KREISEL UA — компания, которая стремительно развивается, входит в большой международный строительный холдинг FIXIT TROСKENMÖRTEL Holding AG и занимается производством сухих строительных смесей. Отзывы о работе в Крайзель, зарплатыДобавьте зарплату в компании КрайзельДобавить отзыв о работодателе Крайзель Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Крайзель?
«Прекрасная социальная компания» повышение налогов переложила на персонал, специалисты не держатся совсем, текучка бешенная. А пока нового не найдут-з вам делать работу за двоих. Именно вам, а не идиоту вашему начальнику, который довел колегу. Директор Бойко психопат как и было уже сказано. Не рекомендую.
Олена, воно то зрозуміло що для директорки з персоналу все ок, своє не вуняє як кажуть.
Доречі, відсидітись теж вийде, просто треба підлизуватися до Бойка і слухати його ор та не суперечити. Тому й тримають таких ідіоток як подолянчук чи подлічук, як вірно, Оленка?
Працюю в компанії під час воєнного стану, і можу сказати, що вона продовжує розвиватися, не зважаючи на всі труднощі. Всі виплати – офіційні, з дотриманням законодавства, що дуже важливо у такий час. Працівники мають можливість отримати бронювання, що забезпечує додатковий захист і стабільність.
Компанія створює комфортні та безпечні умови для роботи. Завжди готові йти на зустріч, але є важливий нюанс – тут цінують відповідальність та професіоналізм. Якщо ви готові працювати на результат і бути активним учасником процесу, вас підтримають на всіх рівнях. Але якщо плануєте «відсидітись» і не докладати зусиль – такий підхід не пройде.
Загалом, це чудове місце для тих, хто прагне розвиватися і робити свій внесок, навіть у складних умовах.
Богодельня в якій начальниця з маркетингу тільки й знає шо бере відкати на рекламі, або як витратити 9 мільонів на рекламу на радіо)
Комерційний тримає дистрибов на відкатах, а челядь в***ує за копійки
і не забудьте, Генеральний Бойко тримається на заспокійливих, коли не вип’є вам краще в офіс не заходити