ТОВ «Континент-Групп» — це величезна виробничо-збутова компанія, що об’єднує сотні співробітників і експортує свою продукцію в європейські країни. Стрімке зростання супроводжується якісним розширенням Групи компаній — освоюється виробництво нових товарних напрямків, впроваджуються інноваційні технології, удосконалюється продукція.
ТОВ «Континент-Груп» — одна з перших компаній в Україні, що почала виготовляти віконно-дверні системи з ПВХ та алюмінію різної конфігурації і різного призначення.
На сьогодні Компанія має такі направлення:
— ТМ Framex — ВІКОННІ ДВЕРНІ ФАСАДНІ СИСТЕМИ. Виробництво віконно-дверних алюмінієвих та ПВХ систем. Балконних систем, фасадних та розсувних систем.
framex.com.ua
— ТМ Biland – Виробництво ігрового обладнання для дитячих площадок, вуличних тренажерів та елементів благоустрою міст.
biland.com.ua
— ТМ Decomax – Виробництво ПВХ панелей для стін та стелі. Власні екструзійні машини, лінії ламінування, флексодруку, термопереносу. Наявність сучасного європейського обладнання дозволяє підтримувати стабільно високу якість продукції, що підтверджено сертифікатами якості та гігієни.
decomax.com.ua
— ТМ Eterna – Виробництво декору з кераміки. У колекціях представлені багатофункціональні підлогові і настільні вази для живих квітів і сухоцвітів, вази для фруктів і цукерок, аромалампи, свічники, статуетки та елементи декору. Використовуються українські натуральні матеріали.
eterna-ceramics.com.ua
— ТМ KOMFORTA — Виробництво меблів з ротангу має понад 25 колекцій сучасного дизайну для кафе, ресторанів та готелів, садів та для домашнього комфорту. Всі вироби ТМ KOMFORTA виробляються з екологічно чистої та нетоксичної сировини, що підтверджено сертифікатами СЕС.
komforta.biz
25 Років успіху
20 Профільних систем
10 Країн експорту
600 Фахівців
5,000 Партнерів
50,000 Реалізованих проектів
Отзывы о работе в Континент-Груп, зарплаты
@Петр,
Компания в числом сотрудником 500-600 и больше 3-х месяцев никто не работает? Интересненько))
Я работаю в компании пару лет, ситуация с кадрами не простая, Смела — это тебе не Днепр или Харьков, многие привыкли к шабашкам в Польше или «на картошку». А тут нужно изучать продукт, работать, а не чаи гонять.
По зп впервые слышу, всегда без задержек и аванс и общая зп. Больничный и отпуск оплачиваются.
Зараз шукають Регіонального менеджера в м. Сміла. Був 10.03.2020 у них на співбесіді. Хочу розповісти про н’юанси, бо потратив свій час та кошти і ніякої користі не отримав. НЕ ВВАЖАЙТЕ ЦЕЙ ВІДГУК НЕГАТИВНИМ, маю на меті донести отриману інформацію можливому претенденту, бо сам він її не отримає і відповідно не підготується. Нажаль конкретики по роботі на цьому підприємстві в Інтернеті (останнім часом) не знайшов – одні емоції.
Вони звернулися до мене самі (як Континент-груп), попередньо неодноразово переглядали моє резюме на Work.ua (я їх не шукав, є і інші пропозиції по Черкасам). Запропонували зустрітися в Смілі та пройти співбесіду (спілкувався з Інною). Було дивним, чому шукають в Черкасах – невже в Смілі (де досить багато виробничих підприємств) перевелися менеджери; але пропозиція зацікавила тим, що це виробниче підприємство (для мене це пріоритет при пошуку роботи менеджера), можливість навчання (не маю досвіду продаж вікон і дверей), доставку з Черкас власним автобусом, та досить непоганою для початку зарплатою (10000 грн. — причому суму Інна повідомила, бо мої побажання були скромніші). На питання що з собою треба взяти — тільки паспорт (!). Я також звернув її увагу на відсутність водійських прав, але Інна сказала що це не проблема.
По факту, співбесіду проводили Інна и Юлія (працівник відділу кадрів), умови оплати – 8000 грн. за стажування (3 місяці), 10000 грн. – при виконанні планових показників (самі показники – після стажування). Аванс (1-10 число), зарплата(10-15 число), бонус(до кінця місяця). Робота з ERP-системою. Повна сплата – тільки після отримання всіх документів по угоді. Регіональний менеджер відповідальний за укладення договорів, працює з залученим клієнтом (переробними ПВХ, забудовники) через менеджера з постачання (який безпосередньо оформлює замовлення та доставку товару). Пояснити, яким чином розподіляється прибуток між двома менеджерами не змогли («у нього своя схема розрахунків»).
На що треба звернути увагу:
• Відділ кадрів Континент-груп або не знає, або свідомо ігнорує Закон України «Про захист персональних даних» — перед початком співбесіди Інна надає мені анкету з необхідністю заповнення персональних даних в обсязі більшому, ніж зазначений в моєму резюме, без отримання письмової згоди на обробку персональних даних. Т.б.т. – вони не несуть відповідальності за збереження даних про адресу проживання, телефон (хто спіткався з нічними дзвінками типу «Папа, я в міліції, скинь 5000» мене зрозуміє).
• В анкеті потрібно вказати контактні телефони з попередніх місць роботи — мова йшла про те, що треба тільки паспорт(!!)
• Ні до співбесіди, ні після я не отримав інформацію про регіон, який буде закріплено за менеджером – для Черкас 10000 грн. не сама мала зарплата, а якщо це Харків, Львів ( анкету ви заповнюєте не маючи цієї інформації)???
• Потрібні водійські права і авто (як перевага).
По закінченні співбесіди Юлія зазначила, що на протязі двох днів подзвонить і повідомить результати. 16.03.2020 на електронну пошту (після неодноразових дзвінків з проханням повідомити результати) прийшла відповідь про відмову у зв’язку з :
1. Не достаточно опыта в сфере продаж (вони зараз в резюме пишуть потребу в досвіді від 2 років — мій досвід: 27 місяців роботи менеджера по продажу(запчастини, обладнання), 15 років – активні продажі продуктів корпоративним клієнтам) .
2. По отзывам- не было успешных продаж (на питання від кого надійшов такий відгук відповідь не отримав , з усіма попередніми роботодавцями залишились позитивні відносини, вважаю що не відповідає дійсності ) .
3. Пункт в Анкете " возможность трудоустройства на более высокооплачиваемую работу"- руководитель сделал вывод, что кандидат недостаточно целеустремлен и не вовлечен в работу (навіть не можу коментувати??? ) .
Сподіваюся,що зазначена інформація буде корисною.