Специализированная компьютерная фирма ООО «АйТи-Групп». Отзывы о работе в АйТи-Групп, зарплатыДобавьте зарплату в компании АйТи-ГруппДобавить отзыв о работодателе АйТи-Групп Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании АйТи-Групп?
«дата начала — дата окончания недели
19.02.2025-25.02.2025» ФИО: Іоніна Аліна Пост: менеджер по роботі з клієнтами 5 мин = 0,08 30 минут = 0,5
СТАТИСТИКИ: прошлая неделя квота 10 минут = 0,17 35 минут = 0,58
15 минут = 0,25 40 минут = 0,67
20 минут = 0,33 45 минут = 0,74
25 минут = 0,41 50 минут = 0,83
ЗАДАЧИ НА НЕДЕЛЮ: Продукт План неделя СР ЧТ ПТ ПН ВТ День выполнения День выполнения Прогресс % Б24 ссылка
Проекты 3 0 0 1 0 0
Повідомлення клієнтів про непрацюючих користувачів Клієнт повідомлений про непрацюючі облікові записи 3 1 50% https://it-group.bitrix24.eu/company/personal/user/65/tasks/task/view/12575/?MID=60129#com60129
Регулярные задачи 16 2,33 2,67 2,16 2,01 3,5
Аналіз потреб клієнтів та узгодження коригування ресурсів «клієнту запропоновано коригування ресурсів,
згідно його потреб » 1 0,33 0,17 0,33 0,17 0,33 щоденно
Контроль своєчасності оплат і дебеторської заборгованості зібрана дебеторська заборгованість 5 0,33 1 1 1 1 щоденно
Обробка запитів від клієнтів клієнту вчасно надано відповідь 2 0 0,33 0,33 0,17 0,17 щоденно
Робота у CRM «Оновлена актуальна інформація в CRM щодо контактів,
взаємодій, заявок, укладених угод та оплат клієнтів» 2 0,33 0,17 0 0 0,17 щоденно
Контроль за технікою на ремноті (база УСЦ) повернута техніка клієнту в мінімальні терміни 1 0 0 0 0 0 щоденно
Щоденний контроль виконання плану «чітко спланований день
зафіксований витрачений час на конкретну задачу» 1 0,17 0,17 0,17 0,17 0,17 щоденно
Щоденний контроль додаткових робіт в чатах з клієнтами Вчасно виставлені рахунки за додаткові роботи 2 0,17 0,33 0,33 0,17 0,33 щоденно
Тижневий план погоджений тижневий план з керівником 1 0 0 0 0 1 щотижнево
Підготовка матеріалів для продажів «актуальні матеріали для презентації
потенційним клієнтам» 0 0 0 0 0 0 щотижнево
Збір та аналіз данних, щодо задоволенності клієнтів Звіт про задоволеність клієнтів послугами з пропозиціями поліпшення якості обслуговування 0 0 0 0 0 0 щомісячно
Калькуляція рахунків клієнтів » Своєчасні та точні данні для виставлення рахунків по щомісячним та іншим послугам.
Актуальний список клієнтів» 1 1 0,5 0 0,33 0,33 щомісячно
Обучение 8 2 2 2 3 1
English 3 1 1 1 0 ПН, СР, ПТ
Тренування Ratatype 5 1 1 1 1 0,5 щоденно ПН, СР, ПТ
Створення шпаргалки по Гугл таблицям формули, які часто використовуються винесені окремо для зручного та швидкого доступу 3 1 1 0,5
Итого за день: 5,33 5,67 6,16 6,01 5,5
Итого за неделю: 27 28,67
ВНЕ ПЛАНА 5 1 1 1 1 1
ВНЕ ПЛАНА
Робота над ІПР розвинені професійні та особистісні компетенції 5 1 1 1 1 1
СОГЛАСОВАНО 11.02
АйТі-Груп- чудовий роботодавець, що сприяє розвитку, навчанню, вдосконаленню співробітників. Тут завжди чують та ідуть назустріч. Теплий колектив, затишний офіс, комфортна атмосфера!
Працюю в компанії майже 4 роки. Тут дуже круті команда та керівництво як в професійному так і в людському плані. Тут я виріс в спеціаліста та знайшов роботу що мені подобаєся. Гарні умови праці, керівництво завжди готове підтримати у розвитку та покращенні як виробничого процессу так і інструментів, засобів або навіть знань. Радий що влаштувався сюди.
Компанія АйТі-Груп з кожним роком росте та удосконалює свої послуги на ринку.
Керівництво всебічно сприяє і підтримує особисте та професійне навчання.
Чудовий колектив із здоровим почуттям гумору, завжди підтримає та підстрахує при необхідності. Гарні умови праці, нова техніки та меблі. У кожного співробітника по два монітори, як мінімум)) На кухні завжди ароматна зернова кава та солодощі))) Рекомендую Вам даного роботодавця до співпраці!
Працюю тут більше 6 років. Дуже класна команда що динамічно росте да доповнює один одного як в навичках так і в дружньому плані. Керівництво дуже круте, всіляко підтримує своїх співробітників як в виробничому так і в особистісному плані.
За пять месяцев работы меня устраивает все. Пока, во всяком случае.
Коллектив огонь, руководство адекватно как по отношению к сотрудникам, так и по отношению к ведению бизнеса. Компания небольшая, но абмициозная. Есть моменты бюрократизма, но они не мешают в работе.