ЗАО «Мироновская птицефабрика» г.Канев Черкасской области (ТМ «Наша ряба», холдинг «Мироновский хлебопродукт») – современная, высокотехнологичная и динамично развивающаяся компания-производитель куриного мяса. Отзывы о работе в Мироновская птицефабрика, зарплаты
Инспектор охраны 1 8 000 грн Мойщик 1 20 000 грн Птицевод 1 8 000 грн Рабочий в цеху 1 20 000 грн Упаковщик 1 10 000 грн Добавьте зарплату в компании Мироновская птицефабрикаДобавить отзыв о работодателе Мироновская птицефабрика Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Мироновская птицефабрика?
ВАХТА 7 -10 днів, з/п 2000-2300 грн
@Зебра
Якщо Адамчук був би молодцем, то люди б не тікали з фабрики, він нічого не виконює і не рішає!
У робочого від 4-6 тисяч це на первічці!
Я вам скажу, що Троянова молодець! Вона вихідець з бригадирів вирощювання птиці, там у неї не склалось, то вона прийшла на забійний і повністю віддається роботі!
Зверніть увагу краще Адамчук В.Б. на Інну Проценко, майстра первинної обробки зміни А.
Це дійсно людина яка бьє байдики, ляпає язиком з водіями, катається ставши на ступеньку на карі, збирає сплєтні по людей, забувши що вона майстер. Один ледар, колишній майстер Колєснік Сергій пішов з первічки, залишивши замість себе майстра якого ніхто не слушає і не поважає, люди від її керівництва йдуть з роботи. Отака вона майстер-ламайстер!
Їхати стоїть, але на пару місяців! Бо коли ти станеш РАБОМ Ряби і вона засмокче тебе повність, то ти забудеш, що таке вихідні, свята, а будеш тільки працювать на збагачення Косюка та його замів! Ряба-це ярмо, і 4-5 тис грн не ціна твого здоровя!
В мене шок!!!
Молода дівчина, з кучею бабла, і жити ради їжі. Да люди є не мають грошей і займаються собою, а вона що не може купити собі принажар!? Ганьба, так себе запустить! Їй вже пора заміж, да чоловікові годити, домашніми справами займатись, тоді б не було б часу великими порціями їсти!
А так як вона живе для того щоб їсти, то так і житиме егоїсткою, нікого не полюбить і сама не відчує радість материнства, сімейного затишку!
Ну що язиком ляпати це уявляю, а ось показ мод с такою манекенщіцею це катастрофа. Який подіум витримає оце?
А що їй тій Інні. Під материним крилом можна ходити на роботу наче на показ мод, просто показувати новий прикид, і сидити в кріслі язиком ляпати!
@Гость, Ви не порівнюйте начальника служби безпеки підприємства, і простого рядового працівника.
я думаю, що як все начальство не виконує!!!
Если охранником или разнорабочим — то ехать точно не стоит. После такой «работы» еще и должны останетесь (охранники форму покупают за свой счет, кормят охрану как скот). Кто с охраны не ворует, тот долго там не работает. Вывод делайте сами.
дайте будь-ласка відповідь на данні запитання.
Чи стоїть їхати на дану фабрику працювати?
Добрий вечір!Скільки днів вахта і яка зарплата за вахту.
Ну Косенкова не проверила, что поставщики привезли, ну ошиблась может быть.
Во всяком случае она честно живет.
А некоторые дом строят, при этом весь Каневский район ездит на рябовской солярке, ряба снабжает всех городских перевозчиков запчастями на ПАЗики, и откаты от бесконечного ремонта энергосетей проходят через руки того который раздает комментарии.
А чем Кузевич лучше за Косенкову?
Це ви про Інну крижановську?
@Гость, крихітка. Просто крихітка
Например?
Як вам Крижановська Інна? Чи виконує вона свої обовязки, як вимагає з своїх підлеглих?
Ви всі пишете, що майстри, бригадири, начальники погані! А ви пробували як їм керувати такою кількість людей з різних прошарків суспільства?! Ви ще не бачили поганих керівників та начальниць. Є на забійному начальниця, яка тільки гарно обіцяє, але нічого не виконує.
@Працівник,
Ты о ком Чудовище?
А сколько реально можна заработать в месяц на отлове птици
Вы про кого?
Ладижин.Забиріть з сервіза Красно*опого дибіла бо все розвалить.Нічого абсолютно непонімає обяснить нічого не може.Дисципліна 0.його й бригадиром не можна ставить тупий і з людьми говорити не вміє.Хто його кришує? До чого за місяць дожилися?нема Семенича- нема порядку!
Зачем вы все врете?
Белодеду нечего возврасчаться. На Виннице его кум Волков крышует, все грехи списывают… Так что будет Белодед на Виннице пока Волкова не выгонят.
Люди добрі! Не їдьте туди! Це настояща об»**аловка. Я тільки відтіль. Тебе там за людину не щитають. А коли будете їхать додому, то грошей усих не віддадуть. Справжня зона!!!!!!!!! Але мені кажеться, що в зоні краще, а обіцяють золоті гроші!!!!!!!!
По поводу з/п узнайте в отделе кадров
Как и всем
Скажыте, пожалуйста, какая у вас сейчас зарплата на цеху по забою птицы и на отлове? Если устроишся на роботу через какое время отдадут первую зарплату, как и всем или позже?
Гнилая контора вообще!Вот пример Косенкову выгнали с позором как воровку с отдела закупок!!И судя со слов Кузевича и СБ головного офиса дверь на предприятие должна быть закрыта!!!
Но нет,она сейчас чувствует себя лучше чем чувствовала по заграницам ездит под неё вот отдел будут открывать на Виннице!!КАК так??
Отзывы не читает СБ или люди приближённые к Косюку??Или всем ПО***???
Или как *** Донецкие решали так и решают???
Ну а как руководитель
Там яйца
Рябовських диспетчерів можна переводити в двірники! В них такі довгі язики, що можна восени листя замітати!
@Гость, все хорошо
Ау люди кто нибудь слышыт? Я уже три раза пишу. Что там творится на инкубаторах?
Уже дорвался, уже выгнали, и уже обратно взяли, а что поделиться секретом как получить доступ к кормушке? Ты это хочешь услышать? Гость?
@Sparta 2, так а чего ты к кормушке не рвешся? Аль кишка тонкая, аль дорвался?
@Sparta,
Они оба из колхоза, сделанные в СССР.
Были голодными пробивались как могли к кормушке.
@Гость, Ну да, ну вернутися придется, тупит Витьок много.
@Гость, это говорят те, кто завидует. На сколько я знаю, то Белодед не собирается возвращаться.
Да, Проня и Хоху.
Говорят Белойдед вертается с Винницы , климат неподошел.
@Гость, как на инкубаторах
Кого их? Проня и Хоху?
Какая разница в какой, думаете Хоха или Пронь отличаются друг от друга? Пока был Полищук он их хоть жучил.
Оля не пались
Ну а вы не думали о том, что специально обученных людей обучить надо? Если их специально обучили, значит это надо, ведь бумажную волокиту ни кто не отменял. А вы знаете что если запороть бумажную волокиту, то может возникнуть проблема не только на участке, но и у всего предприятия? Например могут лишить сертификата BRC, а вместе с ним и рынков сбыта и соответственно предприятие может деньги потерять не только свои, но соответственно и ваши.
А вы в смене А или б работаете?