільки важкий для нас всіх у цей час.
Нажаль ніхто не може дати ясної відповіді на питання за що нам існувати, та як годувати свої сім’ї.
З часу воєнного положення ми отримали тільки по п’ять днів оплачуваної відпустки, всі інші дні це все відпустка за свій рахунок але також не зрозуміло хто і яким чином її оформлює, якщо від нас ніякий заяв не надходило. Ми дуже сподіваємося, що наші керівники не доводять до вас повної картини ситуації по працівникам ССЗ, або зовсім не інформують Вас про забезпечення свого трудового колективу. З грудня місяця і по теперішній час ми не отримували грошову премію у вигляді інтенсивності за працю, про інші надбавки взагалі мова не йде, тож заощадити з і так низької плати праці якісь грошові кошти, котрі зараз можуть бути як підтримка у воєнний час з фінансового боку просто не було можливим. Не хочемо вірити у те що коли ви проводили збори працівників малярної дільниці, та неодноразово наголошували на тому що ми команда, що ми повинні виконати більше ніж ми насправді можемо, то ми дійсно вважали що ми команда, справжня та дружна, але так сталося на сьогодні, що вже ніхто не відчуває себе як складовим цієї команди.
Насправді дуже прикро коли спілкуєшься з людьми, які працюють на ТОВ Сандора, та дізнається від них що їхні керівники вже зробили виплати по заробітній платі по квітень місяць включно, ПРАТ Янтар по березень включно, Зоря-Машпроект також виплачує по 66% від окладу, а як же ми, як же команда?
Ми щиро віримо в те, що в цей важкий для усіх час у Вас неймовірно багато важливих справ, але ще ми дуже сподіваємось що ви знайдете декілька хвилин, щоб хоча б заспокоїти нас у ці найскладніші дні. Внесіть ясність, щоб наш безпосередній керівник в обличчі Авраменко Лариси Вікторівни була б в змозі дати чітку та повну картину подальших відносин та грошових нарахувань під час воєнних дій. Миру Нам! Все буде Україна!
@С/Г Філії, для чого писати брехню, є фото, докази, чому не виставляєш…чи сциковато?
Західний регіон
Олексій Опанасович, так як ти забрав у своїх працівників все…навіть не вивів їх на мінімалку, то будь добр виплати те, що ми по кол договору всі заробили, а це зароблені стажові! Ти мародер, сидиш вже півроку разом зі всією своєю сімейкою за копдоном, щоб не дай Боже вас гадів не вистрялили! А ми значить повиннні сторожить твій нібулон під бомбами???? Щей й тушить твої єлеватори як ракета бахне??? За 3500????? В місяць??? Ти там випадково не в бункері разом з х***ом сидиш, що в тебе зовсім мізки поплавилися? Ти взагалі бачив ціни в магазині???? Які півставки? Якщо ти в аванс недаси якої небудь грошової допомоги, ми тобі гарантуємо)) твоє зерно буде продаватися на кожному базарі наших філіалів, те що заробили, те, й заберемо!!!!!
Здравствуйте,обращаюсь к руководству от начальников до директоров европейского полу гиганта,если Вы выводите людей (которые не дрыснули как некоторые ваши замы, а потом вернулись с тюльпаном) на работу и твёрдо говорите об оплате то платите,если нет то объявите, что мол как всегда денег нет. Уважаемый гендир,дайте команду шавкам, выплатите людям заработанные деньги Вы итак много уже потеряли. Всем спасибо.
Шановний Олексій Опанасович, а щож у вас крадуть грощі у відряджені начальника сектору СБ Печеного та фахівець СБ Советкин, що є факт та не одноразово распивают спиртні напої з дівчатами лобораторії філії Смотрич, фото та відєо все у то гож режиссера Бориса Глухова.
Та деж справедливість, ці браві хлопці вигоняли трактористів за порваний брезент, за одну літру солярки, за пусті пляшки з під самогону, довигонялись до того, що вже й сіяти нема кому, навіщо нам такі перевіряючі, якщо вони самі крадуть, та вживають спиртні напої у відрядженях добрий приклад подають рабітникам філій, чому ж Ромадін їх не звільняє, тількі й може телефонувати Гайдаю щоб той звільняв робітників на регіоні. ЦЕ НЕ СПРАВЕДЛИВО РОЗБЕРІТСЯ БУДЛАСКА ДУЖЕ ВАС ПРОСИМО, З ПОВАГОЮ ПРАЦІВНИКІ ЗАПОДНОГО РЕГІОНУ.
К. Инна набила с общего бюджета карманы и уехала за границу , люди работаю но Инна уже их деньги потратила .
Как можно отправить сотрудника на 30дней за свой счёт, если в трудовом договоре указано только 15. И если руководствуясь законом то предприятие должно или огласить о простое и выплачивать 2/3 от З.П или не оглашать о простое и оплачивать полную ЗП, при этом обеспечив максимально приближенные условия работы к тем что были до военного положения (рабочий маршрут, график с минимальными рабочими часами и т.д).Голая пристань.
Люди як Вам таке — авансу не було а зарплату отримав аж 1300 грн, круто справді? І нівчому собі не відказуй, бл»’ь аж смішно.
А ще «дідусь-герой», забув про наші стажові, за пройдений рік, на які люди могли прожити декілька місяців . Скажіть мені, хто в цьому місяці зможе ком.послуги заплатити? Чи придбати все (насіння овочів, бульби, розсаду помідорів, перцю, капусти) що потрібно для посадки на своїх ділянках? Де ділись регіональні намісники, які продвигали політику підприємства на місцях?
Наєбулону вже пі ць. І це вже ясно.Опанасович скоріш за все або вже віддав Богу душу,тому і не кажуть, що б не було паніки, або гріє кістки у ЄС, і чекає на свій час. Не буде вже єкспорту та імпорту,не буде що возить. Можете розтаскувать з філіалів що залишилось, ні хто вже цього не проконтролює,думайте за себе і за свою родину.Грошей не буде, а якщо і будуть, купити на них не буде що.
Тому беріть зарплатню, хоча б тим що зможете винести з території.
Громада, яка ваша думка: керівництво підприємства герої чи публічні хвойди??? Остання публікація у фейсбуці від 23.02 — як так??? Вони завжди, позиціонували, себе як патріоти і лідери, а на ділі щури та миші….Кинули свою країну та своїх підлеглих.
@Спасибо деду за победу!!!!!,
У нас не такие большие зарплаты, что бы накопить средства, а цены растут…
Для начала можно было написать свое ФИО и потом считать чьи то деньги,приедь к нам покушай на шару,за одно и льготы так называемые заработаешь,а у жены с под юбки выглядывать и писать здесь разные гадости мастак-это всё что ты достиг в своей сознательной жизни?так вот послушай сюда ***,я сознательно пошёл в ЗСУ и не за деньгами,они здесь не имеют значения,если ты *** здесь пишешь такую хрень прояви себя сделай что-то для своей семьи,хорош пилотку жене последовать.чучело!
Не знаю с чем это связанно,что касается защиты с этим проблема,дело в том что бронежилеты и каски волонтеры пытаются вырвать где угодно,за границей их тоже проблемно найти,куда не звонишь у всех уже расписанно на две недели вперёд на поставку,местные Кулибины варят с ресор,но они тяжеленые и долго в нём не возможно находится трещит позвоночник,а нехватка Бронников от того что большое количество людей сразу призналось,вот так обстоят дела на мой взгляд
Что касается помощи-действительно НИБУЛОН сильно помогает армии я это вижу,потому что нахожусь в ЗСУ,ежи, всё что связано с металлом нам везут,вот недавно ещё подвезли бойницы с метала очень хорошая конструкторская идея,как бы здесь не парафинили Водатурского могу выразить слова благодарности
С 1 апрелям всех работников НАІбулона.
Поздравления г.д.))).((((
Для забезпечення повноцінної роботи підприємства та раціонального використанні коштів в умовах воєнного стану, доводимо наступну інформацію:
І. В період з березня по червень 2022 року кожен працівник має використати по 30 робочих днів щорічної відпустки та відпустки без з-п.
НАДАННЯ:
Черговість надання даних відпусток визначається директором філії, виходячи з поставлених виробничих задач.
Оскільки більшість працівників вже використали частину зазначених відпусток в березні, то надалі впродовж квітня-червня кожен ще має взяти:
21 к/д відпустки без з/п у робочих днях – бо раніше на робочі дні було оформлено лише 9 днів відпустки (починаючи з 28.02.2022 р.),
16 к/д щорічної відпустки у робочих днях — бо раніше на робочі дні було оформлено лише 14 днів відпустки.
Ще 16 днів за свій рахунок? Та ви там всі зовсім, як не в цьому світі живете!!!! Стільки можна такому мільярдерному підприємстві виживати за рахунок працівників? Та ви вже й так нажили собі міліонів, тільки за рахунок того, що жо сих пір невидали людям зароблене, так ви ще й намагаєтеся забрати в них їх робочий час)) стільки можна? Всі підприємства працюють, всі відновлюють свій постійний режим, один нібулон переживає, що не дай Бог на них звалиться бомба, та вона вже давно звалилась, просто не всі працівники цієї агрофірми це відчувають! В одних оклад тисяч 20 і чухають себе за вуха мовчки, а тут потрібно розподілить 50 грн на добу на людину, а якщо вас двоє..то це 25 грн, тобто наш генеральний директор хоче щоб ми не тільки не пили води, а навіть уже й не дихали! Олексій Опанасович, війна колись закінчиться, а тебе ми ще потягаєм по судам, ти розплатишся за те, що й не робив!!! Ми тобі це обіцяємо!!!
один из самых крупных налогоплательщиков в агро. сфере Украины. а не один из крупнейших в стране вообще то.
Самый крупный налогоплательщик страны, не должен содержать Армию! У него есть свой штат работников, есть свои проблемы,на которые всем наплевать! Поэтому я не понимаю как при такой колоссальной поддержке всего мира, ребята без Бронников касок и тд??? Вам не кажется это странным? Оружие дают, а защиту нет! Почему так??????? И для чего так???? Волонтеры, Дия, все работает на Армию и Армия голая??? Со второго дня все и мы все бросились помагать финансово! А где военный сбор делся, налоги помощь запада??? Я подчиркиваю, весь мир помагает миллионами, и миллиардами долларов! В чем проблема????? Понимаю горячая еда, тероборону, но ЗСУ как не обеспеченны??? Военное положение, автомобили какие хочешь, все в их руках! И постоянно призивы о помощи от простых людей! Ну сложно поддается объяснению! Всем Мира и мирного будущего!
@Иван шмалько ссз, пошел воевать воюй.ты получаешь по среднему на предприятие + в армии+хаваешь на шару+скоро получишь льготы.так что можеш и сам побеспокоится за себя.и еще зачем тебе сейчас броник в николаеве???ты сам выбрал свой путь
Да кстати,когда будет зарплата?Люди за свой счет и в отпуску сидели,при этом выходили на работу.Это что за мутные схемы?Вопрос к начальству,вы хотите нас кинуть на деньги?Что бы мы ходили на роботу,в итоге окажется бесплатно?Но имнйте в виду,есть куча доказательств нашего пребывания на работе,фото записей передачи смен,отгрузки и перекачки зерна.С которыми можно обратится в прокуратуру и суд.
Шо там? Зерно на ПТ грузится? А в стране голод предвидится?
Здравствуйте.я работник Нибулона ССЗ,обращаюсь к руководству ТОВ»НИБУЛОН»!по сложившейся ситуации в стране, посчитал нужным пойти и выполнить свой гражданский долг,в ЗСУ большая нехватка бронижелетов и касок,большая просьба к руководству ТОВ»НИБУЛОН» помочь в этом вопросе,ребята стоят без защиты,я понимаю что вы не министерство обороны но в этой ситуации просто просьба о помощи.спасибо