«Концерн Галнафтогаз» – провідна українська компанія, основною діяльністю якої є роздрібна реалізація пального та супутніх товарів через мережу заправних комплексів «ОККО». Компанія входить в трійку лідерів за обсягами продажів нафтопродуктів на роздрібному ринку України. Отзывы о работе в ПАТ «Концерн Галнафтогаз», зарплаты
Оператор АЗС 1 15 010 грн Добавьте зарплату в компании ПАТ "Концерн Галнафтогаз"Добавить отзыв о работодателе ПАТ «Концерн Галнафтогаз» Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании ПАТ «Концерн Галнафтогаз»?
@Наталя, опишіть, будь ласка, деталі ситуації на скриньку [email protected]. Допоможемо прояснити ситуацію.
@Саня, з квітня 2016 року впроваджена нова система оплати праці, яка дає значні можливості для підвищення заробітку працівників. Зокрема, відтепер при перевиконанні планів, компанія ділиться додатковим прибутком з колективами АЗК. Крім того, підвищили оклади для молодших операторів і операторів, впровадили додаткову премію для операторів за реалізацію певних товарів. Були проаналізовані та якісно змінені підходи до планування продажів з врахуванням низки показників по кожному АЗК.
Також з квітня показник сервісу впливає не на всю змінну винагороду, а лише на її частину.
Вы что обалдели ???Вы штат сначала укомплектуйте,и уборщицами тоже.Есть много заправок на которых нет,то товаровед,то уборщицы,ихнюю работу выполняют менеджера и операторы.А доплаты ноль,экономите на ресурсах и сами за это получаете премии.Можно оформить и СУМIЩЕННЯ Професiй.Но вы только свои карманы набивание.Станьте людьми хоть на половину.
Доброго дня,,не розумію чомуАЗС у Великих Мостах ніхто не перевіряє ,,інколи приїжджає КРВ,,але всі працівники знають коли,,заробітну плату обрізали,,гроші за страхівки керівник дає лише товарознавцеві на протермінований товар,керівник всіх обзиває ненормальними,,а то і гірше,,поскаржитись нема кому
Допоможіть будь ласка,
Вы какую зарплату платите,.,…,и,Планы ставите не реальные,недостачи.Запустите программу-руководителей офисных на должность оператора и мл.оператора.И посмотрим ,какие анкеты и сервис у Вас будет.Надо учитывать,если есть чем,что клиенты бывают разные,и не адекватные тоже.Себе заплатите 2000 зп.три месяца подряд,и поживите как мы выживаем.За Ваш труд ,это еще и много.
@гість, першочерговим завданням АЗК та тим показником, який приносить додатковий прибуток є рівень сервісу. Якщо економія витрат спричинятиме появу скарг від клієнтів на рівеь чистоти, то компанія такої економії не вимагає.
@Юлія, відділ комунікацій ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (мережа АЗК «ОККО»), Як можна економити воду , коли приїжають автобуси по сорок чоловік і всі йдуть в туалет, то там безкоштовно, кожен помиж руки і злиє воду 40 раз, мінімум. Може зробити туалети платними і це беде дохід для АЗС. Пів Львова приходять до нас бо тут безкоштовно, а залишають такий бруд після себе
@Гость, усі нововведення в компанії покликані зробити кожну АЗК власним міні-бізнесом кожного колективу, який нею управляє. Тому економія витрат лише збільшить прибуток АЗК і таким чином збільшить дохід колективу. Тому, насправді, позитивне виконання та прийняття зміни приведе до підвищення зарплатні кожного з працівників АЗК.
@ОЛЯ, дякуємо за звернення. Надішліть, будь ласка, на скриньку [email protected] деталі щодо ситуації. Передамо у фінансовий відділ для швидшого опрацювання.
@Совесть, дякуємо за коментар. Це портальна мийка орендована зовнішнім орендарем, не наша. Передали скаргу орендарю, чекаємо на зворотний зв’язок.
я знаю , що є одна АЗС де зарплату ще не виплатили за січень і лютий.,про який стимул до праці може йти річ, про яке виконання планів можна говорити.Керівництво робить вигляд , що все чудово ні це не так.
від колишнього Окко залишилася лише назва,як можна встановити ліміт на використання води і світла .Виходить треба закривати туалети і не впускати клієнтів.А ше краще зарплата прибиральниці залежить від економіїї хіміі для чистки туалетів, це що не мити їх бо треба економити хімзасоби?
Накипело. Заправка на Курбаса 2 в сторону Окружной. Мойка на самой заправке, автоматическая мойка. Начальству совершенно безразлично на то что твориться на мойке, или может они всё знают и не говорят. Зарплата никогда не была полной, постоянно что то там не досчитали или ещё чего. На мойке царит полный хаос, каждый из мойщиков пытаеться как то обмануть клиента, назвать роботой сложно смотря на то как они её выполняют, только если водитель не даст с самого начала чаевые. Пример: водителю сложно выйти с автомобиля, не важно ленивый он или за рулём беременная женщина или там ещё чего и оплата производиться через самого мойщика, и тут начинаеться. Дав мойщику денюжку за услуги, водитель не может уверенный быть в том что он получит то за что платил. Заплатив на руки мойщику 60 гривен за мойку с воском, его автомобиль помоют без воска а точнее будет мойка обычная за 50грн. На мойку приходят постоянно какие то наркоманы и барыги, с мойки могут унести личные вещи, мобильный или ноутбук или ещё какие то ценные вещи. По вечерам там даже делать нечего так как мойщики либо спят либо выпевшые или обкуреные. По зарплате Вас могут обмануть даже сами напарники с которыми Вы работаете, переписав ведомость которую забирает начальство. О чаевых можно и не мечьтать так как их там практически нет, а если и есть то Вы их просто так не получите. Оптимальный вариант это работать одному без напарника, одному можно всё успеть если конечно не будет комплексной уборки салона. После того как уволился приезжали знакомые но не застали меня, и после были звонки о том какое отвратительное обслуживание и удивлялись тому как там вообще можно работать. По сути что бы помыть автомобиль лучше заехать на ручную мойку чем на автоматическую на Курбаса 2Ж по причине того что щётки могут поцарапать покрытие автомобиля или обломать антену если она не откручиваеться или не складываеться, сломать зеркала, или же зеркала сломают сами мойщики не уточнив как они складываються (вручную или же зеркала електро-пакет). Мойка не домывает бока и низ заднего бампера. По поводу удобст на роботе тоже нечего сказать. Просто что бы где то отдохнуть негде, на мойке два стола и несколько слульчиков, в помещении сырость и грибок, вонь как из какой то раздевалки спортивной секции, поспать ночью или вздремнуть не получиться а если и хочешь часик поспать то на выбор либо спать на шкафу или на столе или в душевой кабинке свернувшысь калачиком как бобик. Что ещё добавить даже не знаю, проезжаейте мимо этой мойки на заправке, лучше переплатить или заплатить чуть меньше и помыть свой автомобиль на ручной мойке а не в этом разсаднике быдла и наркоманов.
Такого дурдому,як тепер ще не було.Пора шукати іншу роботу,задрали зі своїми стандартами і зі звітами для своїх і чужих.
@Гость, все вірно на 100%
плюсів ZERO, Что можно улучшить? продати і не позоритись
І ще ось шо
@неважно, Вкажіть, будь ласка на мою електронку [email protected], номер АЗК на якій Ви працюєте.
@Макс, Зразу видно по відгуках , хто працює на АЗС, а хто в офосі.Томущо звичайні оператори ні наякі тренінги не їздять, квитки їм ніхто не пропонує, і нічого такого класного як ви пишете вони не бачуть крім своєї АЗС.У вас в офісі зовсім інше життя чим у нас на АЗС і не треба це даже порівнювати.
Працюю в компанії майже 4 роки. Нещодавно прийняв участь у конкурсі на внутрішнього тренера і пройшов перші навчання. Приємно, що маю чудову можливість розвиватись та поїздити по Україні. Поспілкуватись з іншими колегами.
ЗП стабільно виплачують. Радує, що пропонують пільги, квитки на різні концерти. Цікаво чи ще десь залишились такі плюси.
Пропрацювавши в компанії понад 3-ри роки.
можу зробити висновки:
Заробітня плата — ринкова(+\-) виплачують її вчасно(переважно), але вимоги до працівників явно вищі ніж на інших аналогічних позиціях в інших працедавців. Переробіток вважається нормою заяку доплачувати не потрібно. Отже якщо врахувати кількість витрачених зусиль та часу на зароблені гроші заробітня плата заниженою. Звісно є гірші компанії,але дані гадюшники не називають себе європейськими компаніями.
Окрема тема законодавство України, згідно логіки компанії її внутрішні розпорядження мають більшу юридичну силу ніж Конституція та закони України, якщо мова іде про права працівника.
Стосовно кар’єрного росту він реальний, приклавши більше, або менше зусиль піднятися кар’єрними сходинками можна. Розраховувати на значне зростання зарплати не варто — Галнафтогаз це вам місце роботи, а не соціальний ліфт. Якшо пройшовши хоча б три кар’єрні сходинки ви отримаєте подвоєння вашої зарплати в порівнянні з початковою — ви везуча людина.
Стосовно керівного склад — є різні люди, як і в будь-якій іншій компанії.
Загалом можу сказати,що галнафтогаз прекрасне місце праці для людей хто хоче дорацювати до пенсії, офіційна з-п і її стабільна виплата(як правило). Працювати там можна, але надовго тут затримуватися не варто — нема сенсу. Звісно, якщо ви не бачите для себе інших перспектив — тримайтеся і допомагайте розвиватися компанії вона ваше все (якщо не попадете під скорочення).
Я працюю на АЗС 87 вже кілька років.Взагалі не розумію за що ви оббріхуєте нашого менеджера.Вона відповідальна і хороша людина.Всі оператори прекрасно знають куди ідуть гроші за страхівки,ними сплачується нестача хот-кафе.І за ніякі скарги з нас Наталя Ярославівна не знімає гроші,це порядна і чесна людина.Тепер всі знають,що на зарплату впливає сервіс обслуговування,якщо сервіс не 100% то зарплата буде меншою.Також на нашій АЗС працюють оператори від початку її відкриття,якби та вся брехня яку пишуть про нашого менеджера була правдою,то чи працювали б вони досі?!
@Юлія, відділ комунікацій ПАТ «Концерн Галнафтогаз», Юля скажіть, чи можна отримувати всю зарплату на карточку а не в конверті?
@Юлія, відділ комунікацій ПАТ «Концерн Галнафтогаз», яка різниця як називається посада, людина таж сама працює.Чому ніколи працівникам не дається роздруківка про нарахування зарплати.Ми не знаємо скільки нам і за що нараховано.Недостачу за магазин знімає керівник даже не говорить скільки.
@Ірина, посади територіального менеджера в компанії немає уже близько року. Усі Ваші коментарі передаємо на опрацювання на підтвердження/спростування колегам з операційного напрямку.
@Гость, фопи ведуть подвійну бухгалтерію, видаючи зарплату працівникам працівники підписуються на одних відомостях , а вони скидають у бухгалтерію зовсім інші, тому у офісах керівництво даже не знають за яку зарплату люди в них працюють. Був випадок коли Гринявський запитав кервника АЗС 87 , чому в нього такий потік кадрів, то вона сказала, що не знає, бо платить по 5ооо грн, а вони такі не вдячні не хочуть працювати,а насправді працівники отримували 2500 грн
@Гость, якби був контроль за всіма то не булоб такого як є . Ніхто нікого необріхує, скарги не скриваються, а хто ііх може побачити крім керівників, а омивачі окрема тема, постійні скарги від клієнтів на якість . в нас нема ні лікарняних, ні відпускних нормальних бо зарплата видається в конверті. Як можна ставити ліміт на години 160 годин , коли працюємо по 240,а решта годин не оплачується, бо брак персоналу
@Ірина, одразу видно,що ви Ірина не в темі і не в тренді ОККО.посади територіальний — немає давно!!! Всі скарги видно! Їх ніхто не скриває.і контроль зараз ойойой який.При чому за всіма.а ви якщо поміняли ОККО на Галицьке перехрестя- то удачі.і омивачі треба було вчитись продавати.це корисніше чим оббріхувати .
@Ірина, На азс 87 постійно бракує працівників, чому ніхто з вищого керівництва не поцікавиться в чому причина такого потоку кадрів.За три роки існування АЗС там звільнилося 50 працівників.Керівництво більше цікавить продажа омивачів ніж люди які на них працюють.
@Юлія, відділ комунікацій ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (мережа АЗК «ОККО»),
Скажіть скільки можна терпіти несправедливості, відносно зарплати на АЗС 87. від керівника ТабунщикО. В і іі подружки Смірновоіі Н.Я. табунщик видає Зарплату яку захоче , остальні гроші ділять між Смірновою.А за скарги то взагалі окрема тема.Скаргу спростовують, а нас дурять ,що скарга підтверджена і знімають з нас штраф собі у кишеню. Кажете що боритеся з корупцією займіться ФОПАМИ і територіальними.Оформляємо страхівки , ще ніразу не отримали за них комісію.
всем привет)работала на разных Азс с небольшими перерывами 3 года, сначала пистолетчицей, потом оператором, и всем могу сказать- не устраивайтесь туда!!! разные бывали времена, работала с 4-мя начальниками, но задрочки по поводу стандартов,сервиса- это бред!!! лижешь попу сначала клиентам,тебя обкладывают трехэтажным, а ты должен стоять и улыбаться, а потом приезжает какой-то начальник и ему подлежи!!! конечно, времена разные бывали, все зависит от управляющего, но нервы сдают крепко(((все что могу сказать-не ходите на ок
ко
Работа «супер».Проработал месяц заплатил недостачу за полтора.Проработал полтора сказали нужно платить недостачу за другой вид товаров.Ситуация не устроила.Решил уволиться.Попросили поработать неделю дабы найти замену.Поработал неделю.Сказали доработай до конца месяца или не получишь доплат за сервис.Доработал…Но не все так просто.Как оказалось за сервис начисляются только после 7го числа.Появилось странное предчувствие,что меня где-то нае…Я счастлив,что потратил своё время на работу в этом прекрасном месте.))))
С Нового года поменяли структуру управления по регионам. Не скажу что нам на заправке от этого станет легче работать, или обязанностей у нас будет меньше. Легкой работы сейчас нигде не найдешь, а зп лучше, чем на рынке, да и льготы какие-некакие есть, все официально и без задержек.
@Юлія, відділ комунікацій ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (мережа АЗК «ОККО»),
в кінці дня о 12 годині ночі закривається зміна і формується змінний звіт (17 форма), після того, як оператора який працював в нічну зміну міняють він бере звіт і везе в бугалтерію.
@Гость, уточніть, будь ласка, яка саме доставка звітів?
Питання до Юлії. В попередніх постах писали про доставку звітів. Чому доставкою мають займатися оператори ? Чому витрати по доставці ніхто не компенсує ?
Марічка як за гроші пише гарні відгуки. Чи за великі гроші?
@Марічка,
У меня тоже была подобная ситуация, когда после перехода с ФОП на ПП ОККО меня почему-то не взяли… Очень обидно, так как никаких косяков с моей стороны не было..
@Andriy, Андрію, дякуємо за звернення. Ще раз просимо надіслати на скриньку [email protected] усю інформацію, якою Ви володієте, для успішного проведення СР.
@Марічка,
AZS LV 93
Це звернення адресується до Ворошило О.Я. надайте відповідь чи мають працівники АЗС віддавати свої гроші ПП «ОККО-Нафтопродукту»? За перевіки Податкової!!!
За взятку розміром 10 000 грн. яку було передану Василику І.П. для подальшої передачі працівникам фіскальної служби!
Дякую! Юлія, за відписку на відгук від «гостя» 1 грудня 2015, вже не залежно від висновків і результату приємно про повагу!. Рома.
Нравиться стабильность и открытость фирмы. Лично я уверен в том, что завтра у меня будет работа, будет ЗП. Всегда можно рассчитывать свои возможности. Для тех, хто не хочет стоять на месте предлагаются условия для обучения. Чрезмерно радует профсоюз. Хоть мелочь, но приятно. Лично я рекомендую.
@Гость, дякуємо за Ваше звернення. В компанії нещодавно провели анонімне опитування серед працівників усіх АЗК мережі. Завданням якого було визначити слабкі сторони в комунікації між головним офісом та регіональними відділеннями та нижче по структурі. Певні з зазначених Вами проблем чітко були висвітлені та було прийнято низку заходів для їх вирішення. В наступному році планується підвищення рівня оплати праці працівникам АЗК, перегляд мотиваційної системи з метою збільшення залученості працівників, їх лояльності до компанії, налагодження комунікації між керівниками та підлеглими та запобіганню зловживань на місцях.
Ну прочитав відгуки. таке враження, що ті відгуки пишуть в центральному офісі ОККО. Працівників на АЗС мають за рабів. КРВ (контрольно ревізійний відділ) обшукує працівників АЗС і особистий транспорт працівників, а коли попробувати їм цього не дати зробити починає на тебе давити все начальство з погрозами. Наказ придумали про те, що працівники мають сприяти обшуку свого транспорту, а про конституційні права забули. Хоч акти огляду складайте і обшукуйте при свідках. З кальєрним ростом взагалі цікава тема, як можна поставиви в начальники людину яка поняття не має, що таке АЗС і не знає як прийняти бензовоз, а також інших робочих моментів, а таких багато. Звідси зробив висновок, що ті люди до свого призначення до АЗС ніколи ніякого відношення не мали. Після кожної зміни треба доставити звіти в бугалтерію, а це витрати на дорогу ну і свого часу, ті витрати ніхто ніколи не компенсує.
Працівники офісу (менеджери, супервайзери, КРВ і інші)памятайте, працівники АЗС заробляють вам усім ваші зарплати і доплати, які у вас усіх більші від працівників АЗС в кілька разів, тому майте більше поваги до тих працівників і перестаньте хамовито до них відноситись, працівники за робочу зміну і так наслухаються від хамовитих клієнтів стільки всього, що і згадувати не хочу. Цікаво чи працівники офісу вислухали хоч половину з того.
Працівників АЗС ознайомлюють під розписку з умовами оплати праці і всяких винагород, а також про всякі порушення і зловживання. Чому звільняють працівників при першому порушенні навіть незначному, де те все, шо описано в тих наказах і інструкціях??????
Ну а стандарти то окрема тема, слів бракує про той дибілізм.
Всякая работа будет в радость, если тебя ценят и вознаграждение за труд справедливое и своевременное. А еще приятно ощущать, что ты часть чего-то велико и от тебя зависит и репутация и жизнь большого организма.
Невелика кількість компаній зараз дбає про своїх працівників. Думаю «Галнафтогаз» одна з небагатьох, хто цінує відібрав кадри.
Міняти в будь-якому випадку потрібно, 1700 грн. це утопія і не повага до себе.
Доброго дня. Порадьте чи варто міняти свою роботу де тихо і спокійно,але отримуєш 1700,00 на працівника Окко?
@Гость, скажіть, будь ласка, на яку посаду ви претендували?
В компанії працюю уже без малого 7 років і на разі не планую змінювати роботодавця. За цей час змінили 2 посади і кількох керівників, мудрих, цілеспрямованих та досвідчених спеціалістів. Відношенням до працівників цілком задоволений. Є можливість розвиватись, підніматись по службовій драбині та змінювати напрямок діяльності. Рівень оплати праці цілком позитивний, виплати стабільні, соціальні пільги також радують. Головне, що все офіційно і прозоро.