Netronic

Netronic

Познайомимося?:-)
Ми NETRONIC — група компаній, що обʼєднує бренди: Lasertag.net (outdoor лазертаг обладнання), Galaxy (indoor лазертаг обладнання), Vion VR (VR-ігри), Air bunker (надувні конструкції). Група компаній працює на ринку з 2005 року, з моменту відкриття одного з найбільших в країні пейнтбольних клубів.
Флагманський бренд Lasertag.net є першим в Україні виробником інноваційного лазертаг-обладнання для розважального бізнесу та спорту. Сьогодні обладнання виробника використовується у понад 2000 проєктах у більше ніж 80 країнах світу, таких як парк Diriyah Season в Саудівській Аравії та Dezerland Park — найбільший розважальний комплекс у Флориді.
Розробляємо та виробляємо прості у використанні рішення для організації розважального бізнесу та спорту, що викликають wow-ефект і дають змогу користувачеві постійно отримувати задоволення від користування, а бізнесу — постійно розвиватися.
Створюючи унікальні ідеї та отримуючи зворотний зв’язок від користувачів, ми швидко реалізуємо ці рішення для широкого ринку, перевершуючи конкурентів завдяки комбінації передових технологій розробки, управління та виробництва.

Отзывы о работе в Netronic, зарплаты

Отзывов пока нет

Добавьте зарплату в компании Netronic

Добавить отзыв о работодателе Netronic

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Netronic?