Мега-Поліграф

Мега-Поліграф

Наша компанія була заснована у 2002 році та є частиною видавничої групи «Мега-прес». Підприємство створювалось як структура, спроможна задовільнити потреби видавництва «Мега-прес» у якісному друку. З часом ми виросли до друкарні, яка стала одним із лідерів галузі в сегменті повноколірного друку в Україні. Наразі ми пропонуємо видавцям послуги повного циклу по виготовленню будь-якої періодики:

створенні та друку книжок;
журналу;
буклету;
листівки;
створення концепції газети тощо (ідеологія видання, розробка макета і дизайна).

Висококваліфіковані спеціалісти нашого підприємства, використовуючи унікальні можливості техніки, яка є власністю компанії, спроможні задовільнити побажання найвимогливішого клієнта.

Отзывы о работе в Мега-Поліграф, зарплаты

Отзывов пока нет

Вакансии

Друкар
Киев,
27 000 – 30 000 грн

Работа и зарплата в компании:

Компанія "Мега-Поліграф" є одним із провідних підприємств у сфері повноколірного друку в Україні. Вона пропонує широкий спектр послуг, пов'язаних із виготовленням періодичних видань, таких як книги, журнали, буклети та листівки. Компанія акцентує увагу на високій якості друку та професіоналізмі своїх співробітників.

Вакансії
"Мега-Поліграф" регулярно шукає фахівців різних спеціальностей, пов'язаних із видавничою справою та друком. Це можуть бути вакансії для:

- Дизайнерів, які займаються розробкою макетів та концепцій видань.
- Операторів друкарських машин, які мають досвід роботи з сучасним обладнанням.
- Менеджерів проектів, що координують процеси виготовлення видань.
- Спеціалістів з контролю якості, які забезпечують відповідність продукції стандартам.

Зарплати
Рівень заробітної плати у "Мега-Поліграф" може варіюватися в залежності від посади, досвіду роботи та кваліфікації. Як правило, зарплати в галузі друку в Україні коливаються в межах:

- Для початківців (наприклад, молодших дизайнерів або операторів) – від 10,000 до 15,000 гривень на місяць.
- Для спеціалістів середнього рівня – від 15,000 до 25,000 гривень.
- Для досвідчених фахівців або менеджерів – від 25,000 гривень і вище.

Компанія прагне підтримувати конкурентоспроможні умови праці та пропонує можливості для професійного розвитку.

Добавьте зарплату в компании Мега-Поліграф

Добавить отзыв о работодателе Мега-Поліграф

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Мега-Поліграф?