Наша компания работает на рынке Украины с 1997 года. Мы начинали свою деятельность как протезно-ортопедическое предприятие и ортопедический салон, успешно ее продолжаем и сейчас. Отзывы о работе в Med-Magazin.ua, зарплатыДобавьте зарплату в компании Med-Magazin.uaДобавить отзыв о работодателе Med-Magazin.ua Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Med-Magazin.ua?
Доброго дня. Компанія гарна, а от колеги які «працювали» і пішли — гнилі люди. Травмовані психічно і марально, мені їх шкода. Шкода, що в інших колективах ВОНИ руйнують те, що не створювали та і не створять ніколи!!!
працюю в компанії більше 4 років, компанія швидко розвиваєтья і є багато можливостей. круто! мені подобається тут працювати
Найка Ирина там не одна такая, была и Татьяна. Но профи уходят к конкурентам, сливают информацию.На собеседование, бла бла бла а дела нет. В период войны грубить в открытую и поливать людей которых лично не знаеш — не хорошо.
Дякуємо за ваш відгук. Ми цінуємо відкритий діалог і завжди готові до конструктивного обговорення робочих питань. Якщо у вас є конкретні факти або пропозиції, які можуть допомогти нам покращити робочі процеси, ви можете звернутися до HR-відділу. Ми прагнемо створювати комфортне робоче середовище та відкриті до зворотного зв’язку, заснованого на реальних ситуаціях і фактах.
Ви можете звернутися до HR-відділу, і ми розглянемо ваше питання конфіденційно.
пошта — [email protected]
Безпечного і мирного неба!
Хочу написать про РМ Найку И., она работала продавцом, быстро пошла по карьерной лестнице, сначала территориальным менеджером , а после региональным менеджером. Всех неугодных ей людей увольняет, хамит, кричит на всех. Из-за нее ушли опытные консультанты, которые много лет работали в компании. Я тоже работала 10+ лет в магазине на Б.Гмыри управляющей,так Найка меня уволила, я ей мешала строить свое царство , могла высказать свое мнение.
Дякуємо за ваш відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв’язок від наших колишніх співробітників, оскільки це допомагає нам покращувати робочі процеси та корпоративну культуру.
Ми прагнемо забезпечити прозорі та справедливі умови праці для всіх членів команди. Якщо у вас є конкретні факти або ситуації, які ви хотіли б обговорити, ми відкриті до діалогу. Ви можете звернутися до HR-відділу, і ми розглянемо ваше питання конфіденційно.
пошта — [email protected]
Безпечного і мирного неба!