Маркетопт

Маркетопт

За 15 років свого розвитку на українському ринку роздрібної торгівлі, Компанія МАРКЕТОПТ зросла в найбільшу торгову мережу центральної та північно-східної України. Сьогодні магазини «МАРКЕТОПТ» працюють в 7 областях під брендами «Маркетопт», «Маркетопт Express» та «ОПТОВИЧОК». Головний офіс компанії розташований в місті Кременчук. Ми є в 150 населених пунктах країни у вигляді 476 магазинів. На сьогодні в нас працює понад 10 тисяч талановитих працівників.
Компанія МАРКЕТОПТ має у своєму складі масштабне кондитерське та кулінарне виробництво, виробницво напівфабрикатів, масложиркомбінат, а також Кохнівський хлібзавод, який має стратегічне значення для забезпечення населення.
🏆 НАШІ ДОСЯГНЕННЯ:
✨Краща компанія в галузі «Надійних та інвестаційно привабливих підприємств» у 2022 році
✨Володар національного сертифікату «Компанія року 2022» за вагомий внесок у розвиток економіки регіону
✨ За період від початку повномасштабного вторгнення рф на територію України мережа надає постійну благодійну підтримку ЗСУ у вигляді авто, дронів, спецодягу та велику кількість гуманітарної допомоги продуктами харчування.

Отзывы о работе в Маркетопт, зарплаты

Отзывов пока нет

Добавьте зарплату в компании Маркетопт

Добавить отзыв о работодателе Маркетопт

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Маркетопт?