ПАО «Крюковский вагоностроительный завод» по праву считается одним из крупнейших и старейших производителей транспортных средств, в том числе подвижного железнодорожного состава, в Украине. Отзывы о работе в Крюковский вагоностроительный завод, зарплаты
Аудитор 1 25 600 грн Ведущий инженер 1 15 800 грн Водитель 1 6 000 грн Главный конструктор 1 35 000 грн Директор 1 600 000 грн Диспетчер 1 9 800 грн Инженер конструктор 1 4 000 грн Инженер-конструктор 1 категории 1 12 250 грн Инженер-конструктор 2 категории 1 12 250 грн Инспектор по кадрам 1 16 200 грн Курьер 1 12 500 грн Лаборант 1 12 500 грн Машинист крана 1 5 825 грн Медсестра 1 17 200 грн Мерчендайзер 1 15 250 грн Мойщик 1 10 750 грн Начальник бюро 2 4 000 .. 25 600 грн Начальник отдела продаж 1 35 000 грн Помощник директора 1 20 800 грн Помощник руководителя 1 18 750 грн Супервайзер 1 18 350 грн Уборщица 1 9 200 грн Швея 1 15 000 грн Добавьте зарплату в компании Крюковский вагоностроительный заводДобавить отзыв о работодателе Крюковский вагоностроительный завод Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Крюковский вагоностроительный завод?
Дожились, теперь и на КВСЗ можно бронь купить. Мне мой мастер сначала намекнул, а потом и предложил положительно решить вопрос с бронью за 40000 гривен. Что посоветуете? Насколько это надёжно? Не хочется терять такие деньги, когда гарантий нет
А шо, говорят Приходько всё?
В смысле не интересуется больше заводом?
Ходят слухи, что завод продали, вместе с работающими.
Подскажите кто более в теме
Хоча б ніхто не повісився.
Бо ще пам’ятають той випадок з ОГК, де сталася трагедія.
А зараз ситуація ще гірша ніж тоді.
Жалко хлопців ,що так подурному можуть постраждати ізза інтрижок наших головних
У нас на заводе есть такое понятие — особоценный работник. Не все об этом знают так как это касается в основном инженерных служб. Так вот, эти особоценные парни и девицы кроме основной зарплаты годами получают прибавку к жалованию, от 2500 до 18000 и выше гривен, в зависимости от должности и благосклонности к Максимке Крамаренко. Выхлопа с этих особоценных, как оказалось 0,0001 десятитысячная, только и того, что подписывают ВСЕ, что им скажут. Неглядя. И это хорошо. И это правильно. Заводу — пи**ец, а им — ожирение, диабет и пару квартир, кому в Киеве, а кому на Старой Раковке ;)
Спостерігаю за всім що тут відбувається, і дивуюсь. В наш час, колі штучний інтелект створює неможливе, а технології розвиваються щохвилини, ваш жалюгіднтй СЕБ не може впоратись навіть з елементарною задачею — визначити хоч когось з тих, хто пише всю цю гидоту про керівників і колег. Звісно, кожен демонструє своє обличчя — анонімно можна сміливо поливати всіх гівном. Ну а з роботи і здібностей вашого СЕБу вже хто тільки не сміявся))) Півзаводу вивезли через прохідну, півзаводу бухають на робочих місцях, а вони здатні лише сумки перевіряти та забороняти розмовляти по телефону))) Таке підприємство (!!!) і такі жалюгідні представники.
А когда это Леха сопля стал мегамозгом?
Он никогда не был наумняке. Обычный чушпан-задрот.
Его вся школа гоняла и чмарила. За ним всегда батя приходил разбираться.
Як на КВБЗ керівництво зводить рахунки з неугодними. Мого колегу по підрозділу мобілізували. Прізвище не пишу і підррзділ теж, щоб не вирахували мене та не постраждали інші пацани. В колеги виник конфлікт з керівником, який вимагав нас виконувати роботу іншого підрозділу. Він відмовився, інші пішли робити. Керівник доповів директору. Тепер колега мобілізований. А тобі Гречкін горіти в аду, [вырезано] ти [вырезано]
Завод перетворився на колцентр, в якому честь і хвала лише баригам, брехунам і інтриганам. Володимиру Івановичу звісно видніше, на що перетворили його дітище, його улюблену іграшку, яку він сп***ив під час розвалу срср і привласнив собі. Але залишається питання — НАХІБА? Стільки треба було вкладати зусиль, щоб спустити все в унітаз
Іще один загадочний пєрсонаж з технологічного управління — Юрко парінь з Глобино. Це видатний тєхнолог, якого всі знають за поганялом Юрік-це-немоє, бо будь-яке питання Юрка не стосується. Спаливши декілька одиниць обладнання на глобинському м’ясокомбінаті та вдало вийшовши заміж за наглядаючу по санітарному контролі в місті, Юрка взяли на КВБЗ, де він одразу влився в колектив у прямому і переносному смислі цих слів. Як зі спеціаліста з Юрка толку мало, але як стукач — це неперевершений фахівець, за що і цінять його такі персонажі як Крамаренко, Нікіфоров та Гречкін. Вообщем Юрко зайняв надійно і надовго цю нішу, доповідати про своїх колег воврємя і вчасно. Далі будемо знайомити заводчан і з іншими цінними кадрами нашого підприємства
Оказывается наш главный юрист Плескун — инвалид. Получает пенсию, непригоден к службе и мобилизации. Вот как нужно, а не ваши там вагоны, тележки. Е***т человек ВСЕХ и ВСЯ, и н***я ему за это не будет. Уметь надо ,)
Як же так трапилось, що флагман вагонобудування, зміг просрати тендер на ремонт кліщових механізмів??? Ні, навіть не так! Вони не просрали, а геть зовсім на нього не вийшли??? А чому ??? Може тому що там приймав участь кум Менькова — директора торгової фірми???? Як всім відомо ТОВ «Генезіс Інженірінг» на чолі з Ідіатуліним (який є кумом Менькова) створили колишні працівники ПАТ «КВБЗ»! Та тепер ці браві хлопці виграють тендера, на які торгаші навіть не подаються! А чому??? А тому що Меньков підіграє своєму куму ! С чого і заробляє! Бо нахрена ж його напрягатися, якщо гроші самі в руки йдуть!!!Схема Дузіка працює й досі!Жаль тільки підлеглих, які зараз будуть відповідати за схемкі своїх деректорів!!!
На КВСЗ нету ни единого человека, который бы не знал, что завод контролирует рф, повторю — НИ ЕДИНОГО! ВСЕ знают, ВСЕ это поддерживают, так как их кормят. Немногие знают, что часть денег перетекает из госбюджета Украины прямиком в рф, эти получают свою долю от продажи любого ***, которым торгует КВСЗ. Их немного, но их ВСЕ знают. Часть есть тех, которые идут на должностные преступления, подписывая заведомо ложные документы или занимаются подделкой документов, — эти тоже имеют свою долю. Они тоже известны. Поэтому, кто устраивается на КВСЗ — автоматически становится пособником рф со всеми вытекающими последствиями
Зараз мова піде про чорного бухгалтера усіх ро***жених за багато років матеріальних цінностей, скромного парєнька з технологічного управління, так званого Віталіка. Звісно, Віталік — це собіратєльний образ, бо без допомоги інших працівників ТУ, він навряд чи міг би списати внікуди стільки солідолу, фарби, метизів, вєтоші і багато БАГАТО чого іншого. Це ще й фахівець найвищого гатунку по наданню трудоємкості висмоктаної з пальця, та так вдало, що пасажирський вагон став вартувати не 16000000 грн., а 47000000 грн. За що і тримають хлопця на роботі, тобіш на короткому повідцю, ну і звісно кормлять фуагра та салямі з паперонями. Ручний пес Льоліка Дльонного, він же — Гречка-в-шоколаді, він же — Директор перехідної площадки. Але про Віталіка не пишуть на фейсбуці КВБЗ, бо не можна до Віталіка привлікати лишню увагу. Далі буде
У нєго мандат на выполнение порученій от самого Гамзалова

А чем интересно во время войны занят МЕГА-мозг Гречькин?
Может разработкой новых вагонов? Нет. Может военными разработками для помощи ВСУ? Нет. Может организовал на заводе ремонт военной техники ВСУ? Нет. Может… может… может. Да ни**я он не делает, просто приходит на завод, жрет, с**от и уходит.
Хотя может поэтому по заводу и прилетов за ВСЕ три года войны нет, потому что ВСЕ договорено с рф.
Подходит время, когда случится новая волна добровольных увольнений с завода. Не удержат ни бронь, ни обещания сладкой жизни. До многих наконец-то доходит то, что не доходило раньше. Останутся только самые преданные ну и почесные вагинобудивныки, которые доят Приходю и держат его за вымя своими немытыми руками
Наш ГК і по совмєстітєльству цап-відбувайло Зуєв Антошка, «слєгка» прі***л. Вже не ховаючись роздає конверти своїм ***0лизам і коханкам, а нас, звичайних інденерів — непомічає.
Ця злочинна тусовка із Свєти-Саші-Антона вже всіх за***ла, куди звертатися щоб їх н***й повиганяли к є***ій мамі?
В очередной раз быдло-верхушка показала своё истинное отношение к рабочим завода, профсоюз, директора и другое вышестоящее *** так спешило на новогодние салаты, что забыло поздравить всех, кто трудится и зарабатывает им на бутерброды с икрой. Делайте выводы, вы все нужны пока приносите хоть какую-то пользу или пока являетесь чьим-то родственничком
Сегодня Бройлер на Фейсбуке выложил информацию, что все 7 дизельпоездов працюють, так это не так, вот подтверждение. ДПКР-2 давно гниет под забором ЛЖД

Настав час для новорічних історій. Після ганебних минулорічних історій із подарунками на Новий рік, Хілобоченко із поплічницями хотів виправити ситуацію. Але все ж ті набори із цукерок важко забути-настільки убогий вибір. Економія на подарунках не тільки розлютила звичайних працівників, а й дозволяє предцехкомам виписати собі якусь премійку. Годі й казати, що до дитячих таборів та на оздоровлення їздили лише дітки особливих.
Постоянно обманывают на деньги. За выполненную работу обещают заплатить через месяц. В итоге, при 12 часовой работе получаешь пол минималки и даже премии не насчитывают. А то, что обещали на потом как всегда не заплатят. То есть самое натуральное рабство!!!! А в отчётах руководство потом пишет, что платили по 1000 дол и премии. Также у руководства принято обмениваться белыми конвертами с деньгами с особо приближенными. Беспокоит, то что руководители вовсе не думают о постройке вагонов и работающих, а главное для них побольше нагнуть и обдирать работающих. При этом выше стоящее руководство особо не разбираясь награждает таких начальников за «проделанную работу», а не за результат.
ДПКР-2 стоїть під забором, тепер до нього приєднався і один ДПКР-3, дизельпоїзд нашого виробництва. А чому? А тому що нашим сервісникам, товаріщам Беценко і Куценко на них — НАСР@ТИ! Після того, як пішов Мішка Горбань, за цими поїздами взагалі дивляться спустя рукава, чиошніки
Найден паспорт возле магазина «ГОША».

Я оставила его на центральной проходной вагон-завода, у охранницы Люды.
Збираємо на каску і бронєжілєт для Іванченка Даниса, який пішов боронити нашу Батьківщину. Він працював в нашому відділі сертифікації продукції і добре справлявся з обов’язками, але не зміг стояти осторонь, коли ворог почав наступати на усіх напрямках. Хто скільки може здавайте нашому профкому Пьоришкіній, зданіє техцентру
Говорят Грєчкіна от***дили, лежит под капельницами. Правда или брехня чергова, хто знає щось підпишіться
В сім’ї Денисенків — трагедія: дрон «Герань» влучив прямо у києвську квартиру. Як це переживе Руслан і його дружина — поки що невідомо, хоч би не наклав на себе руки (((
Збираймо на компенсацію збитків хто скільки може, адже не остання людина на заводі (((
А чего завуалированно про начальников, которые купили авто и квартиры? Напишите конкретно: кто/где/сколько, а то снова похоже как та история про бычка, который где-то с кем-то подрался
Поки всі вірять в нісенітниці про бійку голови правління,хочеться обговорити більш насущні проблеми.Мабуть,нікого не хвилють керівники рівнем нижче, які купують нові авто за 50000+ зелених та мешкання в новобудовах міста?Навіть якщо деякі з них втрачають посади. Або начальники, що займають не одну посаду та отримують добрячий кешбек.(Зменшення лімітів переказів на карту ніяк не вирішить ситуацію).
Також вже всіма обожнювана місцева зірка, директор з якості, який буквально саботує роботу підприємства.
Молодь також все розуміє і не ведеться на такі заповітні цілі як «Почесний вагонобудівник».
Дійсно шкода звичайну бабусю на лижах, яка віддала все життя, працюючи у системі, яку неможливо змінити.
Малов это правая рука Приходько. Всех начальников умножает на нуль и всех посылает подальше. К нему посылают если есть подозрения в коррупции по деньгам. Он типа инспектора, все это проверяет.
Я читаю всё что тут пишут и радуюсь, что иду на пенсию, что наконец-то для меня закончился этот дурдом. Эти нелепые поручения, конченые поездки-командировки, молокососы-начяльнички с наглыми отъевшимися рожами, куча бумажной работы, которая не ценится. Вот только жаль, жизнь прошла в этом кошмаре. Да и жаль молодёжь, которая пропадает так же как и я в своё время. Остающимся — сил и терпения
Ребята, кто знает какую роль играет на заводе или проще что делает и чем занимается доктор философии — господин Малов? Почему интересуюсь, да потому что эта *** не подписала мое обращение и сказала, что и не подпишет. Прокомментируйте please здесь, что оно из себя представляет или мнит, и как на него можно повлиять, то бишь — под кем он ходит. Заранее благодарю
Куда дели Маляренку!?
Сегодня несколько раз приходил к нему в приемную бумаги подписать, а никого нету.
А вместо него все отказываются подписать, и что теперь делать?
Заводчане, подскажите когда следующий бой или поединок как-хотите головы правлиння с недругами? Когда он планирует ещё «выскочить» с кем-нибудь? Уж очень хочется снять реальный ЭКШН!
Нас озадачили ремонтом двух электропоездов «Тарпан». Для завода неплохие деньги, там около 250 миллионов гривен, но для нас, инженеров, это ПОЛНАЯ **ПА (((((
На заводе практически не осталось тех, кто строил эти поезда, из тех, кто сейчас остается ещё, эти поезда видели только в YouTube и на сайте завода. Поэтому есть опасения, что на ремонт то они заедут, а вот выехать с ремонта они уже вряд-ли смогут (((((
Каждый новый день приносит новый π-здец (((((
Как то интересно получается, пока весь завод правдой и неправдою здает представителям УЗ пасажирские вагони, кто то отдихает по полной програме!Что не зайдеш на первий етаж в снабжение в течении недели, а там штин алкоголя летает в воздухе. Главное что второй зам Кай наливал и сам учасвовал в етом неподобстве. Обидненько получается, наверное директор Денисенко все-таки не справляется руководить одновременно на двух должностях…..
По метро прикро що так сталося. Але що керівництво по метро зовсім не соображає?! Як проробляли тендер, що поставщик потім відмовив в обладнанні? І як керівництво метро увляло замінити обладнання одне на інше без зміни конструкції? Навіть люди без технічної освіти зрозуміли, що заміна одного обладнання на інше, це не тільки заміна всієї конструкції, документації, це ще й зайві витрати.
Перші десять вагонів по заяві з боку КВБЗ пройшли пробігові випробування та перейшли до стадії приймання їх представниками Укрзалізниці, що передбачено п. 5.10 договору на їх постачання (фото окремих сторінок договору на постачання вагонів N ПК/КП-5/23641/ю від 12.10.2023 р. (далі — договір, в кого є зможе перевірити), однак☝️, публіку більше цікавить виконання наступних пунктів договору:
1) чому саме відповідають вагони? Яким вимогам!?
— п. 2.1 договору — технічним умовам оформленим у вигляді додатків 2.1, 2.2, 2.3, 2.4 до договору?
Чи все ж таки
— п.2.1.2 технічним вимогам Замовника, які мають переважну силу?
2) п. 2.2 договору — чи пройшли нові вагони сертифікаційні випробування і чи є чинний сертифікат відповідності їх вимогам діючих в Україні нормативних документів?
3) п. 2.4.7 договору — чи є перелік неметалевих матеріалів, використаних в конструкції вагонів та чи є в наявності на УСІ з них сертифікати з пожежної безпеки, а також експертні висновки МОЗ України щодо їх безпеки і дозволи на використання в конструкції вагонів?
4) п. 5.15.2.1 договору — чи є в наявності технічна та конструкторська документація для ремонту, необхідна для проведення Покупцем технічного обслуговування та ремонтів протягом життєвого циклу… ВЛАСНИМИ СИЛАМИ ПОКУПЦЯ? Особливо цікавить відмічена в п. 5.15.2.1 документація, відмічена «*», є в наявності!?
5) п. 5.20 договору — чи направлялася технічна та конструкторська документація для ремонту на проведення технічного обслуговування та ремонту вагонів ВЛАСНИМИ СИЛАМИ ПОКУПЦЯ на погодження в АТ «Укрзалізниця» та чи погоджена вона Замовником!?
6) п. 5.12 незрозуміло, чому у 2024 році продукція за кількістю і якістю має прийматися згідно інструкцій СРСР відповідно N П-6 1965 р. та N П-7 та 1966 р., враховуючи, що ми живемо в іншому столітті і вимоги до якості дещо змінилися, а також враховуючи декомунізацію!? 🤷🤦
Там кто-то писал, что инспектора-приемщики вынуждены участвовать в разборках за территорией завода, так вот, а что же вы хотите, когда на инспектора-приемщика давят принимать несоответствующую чертежам продукцию? Или ставить свою подпись под тем что не работает или работает не так, как описано в документации? Сейчас на нас оказывается огромное давление принять новые десять пассажирских вагонов, которые не соответствуют заявленным требованиям и техническим условиям. Как нам быть? Через сколько времени на завод придёт рекламация от УЗ о несоответствии? Есть безответственные люди, которые много наобещали того, что выполнить не в состоянии или просто даже выполнять не собирались, то почему всю ответственность должен брать на себя инспектор-приемщик, который своей подписью подтверждает неправду и несоответствие? Потом и завод будет говорить, что всё соответствовало и УЗ скажет — а вы куда смотрели!? Вот такая она наша судьба, поэтому и приходится иногда «выскакивать» за забором
Сьогодні, режимно-секретним органом, службою безпеки заводу та співробітниками ВОХР, затримано робітника (ІТР), який сканував певні документи заводу та розсилав їх різним адресатам за допомогою смартфону SAMSUNG A51. Після проведення первинно-слідчих дій та його щиросердного зізнання, в затриманого працівника було вилучено знаряддя злочину (смартфон), після чого він був переданий співробітникам правоохоронних органів.
Хіба когось здивує на ПАТ «КВБЗ» прояв насильства? Для цього підприємства дуже розповсюджене хоч і не фізичне, так психологічне насильство.
Взагалі, ну довелося голові правління з кимось «вискочити» за заводом, і що такого? Наприклад, для приймальника УЗ це доволі поширена практика (частенько із дуже негативним результатом для нього).
А чого ж тут не відписався чєл , якого побив голова правління? Схоже на брехню та опорачіваніє чєсного імені сина головного інженера УкрНДІВа та плємяша колишнього технічного директора КВБЗ
Чому председатель правленія квбз побив невинну людину?: кримінальне провадження 760/20069/17 від 05.11.2024.Умисне тяжке тілесне ушкодження. Що воно твориться?! Видайте інструкцію як вберегти себе на заводі.
А чому судять председатель правлення КВБЗ за корупцію з конфіскацією?! Хто в темі?! https://clarity-project.info/person/8e8b5349a5b5b683a9e13275505ce36c
Люди,та що ж воно коїться?Директор з якості,який був заядлим ЗОЖником,амбасадором та обличчям стадіону «Вагонобудівник»,почав палити та ще й стріляти цигарки у своїх підлеглих.Оце нерви здають…Забрали іграшку і все?Вадиме,будь мужиком.Так і пити почнеш,а там і посади лишишся(для цієї посади це вже характерно).Треба думати головою!
Перший заступник директора з якості по озелененню приймальні наразі бозна хто в ПКУ. Геть роботи немає в ПКУ,що не вилазить з приймальні директора з якості? Чи пісюша і там відмаже як у той раз з пʼянкою?
За год наш завод, при численности работающих 4000 человек, собрал 2 пассажирских вагона из заказанных 66. Т.е., чтоб собрать нам оставшиеся 64 вагона при таких темпах понадобится ещё — 32 года. Хорошую конвеерную технологию предложили Пономарэнко и Бабэнко.
Не переживайте. Бенефіціаром КВСЗ і інструментального заводу є Гамзалов, який є діючим депутатом РФ від ЛДПР. Приходько про все в курсі 😄.
Звертаю увагу співробітників служби безпеки і режиму підприємства, якщо такі залишилися, було б доцільно перед роботою вилучати у головних спеціалістів ПКУ, особливо напрямку пасажирське вагонобудування колюще-рєжущі прєдмєти, а також ремені, шнурки тощо, щоб не було повтору тієї ситуації, що колись сталася в кабінеті головного конструктора заводу
Декому з мажорів нашого заводу слід готувати чергові добровільні донати на ЗСУ. Замість виходця із заводу і захисника подступов к КВБЗ і кафе «Гайсмє» от рашистов — учасника бойових дій на лічном фронтє Волкова, прийшов полковник Мазніцький, який не місцевий і будує будиночок на Закарпатті. Тому щоб подовжити бронь таким пасажирам як Пєтров, Красноплахтіч, Лижов і ін. пі***кам такого рівня треба ще по 3000$ терміново задонатить, а пацанам покрупнєє Калантирям разним, Мисікам — відповідно по 5000$.
Шановні заводчани, вимушений писати сюди, бо до ваших сервісників і до Беценко нам не вдалося «достучаться». Як завод планує вирішувати проблему з російською системою пожарогасіння «Игла» і російською системою безпеки КЛУБ-У на обох «Тарпанах»!? Срок служби приладів що входять в їх склад — вийшов, вашими сервісниками ці системи навіть не оглядаються, все робиться лише на папері. Ви ждете доки департамент безпеки Укрзалізниці відсторонить ваші поїзди від експлуатації!? Чи ждете шо вони згорять або зійдуть з рельс!? Останній раз просимо щось робити з цим, інакше будем звертатися до Приходько В.І. особисто