L’Oreal Ukraine

L’Oreal Ukraine

L’Oreal / Лореаль is the world’s leading cosmetics and beauty company with a portfolio of brands that addresses different cultures and various needs.

Отзывы о работе в L’Oreal Ukraine, зарплаты

1 2 3 7
  1. 7 апреля 2025

Коментатору, який про «гнилих» пише.

По перше — те що лореаль показує це одна красива картинка, а по факту з середини інше.
    Чому в іншу компанію не перейду — уже, і це було краще рішення.
    Щодо анонімної лінії і етики. Ви точно в лореаль працюєте? На днях етики навіть питання не обговорюються. Максимум, це чи будуть платити за житло людям, які виїхали. Усіх, хто справді суттєві зауваження дає — просто ігнор, або щось у стилі «ми прауюємо і постараємося бути кращими». ***, роками уже відкати і всі про це знають, куди кращими ?

2. 3 апреля 2025

А ви не подумали, чому ці злі співробітники масово тут це пишуть?
    Вам ок тихо їсти це ***?
    Може не працює на практиці гарячі лінія по етиці для галочки та етичний кориспондент?

Компанія втратила будь-яку людінсть,обличчя та репутацію. такою гнилокю компанія не була ніколи! Ви не подумали, що це крик душі у ваших ще підлеглих? що ви зробили, щоб чесно вирішити проблеми? звільнили першу людину за відкати? Все? вам ок захищати компанію, яка тусується з росіянами на колах і прикриває свою суттність соціальною допомогою? Я мовчу за компетентність та рівень нових кадрів. ви будете продовжувати отримувати публічні негативні відгуки працівників поки не позвільняєте весь НЕкомпететний продажний менеджмент!

3. 2 апреля 2025

З моменту зміни кантрі менеджера все погіршилось в рази. в Топі сидять люди, які висиділи свої позиції без жодних ерелвантних знань, навичок, уміння управління командами.
    Вже багато відгуків про HR директора Довжук — підтримую кожне слово: абсолютно недалека, зла на весь світ, некомпетентна особа) Всі такої думки про неї і постійно це обговорюють і обсміюють, але звісно через посаду ніхто вобличчя не скаже.
    Усюди процвітають відкати і шахрайство. При цьому для галочки звільняють когос, але ті хто сидить зверху і вже побудували собі квартири і будинки — до сих пір на місцях)
    Зарплати смішні: net стажер отримує 30к, джун 35к, бренд менеджер з 5 річним досвідом 40-48к, сініор з 7-12 річним досвідом 60-70к і так далі. Як бонус намагаються пропихнути продукцію, але в реальності зі знижкою ти можеш купити лише протерміновані креми/чорні помади/фіолетову фарбу і все те,що шкода утилізувати))
    Максимально не раджу для працевлаштування, тут просто треш за красивою обкладинкою.

4. 1 апреля 2025

Господи, ну яке ж ти гниле, якщо пишеш стільки бруду на компанію, в якій сам і працюєш!
    Чому ти досі тут, якщо тут все так погано, як ти описуєш? Чому не підеш туди, де на твою думку буде краще? Чому пишеш на анонімному ресурсі, а не звернешся до кореспондента з етики або на внутрішню анонімну лінію? Чому не поділишся дієвими кроками і пропозиціями щодо ситуації, яка тебе не влаштовує?

Мені прикро, що десь поруч зі мною працюють такі «ображені на всіх і все» колеги…

5. 31 марта 2025

шановні hr, і пані Довжук.

корупція і відкати підуть у минуле чи ні?
    таке враження, що просто всі на менеджерських посадах вирішили по максимуму заробити. декілька «скорочень» зробили і все.

у нас почали формуватися уже сімейні групи «одружені, зустрічаються, кращі друзі», коли разом працюють, потім приходять додому і планують, як правильно оформити дед чи тендер, щоб отримати 100-200 тис відкат через агенство. Ресторани, публічні заходи, спонсорсво, партнерам рекламні інтеграції.

За 10+ років, це найгірша ситуація.

6. 11 марта 2025

Типовий зміїний гадюшнік, де правлять жінки. Тримаються міцно одна за одну, а в потрібній момент з’їдять свого ж союзника.
    Так побудована наразі команда топ менеджменту,в якій, на хвилиночку ні одного чоловіка :) всі збігли від змій)

7. 6 марта 2025

Лицемірство, низькі зарплати та овертайми — ось три кити, на яких тримається Лореаль зразка 2025. Керівництво абсолютно не зацікавлене в людях, немає жодних плюшок, окрім страховки і протермінованих кремів по знижкам, я вже мовчу про якісь грошові бонуси — раз в рік і то, якщо група досягне цілей.
    Просування по карʼєрі виключно по принципу «подобаєшся/не подобаєшся», професійних навичок і досвіду не враховують.

8. 20 февраля 2025

@ Гость , якщо вже звільняти когось за «відкати» то починати потрібно з відділу перукарів. От там вони можуть любому прочитати лекцію про те як на академії побудувати собі маєтки.

9. 18 февраля 2025

Ви збираєтеся уже звільнити когось за відкати?
    PR як там? Уже скоро квартири будуть купляти в Парижі на отримані відкати.

Жах просто…

10. 16 февраля 2025

Випадково побачила сайт та не змогла пройти мимо- те що я пережила в компанії це жах — купа нервозності та тривожності додалось тепер — в компанії працювала з періоду Ковіда- і такої сильної підтримки навіть не очікував-реально підтримка та команда ! Ми досі на звʼязку із попередніми керівниками-які вже не працюють теж. Та із змінами керівників ( з вересня 2024) все змінилось. З приходом некомпетентного та непрофесійного керівництва — яке займається мікроменеджментом в якому не компетентне — все пішло не так. На кожну табличку треба зробити табличку, дві форми відкрити ніхто не може — зведіть в одну — і нікого не цікавить що технічно це нереально зробити. А реально важливі відповіді отримуєш місяцями — зато ASAP завдання в все на вчора -то нормально . А питання які тормозять роботу почекають ще пару тижнів . Більш того твої роботи по аналізу навіть до уваги ніхто не бере і навіть не відкриває — хоч це ж було супер важливо треба і зробити треба було негайно. Та навіть ніякого зворотнього звʼязку.
    Про зустрічі , зі дзвони об 18 то нормальна практика — бо то ж керівництво вони зайняті були в нормальний час — а те що ти на місці і навіть не обідав з 9:00 то то ок . На останніх зборах керівник сказав що «Більше , як було раніше , не буде-звикайте»- а як було раніше? А раніше була крута атмосфера, підтримка керівника, адекватне розуміння що відбувається в «полях», всі були в своїй зоні відповідальності — а не упереджене ставлення навіть коли керівник жодного разу не був у регіоні — і ти кажеш йому що проект так не пропрацює , в регіоні нема такого потенціалу та ніхто не чує бо «вона найрозумніша і тільки вона знає як все працює». Після цих слів зрозумів що чекати більше нічого. Насправді компанія чудова- має всі ресурси та можливості для класних умов праці, для розвитку та мотивації співробітників. І HR який чує — ніколи не було проблем -завжди все офіційно та по закону. Та нажаль, HR все знає , та нічого не застосовує до цих «горе» керівників- бо їх нема ким замінити.

11. 14 февраля 2025

Із хорошого — з компанії пішло багато непотрібу. Із поганого — багато ще залишилося. Людського відношення у компанії не шукайте. Так само як і карʼєри, якщо звичайно не будете добре лизати керівникам, але треба прям до бородавок. Добре що може крем якись протермінований потім дадуть, замазати язика.
    Звичайна, руснява конторка, навіть не контора.

12. 8 января 2025

Насправді це великий жах, що стільки негативних відгуків від самих же поточних співробітників. Це великий показник

Не памʼятаю, щоб колись було стільки негативу на компанію :(

Керівництву компанії необхідно переглянути підходи до найму, управління, розвитку команд інакше це буде велике фіаско.

Вже не залишилось сильних людей. Немає в кого повчитись.
    Якість нових кадрів дуже низька. Ніколи планка вступу в Лореаль не була такою низькою. Це дійсно сором

Будь ласка, візьміть, нарешті в роботу такий шквал відгуків

13. 7 января 2025

Если вы терпила без личной жизни и хобби, — если вы предпочитаете садомазохизм и любите подчиняться, если вам не важно чтобы с вами считались — вам в сюда!

Тут любят милых и пушистых. Податливых и скромных. Тихих и трудолюбивых. Девиз такой: «Молчи, глотай, не высовывайся и УЛЫБАЙСЯ!!))» (тут отсылка к фильму субстанция). Ведь ты пахнешь парфюмом от Ланком, а это, разве, не повод для улыбки?)))

Коротко по тому, что уже здесь написали:
    1. Карьерный рост – редкость. Если чей но племянник – тогда да.
    2. Маленькая зп – скорее всего да. У средних приблизительно такая, что можно так же пойти работать баристой. А официант в хорошем ресторане будет зарабатывать больше.

Теперь пару слов от себя.

Тут схема простая: ты работаешь — они зарабатывают. Тебе плюшка в виде кремчика — им денюжка. Тебе спасибо — а руководителю карьерный рост. Если повезет, то и тебя возьмет подмышку, ведь как он ТАМ наверху без своего маленького раба)))

Тебе работа, а оно в 6 вечера в пятницу уже не отвечает. И поккеру ему, что ты выполняешь именно его задание (то есть вместо него). Оно выйдет в понедельник, напишет тебе вечером, что нужно исправить, и напомнит, что сдать работу нужно до среды 14:00. И видало оно в одном месте, что ты работал в сб и вс, как мог и как знал, потому что времени реально мало на такой тип задания, чтобы ждать ответа в понедельник. Так оно еще удалит какой-то слайд с презентации, потому что это инфо лишнее и оно не хочет про него рассказывать уже своему начальству. А ты смотришь и понимаешь, что чтобы сделать таблицу с данными на этом слайде ты не один час провел в отчетах. Вывел все в цифры и свел к процентам. Сделал классный визуал, потому что ему не информативно смотреть на циферки и таблички. Но потом оно решило, что в принципе ему ннаккуй не надо было это инфо на слайде… . Вот, в принципе, и все про уважение в этой компании.

Конкретно этот случай описан, так как он был уже последней каплей. А так то, таких моментов будет много.

Руководство вообще не в курсе, какие отчеты ведутся. Поэтому, очень часто вам придется все подсчитывать задним числом. Открывать отчеты и сидеть как (д))урак пересчитывать, потому что видите ли оно хочет вставить вот такую вот циферку в свой отчет. Еще перед этим добавит: «А как вы это не подсчитываете?!!!! Надо считать срочно!! Начать в этому году и просчитать прошлый!!!». Они не понимают, что для них это просто маленькая прихоть, которую сказать — пару секунд. А для тебя это хороший груз работы, где ты реализуешь эту прихоть, сначала придумав, как это сделать, а потом в эксель дро(((шься до ночи.

Вообще, вы много чего будете выполнять странного и ненужного и в любое время суток.

Кстати, вопросы, как что сделать и реализовать – тут не любят. Ну не нанимай людей своими уточнениями, будь человеком….Оно, скорее всего, само не знает, как оно хочет. А узнает тогда, когда ты уже это реализуешь на свое усмотрение. И, по случайному совпадению, ему нужно будет по другому)))

Отдельно стоит отметить онлайн собрания и различного рода тренинги/аттестации. В них вам нужно будет себя нахваливать, какой вы молодец, как вы выросли за этот год и как много вы принесли и еще принесете компании. А руководство в это время слушает, улыбается, кивает и наматывает на ум, чему ты научился и что ты сделал, чтобы, как будет удобный случай и возможность, наградить тебя дополнительной работой. А что, ты ж умеешь и рад стараться. И вообще, ты ж пообещал отдать всего себя на развитие компании…. ну, или, по крайней мере, им так послышалось.

Вообще, с компанией развилось чувство внутренней тревоги. Потому что время спокойной работы без вечного дерганья начинаешь воспринимать как «затишье перед бурей». Последнее время уже дергаешься от любой смс-ки на телефоне, потому что думаешь, что это очередная просьба, правка, наставление или задание.

Один опытный сотрудник мне в начале еще дал совет: «Не делай ничего быстро. Тебе хуже будет. Бери на 2-3 дня больше времени и не отправляй проект, даже если сделал его раньше». Так оно и вышло. Дельный был совет.

Помню одну коллегу не соблюдение временных рамок тоже подзаемало, что та решила не отвечать на звонки и сообщения после рабочего дня. При первом обнаружении этого неподобства начальство позвонило другому сотруднику чтобы тот набрал эту коллегу и сказал, чтобы та с ними связалась …. вот такой каламбур)))

В общем, кто еще не понял: тут ты никто, ничто, ты раб и заложник.

В свое оправдание скажу, что оставался работать потому, что так плохо было не всегда. Когда компанией правили французы – это было лучшее время. В ранние года их управления – это был прям расцвет. Ближе к войне — хорошо. Но с войной, когда французы уехали и пришли править украинцы – имеем описаный итог. Война пришла неожиданно, поэтому рабочие места французов закрывали кем попало. Вот так оно и вышло, что некомпетентные люди сейчас сидят на этих местах, управляют компанией и фиг они куда-то уйдут или подвинутся. Незаслуженная удача свалилась сама на голову и они это знают.

А я все работал и ждал, с горьким воспоминанием былого, когда снова будет хорошо… но не дождался.

Моя маленькая мечта, чтобы все, кто сталкивается в компании с таким отношением — уволились в одно время, чтобы им не смогли быстро найти замену извне и не было кого соседнего пересадить на это место. И посмотреть, как все эти топ менеджеры будут сами барахтаться в этих табличках, отчетах, презентациях и прочем гоммне.

Всем мира, добра и верного выбора.

14. 31 декабря 2024

розчарування повне. тільки в цій компанії можлива ситуація, коли фактичний дохід співробітників меншає з часом. забрали допомогу, зробили «інкріз» зп, але по факту дохід менше. тобто керівництву абсолютно ок зменшувати дохід працівників в час великої кризи і інфляції, при цьому залишати виплати і компенсації тим, хто виїхав за кордон.
    жахливе лицемірство

15. 28 декабря 2024

Порада HR, які сюди заходять, щоб вихваляти.

Подивіться на масштаби корупції і відкатів всередині компанії. Івенти, поїздки партнерів, рекламні бонуси, організації тренінгів, PR. Дуже сумніваюся, що комплаєнс в Парижі буде радий це отримати, як новорічний лист із інвойсами, оплатами, прикладами розрахунків і сумами. Коли на одній події можуть 300 тисяч просто відкату отримати, а співробітникам відмінити підвищення ЗП чи скасувати виплати це низько. Особливо для тих, хто працює в HR / PR / комерції уже дуже дуже довго від заснування.

16. 20 декабря 2024

Плюси

— Страховка (щоправда Країна, дуже далекі від хорошої страхової) тому скоріше за все хтось отримав відкат.
    — Підтримували два роки як не як якимись бонусами. З 2025 все закрили. Тільки оплачують квартири тим хто виїхав (в основному це керівництво і весь топ менеджмент), тому і платять.
    — якщо є бажання, то можна самостійно себе проапгрейдити, доступні там курси, платформи і т.д. на старті цікаво і потрібно.

Мінуси
    — перепрацювання просто жахливі. Непотрібні зустрічі 8 годин на день.
    — зверхність менеджменту. Вони виїхали всі. Почявляються по черзі, типу показати що вони люди і глянути як тут в Україні живуть.
    — корупція і відкати. Комерція майже всі, особливо масмаркет. Бренддіри, PR (це окрема історія взагалі).
    — ріст як такий відсутній. Типу ти працюєш в комерції, а твоїм керівником роблять логіста )) чи всю кар’єру в аналітиці, а керівник аналітиків стає хтось із комерції. Це називається закривати дири [вырезано].
    — зарплати не є ринкові. Тут нижче є позитивні відгуки про плюшки (так ніби HR писав). Але блін, тут війна і інфляція, і ріст курсу. Те що я можу купити крем в побитій коробці чи з терміном, який скоро закінчується — це не плюшки.
    — працюють в росії і набирають там активно людей. Тим часом в Україні скорочують, бо як сказали фінансові показники погані. В той час коли ніколас вихваляє, що лореаль росте неймовірно. Усе суб’єктивно.
    — реалізуватися тут не вийде. Люди на вищих позиціях, працюють із дня заснування і до пенсії. В Україні тільки деякі бренди можуть щось своє зробити, все інше це просто трансляція того що Париж скаже. Жодні ініціативи тут не вітаються (або ти потратиш роки, щоб добитися свого)

17. 22 ноября 2024

Працюю в Лореаль вже багато років, і чесно дуже вдячна компанії та людям ❤️
    Здивована тим токсичним коментарям, які тут пишуть, бо вони не обʼєктивні абсолютно.
    Лореаль багато робить для співробітників, розширене страхування, зарядні станції, поїздки на відпочинок раз в рік на море за рахунок компанії, фін допомога для тих, хто в Україні плюс до зп, купа цікавих та важливих ініціатив, еко, дайверсіті і т.п., можливість купити вибрану продукцію зі знижкою, і це лише частина бенефітів.
    А головне, якщо гарно працюєш й чітко заявляєш про свої карʼєрні очікування, то досить легко карʼєрного рости.
    Плюс в компанії є внутрішня реферальна програма, тому все прозоро.
    І HR в нас класні, вони про людей, особливо під час війни дуже відчувається ця підтримка.

18. 21 ноября 2024

компанія Лореаль,- це прогнивша до кісток структура. HR заангажований, токсичний і корумпований)) незручних людей, які не подобаються менеджменту і задають багато питань — звільняють. Керівництво виїхало за кордон і йому глибо на***ти на людей в Україні — немає ні обідів, ні офісних плюшок, ні тімбілдингів, ні корпоративів. Зате є гроші на оренду їм офісу в Румунії та компенсації за оренди квартир за кордоном. для людей в Україні — «грошей немає, але ви тримайтеся». Допомогу яку випачували за війну і то скоротять чи заберуть зовсім. Нормальні, адекватні люди тут теж є, але менеджмент псує все враження про компанію.

19. 11 ноября 2024

Прочитавши увесь цей бруд, який тут пишуть, складається враження, що люди знаходяться у жертовній позиції і чекають, коли компанія Лореаль прийде та врятує їх. Проте звільнившись з цієї компанії, перейшовши в іншу, вони будуть продовжувати бачити та гіперболізовувати лише негативні момент.
    Особисто мені, хочеться щиро подякувати компанії Лореаль, що в цей крейзі нестабільний час стала острівком безпеки. Працюю тут вже 2 роки, і ще не було жодного дня, коли б прокинулася з думкою: «ох як не хочеться йти на роботу», навпаки, робота, задачі, команди, спільні челенджи дуже надихають і мотивують! Ти відчуваєш постійно ріст, як особистісний, так і професійний! Звісно, куди ж без челенджів, проте якщо ти гарний спеціаліст, то впораєшся з будь-чим.
    Дуже подобається новий підхід до навчання орієнтованого на скілах. І окреме величезне дякую Генеральному Директорові та HR команді, що вибивали до кінця найкращі умови для працівників, два роки поспіль організовували відпочинок для сімʼї на морі/в горах/за Києвом, підтримували фінансовою допомогою, в той час, як решта корпорацій вже давно «прикрили лавочки» допомога.
    Звісно, з урахуванням поточної ситуації в Україні, хотілося б індексації заробітної плати. Проте віримо, що все буде.
    Завжди є люди, яким щось не подобається, так само як і в будь-якій компанії є люди-токсіки.

20. 9 ноября 2024

Виглядає все супер та як мрія. Всередині — прогнилі люди, які працюють десятками років в компанії, і які без приставки «лореаль» нічого з себе не представляють. Забери в них це — і вони повний ноль. Це хворі люди, які заради карʼєри готові на все, навіть кинути свою родину і поїхати жити в [вырезано] галактики.
    Лише відділ логістики та фінансів приземлені прості люди, на яких виїжджають інші. Посидіти в одному відділі і на одній позиції роками тихо завдаючи [вырезано] — це іхстиль.
    Або ти продукуєш токсичність на інших, або хаваєш її тихо.
    Наразі токсична атмосфера. Ніхто не любить нового директора та безмозковий hr. Позиції видають лише своїм родичам та жополізам. Якщо ви саме така токсична людина — вам сюди.

21. 28 августа 2024

У всіх надзвичайно «унилі» обличчя. Як після тортур. Так ніби у всіх стокгольмський синдром — компанія їх ****, а вони просять ще)

Вперше таке бачу.

Також є багато хто працює 7-8+ років, не можу зрозуміти, як такі люди взагалі можуть щось нове приносити чи створювати.

22. 20 апреля 2024

Компанія, чиї співробітники відмивають гроші на інвентах. Читаєш коментарі і думаєш, як можна було так опуститись , щоб тут працювати

23. 2 апреля 2024

Хто взяв на роботу Харченко?
    Ще дівчинка якась є в неї в команді, займається івентами, та по факту вона більше подорожує по Європі і користі від неї жодної.

І так, компанія працює на росії. Менеджмент цілком ок толерує все кацапське. Приїжджають по графіку в Україну, показатися, що вони взагалі існують. Цінностей жодних в компанії, тому не варто ідеалізувати їх. Звичайна корпоративна машина, яка за мінімальні гроші бере вас в рабство.

24. 2 апреля 2024

PRця сидить на відклатах і рекламує свій одяг за рахунок бюджетів компанії)) Це не компанія, а вигрібна яма.

25. 31 января 2024

Сором, а не компанія.
    Не вийшли з Рососіє і не планують. Всі розмови про рекордні продажі якби ще зробити так, щоб інлуєнсери проглотнули рекламу за гроші ?
    Попідвищували лівакових за яких тягнуть мазу. А ті хто працюють роками отримають подяку в конвертіку, типу замовкни вже . А потім дивуються чому співробітники такі незадоволені. Ліцемірний зміюшнік. Що робити? Кому писати далі? Комітет по етиці працює в нас для галочки ?

26. 30 января 2024

В компании работают одни придурки. Прийти сюда это худшее моё решение за все время.
    Руководству, которое сидит в Европе глубоко безразлично на всех подчинённых. Просто наплевать. Работа и задачи бесцельно и круглосуточно, хоть умри но делай сотни презентаций и т.д.

27. 13 января 2024

керівники всі виїхали з України, сидять в Парижі. Їм [вырезано], що війна. В Парижі усі москалі то перші друзі для них.

Насрати їм на тих хто залишився. Так звана допомога, яку давали на початку війни, щоб ніхто не відкривав рот про роботу в рашці — уже майже зупиняється.

крім того, що це велика контора в якої дофіга грошей — нічого не скажеш. В іншому токсичні люди, професіоналізм відсутній у більшості. просто роблять, що їм скажуть десь там з офісу в франції.

і блін, PR це цинічне дно. Таке враження, що просто відкати хтось вирішив собі по максимуму в період війни отримати.

28. 8 декабря 2023

Працювала в маркетингу в одному з найбільших дивізіонів декілька років. Цікавий досвід, прописую плюси та мінуси

+біла зарплата, все офіційно
    +медичне страхування
    +можливість доторкнутись до світових брендів, масштабних кампаній, цікаві проєкти
    +отримання досвіду західних практик та колег з інших країн
    +знижки на продукти, подарунки
    +корпоративи, поїздки на відпочинок, різні плюшки

— компанія НЕ ВИЙШЛА З РОСІІ, менеджмент обходить цю тему. На дзвінках часто присутні росіяни. Новий директор працювала в Росії, поремотнулась під час війти звідти. Париж тихо продає продукти через інші країни в Росію, всі це знають і мовчать
    — Маркетинг бюджети використовуються неефективно, більшість часу витрачається не на створення креативних кампаній, а роботу з екселем та презентації Парижу. Мільйоні бюджети йдуть на рекламу, замість того, щоб надати реальну допомогу армії
    — у компанії існують подвійні стандарти. наприклад працевлаштовують закордоном своїх, якщо побачите, що діти, родичі, подруги батьки працюють в Чехії, Англії, Франції не дивуйтесь, вам це не сниться. Одним можна приводити на роботу родичів, працювати парами, а іншим не можна порекомендувати сестру чи брата
    — Токсична атмосфера в цілому. Маніпуляції, політичні ігри, не дай Бог менеджерам вдарити обличчям в бруд. Щоб цього не сталось, ніколи не визнаюсь своїх помилок і будуть йти по головам.
    — Тут не можуть давати зворотній звʼязок, тільки за спиною обговорюють
    — Некваліфікований відділ HR. В дивізіоні ходили чутки про низький рівень IQ HR директора та інших колег в компанії
    В цілому компанія масштабна, підходить для того, щоб набратись досвіду.

29. 28 сентября 2023

Токсична компанія з токсичним менеджментом
    До того ж не вийшла з рашки
    Підходить для молодих девочек, які готові на все заради косметики

30. 14 апреля 2023

Не знаю куди дивиться відділ підбору персоналу, але Advocacy Lead Христина — не може працювати з людьми, бо має серйозні психічні відхилення. Абсолютно токсична і неадекватна особа.

31. 15 марта 2023

Дивна компанія і відношення до людей в переважній більшості жахливе, як до рабів (типу не будеш ти — знайдемо іншого співробітника).
    Рада, що більше не працюю на них.

Взяти на роботу сестру заборонили, оскільки родичі. Хоча коли одружені пари керівників працюють в компанії — то це норма. До недавнього часу більшість інформації, тренінгів і т.д. були російською (перекладали агентсва тільки на російську — за це офіс український платить гроші). Українською хочеш — перекладай сама.

Багато дуже стереотипів в компанії і людей, які взагалі не розуміють, що роблять. Таке враження, що їх взяли тільки для того, щоб на зустрічах сидіти постійних і відчитуватися перед офісом в Парижі.

Кар’єрний ріст — не про цю компанію. Серед більшості менеджерів люди, які 10+ років працюють і нічого хорошого чи нового від них не чекай.

З початком війни багато пеерїхали в інші країни і працють віддалено — в результаті зустрічі ставили, як зручно керівникам в інших країнах і байдуже, що тут тривоги чи в тебе уже не робочий час.

Так, компанія оплатила житло, хто мав бажання переїхати і допомога співробітникам грошова є. Та все ж таки це плата, щоб люди мовчали через бізнес в росії (який продовжує процвітати).

32. 1 мая 2021

К сожалению красивый имидж, который компания создала в глазах у своих покупателей не соответсвует тому, что происходит внутри:очень сильная текучка кадров и сперва не понять почему люди так быстро приходят и уходят, но поработав там довольно долго все становится ясно:
    — требования при трудоустройстве: требуется очень большой список всех возможных достижений, но на деле Вы даже половину из требований делать не будете. Все задания рутинны и цикличны.
    — личной жизни у вас не будет никогда — работа заберет Ваше рабочее и не рабочее время. Проблема будет не в Вашей организованности, а в том, что в компании нет четкой организации рабочих процессов и все валят на всех подряд, а если Вы хорошо справляйтесь, то навалят еще больше — Вы ведь хорошо справляйтесь.
    — стрессоустойчивость: уточните при собеседовании что это означает, потому что на самом деле это означает
    — коллектив: в глаза нам могут улыбаться, а за спиной поливать грязью каким бы Вы замечательным не были, обсуждать и сплетничать. Очень сильно мало сотрудников, которые относятся именно к Вашей работе и не примешивают свое личное отношение к Вам.
    — карьерный рост: ни о каком карьерном росте не может быть и речи — компания будет тянуть максимально долго, чтоб вы задержались на своей позиции как бы хорошо вы себя не проявляли и в этом есть логика — HR не хочется снова искать сотрудника на ваше место и заново его очень долго всему обучать. К тому же все позиции выше заняты сотрудниками, которые сидят на них по 7-10 лет и эти сотрудники просто выжигают всех молодых и новичков, чтоб никого не дай бог никогда не повысили на их место.
    — обратная связь: будьте готовы к тому, что как бы Вы не старались, сколько бы сил, нервов, искреннего желания принести пользу компании бы не вложили, как бы хорошо не выстроили отношения с сотрудниками, как только Вы уволитесь, Вы никогда не сможете связаться с компанией — ни с HR, ни с менеджером, ни с коллегами. Даже после миллиона попыток Вам никогда никто больше не ответит (это вдруг Вам необходимо будет получить/забрать какой-то документ)
    — лидерство: очень много менеджеров, которые дальше своего носа ничего не видят. Когда приходит новый сотрудник, на него все просто кидают и ждут когда он сам выгребит с этого моря. Далее эти же менеджера просто накидывают на сотрудников работу и задачи — никакого взаимодействия с коллективом, распределения задач, контроль процессов — все максимально хаотично, неорганизованно и всегда невовремя и опять же потому что ничего не организованно.

К сожалению, при трудоустройстве было максимально приятное впечатление благодаря внешнему имиджу компании, но оно разрушилось как карточный домик в процессе работы.

33. 29 декабря 2020

Проработал почти 2.5 года.

Разные подразделения по разному, но менеджеры лишь бы свою ж8пу прикрыть и бонус получить.

Торговая команда- хаос, планы меняются в течение месяца. Тесть в итоге ты не знаешь даже к чему идти. Это как в СПД так и АСД.

Есть ещё медицинская комманда. Но там рабство. И офисная часть комманды так вообще только курит и с реальной ситуацией не дружат — все делается лишь бы хуже стало, поверьте.

И да, забудьте о личной жизни, если вы не в менеджмент идёте сюда)) но это при том что ЗП далеко не ахти

Ну мне искренне жаль тех кто тут работает 3+ года. Компания прикрывает именем , а по факту шарашкина контора.

п.с но да, на побухать с партнёрами или какие-то ивенты для публики деньги тратят)
    п.с. и есть еже диджитал, но не понятно что они делают — если вся работа на агентствах.

34. 6 ноября 2019

Полностью с вами согласна.Аналогичное было собеседование. Спрашивали в плоть когда я захочу завести семью/детей.Да и вообще задавали вопросы не корректные не касающиеся трудовой деятельности априори!!

35. 9 октября 2019

Была на собеседовании на должность «Мерчендайзера». Общалась с супервайзером и его руководителем.
    Офис красивый, дружелюбный, с виду, все красиво и складывается впечатление, что попала в «фабрику красоты». Но как только перешли к этапу интервью сложилось впечатление, что прохожу собеседование не в компанию №1 на рынке, а в какой то колхоз, на должность директора.
    Собеседование проводили люди, не умеющие связать и двух слов. Девушка говорила на таком отвратительном суржике, что хотелось заткнуть себе уши и убежать. В голове стоял один вопрос «как она прошла собеседование?»
    Мужчина как то бекал, мекал, мычал, мямлил, невнятно излагал свои мысли, а самое главное, порадовали вопросы, как буд то ищут специалиста, но с зарплатой студента.

Сказать что это «Фиаско» это ничего не сказать. Была намного выше мнения о компании и имела другое представление о сотрудниках.
    Менджер по персоналу, наймите репетитора Ирине, пусть ей подтянут знания хоть какого то языка. Она ж вас позорит и за пределами компании.
    Компанию не рекомендую. Блестит только снаружи.

36. 22 февраля 2019

@Гость, консультант сети;а не компании

37. 10 января 2019

Уважаемые, возможно, будущие сотрудники! Имею уже третьи сутки с вашим «чудным» HR, которая до сих пор, даже не удосужилась представиться. Каждый раз у нас с ней, как новое свидание и знакомство: -альо, я, это, с Loreal звоню. Увидела резюме. Нам это, нужен транспортный менеджер. — Ок, добрый день, меня зовут, как указано в резюме «…», как к Вам, можно обращаться?. — Ну, я это, увидела резюме, мы это L’oreal, хорошая косметика, интересно? -Не знаю, Вы, дайте информацию по Вашей ваканси, и станет ясно интересно или нет. — Ну, мы это, ищем менеджера. Находимся на Петровке, приезжайте. — Постойте постойте, я знаю, что Вы находитесь на ул. В.Х…, я хочу услышать информацию об открытой вакансии. — Ну, так чого пЫтаЄш, прЫЇзжай. Гмммм….. Я в ступоре. Звонок, на следующий день, опять та же особь, но тут я уже, беру инициативу в свои руки: Да, я знаю Вашу, компанию, я год занимался перевозками Ваших, грузов, пожалуйста, давайте не будем терять ни моё ни Ваше время, пожалуйста, чётко сформулируйте Вашу мысль, а я подожду. Со второго конца провода в ответ: «А откуда, ты такой умный взявся, шо так про нас богато знаєш?» Начинаю реально закипать, милейшая, Вы мне третьи сутки мозги компасируете, и не можете сформулировать мысль! — Ото казали мені, начальниці, підготовиться, короче тобой заінтірсовались. Приїзжай на собесєдованіє. — Ок, добре, Вельмишановна пані, давайте домовимось наступним чином, я буду мати зустріч об 13-00, біля Вашого офісу, я готовий буду зачекати, я готовий приїду на співбесіду, давайте, домовимось, о 14-00, я Вам зателефоную, і вирішено питання про час співбесіди. -Звони! Ок, 14-00, набераю заветный номер: -А ти хто? Як твоє прізвище? — Я, такий такий, домовлялись з Вами про співбесіду. -Я тебе не знаю! За сим у меня два вопроса: 1). Кто набирает HR’ов? 2) У Вас все такие, особенно, инетересует отдел логистики? Имею уже не плохой опыт работы с Вашей компанией, ну было, всё хорошо, и интересно! Четкие задачи, четкие решения. А не заказать три машины, отменить, заказать, потом опять отменить, извините мы ошиблись, вот если бы цельнометаллической, но вообще нужны рефы. Вы там духов обнюхались ?

38. 27 ноября 2018

@Гость, очень хочу найти вакансии в компании, но сайт постоянно не выдает вакансии..

39. 17 августа 2018

Бывалый :

Гость : Забыла спросить: какие в Лореаль критерии отбора? Для интереса… Кого выбирают? Как выбирают?

Как правило, отбирают по внешнему виду. Если у Вас морщины или не совсем ровные ноги – ви неинтересны компании. А вот если Вы – гей, тогда у Вас большое будущее. Мой опыт работы в данной компании — несколько лет.

блин, спорим, ты бывший конс ИСЛ?

40. 17 августа 2018

Хенкель-Украина в подразделении – Косметика http: :
    …я когда вы уже работать начнёте!!! Хенкель Косметика вас делает и мне вас оч жаль.вот и письмицо из нашего оф прислали.

Дорогие коллеги!
    Как мы с вами уже подробно рассмотрели на общей встрече на прошлой неделе, сентябрь был для нас рекордным месяцем по обороту, но тогда мы еще не имели данных по доле рынка. Сейчас у нас уже есть данные по панели сканинг и …. мы видим, что рекордный оборот транслировался в отличную победу в доле рынка. В сентябре наша доля составила 18%, что само по себе достойный результат, но еще более значимым является тот факт, что в сентябре мы заняли позицию №1 в наших категориях, оставив позади Лореаль с 17,6% и Юнилевер с 15%. Это отличный результат, в котором есть вклад каждого из Вас! Спасибо за ваш драйв и слаженную командную работу! Я уверена, что эта победа внесет важный вклад в выполнение нашей годовой цели по доле рынка и успешной реализации видения нашей компании как самой быстро растущей на рынке в 2016 году. Она также подтверждает тот факт, что наши долгосрочные амбиции вполне реализуемы.
    НИНА
    Nina Dombrowska
    General Manager Henkel Beauty Care Ukraine

дурища, взяла и слила инсайдерскую информацию.

41. 17 августа 2018

@Супермен, ну ты сравнила, подруга. консультант должен продать в розницу эти туши (хотя на туши с 2016 г. никаких мотиваций не было, в Украине уж точно. Продавать нужно было уход и тяжелки)

42. 13 июля 2018

Компания Лореаль 2016 на рынке труда (отдел продаж)и 2018 —
    два разных вектора.
    Когда ты долго работаешь, любишь свое дело, и тебе есть с чем сравнить,
    понимаешь что многое зависит даже не от бюджетов, а от отношения руководства и
    начальства в целом.
    с 2016 моя зп поднималась дважды….аж на 500грн!!!
    тогда как у торговых др компаний зп поднялась в два раза.
    об этом неоднократно кричали вышестоящим, даже обсуждали на бесполезных,
    как оказалось,тренингах.
    Не уходил только потому,что компания дважды в год проводила мотивационную программу,
    в кратце -мы зарабатывали еще две зп в год. Но с 2018 совсем все печально,
    мотивационная программа нереальная, зато для консультантов сетей шикарная —
    продай 6 туши и получи продукции компании на 2500 грн в подарок.
    К сравнению мне необходимо было продать на 200 000 тыс грн.
    При всем, колличество работы увеличилось в три раза, почему в три-
    да потому что бесконечно сокращают людей, мерчей и тп, а их работу распределяют на тебя,
    хотя прирост по продажам есть и показатели только ростут.
    Никаких компенсаций нет, только зп.
    В данный момент, как уверен, почти все торговые Лореаль, в поиске достойной работы.

43. 23 января 2018

Проработала в компании 3 года продавцом консультантом активной косметики (Лярош Позе, Виши).Спасибо компании — хороший опыт, нормально человеческое отношение, зарплаты средние. Не самые высокие, но и не самые низкие. Хотя хотелось бы повыше… но есть одно НО!
    Руководство, ну серьезно — ваши консультанты пашут, как никто другой! Ни как торговые, медпреды и так далее… Работаем по всем праздникам, а перед новым годом даже по 3 недели без выходных. А столько лет подряд — возите свои *опы отдыхать в Буковели, летом в Одессы, а консультанты сидят и мерзнут в аптеках. Позор! Вы экономите на самых важных работниках! Просто было обидно до глубины души. Как пахать и делать планы, так мы одна команда — а как дело доходит до мотиваций или отдыха, так консультанты низшая каста . Сплошное лицемерие ! На собраниях мы все прямо едины и все такие любезные , поддерживают командный дух…. На самом деле ничего подобного. В общем, во имя своих бывших сотрудников, которых мне искренне жаль .

44. 8 ноября 2017

Напишите ,пожалуйста, какая ЗП маркетолога с большим опытом работы. Спасибо большое.

45. 13 февраля 2017

@Гость, увольняюсь. Просто жаль, что в хорошей компании работают моральные уроды. Киевская команда- огонь!!! Не удивлюсь, если это ответил мне ТМ, или супервайзер.

46. 13 февраля 2017

@Гость, о***ть))) это ТМ или супервайзер пишет?))))

47. 12 февраля 2017

Уважаемый центральный офис, когда вы будете относиться к торговым, как к людям!?? вы когда повысите торговым ЗП, компенсацию топлива и амортизацию??Спуститесь с небес и подумаете о тех, кто является лицом и руками компании в точках. С такими запросами и такой ЗП от вас скоро уйдут самые адекватные люди и останутся амебы, которые уничтожат репутацию бренда в точках. Международная компания не может предоставить торговому автомобиль и при этом компенсирует 300 грн амортизации каждый месяц. Вам самим не смешно ?Замена масла+ зимняя, летняя резина + мелкий ремонт, чтобы машина была на ходу , постарайтесь уложиться в 3600!!!Получается??? аа нет!!ну вы же не знаете каково это, у вас рабочая машина и ремонт за счет компании + компенсация топлива.Тех копеек, что дают на топливо не хватает, конечно, но это не волнует ЦО!Я так мечтала попасть в эту компанию, так как у меня раньше было мнение, что эта компания заботится о своей репутации и своих сотрудниках. а нет!!!Очень жаль!!!Задача для HR — пересмотрите денежную мотивацию для торговых представителей, также предоставьте торговым хоть некоторые привилегии, которым пользуется ЦО ( не буду о них писать на общее обозрение, сами знаете). и ПЕРЕСМОТРИТЕ ЗП!!!!!!последний пересмотр перед новым годом был на столько смешным, что этой суммы не хватит на один поход в магазин за продуктами на неделю!!!!HR, посмотрите какая ЗП у торговых на масс маркете и попробуйте прожить на нее с сегодняшними ценами!!!И при этом гордиться, то работаешь в Лореаль!

Вот реально, чего не увольнчетесь? Мож потому что вы такая же амеба?

48. 12 февраля 2017

Так уходите. Чего ж вы работаете до сих пор?

49. 4 февраля 2017

50. 29 ноября 2016

Дорогие коллеги!
    НИНА
    Nina Dombrowska
    General Manager Henkel Beauty Care Ukraine

1. 14 февраля 2013

Отработал в Лореаль 2+ года.

Абсолютно объективно, — компания для выпускников ВУЗов. Если вы только что выпустились и вам предлагают работу в лореаль, — берите!!! Отличный опыт и хорошая возможность «продаться» в хорошие компании. Тем более что работать в компании не сложно, — 2-3 месяца придётся влиться в компанию, а дальше одной левой!!!

Если вы специалист, который привык добиваться всего своими мозгами, а не «*ополизтвом», эта компания не для вас. Очень много хороших людей работало в компании во времена Филипа Первого:) Теперь, — сплошная печаль… Есть несколько очень сильных девочек в маркетинге, которые выросли еще во времена Филипа Первого, но и их планируем забрать при первой возможности.

Если вы ЕйЧар,- будьте уверены люди, которые отработали в Лореаль 3+ года, на данный момент, очень хорошие специалисты! Не обращайте внимание на бешеную текучку кадров в компании и давайте им достойные ЗП, — не пожалеете!

И самое главное, — РЫБА ГНИЕТ ИЗ ГОЛОВЫ! Во времена первого менеджмента компании, — был ДРИМ ТИМ, который создал бэкграунд для тех позиций на рынке, которые сейчас занимает компания!!! По мере вливания русских ТОП менеджеров ДРИМ ТИМ потеряли, а держимся на плаву исключительно из-за силы Лореалевских брендов, которую поспешно начинают «прокакивать» из-за отклонения от глобальных рекомендаций* (написанных еще МакКинси) по развитию брендов (направлений).

*- бренды мас маркета, — на базар, бренды Актив Косметик, Професионалки на мас маркет, бренды Люкса в серый экспорт. Краткосрочный результат от таких перестановок очень хороший, но как говориться время покажет…

If you are L’Oreal TOP manager, — please be informed that high profitability level of L’Oreal Ukraine ltd (smth about 160 mil$ USD) is not a result of fear work of management. That is the result of the easy way in order to reach current sales targets in short term perspective with target audience manipulation (DPGP —> bear-garden instead of Foods&Drugs sales, DCA —> internet sales(makeup.com.ua) instead of pharmacy sales, DPP —> shop sales instead of salons sales, Lux —> grey export sales without monitoring final customer)

2. 12 октября 2012

Так часто упоминаний про HR отдел! Была на собеседовании,где предложили работать именно в этом отделе.Если конечно возьмут ,то хотелось бы знать, с кем предстоит работать, и почему такие негативные отзывы? Спасибо!

Senior Brand Manager 1
Бренд-менеджер 2
40 000 .. 45 000 грн
КАМ 1
Стажер 2
21 500 .. 34 000 грн

Добавьте зарплату в компании L'Oreal Ukraine

Добавить отзыв о работодателе L’Oreal Ukraine

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании L’Oreal Ukraine?