ПАО «Крюковский вагоностроительный завод» по праву считается одним из крупнейших и старейших производителей транспортных средств, в том числе подвижного железнодорожного состава, в Украине. Отзывы о работе в Крюковский вагоностроительный завод, зарплаты
Аудитор 1 25 600 грн Ведущий инженер 1 15 800 грн Водитель 1 6 000 грн Главный конструктор 1 35 000 грн Директор 1 600 000 грн Диспетчер 1 9 800 грн Инженер конструктор 1 4 000 грн Инженер-конструктор 1 категории 1 12 250 грн Инженер-конструктор 2 категории 1 12 250 грн Инспектор по кадрам 1 16 200 грн Курьер 1 12 500 грн Лаборант 1 12 500 грн Машинист крана 1 5 825 грн Медсестра 1 17 200 грн Мерчендайзер 1 15 250 грн Мойщик 1 10 750 грн Начальник бюро 2 4 000 .. 25 600 грн Начальник отдела продаж 1 35 000 грн Помощник директора 1 20 800 грн Помощник руководителя 1 18 750 грн Супервайзер 1 18 350 грн Уборщица 1 9 200 грн Швея 1 15 000 грн Добавьте зарплату в компании Крюковский вагоностроительный заводДобавить отзыв о работодателе Крюковский вагоностроительный завод Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Крюковский вагоностроительный завод?
На заводі керівництво погано відносяться до своїх працівників, старається постійно принизити зарплатнею і словами. Щось хорошого від такого керівництва чекати не слід.
А ще на заводі по внутрішньому розпорядку прийнято, щоб на завод приходили як мінімум на 15-20 хвилин раніше від початку робочої зміни. Якщо в цей срок не вложишся, то як мінімум штраф і обяснительна записка на керівників підрозділу, ВОХР, ОТіЗ. Так, само і з заводу повинні виходити на 15-20 хвилин пізніше від закінчення робочої зміни, інакше: догана, штраф, обяснительна записка. Тобто не дивляться скільки часу працюєш на заводі, результат нікого не хвилює. Головне працюй даром більше, але не менше!
А ще на заводі практикують таке: щоб завлікти нову людину на роботу в ПАО КВСЗ, їй обіцяють золоті гори. В перші 1-2 місяці навіть якусь премію дадуть. А далі взагалі премії працюючим стараються не платити. І навіть можуть заплатити менше мінімалки під різними приводами: зміна графіку роботи; не зарахування годин при запізненні на пару хвилин; і навіть через те, що сиділи надмірно в бомбосховищі під час сигналу тривога і ін. Стараються по максимуму не платити де можна працівникові, оскільки знають, що йому діватися немає куди.
Мені теж протягом 15 років обіцяли підвищення зарплати, якісь премії, надбавки і ін. А насправді платять приблизно пів мінімалки, якщо працюєш 3-4 дні на тиждень. Якщо завантажений роботою і працюєш по 12 годин, тоді платять приблизно мінімалку. Ніби і повинні оплачувати переработки, але не платять, зтверджують, що потім колись заплатять. Керівництво також часто триндить, щоб працівники стали в положення заводу, бо на всіх грошей не хватає, а по факту премії і надбавки отримує тільки керівництво і їх прихвостні.
Ну якби був оклад 7100, то при повному робочому місяці , можливо б і набігало до 5000 чистими на руки ( аванс + зарплата), а коли оклад 4890, то і рахуйте скільки виходить 1200 аванс + 2600 зарплата, це приблизна цифра , тобто майже вдвічі менше мінімалки
Більше всього 4890 грн це не оклад, а 4890 грн=зарплата+аванс. Тому не треба дивуватися. Все вірно пораховано. Якщо мінімалка 7100 грн., і мінус 20,5%, і робота по 3-4 дня в неділю. Тому 4890 грн це ще навіть багато платять, перебор. А від 1000$ платять в основному отримує дороге керівництво і наближені до них.
@Гость, Не раджу, при окладі4890 грн, повісите собі на шию матеріальну відповідальність на мільйони.Воно Вам треба? Щодо броні, то наче немає зараз, чи на 1 місяць дають і то не всім
А це з системи яких закупівель?

@Гость, Шановний х.. ость якщо у Вас є сміливість та розповісти то йдіть одразу до Голови Наглядової ради… а зараз ви займаєтесь ху…….. узявши документи з системи державних закупівель…
@Гость, якщо не сказали — то Вам в ТЦК не потрібно звертатись згідно чинного законодавства. Додаткову роз’яснювальну інформацію отримайте у відділі кадрів.
Радует, что практически перестали терять важные документы после профилактических бесед в подразделениях

Хочу влаштуватися на завод комірником, підкажіть будь-ласка, як обстоять діла з мобілізацією? Бо у відділі кадрів відправили мене у центр зайнятості, і про ТЦК нічого не сказали
Не нужно удивляться, самый главный конструктор завода в прошлом заправщик АЗС, главный конструктор помельче пассажирских вагонов — таксист. Так и строим электро, дизель, и другие поезда и платформы
Завод откровенно деградирует. После создания электропоездов, метро с асинхронным тяговым приводом хвалиться какой-то платформой. Пэса, Штадлер давно выпускают современную продукцию, в том числе с альтернативными приводами и тяговыми системами, а КВСЗ изобретает телегу и колесо.
Цей мотлох складається майже повністю з імпортних комплектуючих, навіть візки не освоєні заводом. То який дурак це буде заказувати на КВБЗ на колію 1435?

Є цікавий момент. Керівники проходять щорічну медкомісію, і отримують оздоровчі. По заводським результатам — усі здорові. Як тільки йти на ВЛК від ТЦК — всі непридатні. Парадокс. А хто ж буде захищати ваші мільйонні статки і квартири в Києві? Слєсаря? Зварювальники? Електрики?
Вчора чоловік приніс з роботи у файліку. Хтось підкинув єму у рукзак (((

Шо воно коїться на заводі, люде?
Дуже цікава позиція керівників щодо підвищення категорій своїм працівникам. Так «наближеним» до керівництва підвищують категорію навіть не зрозуміло за які заслуги, а іншим просто не дозволяють підвищувати категорію навіть якщо зроблено все дуже успішно і підготовлений матеріал для захисту категорії. Таких керівництво рахує «опущеними», не підписує реферат для захисту, і навіть якщо буде вказівка підписати реферат, то керівництво знайде спосіб на роки переносити терміни захисту або взагалі його загубити. Так цінує керівництво тих, хто роботить для заводу більше ніж вони самі.
Самое интересное наблюдать когда дают человеку отнести записку с одного цеха в другой. И этот человек 3 часа идет относит эту записку. Поскольку по дороге успеет зайти в буфет, скушать пирожок. Потом сходит в туалет. Дальше пойдет в курилку. А после 30 минут идет разговор по телефону. И это при том, что записка срочная, лежала на рассмотрении по 3 дня у каждого начальника! И когда всё таки записка доставлена по адресу, весь процесс повторяется. Так и заканчивается рабочий день у некоторых.
@Гость, ты лучше покажи какие зарплаты на основном производстве сварщиков слесарей фрезеровщиков токарей а то складывается впечатление что на заводе одни инженера работают
Хтось загубив біля зданія УЗІМ, валялося коло банкомату. Забрати можна у секретаря

Біля КПВ знайшли якісь лістіки. Хто взнав чиї, приходьте забирайте в ПДБ

Нам достали, то, что вы просили.

Деньги пожалуйста переводите на старые реквизиты, они действительные
А за этих придется докинуть 😁

Мы поняли. Вот, то что ты просила. Денюшку не забудь закинуть как обычно )

І цю тоде

Не усі встигли ознайомитися, просили ще раз

А чом би й ні? Поки лохи працюють і воюють, можна з’їздити на шопінг

Нужно новую продукцию осваивать: например полуприцепы-зерновозы самосвалы. Зерно у нас всегда будут выращивать.Гибка,сварка,окраска это наш профиль, никакого оборудования нового не нужно. Автобетоносмеситель(миксер): оборудование для скатки бочки и выкатывания днища есть(цистерны делаем). Если нет желания вкладываться в закупку автомобиля на который это ставить, так можно продавать сами миксеры без автомобиля или ставить на автомобиль который предоставит заказчик. Риски минимальные, загрузка людей и оборудования.
Кто-то может пояснить, что это за билеберда? Это ошибки так исправляют? Или что это вообще?

Ой ли! А чем подтверждать то будем, то самое соответствие? Багров напишет в сертификате: мамой клянусь? Он точно соответствует, век воли не видать?

А Багрову конєшно під***али репутацію. Поторопився він із сєртіфікатом, ой поторопився! Ще буде локті собі кусать. Продався за 30 сєрєбрєнніков
То, что на сайте уже выкладываются оригиналы документов КЕВЕБЕЗЕ говорит об очень «высокопрофессиональных» качествах ОЕБ и его «супер» руководителя Козловского. Так скоро все тайны Владимира Ивановича станут известны всему миру. Ждем..с.
Клоун Саша, вже все пидпысав 🤗🤡

Подделка документов. Несоответствует действительности, кому интересно — поясню за 50000 грн.

Запитайте технічного директора саме звичайне по техніці: що таке резистор, діод, транзистор, конденсатор і як вони працюють. Технічний директор цього точно не знає і буде посилання на електроніка.
Директор по качеству то взагалі жах, воно не розбирається ні в сварці, ні в техніці, ні в договорах. Тобто нічого не знає, а професіонал.
Професіоналізм зашкалює. Деякі директора дозволяють навіть не ходити на роботу і отримувати мільйонні премії, деякі курять в кабінеті, ще одні не розуміють на якій вони планеті. Більшість директорів мабуть інваліди — бо пересуваються по заводу тільки на машинах. Також дуже бентежить що директора долучаються коли мають вже найвищу посаду. Тобто отримали найвищу посаду, а потім згадали, що вони недоучка… За рахунок заводу відбувається навчання, і звісно потім всі виходять за день обурені.
С &ь@нутых — спросу нет

Руко водство не любит критику, не делает выводов, ни в чём не заинтересовано, ни о чём не думает. Единственное что постоянно хочет — дай ему.
Про яку конфіденційність йде мова, коли співробітники заводу забувають копії договору в общєствєнних мєстах?

Нову порцію юмору підвезли, розвантажуйте! Метро не булується, а юристи КВБЗ продовжують будувати дачі на цій темі

Может кто-то объяснит, кто в теме, вот это вот зачем нужно?

Цікаво, не зважаючи на агресію рф, санкції тощо, УЗ узгоджує і підписує договір на прставку пасвагонів, в якому дозволяється і надалі використовувати російські комплектуючі. Рєбята, ви серйозно!?

Трохи бентежить, що очільник напряму грузового вагоностроєнія зовсім не шевелиться, адже завод в перехідні періоди завжди годував вантажний вагон. Можеїч пішов, а це нєдоразумєніє займається откровєнной х©йньою. Тут так не получиться як з ескалаторами: купить у китайців за 100 єн, набить табличку «Зроблено на КВБЗ» і продать в 100 раз дорожче наївному покупатєлю
Ремонти в нас дорогі. Краще заказувати на стороні або робити самим. Ладно, їм

А ось такі в нас ціни на наші нєоценімі послуги

І це видалять? Чи може зацікавить продовження?

Хто вам сказав про кінець 2024? Ось прислали дівчата, які займаються цим контрактом

Народ, відпишіться хто зна чого досі не видають бронь ? Комісію пройшли ще в грудні , у списках числюся ,одєл кадров обіцяв в січні видать на руки а досі нема. Може хто получів або шось зна, підкажіть. Заранє благодарєн