Коди Україна

Коди Україна

Коді Україна це Технічний Драйвер для наших клієнтів і за це вони нас цінують.
Коді спеціалізується на проектах ранньої стадії, допомагаючи швидко та дбайливо запустити проект. Фаундерам і Ідеологам залишається сфокусуватися на пошуку Product Market Fit не залучаючись до вирішення технічних завдань і проблем пов’язаних з термінами та якістю продукту. Наші клієнти це не лише стартапи, а й нішери індустрії, які цінують експертизу наших драйверів.

Отзывы о работе в Коди Україна, зарплаты

330 000 – 450 000 грн
Middle Full Stack Engineer
Удаленно
100 000 – 120 000 грн

Работа и зарплата в компании:

Коди Україна — це компанія, яка спеціалізується на наданні технічної підтримки та послуг для стартапів і бізнесів на ранніх стадіях розвитку. Основна мета компанії полягає в допомозі клієнтам у швидкому та якісному запуску проектів, що дозволяє засновникам зосередитися на пошуку оптимального продуктового ринку (Product Market Fit) без зайвих технічних клопотів.

Вакансії
Коди Україна часто шукає спеціалістів у різних областях IT, включаючи, але не обмежуючись:

- Розробниками програмного забезпечення (Frontend, Backend, Full Stack)
- UX/UI дизайнерами
- Проектними менеджерами
- QA-інженерами
- DevOps-інженерами

Вакансії можуть варіюватися в залежності від потреб компанії, тому варто слідкувати за актуальними пропозиціями.

Зарплати
Зарплати в Коди Україна можуть змінюватись в залежності від посади, досвіду роботи та специфіки проектів. В середньому, зарплати в IT-індустрії в Україні коливаються в таких межах:

- Junior спеціалісти: від 800 до 1500 доларів США на місяць
- Middle спеціалісти: від 1500 до 3000 доларів США на місяць
- Senior спеціалісти: від 3000 до 6000 доларів США на місяць

Крім того, компанія може пропонувати додаткові переваги, такі як гнучкий графік роботи, можливість віддаленої роботи, а також різноманітні програми навчання та розвитку.

Переваги роботи в компанії
- Можливість працювати над інноваційними проектами з різними клієнтами.
- Динамічне середовище, яке сприяє професійному розвитку.
- Команда експертів, готових ділитися знаннями та досвідом.

Коди Україна є привабливим місцем для тих, хто шукає можливості в IT-індустрії та бажає працювати в компанії, яка підтримує інновації та розвиток.

Добавьте зарплату в компании Коди Україна

Добавить отзыв о работодателе Коди Україна

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Коди Україна?