Madmax Sp. z o.o. Sp. k.

Madmax Sp. z o.o. Sp. k.

Perfect People Madmax — рекрутируем проверенных работников.

Отзывы о работе в Madmax Sp. z o.o. Sp. k., зарплаты

1 2 3
  1. 9 апреля 2025

@ Діана , Діано, дякую за турботу, але схоже, ви трохи переплутали сайт з особистим щоденником. Ваш коментар — яскравий зразок фантазій, які не мають нічого спільного з реальністю, зате ідеально ілюструють, як виглядає заздрість, коли вона не має гальм.

Те, що хтось комусь подобається, не дає підстав малювати сценарії в стилі дешевої мильної опери. І точно не виправдовує приниження інших, яких ви навіть не знаєте особисто. А якщо знаєте — тим гірше.

Щодо “координатора Романа” — якщо він справді такий, як ви описали, навряд чи йому потрібен адвокат у вигляді образливої балаканини в коментарях. А от вам, можливо, варто звернути увагу на власну самооцінку, бо коли вона в порядку, інші люди вже не виглядають ворогами.

Наостанок: перш ніж говорити про “лапшу про любов”, варто зняти власні рожеві окуляри з драм і спробувати просто працювати, замість обговорювати тих, хто це робить.

Всім гарного дня, а особливо тим, хто плутає робочий чат із шоу “Дім-2”.

2. 8 апреля 2025

@ Настя , Дівчата ви з цього сайту зробили курятник ця сторінка була створена для того,щоб писати відгуки про роботу а не про те хто кого любить займаєтесь своїм особистим життям в іншому місці і вирішуйте це особисто ……..

3. 8 апреля 2025

@ Діана , А ви свічку тримали хто з ким спав? То чому ж самі не пішли у фаворитки до Романа, то були б там в «шоколаді», як інші дівчата які по вашими словами цим користуються. Менше фігні пишіть на сайт, займіться собою і не прийдеться працювати вам на складі😏 і заздрити іншим дівчатам хто з ким спить і в кого яка посада😉

4. 8 апреля 2025

@ Діана , Боже ,дівчинко ти тільки можеш писати всяку діч на сайті ,а підійди і сказати це в лице ,що слабо????Але по факту ,якщо ти сюди пишеш то слабо ,бо таку херню пишуть тільки *** дівчата та малолетки….
    В гомони свої таланти ,не потрібно судити всих по собі ….

5. 7 апреля 2025

Романе, ти брехлива нікчема! Казав, що любиш мене, а коли я дізналася за Яну і запитала в тебе про неї та хто це, то мене звільнили з фірми без причини і попередження! Ти брехун!

6. 6 апреля 2025

Работала на этом складе 6 месяцев, из хорошего могу сказать то что тут много очень хороших людей, но сам склад настоящее *** ( Id logistics- Подгурне) спм и лидера за счет своей должности могут *** и ничего не делать , также если вы хотите стать спм или тренером вам придется либо переспать или *** координатору 😊 До обычных сотрудников отношение отвратительное никому не советую эту фирму и склад

7. 2 апреля 2025

шкода людей які вважають що фірма тримається на координаторі Роману. з таким координатором далеко не підеш. погані всі і все, він один прекрасний. їздити по хостелах і розказувати як він працює за всіх бо ніхто нічого не робить це не нормально, самооцінка до себе нижче плінтуса, яку він піднімає рейтингом дівчат яким клянеться в любові і сидить з ними по хостелах. з водієй Яною взагалі окрема історія. спочатку вона була працівником на складі з подругою Наташою, яка спала з Романом щоб нити як їй важко і більше спати з ним чим працювати а пізніше Наташа по користувалась Ромою і його «полюбила» Яна, звісно ж не просто так а за місце водія. думаю що Романа захищають люди пожилого віку до якого Роман ще просто не добрався бо ще приїжають дурні дівчата які вірять в лапшу про любов до них

8. 25 марта 2025

Хороша фірма , координатори дуже хороші і приємні завжди є на звʼязку , не розумію чому стільки негативу в сторону Романа справді дуже хороший та справедливий координатор)
    Окремо хочу сказати декілька слів за Алінку , дуже привітна розумна та хороша дівчина , завжди ставиться із розумінням вона не просто координатор ,в першу чергу вона як той промінчик сонця 🥰 дівчина яка своїм розумом та привітністю добивається сама всього!

Зрозумійте лише одне якщо ви не будите хамить , говорити гадості за спиною , і добре виконувати свою роботу , і до вас буде хороше ставлення

9. 12 марта 2025

@ Ліза , Ты просто мерзкий человек обижен жизнью, не зная ситуации и всей правды — не делай выводы, и тем более не пиши разные гадости в отзывах!
    Чтоб такое писать в отзывах это уже совсем мозгов нет. Просто больной человек это пишет. Если самой не повезло в жизни и в работе, не надо про других говорить гадости. Мне жаль тех людей которые волнуются чужой жизнью, вместо того чтоб заняться своей личной.
    Таким людям место в дурке, психически полечится нужно!

10. 6 марта 2025

Працюю давно від мадмакс на тарново і дізналася дуже багато за Романа, він є старим, лисим щуром, це що до віку та характеру, боягуз з великою кількістю комплексів. Шкода його дівчину Яну,в якої за спиною щур дізнається інформацію про дівчат з інших агенство, та чекає на них біля їхнього житла. Лайф хак для легковажних дівуль, якщо у вас чорне волосся та підкачані губки, то ви вже в полі зору лисого. Достатньо йому скинути свої нюдс в особисті або на «каву» поїхати і вуаля, ви станете СПМом як Галя або водієм як Яна. Користуйтеся дівулі.

11. 6 марта 2025

Работаю на Madmax..все прекрасно,с конторой проблем не было ,на деньги пока не дурили.Координаторы норм, Саша — топ.Если что то пойдёт не так я расскажу

12. 21 января 2025

Кординатор Роман , це людина яка завжди допомагає, підтримає , і ставиться із повагою та розумінням до людей , ці брехливі та ужасні коментарі які тут пишуть , це просто жах та брехня , ми із Романом працюємо вже довгий період , і ніяких приставань чи чогось більшого , ніколи не було , і до інших дівчат ні разу не замічали чогось подібного , люди ви пишете такі гадості , а по факту людина вам завжди помагає всім чим може , якщо до людини по хорошому ,то і до вас таке саме ставлення буде , MADMAX тримається лише на Романі і це факт , якщо. Він піде , фірма скотиться до низу !

13. 21 января 2025

Не подобається відношення і графік! Або немає роботи або без вихідних працюєш , постійно не стабільно

14. 18 декабря 2024

Якщо почуєте що ваш координатор Роман , відразу втікайте . Хитрий і любить підставити , говорити вміє добре , з вигодою для себе . Повернусь на цю фірму лише після того як його звільнять ! Не приємний чоловік.

15. 28 ноября 2024

Повністю згоден,все вірно,ще додам що штрафи незаконні за те що звільнився до 3х місяців роботи 1000 злотих!Це сам пан Роман ввів таке штрафування,бо з цього складу люди звільняються від того,що нереальні норми
    Люди не йдіть туди працювати бо вас облапошать і будете ще їм должні

16. 25 октября 2024

Всім привіт
    Читаю і поражаюся з наших людей
    Я теж працював у Tarnówo Podgórne і досить довгий час
    Звільнили мене просто і за того що я не согласився поїхати в делегацію на інший склад і сказав мені координатор роман що мене звільнив сам склад
    Коли пройшов певний період часу я дізнаюся що мене звільнив не склад а сам координатор Роман
    І він заявив що якби я не намагався я не зайду через іншу агенцію на склад
    Я зайду туди він потім дізнається яким чином!
    Я працював там майже від самого відкриття самого складу
    Про цього фальшивого координатора а правильно буде НЕДОКООРДИНАТОРА хороших слів мало
    Але ж на то є інспекції і люди які його шукають
    І з часом його голівоньку і той дикий брєд який він випускає зі свого рота буде підрихтовано
    Тому люди добрі не йдіть до нього на агенцію краще зайдіть від іншої агенції або знайдіть щось інше для себе!!!

17. 24 октября 2024

Добрый день. Работала на этом складе меньше месяца, надолго меня не хватило. Увидела комментарии об этом складе и решила тоже оставить отзыв. Первый контакт был с координатором Татьяной, приятная девушка и претензий к ней нет, как в общем и к Михаилу. Он покупал всю химию на хостел, посуду которую я просила потому ее было мало. Меня удивил коментарий на этом сайте о том что они ничего не хотят делать. Мне зразу сказали что запись в ужонд на 2 недели вперед и надо ждать очередь, мне помогли с песелем и картой. Что могу сказать о координаторе Роме , наверное ничего хорошего. Каждый день я его видела в хостеле на Злотовской и как он каждый день работал с разными девушками. Одна из девушек каким то чудом стала тренером и постоянно были разговоры и сплетни за романа. Я просила перевести меня на другой процесс но я наверное не достаточно была привлекательной что бы он мне в чем то помог. Сам склад тоже не подарок, каждый день разные смены и процессы и нет нормально графика. Авансы мне тоже не приходили, занимался этим роман у которого постоянно какие то проблемы и ему наверное не до этого . Врядли руководство увидет и как то обратит на это все внимание но такого позора еще невидела, впервые не хотела обращаться к координатору потому ему не до тебя

18. 21 октября 2024

Сама фірма класне, але є один мінус , це штраф якщо не відпрацьовуєш 3 місяці. Дуже хороші координатори особливо Михайло та Татьяна, завжди допоможуть, підкажуть,що і як .
    Відповідають навіть в ночі, координатори 12/10. Також на самому складі є координатор Роман, людина настроєніє🙄 десь шось не так то сразу каже , що звільне ну таке собі, в людини трохи підлетіла самооцінка.
    Сам склад за**па, а саме графіки .
    Нема чіткого графіку кожен день скидають графік, працюєш майже без вихідних 12 годин, а зараз «приємний бонус» працювати з сьомої до сьомої.
    По суті ніякого школєнія нема і норми по 80. Прошколять вас школєнци які працюють на декілька днів більше.
    Тому робота 5/10 графік 2/10 кординатори Михайло та Татьяна 12/10
    Координатор Роман 7/10 .

19. 20 октября 2024

Хочу сказати якщо хочете робити як коняки то вам сюда.Графік рома скидає в той самий день роботи коли другі мають в перед день ….якщо не будете до нього улибитись то ви будете не любімчік.зʼявився новий координатор який ходить навіть не вітається як людина може стати координатором якщо нема поваги до людей.
    атмосфера напружена бо щоб нормально працювати треба бути другом роми і нового координатора як звати незнаю бо не представився, працюю 2 місяць і слухи що треба спати з романом щоб стати спм всі так дівчата тут кимось стали. одна підтримка від михайла і пані тетяни до них завжди можна звернутися і вони допоможуть, планую звільнятись бо на складі важка атмосфера і спати з координатором я не буду щоб потрапити на той що процес хочу

20. 20 октября 2024

@ Гость , Деякі слова паразити, які ти використовуєш в розмові і при написанні замовлених коментарів тебе видають, спочатку підрости і витри соплі з губи, потім підлизуй координатору.

21. 20 октября 2024

@ Гость , Норм підлизнула, я впізнав тебе по манері напису і розмові. Замовлені коментарі лишай при собі і обіцянки, які тобі дав координатор не слухай, максимум тебе шпрехнуть і кинуть, хоча на більш ти не заслуговуєш.

22. 16 октября 2024

Це сама гірша фірма працювала на амазоні, прийшлось повернутись в Україну так вони вищитали за все що тільки можна 1900 злотими!це просто сама гірша фірма де я не працювала, дуже багато штрафів

23. 9 октября 2024

@Ангел, Доброго дня! Я також працював на проєкті IDL у Тарново Подгурне. Ознайомився з інформацією і хочу залишити свій коментар. З перших речень видно, що багато позитивних слів було адресовано людям, які, на жаль, цього не заслуговують, і, ймовірно, саме вони й написали цей коментар. Я багато часу спілкувався з Романом і жодного разу не помітив у його поведінці нічого з вищезазначеного. На складі трапляється багато ситуацій, і всі люди різні, тому вони по-різному сприймають інформацію. У групі Романа було понад 100 осіб, і лише одну людину ображали найбільше. Дивно, правда? Якби Роман справді був поганим координатором, кожен писав би на нього скарги, і його вже давно звільнили б. А враховуючи те, як організована робота на складі IDL, Роман тримається дуже добре, бо всередині проєкту дійсно відбуваються неприємні речі.

Тому можу сказати, що мені шкода таких людей, як Таня і Міша, адже через особисту низьку організованість і слабку кваліфікацію вони зливають свій гнів на Романа. Вони, ймовірно, давно хотіли позбутися його, але нічого не виходить, тому й пишуть необґрунтовані негативні коментарі.

24. 8 октября 2024

Доброго вечора працюю у Tarnówo Podgórne на IDL Від агенції Madmax,що можу сказати за фірму я дуже задоволена,поповоду координаторів не зовсім… Координатор Роман ,який займається складом дуже чудова людина,та добре відноситься до людей якщо є питання він завжди вирішує,зарплата приходить вчасно вихідні якщо потрібно він ставить.Координатор Роман завжди за людей .. А тепер саме цікаве,(Координатори Міша та Таня )-які вічно не довольні чимось та їхне ставлення до людей грубе обіцяють одне ,а роблять інше і строять із себе не понятно шо.Навіщо взагалі такі координатори???Які ні₽ера не роблять тільки обіцяють Спитати у них щось,це взагалі не можливо бо вони роблять такий виглядь наче ви г₽мно …… Одне ,що роблять тільки їздять по хостелам та пʼють каву і різні гадость говорять про людей Обіцяли песель зробити ,я чекала довго писала писала мені обіцяли потім я не витримала і зробила все сама ,і(песель,і картку) Бо дуже сильно зайняті у них немає часу на людей,зате каву є коли пити ….
    А ще ,чому деяким людям можна після звільнення жити на хостелі 2неділі ,бо вони дружать з Таньою і Мішою а ,які не спілкуються то відразу потрібно зʼїхати….
    Хіба всі не однакові???
    Тому я думаю,що таких координаторів як(Таня та Міша потрібно звільняти……

25. 5 октября 2024

Всім доброго дня
    Працювали ми з колегою у Tarnówo Podgórne на IDL
    Працювали ми там близько 4 місяців. Робота непогана є можливість добре заробити бо дають години в середньому в місяць виходить 260-320годин агенція MadMax Хороша!!
    Не скажу що погана, є свої нюанси але житло чудове зрівняно від інших агенцій навіть Супер💪координатори які займаються документами та хостелом досить привітні та щирі люди допомогли зробити всі документи відкрити рахунки в банках засилити у теплий та зручний хостел надали все можливе не памʼятаю їх імен бо бачились всього кілька разів ви супер 😎 Ставлення лідерів задовільне! А тепер саме цікаве КООРДИНАТОР ЯКИЙ ЗАЙМАЄТЬСЯ САМИМ СКЛАДОМ!!!
    Це рідкісна людина звати його РОМАН такого координатора ще треба пошукати!!!
    Ця людина мало того що не хотіла і напевно не хоче боротися за своїх людей з агенції я не знаю куди дивиться сама агенці MadMax кого вона набирає у координатори 😡😡😡
    Він тільки може говорити за СВОЇХ ДІВЧАТ ЯКІ ЙОМУ ПАСУЮТЬ І ЯКІ З НИМ ТУСУЮТЬСЯ ( тобто щоб заробити позачерговий вихідний тре з ним спати 🤮🤮🤮ставить він з себе незрозуміло кого 🤬🤬🤬🤬
    Грубить людям відписує у вайбері повідомленнями з погрозами що якщо не вийдеш я тебе звільню!!
    Розпочалося все з того що по графіку ми мали заплановані вихідні які взяли у лідера за тиждень
    В тому графіку було зазначено що маємо 3 вихідних запланованих і на роботу нас не визвуть що відбулося далі:
    Присилає графік ми стоїмо на роботу у свої заплановані вихідні дні а другі дівчатка яких він прикриває та покриває вихідні🤬🤬🤬
    Ми поїхали на склад звірили його графіки та лідерів графіки!!
    У лідерському графіку ми були вихідні і нам лідер сказав що ми вихідні стоїмо а у його ми мали вийти на роботу
    Далі що було пройшов час я заболіла записалася до лікаря це була пʼятниця мені на прийом до лікаря назначили у понеділок на 9:00 ранку у вечі пʼятниці дзвонить пан Роман якщо до ранку не буде довідки у тебе за кожен не відпрацьований день буде штраф у розмірі 200злот я пояснюю що лікар може прийняти тільки у понеділок його то не цікавило!!!🤮🤢🤢🤢
    Коли його так звані дівчатка яких він возить на бусі та т*х*є їх відпрошує з роботи прикриває їх і так далі то їм нічого немає за це
    Далі був випадок з хлопцем який пішов на 4дні на лікарняне пан Роман предʼявив йому що він симулює та довідку купив і той хлопець був звільнений з роботи
    За години ще розповім у мене не зійшлося близько 13годин на що пан Роман зголосив що розбереться я вже більше як два місяці не працюю так і до сих пір не розібрався додав у чорний список і на тому все!!!
    Я запитувала у інших людей з інших агенцій їм все виплатили і перекрили ті години яких вони не дорахувалися але не Пан Роман йому на все начхати особливо на людей зі своєї агенції
    Він тільки шукає вигоди кого б це розвести на складі на ніч кохання
    НАВІТЬ ЗАІГРУВАВ ДО МОЄЇ КОЛЕГИ ЯКІЙ 20 рокі
    Щодо вихідних координатор Роман завжди відповідав така дицизія лідерів та менеджерів я нічого зробити з цим не можу вони дають вихідні вони в їх забирають коли ми підходимо до лідерів запитуємо їх вони відповідали що ваші вихідні ми не забирали це робив координатор

ТОМУ ПРОШУ АГЕНЦІЮ MADMAX якщо ви це читаєте перегляньте кандидатуру координатора цього складу ще раз зробіть опитування між працівника своєї агенції пришліть на цей склад головного нехай він порозмовляє з працівниками складу цієї хорошої агенції всю репутацію псує пан Роман який любить забігати до красивих дівчаток на ЧАЙОК

Я ЗАЛИШУСЯ АНОНІМОМ ТАК ЯК Я ПРАЦЮЮ НА ЦЮ АГЕНЦІЮ ТІЛЬКИ У ІНШОМУ МІСТІ ТУТ ТАКОГО НЕМАЄ ТУТ КООРДИНАТОР ЧУДОВИЙ ПОСЛУХАЄ І Відстоїть КОЖНОГО СВОГО ПРАЦІВНИКА АГЕНЦІЇ

26. 5 июля 2024

Два месяца проработала на складе H@M в г. Осла, устроилась через агенство MADMAX. Работа хорошая, но агенство оказалось недобросовестным. 20 человекам пообещали переезд на новое место работы от агентства в Termowo Podgorne, всеми вопросами занимался молодой координатор Alexandr Piven. Всем обещал хорошие условия работы, хороший хостел. Завезли нас в хостел ( ужасный) и сказали ждать захода. Через 2 дня сказали, что захода не будет. Всем нам предложат новое место работы. Предложили склад Амазон. Не факт, что там нас примут. Вывод: агентства портят все репутацию о Польше. Наталье огромный привет, снимешь 1000, встретимся в суде.

27. 8 июня 2024

Доброго дня, можете сказати які треба документи для того щоб заложити цю контору по повній? Приїхали, спочатку все було добре, потім на школені нас маринували 6 годин підписанням договорів і BHP, координатор наталя просто тупа шмара яку взагалі не можна допускати до роботи

28. 8 февраля 2024

Всім,хто планує влаштуватись на цю агенцію порада : почитайте відгуки по всіх сайтах і зрозумієте,що цього робити не варто.
    P.S. Там є тільки 1 гарний відгук,який повторюється на кожному сайті,скоріш за все його написала всім відома координатор Наталія,м. Осло

29. 16 января 2024

Доброго дня можливо хтось прочитає цей відгук , Це фірма яка бере на роботу людей потім коли ви працюєте місяц вас просто звільняють , при цьому вони знімають штрафи які не зазначені у договорі. Біжить з відси та не в якому разі не працюйте на них, Штараф 1350 злотих. В жодному договірі цього не зазначено.

30. 14 января 2024

Не доброго всім дня. Хочу залишити відгук про цю шарашкіну кантору
    По приїзду вас зустріне трохи при***ена координатор Наталія, яка не може адекватно дати відповідь ні на одне питання, бо вміє тільки фиркати і показувати своє ФЕ.На рецепції хостелу BED RENT ви побачите ще більш при***ену недокординатора Людку,до якої я раджу взагалі не звертатись, бо у відповідь на любе запитання ви почуєте віск різаної свині. На рахунок зарплати: Можете навіть не заікатись за те, що вам не до платили(вам *уй що до платять) Наташка може тільки послати вас до лідерів на складі і скаже «РОЗБИРАЙТЕСЬ ЗІ СВОЇМИ ГОДИНАМИ САМІ».Якщто ви будете жити у цьому хостелі на першому поверсі, то очікуйте чорну фурію і сивого діда, які вам будуть розповідати, що вам робити, як жити,як закривати двері і т. д. Нікому не рекомендую ‼️‼️‼️‼️

31. 17 сентября 2023

Всім доброго ранку. Вирішила лишити відгук, але зайшовши на сторінку,то я в шоці від відгуків.
    В цьому році я з подругами вирішили поїхати на три місяці поїхати підзаробити. І моя подруга, яка мешкає в Польщі, вже давно, запропонувала приїхати до неї в місто Тихи на склад води, напоїв та пива. Нас зустрів координатор- Сергій, заселив у трьохкімнатну квартиру. Мешкання нормальне, тільки кухня маленька, в силу того,що нас жило сім чоловік, то ми пристосувалися і готовули по черзі. Наш координатор-душа людина, з яким питанням не звернешся, завжди допомагав. Поляки також привітні. Ми могли вийти і покурити, і в туалет проблем не було.
    головне хотіла написати,ми не допрацювали 3 місяці, наше місто почали бомбити і ми вирішили, повертатися до сім’ї. То з нас не взяли навіть штраф в 1000зл., наш координатор телефонував в агенцію та просив за нас, бо це суттєва сума.
    І я вдячна народові Польщі, за те як вони допомагають нам під час війни.
    Так що якось так.

32. 13 сентября 2023

@Татьяна,
    Таке відчуття, що відгук залишила не Тетяна ( яка працювала на складі), а Наталія ( яка є координатором). Це більше реклама фальшивої роботи

33. 9 сентября 2023

Уважаемые мальчики и девочки! Хочу рассказать о работе на H&M Польша, г. Осла
    В виду своей профессии я практикую работу на тех вакансиях, которые мне интересны самой. Рассказ от первого лица
    Отзывы в интернете гуляют много лет одни и те же, из серии скопировать — вставить. Конечно люди разные и на всех неугодишь
    И так…….
    Жильё: обалденный хостел, где живут только сотрудники компании, никаких левых людей. Чисто, уютно, тишина и спокойствие. Действительно отличное жильё для отдыха после работы. Большая зелёная зона, три огромные беседки. Есть барбекю, пожалуйста, если желаете пожарить мяско на природе. Рядом лес. Ну очень уютно!!!!!
    Работа: для людей, кто когда либо работал в сфере торговли и и склада и везде, где работа подразумевает стоячее положение это вообще пустяк. Для тех, как я например, немного тчжковпто, но это временно. Потом все становится на свои места. Сложного нет вообще ничего. Стоишь себе и пакуешь вещи. Ничего тяжёлого или громоздкого. Вообще здесь 80% женский персонал. Это так же говорит о том, что физически все не сложно
    Есть отделы, где требуется побегать ну или походить, как кому нравится. Смены чередуются по две недели: день-7ми утра и до 17:30 и ночь с 17:30 и до 4 утра. Возит туда и обратно автобус, а если кому-то хочется ходят пешком, минут 20-30

Видела не один раз повторяющиеся плохой отзыв о том, что здесь из развлечений только поход в магазин. Ну если человек едет развлекаться, то это действительно место не для вас. Идеальное место для тех, кто хочет подобрать на что либо денежек, потому что действительно их здесь тратить некуда, кроме продуктов

На предприятии бесплатно кормят полноценным обедом. Всё зависит от потребностей, если его вам будет хватать, как мне, то и на еду особо тратиться так же не придётся

Так же в отзывах координаторы такие сякие. Опять же, на всех неугодишь и все люди разные. Если у вас проблемы с коммуникацией и вы не умеете адекватно общаться, так же, вам не сюда
    Обалденные люди, всегда на связи, обратиться можно совершенно по любому вопросу и в любое время, несмотря на то, что у них фиксированный график работы

В общем, каждому своё!
    Но при мне ещё никто не уволился, много ребят, которые приезжают по второму и третьему разу. Всё стабильно, чётко, понятно
    Так что лично я, очень рекомендую!!!!! Особенно молодёжи!!!!

Если что, я всегда на связи, остались вопросы, милости прошу, отвечу на всё, что вас интересует

34. 17 июля 2023

Добрый день, я отработала с мужем на фирме Мад мах, месяц, которая находится в Гожув Велькопольский, отработали две недели, нас оштрафовали на 1000зл,так как сказали, что нужно было отработать не две недели, а Три месяца, Сан книги были, когда устраивались на работу, то санкниги подходили, а теперь выяснилось, что они не подходят, все смс есть, о чем была переписка, может кто знает куда нужно обратиться по поводу несправедливости, подскажите пожалуйста

35. 27 июня 2023

@@Вася Кошерний, цікаво канешно ж тепер подумай шо ти виригав… окей тепер недо Вася на фейковом імені напиши свої контакти я з тобою хотів би поговорити

36. 23 июня 2023

Трохи працював на складі H&M біля Осла через агенцію MADMAX
    Умови просто жахливі!
    Почнемо з кураторів
    Наташа — алкоголічка з синдромом Паркінсона і несерйозним ставленням до працівників, якби її не знав то можна подумати що це якась прошмандовка для далекобійників
    Саша — цьому карликоподібному пузатому бухарику світить кримінальна відповідальнісь за сексуальні домагання до молодих дівчат.
    Про Хостел 116 взагалі окрема тема, багато не зрозумілих правил за все треба платити навколо нічого нема, глушина до найближчого магазину 30хв. пішки рядом траса через шум машин не можливо заснути

37. 23 июня 2023

Здравствуйте. Хочу прояснить немножко ясности Вам дорогие любители заработать денег. Проработал я на эту шарашкину контору около месяца. И всё что я вам могу сказать что отношение вначале просто идеальное, не ожидаешь от них никаких западлянок. Но через время всё стаёт на свои места. У меня была координатор Наталия, вначале вроде как открытая и приятная девушка, но на деле у меня сложилось такое чувство будто она ежедневно садится на посудину побольше. Вначале на 0,5 бутылочку, а в конце уже на плотную 2,5 бутылку. Иначе объяснить не могу почему она ведёт себя как неадекватная сучка. О других минусах много говорить не буду: вонючие индусы, если вы девочка то координатор с хостела запросто может начать приставать ( лично слышал случаи ), по человечности в целом -10/10. По этому дорогие любители заработать деньжат — 100 раз подумайте, перед тем как идти на ту фирму. Не теряйте себя, фильтруйте мусор.

38. 22 июня 2023

Фирма ***ня полнейша, такой ***упы не видел никогда , отработал две недели , захотел уволиться а меня [вырезано] послали, штрафы за всё
    Ребята никогда не ведитесь на хорошее отношения в начале , потому что потом они проявляют своё шакалиную натуру , [вырезано]. Они же своих не уважают даже.

39. 22 июня 2023

Рабство працюю тут 7 місяців хочу звільнитись не відпускають , живу у хостелі на щитніци 116 , я вже не можу

40. 22 июня 2023

Робота може і нормальна , а вот координатор Наташа тільки те і робить що говорить «ЗАПЛОтИТЕ» , які вони всі тупі , нічого не можуть пояснити нормально , спочатку кажуть одне а потім інше , грошей ви точно не получите бо постійно всюди незаконні штрафи , ху*ня реально , не рекомендую тут працювати

41. 16 мая 2023

я работала в згоржелеце 4месеця мало того что каждый месец я недосчитывалась зарплаты от 300 до 500зл. так и в конце они когда уволили ,я уже долгое время работаю на другой работе, тоже самое зделали, я сказала выплатить а то зделаю проблемы вам ,на что мне ответили вы всёравно не в польше как вы зделаете ,а вот как раз и нет я кфк раз таки и в польше так что Катерина и Женя я подам на аас в суд только после этого учтите ёщё и компенсацю прийдется выплачивать.

42. 15 февраля 2023

Наташа координатор в Осла * с другом своего мужа они вместе и работают в троем, все работники ржут над этим, муж еще и помогает ей, * на деньги дах*я народу, но кто то уже о них троих * позаботится и оч скоро, думают рабов нашли . Начиная С Натахи и заканчивая Александром все заплатят что укрвли и уже не деньгами

43. 4 февраля 2023

@Гость, хорошая попытка причём тут жильё ну хотя жильё тоже не ух ты отношение координаторов к людям об этом шла речь

44. 3 февраля 2023

@Гость, нет это смешно ваш коммент читать координаторы невоспитанные в этой фирме и это факт так по факту фирма ничего только персонал Пора менять Я тоже немалые время проработал здесь и много чего повидал и думаю если все умели здесь оставлять свои отзывы то было бы много чего интересного почитать

45. 3 февраля 2023

Тюрма плаче по кординатору шах найближчим часом за домагання дівчата будьте обережні

46. 2 февраля 2023

За полтора года работы в этой компании ни разу у меня к ним не было никаких претензий, координаторы всегда на связи 24/7,помогают в любом вопросе,если возник вопрос по поводу уйти с работы раньше пришлют водителя за сотрудником,с других же компаний сотрудники добираться своим ходом,з/п всегда вовремя, координаторы всегда говорят вежливо,читая комментарии по поводу жилья,то хочу сказать одно, наверное вы не жили в плохих условиях.устройтесь в компанию Ниден ,а потом будете жаловаться за жилье.А перед тем как подписывать договор об трудоустройстве внимательно читайте что там написано,если вы не отрабатываете три месяца с вас снимаеться штраф,а если отрабатываете штраф не снимаеться. Там четко это указано.

47. 2 февраля 2023

Взагалі смішно читати два останніх коментаря! За довгий період співпраці з даною фірмою ( а це вже близько двох років), жодного разу не пошкодувала, що є її працівником!
    Координатори ввічливі та вміють прислуховуватися до тебе! Завжди допоможуть у разі потреби!
    Не звертайте увагу на цих токсичних людей — ви Супер!

48. 2 февраля 2023

як можна брати на роботу таких людей як шах Олександр до людей погане ставлення йому треба робити не з людьми а на свинофермі

49. 2 февраля 2023

Ярославской Еленой и Шах Александром, храми щей погрожує ?

50. 14 января 2023

Поддерживаю выше написанное. Очень не рекомендую связываться с этой компанией. Условия проживания отвратительные, отношения к работникам скотское. Ничего нельзя добиться. Штрафы, обманывают.

1. 13 сентября 2023

@Татьяна,

2. 25 августа 2019

Всім привіт, розкажу як я поїхав на роботу через цю кантору ,сказали приїжай 18 числа зустрінемо тебе пройдеш медогляд і зразу до роботи, 3 дня ми приходили медогляд а потім сказали ЧЕКАй ми подзвонимо.
    Хто жив на їхньому хостелі той знає який там робится пі…ц велика кімната 10 місць цигани алкаші і тд, мені як для молодого хлопця не приємно там перебувати, но тут мені посміхнулася удача подзвонили мепі і сказали що їдеш на роботу уже завтра рано…
    Відпоацював я 3 місяці там і поїхав до дому, більше я не бажаю нікому їхати…
    Ще багато Українців яких обманули з роботою звертаются до них в кантору бо у них немає вибору….
    І ще одне як тяльки підписали бумаги все, їм на вас по…й стає до кінця роб часу ще 2/3 години трубку вони не беруть
    А коли кажуть як добратися до хостела , вони дадуть вам бумажечку і тикнуть пальчиком де показати водію маршрутки шоб вас висадив

Добавьте зарплату в компании Madmax Sp. z o.o. Sp. k.

Добавить отзыв о работодателе Madmax Sp. z o.o. Sp. k.

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Madmax Sp. z o.o. Sp. k.?