Компания Global Logistics — представительство американской логистической компании, которая работает на рынках США, Канады, Мексики, Украины и ЕС. Отзывы о работе в Global Logistics, зарплатыДобавьте зарплату в компании Global LogisticsДобавить отзыв о работодателе Global Logistics Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Global Logistics?
"Гопнікі с разводамі" принцип відношення до робітників — це раби яких треба дуже швидко вижати, *** і не заплатити. Топ менеджери не виконують будь-якої роботи, дають завдання однією загальною фразою, завдання технічно неможливо виконати бо вони, як пенсіонери, не розуміють як працюють комп’ютери, IT, апки. Коли пояснюєш — верещать. Вважають що ти маєш для кожної мікро-дії бігати за ними і упрошувати. Дають роботу цілих відділків і свою власно за одну смішну зарплату. Швидко гроблять здоров’я бо очікують цілодобове впахування за копійки. Саме головне — не платять за виконану роботу! За 15 років досвіду такого шлаку ще не бачила. Боже збав.