Група Компаній АВТОСТРАДА – це потужне сучасне українське підприємство, в якому запроваджені всі європейські стандарти. Ми здійснюємо капітальний ремонт та будівництво доріг будь-якої складності. Наша запорука успіху – власний парк нової техніки від найкращих світових виробників та сильна команда професіоналів з великим досвідом роботи в галузі Отзывы о работе в Группа компаний Автострада, зарплаты
Арматурщик 1 25 000 грн Водитель 1 30 000 грн Грейдерист 1 22 000 грн Дорожный рабочий 3 20 000 грн Машинист экскаватора 1 30 000 грн Оператор БСУ 2 20 000 .. 30 000 грн Сварщик 1 15 000 грн Добавьте зарплату в компании Группа компаний АвтострадаДобавить отзыв о работодателе Группа компаний Автострада Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Группа компаний Автострада?
Працюю у Автостраді, будуєм зараз окружну в Золотоноші. Кажу від себе що умови для такої роботи найкращі що я бачив і зарплата висока 2 раза на місяць
Зарплата немаленькая и условия работы очень хорошие, как для Украины. Техническое обеспечение на высшем уровне.
Та нормальна компанія.Всі працюють багато, тому не встигли може. По собі знаю
Довго не брали трубку на третій день відповіли (перезвоніть через 5 — 10 хвилин) далі знову не беруть трубку.