Consolline — міжнародна компанія, що спеціалізується на комплексних логістичних рішеннях у сфері морських, авіа і залізничних вантажоперевезеннях. Ми прямий оператор LCL сервісу. А завдяки власній мережі послуг, ми забезпечуємо клієнтам повний цикл логістичних процесів — від перевезення вантажів до обробки, митного оформлення та складування. Серед наших ключових переваг — ми єдина компанія в Україні, що пропонує власний сервіс хендлінгу в аерпороту ім. Ф. Шопена у Варшаві та допомога з доставкою і оформленням товарів для Amazon FBA. Отзывы о работе в Консольлайн, зарплатыДобавьте зарплату в компании КонсольлайнДобавить отзыв о работодателе Консольлайн Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Консольлайн?
@@ Инкогнито ,
Дивно, що про це ви пишете інкогніто. Якщо все дійсно так погано — чому не відкрито?
Чи хтось сприймає узагальнення і анонімні звинувачення без конкретики?
І ще одне — ми працюємо в Україні. На четвертий рік повномасштабної війни залишати емоційний коментар російською мовою про українську компанію виглядає щонайменше дивно.
Вам — внутрішньої чесності й миру.
Компанії — сильну команду, яка будує, а не руйнує.
@ Инкогнито ,
Доброго дня.
Дякуємо за ваш коментар, навіть якщо він емоційний та критичний. Ми щиро шкодуємо, що ваш досвід взаємодії з компанією залишив настільки негативне враження.
Consolline активно розвивається, і в процесі зростання ми постійно працюємо над внутрішньою культурою, прозорістю процесів і взаємною повагою всередині команди. Якщо ви готові — будемо вдячні за конструктивний зворотний зв’язок, що саме викликало таку оцінку. Це допоможе нам краще зрозуміти ситуацію та змінитися на краще.
Ми відкриті до чесного діалогу.
Команда Consolline
самый трешаковый опыт «сотрудничества»в сфере логистики, поддержу авторов выше, весь коллектив как и руководство компании абсолютно токсичное, нормальному здравомыслящему человеку в этой компании не место.
@ Екатерина ,
Шановна Катерино,
Дякуємо за ваше звернення.
Ми щиро цінуємо фахівців, з якими працюємо, і завжди відкриті до конструктивного діалогу. Для нас важлива як якість логістичних рішень, так і людське ставлення у співпраці. Ми вже ініціювали внутрішнє розслідування щодо ситуації, яку ви описали, аби об’єктивно розібратись у деталях.
Зі свого боку ми поважаємо зворотний зв’язок, навіть якщо він критичний — він допомагає нам ставати сильнішими. Водночас, у випадках, коли звинувачення не підтверджуються фактами, ми розцінюємо це як підрив репутації безпідставно. І виступаємо категорично проти подібних форм взаємодії, як у зовнішній комунікації, так і в роботі з нашими людьми.
Ми відкриті до подальшого діалогу та зацікавлені у прозорій співпраці без “особливих умов” — на професійному та партнерському рівні. Сподіваємось, ситуацію буде врегульовано з урахуванням здорового глузду та взаємної поваги.
Consolline
@ Consolline ,
Не знаю, какое решение примет мое руководство, будет ли оно связываться с вашим, пока не извесно, но очень возмущены. уточняли в человека, который работает, который посоветовал, все верно, его все устраивает. Нас такое не устроило, руководство против. Мы готовы заплатить больше, но без этого, все должно быть нормально и по-человечески, без таких условий, наш груз важен, его много, стоимость не маленькая,но такое обрубают у корня как в сотрудничестве так с другими так и в наших сотрудниках, это категорично, им вам того же желаем . человек удалил все, продолжать разговор не было смысла, язык подвешен, говорить умеет, но пока не фильтрует как с кем общаться
@ Тетяна ,
Дякуємо за ваш відгук. Ми цінуємо будь-який зворотний зв’язок, оскільки він допомагає нам ставати кращими.
Consolline проходить важливий етап трансформації, спрямований на покращення внутрішніх процесів, корпоративної культури та фінансової стабільності. Ми визнаємо, що зміни можуть створювати виклики, і саме тому активно працюємо над вдосконаленням управління персоналом, комунікації та стандартів роботи.
Ми прагнемо бути надійним партнером і роботодавцем, створюючи довгострокові відносини з нашою командою. Якщо у вас залишилися питання або ситуації, які потребують роз’яснення, ви завжди можете звернутися до нас напряму, і ми будемо раді їх обговорити.
Бажаємо вам успіхів у подальшій кар’єрі та дякуємо за ваш досвід, який допомагає нам рухатися вперед.
Якщо ви розглядаєте CONSOLLINE як потенційного роботодавця, рекомендую уважно зважити всі ризики. Основні проблеми, з якими я зіткнулася під час роботи в компанії:
Постійні затримки заробітної плати – виплати нестабільні.
Висока плинність кадрів – співробітників можуть звільнити буквально одним днем, не завжди аргументуючи рішення. Часто це відбувається через фінансові труднощі компанії, а не через результати роботи.
Токсична атмосфера – внутрішня комунікація супроводжується ненормативною лексикою, а HR-директор дозволяє собі образливі висловлювання щодо співробітників.
Несплата коштів при звільненні – після розірвання співпраці компанія просто не доплачує обумовлену суму, не пояснюючи причин. Запити до HR-директора ігноруються, а пояснення від інших представників компанії суперечать реальним обставинам.
За роки роботи в різних компаніях я вперше стикнулася з таким ставленням. Тому цей відгук – не бажання комусь нашкодити, а попередження для тих, хто цінує професійне ставлення, стабільність і повагу в колективі.
@ Екатерина ,
Добрий день, Катерино!
Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділилися своїм досвідом. Ми цінуємо відкритий діалог із клієнтами та партнерами, оскільки наша репутація, прозорість і професійний підхід є для нас пріоритетами.
Хочемо наголосити, що ми не толеруємо жодних непрозорих або неетичних практик у роботі нашої компанії. Усі процеси взаємодії з клієнтами відбуваються виключно у рамках встановлених корпоративних стандартів.
Ми також глибоко поважаємо наших співробітників і віримо в їхню професійність та добросовісність. Водночас, якщо Ви зіткнулися з ситуацією, яка суперечить цьому, ми готові провести внутрішню перевірку. Будемо вдячні, якщо Ви зможете надати додаткову інформацію, що дозволить нам об’єктивно оцінити обставини. Просимо зв’язатися з нами за електронною поштою [email protected]
Якщо факти, викладені у Вашому зверненні, підтвердяться, ми готові вжити відповідних заходів, щоб запобігти подібним ситуаціям у майбутньому, а також розглянути можливість компенсації, у разі завданих збитків.
Ми завжди відкриті до конструктивного діалогу та вдячні за будь-який зворотний зв’язок, який допомагає нам вдосконалюватися.
Команда CONSOLLINE UKRAINE
Добрый день,
Хотела бы поделиться своим опытом работы с компанией. Изначально мне порекомендовали эту компанию как надежного партнера, однако вскоре я столкнулась с ситуацией, которая вызвала разочарование.
К сожалению, я не была заранее предупреждена, что в компании существует специфическая практика: менеджеры требуют откаты в обход официальных процедур на карту или же требуют встречу помимо офиса для того, чтобы товар был доставлен в нужные сроки.
Особенно огорчает, что несмотря на первоначальные обещания, впоследствии были предъявлены совершенно неожиданные требования, что создаёт ощущение недобросовестного подхода к бизнесу. В результате взаимодействие с компанией стало источником множества неприятных моментов, которые негативно сказались на деловых отношениях.
Рекомендую быть очень осторожными при сотрудничестве с данной организацией, особенно если вы ориентируетесь на долгосрочные и честные партнерские отношения.
В частности наша робота с Сидоров CONSOLLINE UKRAINE сложилась именно так.