М24

М24

М24 — спеціалізовані центри діагностики з міжнародними стандартами якості, передовими технологіями та командою професіоналів.
Наша м ісія — допомогти лікарю встановити правильний діагноз та визначити найефективніший шлях до одужання пацієнта.
Результати досліджень, що виконуються в центрах мережі М24 , надають лікарям діагностичну інформацію, необхідну для прийняття важливих для здоров’я і життя пацієнта медичних рішень.
Історія центрів діагностики М24 розпочалась у 2009 році. Від початку роботи покращення якості обстежень — наше постійне завдання. У зв’язку з цим, нам приємно зазначити, що підтвердженням високого рівня якості МРТ, КТ та Рентген обстежень є те, що результати досліджень, виконаних в М24, приймаються провідними спеціалістами . За період роботи у сфері діагностики ми створили власну формулу якості.

Отзывы о работе в М24, зарплаты

1. 25 апреля 2025

Hr на співбесіді задає некоректні питання особистого характеру.Наприклад, хто Ваші батьки, чоловік і діти. Не зрозуміло, яким чином ці питання стосуються вакансії. Не з’являється своєчасно за домовленістю на співбесіду. А ще не читає повідомлення, які находять на пошту. За день до цього отримала відповідь про відмову про співпрацю, а наступний день пише, що компанія не готова запропонувати вакансію. М 24 зверніть увагу, на компенценцію своїх співробітників та можливо займіться розвитком HR департаменту.

Добавьте зарплату в компании М24

Добавить отзыв о работодателе М24

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании М24?