Житловий комплекс «МЖК Сім’я» завоювала довіру і прихильність задоволених клієнтів і партнерів, серед яких як приватні особи, представники малого та великого бізнесу, так і державні установи. Отзывы о работе в МЖК Сім’я, зарплатыДобавьте зарплату в компании МЖК Сім'яДобавить отзыв о работодателе МЖК Сім’я Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании МЖК Сім’я?
Загалом, пропрацювавши на МЖК Сім’я два роки, і знаючи всіх на будівництві і в бухгалтерії, доволі неприємно було розставатись з цією роботою та йти служити. Хороший колектив, достойна зарплатня.Хочу відмітити єдиний мінус для різноробочих це графік, а так робота та колектив на висоті)
Прораб- ***боеб адамович, тупа радянська пика! Люди, більшість з яких пенсійного віку, працюють по 9 годин, пн.- сб.Будівництво йде у дворі житлового комплексу,
Багато набирають різноробочіх неофіційно а по спеціальності оформляють по цивільно-правовій угоді робота графік по 9 годин 6 днів на тиждень просто жах)) з/п раз в місяць!
Повірте люди у Рівному є забодувники кращого варіанту до речі ті квартири що будують почитайте відгуки не кращої якості народ вже прочихлив і купувати не торопиться ціна правда не сама висока на рівні інших))