Neo electric

Neo electric

NEO electric — офіційний постачальник електротехнічного обладнання ТМ «CNC electric» , виробник власної ТМ «NEO electric» , власник лабораторії та центра тестування електротехнічної продукції.
Ми надаємо якість за доступними цінами!

Отзывы о работе в Neo electric, зарплаты

1. 1 апреля 2025

Гість, не вводьте людей в оману. Ми ніколи, нікому не грубим. Більш того, відповідаємо на всі питання стосовно актуальних в компанії вакансій. Якщо Ви чогось не зрозуміли, можете нам зателефонувати: 0636351264.

2. 29 марта 2025

Буду першим. Неприємне враження з перших хвилин. Від компанії зателефонувала працівник на їм я Марина і одразу наїхала на мене, чому це я посмів подати відгук на вакансію і не вивчив портфоліо компанії. Я здивувався, відповідав на всі її питання і взяв в паузу перевірити всі обставини. Промовчав, що я НЕ робив відгук на вакансію, зʼясував основні риси компанії і зателефонував цьому співробітнику. Почав задавати питання стосовно компанії. Зауважу — це були доречні питання. Марина впала в ступор, наприкінці почала грубити і кинула слухавку.
    Я так розумію, компанії потрібні спеціалісти але спеціалісти потрібні цій самій Марині.
    Висновки робіть самі.

Добавьте зарплату в компании Neo electric

Добавить отзыв о работодателе Neo electric

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Neo electric?