ТОВ ІБЕРСОН Компонентс является дистрибьютором запасных частей к грузовым автомобилям европейских марок [Volvo, MAN, Scania, Mercedes, DAF]. Как исключительный дистрибьютор одного из крупнейших польских поставщиков, гарантируем высокое качество подтвержденное европейскими сертификатами. Отзывы о работе в Іберсон Компонентс, зарплатыДобавьте зарплату в компании Іберсон КомпонентсДобавить отзыв о работодателе Іберсон Компонентс Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Іберсон Компонентс?
Компанія жах,тернопільська фірма,грошей не платить, працюєш як раб,один за всіх,колегу звільнили без попередження, зовсім не раджу..
компанія жахлива, текучість кадрів , по ЗП кидають, тебе кидають на кожному кроці, запчастин немає, треба постійно перекупати у омеги та скуби, не раджу
Після сьогоднішнього візиту здивований даною фірмою. Хлопчина підбирав колодки на тягач та причіп 45 хв. Дав готівку і попросив щоб мені дали чек. Він сказав, що ми за готівку не працюєм лише перерахунок. Взявши готівку, роздрукував незрозумілий рахунок. Відірвав верхню шапку щоб не було видно реквізити фірми. Коли я приїхав на СТО щоб замінити колодки — колодки виявились не ті, що потрібно. Таких «серйозних спеціалістів» я ще не бачив…
Отличная компания, работает знакомый там
Жахлтва компания
Компанія просто жах. На кожному кроці хочуть вкинути. Директор просто на бумазі. Робочі питання вирішити немає з ким. Тут ти сам собі директор, менеджер, юрист, бухгалтер, завскладу, кладовщик і водій. А саме головне, не можна показувати недоліки цієї компанії, бо Вас тоді звільнять не попередивши, поставивши перед фактом.