«Концерн Галнафтогаз» – провідна українська компанія, основною діяльністю якої є роздрібна реалізація пального та супутніх товарів через мережу заправних комплексів «ОККО». Компанія входить в трійку лідерів за обсягами продажів нафтопродуктів на роздрібному ринку України. Отзывы о работе в ПАТ «Концерн Галнафтогаз», зарплаты
Оператор АЗС 1 15 010 грн Добавьте зарплату в компании ПАТ "Концерн Галнафтогаз"Добавить отзыв о работодателе ПАТ «Концерн Галнафтогаз» Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании ПАТ «Концерн Галнафтогаз»?
А кто то вообще может помочь как просчитывать свою зп, заправка партнерская есть предположения что нас тупо обманывают и вообще кто может на это все повлиять??работаю недавно
«Чем дольше слушаешь, тем слаще речь»
Головне комунікувати, чим більше слів тим більше лапші вішаю, і всі плутаються,забувають………..
а в цей час зароблю собі на ще один джипик, і все лється в карман!
Комуніцируйте товариші комунікатори вперед
@Гость, питання вже на розгляді. Сподіваємось найближчим часом прояснити ситуацію.
@Гость, це не був збій, крв порахувало і не дозволило зробити пересорт, тепер маєм платити велику суму. хтось може нам длпомогти?
@Дарина, згідно нової системи оплати праці відбувся перерозподіл ваги основної частини з/п та змінної винагороди за рахунок збільшення годинних ставок для операторів та молодших операторів і працівники отримали можливість більше заробляти при перевиконанні планів (компанія ділиться із колективами працівників частиною додаткового прибутку). Відповідно, ті АЗК, які перевиконали плани, отримали змінну винагороду у вищому розмірі.
@Гость, усі працівники компанії офіційно влаштовані та отримують усі соціальні та інші виплати згідно законодавчих норм. Декретні теж не є виключенням. Виплачуються після подачі в бухгалтерію лікарняного листка.
@Ліля,яка це АЗС? Пересорти стаканів проводяться автоматично, якщо був збій- це виправляють.
до попереднього відгуку, бо працюють всі разом і пов’язанні разом, от і роблять так щоб всі звільнялись, щоб ОККО стояло і не продавало нікому, заправки закривались а потім взяти і все продати ШЕЛ або ВОГУ!!!!!!
зарплата на мінус пішла!!!!!!!, «князьки» менеджери, чудо супервізори і їм подібне знущаються над персоналом, їм байдуже на всіх, з СБ сміються відкрито, знають коли має приїхати перевірка і все підчищають, як у Вінниці. Чому всі закривають очі, все розвалюється, чому всі сліпі на Героїв УПА???
За Не було стабільного зв’язку з Фішкою, міняли оптоволокно — скільки втратили клієнтів , скільки нервів оператори потратили… Чому не роботи і повідомляти в окремі періоди… Смачна, чесна, якісна заправка … Але не конкурентоспроможна … Скільки людей на касі кажуть треба переходити на WOG, там знижка відразу ібільша … Смачна заправка, а потім » кава і чай» замість знижки розлякало 30% клієнтів…. Забирають на повернкння і зменшують кількість товару на великих АЗС … зменшіть ціні … Поєднайте групи товарів під акції , асортимент фішки більшість… От вам і буде «Коефіцієнт» … Маркетингу Вам і оцініть себе в офісі і дайте Собі Гідну Зарплату..
Чесна заправка, якісне пальне, еккоспрямованість … абсурд людям треба не лозунги, зрозумілі акції, прості без накрутів, … Не зміни умов кожних 2 тижня … А стабільна накопичувальна система … Касову систему вдосконалити.. Щоб оператора не звинувачували про лохотрон і розвод … Шо за доповоного від 9 л. буде знижка при другій заправці… другої заправки може не бути клієнт просто не приїде … От де ОККо втрачає, не на продажі Фаст фуду, не має клієнта нема і продажу… Скільки ОККО витрачає на постійні зміни акції на банери на ламіновані бумажки, це ніхто не рахує.. Зробіть просту тривалу акцію зрозумілу навіть людині з зайвою хромосомою … Мотивують заправлятися тих, хто давно не був роблять знижку 2 грн. Менше приізжаєш більша знижка — абсурд, нонсенс.. А постійний клієнт має знижку 1 грн. Блокують фішки клієнтам, необгрунтовано … Має людина 2 машини.. Ускладнюють роботу операта необгрутованим формалізмом (хрестики нолики на касі, прихід палива по фаренгейту) … Маркетинг хромає, стандарти «папугаячі» не можуть вплинути на збільшення реалізаціі, а створені умови … Нормальні знижки, бонуси ….
Як можна економити на лентах( принтер лояльності, звіт 6 ленти), на папері коли треба листи — візуалізаціі, воду не ключати, світло вимикати клієнту кожному втирати!!!!??? З оператора треба вижати максимум і щоб той отримав мінімум!
По новій системі оплати з/п стала майже в двічі меншою. У грудні 2012 я отримувала 2500 на руки, тепер вже три місяці менше ніж тоді. Навперед скажу що плани були виконані. По старій сис оплати у Січні я отримала 3800. Лозунг — компанія готова з вами ділитись. А на ділі лише обділяють. На рах дикрета то виплачують,але тільки на Пп окко нафтопродукт а ФОП треба припугнути прокуротурою і все виплатять як мені.
Тікати треба з ОККО(((
Сумно бо раніше це було прекрасне місце роботи.
А как на Окко с декретными они выплачивают по больничному листу.если кто уходил в декрет напишите заранее спс.
скажіть де справедливість, поставили на каву модуль самообслуги, луди беруть стакани які їм захочуться, роблять каву іншу , що оплатили на касі, а ми оператори маєм за це все платити.приїхало КРВ порахували стакани замість того, щоб зробити пересорт, вони оприбуткували ті шо плюсували, а за мінус якого нема ми маємо платити велику суму. для чого ви ставили самообслугу, щоб ми за все платити.І називаєте себе чесною заправкою.А нова система оплати це взагалі шок, при перевиконаних планах отримати ще меншу зп ніж до того ЖАХ.!!!!!
В нас схожа ситуація була по каві, плани поставили настільки великі, що ми навіть частково не змогли виконати і нам за каву нічого не заплатили (хоча за місяць продали близько 3500 шт), нам потім доплатили, але ця доплата — це сміх над людьми, кожному оператору по 130 грн. Так що навіть якщо вам доплатять, ці суми будуть надто мізерні.
Доброго дня,якщо його можна назвати добрим.
Дозвольте запитати ,керівник АЗС є таким самим працівником як і оператори,чи по стандартах компанії він має право говорити з людьми як хочеться йому???Перевірте Великі Мости люди не витримують,,,Керівник постійно говорить що позвільняє
@Ліля, вкажіть, будь ласка, яка це саме АЗК. Коментарі прохання надсилати на скриньку [email protected]. Оперативно надамо відповідь та допоможемо розібратись у ситуації.
@відділ комунікацій, ПАТ «Концерн Галнафтогаз», Не правда ми виконали всі плани за березень ,а сервіс був нуль, і ніхто нам не доплатив. Це все розвод.
@Валерій, з квітня у систему оплати праці було внесено якісні зміни, з точки зору персоналу АЗК. Зменшено норми та коефіцієнти, які впливають на кінцевий показник результату за місць. В березні кілька АЗК дійсно отримали меншу ЗП через невиконання планових показників, проте компанією було прийнято рішення про підтримку таких колективів і вони все ж таки отримали частину премії.
Компанія постійно удосконалює бізнес процеси і приймає критику колег до уваги для подальшого покращення як умов праці, так і рівня сервісу для клієнтів. Тому ми вкрай розраховуємо на підтримку та розуміння наших колег.
БРАВО!!! За 2 тижня розвалити повністю заправку на Львівському шоссе,це талант!ЛОХОРІТЕЙЛ!
На ОККО кожних півроку міняють форму оплати праці. В ідеалі все виглядає перспективно, але на практиці негативно. Деколи здається, що в Львові сидять професори, соціологи, аналітики, які професійно непридатні і некомпетентні взагалі. Спеціально відібрані нереалізовані «професіонали», котрі бажають своі » світлі» думки впровадити в життя. Складні формули нарахування З.П. створенні так, що людина в будь-якому випадку залишиться в проіграші. Коефіцієнт сервісу, телефонне опитування нереально пройти ідеально … по 3 на день. В кожноі людини свій настрій і «таргани», як догодити кожному… Це породжує конфлікти і напруженість в роботі, бо завжди знайдеться » крайній», хто завалив опитування і загалом З.П. за місяць. ОККО створює умови напруженості, моральної подавленості персоналу … Плани, сервіс, абсурдні акціі в умовах, КРВ… деструктивні умови, які впливають психо- фізичне здоров’я людини… Що вже говорити про шкідливість умов праці мол.операторів і мийників … яким при малій З.П. ні копійки не доплачують за шкідливість…
Оплата праці і умови руйнують атмосферу в будь-якому колективі і здоров’я взагалі. Н-д. За березень на одній із АЗС ОККО в Хмельницьку коефіцієнт сервісу склав 0,7 згідно відповідно формули оплати праці кожен із операторів недоотримав 1000 грн. мол. опер. 400-500 в сумі ми можемо побачити формулу «лохопреміі», якщо кількість працівників 12 осіб. Наочна сума обману цікава … Народна лотерея » Концерн ОККО лохопродукт» процвітає на користь Фірми… Як це можна назвати -оприбуткування заробітньоі плати персоналу… Цікаво чи ведучий лотеріі пан Антонов … являється суб’єктом чи об’єктом розіграшу…
Якщо хороший спеціаліст, то в офіс візьмуть. Правда треба пройти багато співбесід. ЗП середня по ринку, може трохи вище. Для навчання і росту перспектива є. Приємний соціальний пакет. http://www.vnutri.org/galnaftogaz/
думала пойти на окко работпть но после прочтения поняла что нестоит.
@Гость, Будь ласка, надішліть на скриньку [email protected] більш детальні факти щодо звернення. Анонімність у вирішенні питань та оперативність гарантуємо.
Мережа уже почала процес переведення партнерських АЗК на внутрішні, оскільки дійсно мають місце зловживання зі сторони керівників таких комплексів.
Шановна, Юліє, а як збираєтеся боротися з » мертвими душами», які появляються час від часу на АЗС, адже вам відомо що на ФОП половина людей не влаштовані офіційно. А в списках на зарплату появляються фамілії яких ніхто на АЗС не бачив. А так як на АЗС почалася текучка кадрів, і менеджер виплачує зарплату в конвертах, причому старанно закриваючи списки працівників, це мимо волі наштовхує на певні думки.(мої думки підтверджені фактами.) А також на зарплату впливає картка Фішка, на яку цей же менеджер заставляє пробивати всі чеки . На моє питання «Що пояснити КРВ коли виявлять зловживання?» Менеджер відповів «Що це клієнти домовилися між собою». А потім людей звільнили за зловживання. І як можна далі так працювати? Я співчуваю тим, хто працює в такій компанії, яка спочатку заставляє, а поті за це звільняє.
@дивізіонерка окко, з квітня 2016 року впроваджена нова система оплати праці, яка дає значні можливості для підвищення заробітку працівників. Зокрема, відтепер при перевиконанні планів, компанія ділиться додатковим прибутком з колективами АЗК.
Крім того, підвищили оклади для молодших операторів і операторів, впровадили додаткову премію для операторів за реалізацію певних товарів.
Були проаналізовані та якісно змінені підходи до планування продажів з врахуванням низки показників по кожному АЗК. Також з квітня показник сервісу впливає не на всю змінну винагороду, а лише на її частину.
Завдяки управлінським рішенням, оперативно прийнятим та впровадженим на основі проаналізованих даних за останні кілька місяців, маємо надію, що мотивація та загальне задоволення колективів від робочого процесу значно покращяться.
Дякуємо за розуміння та терплячість, адже разом ми стаємо кращими.
@дизертир, Бруд з мийок буде утилізуватись належним чином, так щоб залишки миючих засобів не потрапляли в грунт.
Назар-да сприводу журналів це бредятіна…А як Вам таке тепер мийники,коли чистять мийки повині болото скидати в пакети і потім це все під чутким руководством супервайзера буде вивозитися…а сприводу лент економте ленти,ви що ку ку,раніше при перезмінці робили 3 ленти,3 була фіскальна,зараз 6,як ‘стесняюся’ спитати економити???
коли закінчиться цей кошмар…обманюють людей набиваючи собі кармани,а люди це ‘золоті кури,які не суть золоті яйця’ оператори і молодші оператори-на них молитися потрібно,як би не ми то офісні робітники роботи б по суті не мали б,але в них і бонус мануси і т.д. ,а в нас що 0-гола ставка,бо клієнт який заправився в час ночі,приїхав додому поспав,в обід йому зателефонували і він поняти не може що від нього хотять,може наговорити все що завгодно аби від нього відстали…а ми зп не дополучаємо.Стимулюйте оператора до кращого до стабільного і конкурентно спроможного і тоді оператор не буде думати як це фішку свою провести і талон ‘обналічити’,а буде знати що отримає гарну зп і що його дійсно цінять,тим більше з заправок звільняють найкращих і найкращі звільняються самі,залишаються більш менш слабші оператори
Якщо метеорит буде падати нехай впаде на Офіс в Львові, ібане і накриє, Ворошило, Антонов, …. А щоб краще горіло вилити бензовоз 95 pullsa … Якісної «європейської бадяги» … (А осколками вибуху зацепить супервайзерів Соболя і Носик) .. Вогонь буде видно до Європи … Вічний вогонь корупції буде горіти довго…
Це буде хороший початок чогось нового…!!!
Добрий день усім!!Мені цікаво ,що нато все ,що зарас твориться на ОККО думає пан Антонов.Чи він взагалі в курсі про це.Компанія яку він створив розвалюється.Понабирали кервників з інших фірм які уміло розвалюють ОККО.Що у нас мало професіоналів ,щоб керувати ним,?А з рештою всі професіонали які тут пропрацювали і щось хоч трохи вміли і знали позвільнялися.Шановне керівництво продовжуйте в тому напрямку і скоро з ОККО залишиться лише назва.
КРУ шманає все під ряд…. Звільняють всіх підряд … За перші і незначні зловживання … Для офіса вигідно звільняти людей … перепрацювання з боку інших йде, це ніхто не оплачує … Згідно слів Зінченка : «Всі з персоналу злодії, всі схильні до крадіжок і зловживання». Таке може говорити тільки така людина, яка сама нечиста совістю і сама це робить…
На планшети, навігатори, ламінові бумажки, постійні зміни інвентарю хот-кафе — гроші находяться, а З.П. за березень дораХУЮть окремим платежом?!!! Цікава політика,…. а де на Хер працівнику взяти мотивацію до роботи ….?
Ворошило треба спалити як Жанру Дарк,
Соболя переїхати бензовозом, Зінченка втопити в бензовозі, а на Офіс в Львові впаде Боінг 747…
Хочу звернути увагу на небезпечне зростання рівня бюрократії та формалізму в компанії. Стосується це впровадженню нових журналів на АЗК. За останній час (з приходом нової «фрмаціїї» керівників) зявилися такі шедеври як:
— «Журнал обліку вторинної сировини», кому потрібна інформація скільки АЗС здала макулатури та полієтилену, який сенс в такому обліку? Здали, привезли на РЦ та й переважили.
-«Журнал контролю цілістності пломб лічильників ел. енергії та води». Я так розумію, що десь не догледіли і за зірвану пломбу вхопили штраф. Але невже ви думаєте, що оператор при передачі зміни дійсно лізе в каналізаційний люк де знаходиться лічильник з пломбою, щоб подивитися чи ціла вона? Чи може біжить на інший кінець АЗС щоб на лічильник ел. енергії глянути?
При передачі зміни оператор просто дістає здоровенну купу різних журналів і ставить дату та підпис, дату та підпис… Чому? А тому, що йому необхідно не зупиняючи обслуговування клієнтів перерахувати касу, сигарети, алкоголь, лічидьники на каву та багато іншого.
Ну і шедевр-«Журнал контролю температури». Закупили термометрів- на дворі, в примищенні, в кожному холодильнику. Необхідно перевіряти чотири рази на день!!!! Зробили з АЗС довбану метеостанцію. Ви ще гігрометри закупіть! Раптом хтось спітніє. А ми такі ОПА! Ось Вам «Журнал контролю вологості повітря»!
Реагування на поодинокі інциденти шляхом продукування непотребу у вигляді журналів, свідчить про недостатність розуму у таких керівників, які просто прикривають свій зад, демонструючи видимість роботи. Той хто придумав «Журнал контролю температури» просто дибіл! Відділ кадрів, перевірте у нього довідку про психічний стан. Якщо вона у нього є, то він купив її на базарі за 10 грн.
Тепер про НАФІГАТОРИ. Закупили дощок з дартсом, де замість дротикі втикаємо магнітіки.
Скажіть, яким чином ці НАФІГАТОРИ впливають на збільшення кількості наших клієнтів і таким чином на прибуток компанії? Так мастурбація підлітка на журнал Playboy, впливає на його популярність серед жінок.
Видурили у Антонова грошей, понакупляли різної лобуди — градусніків, НАФІГАТОРІВ, дорогущих планшетів. Чого очікуємо? Клієнтів? Ага! Так стара дівка накупить дорогущої косметики, намастить морду, сяде та й витріщається у вікно, очікуючи, що хлопці так і почнуть на неї з неба падати. А вони як проходили, так і проходять повз неї. Ніщо не нагадує?
Пане Антонов, на якому призовному пункті ви понабирали цих клоунів? Женіть їх сраною мітлою,поки вони до кінця не ушатали нашу компанію. Вони Вам брешуть! Брешуть бо говорять Вам, пане Антонов, те, що Ви ХОЧЕТЕ від них почути. Але як гарно співать? ДА? Так би сидів і слухав!
На все добре!
Спокійної Вам ночі.
Вчора була присутня на зборах менеджерів АЗС,які влаштував Собиль С.О. по скайпу…мягко кажучи я в шоці…манера розмови як в зеків,нагадалися всі серіали про тюрму.На керівника персонал має рівнятися…на Сергія не те що рівнятися на нього дивитися не хочеться,людина визиває рвотний рефлекс.Сергій,звертаюся до вас:спустіться на землю,зніміть ‘корону’ супервайзера і будьте з менеджерами на одному рівні тоді вас почнуть поважати
Розвал, крах Галнафтогазу , на користь конкурентів WOG і БРСМ, які на підйому..
Что можно улучшить: ОККО веде постійну політику змін на краще, але як правило в гіршу сторону… Сьогодні ти Віннинька філія, завтра Південно-західний дивізіон багато розумних слів, заплутаності, а так мало сенсу. За цими постійними змінами тільки «шиються» овшорні, непрозорі схеми «розводу» всього робочого планктону, персоналу ОККО. З приходом нового супервайзера в Хмельницький Соболя, плани поставлені нереальні, зарплата операта зменшилась майже вдвічі. Це людина не, що не формат керівника, це гнида, тиран, яка людей вважає за рабів, котрі мають кланятись перед ним. Його дурні амбіціі. не вписуються ні в які рамки. Формат роботи Соболя — я за Фірму і клієнтів — персонал ніхто, гівно!!!
ОККО розвалюється з середини. Непрозора форма оплати праці, персонал не мають за людей взагалі — це стадо, яке повинено виконувати і терпіти всі забаганки, тих хто сидить в офісах і небачать реалій. Плани поставленні супервайзерами не те, що недосяжні — нереальні. Немає планів немає зарплати … а вони обіцяють, виправдання .. це Ви нездатні продавати, пропонувати… це Ви не вмієте надати сервіс клієнту, клієнту, якому, який незаволений високими цінами, станом речей в державі.. Як можна нараховувати зарплату людині згідно слів з телефоного опитування, якоїсь людини, яка в принципі може сказати будь-що!!!
Зробили з заправки Фаст Фут … МакДональдс … Закриваємо АЗМ ставимо фішки на колонки, накриваємо столи ……
Шановні колеги зі Львова можливо ви займаєтесь не тією сферою діяльності…. в легку промисловість податись може…. ?! Уланський продавав пальне (Pulls), Носік мафіни, Соболь круасани (20 грн. кожен пересічний купить) і шоколадні хот-доги … Шо за на *ер комерція, шо в *опу за маркетінг, чому від продажі цього впливає на З.П. оператора АЗС в першу чергу, не за пальне, автотовари… Чому оператор маючи нереальний план виконання за зміну , має за власні кошти витрачати, щоб виконати план і кінці місяця отримати хоча якусь зарплату??!!!
@Гость, так це все правда.Прийшовши у компанію три роки тому працювати було набагато краще.Те ,що діється зараз це просто жах. Скоро настане час, що будуть закривати АЗС деякі, бо не буде кому працювати.
На моїх очах компанія, якій я віддав більше пяти років життя, починає процес сомознищення. Нове керівництво має показати фінансовий результат. Хазяїн має бачити зростання прибутку. І замість розвитку, вони діють по найпримітивнішій схемі. Це грабунок працівників АЗС. Зробили т.н. «нову систему оплати праці», результатом якої є на сьогоднішній день 2000 грн. зарплати. Це середня зп по АЗС. Рівень близький до зп в Африканській країні Габон. Ви хочете Європейський рівень сервісу? Я сумніваюся в вашій психічній адекватності.
Як результат такої політики, почалися масові звільнення працівників. Дуже часто вони опиняються у наших конкурентів WOG, БРСМ. В нашому регіоні взагалі БРСМ складається на 30-50% з працівників ОККО. Ви скажете, що ідуть найгірші, а лишаються найкращі. Це брехня! Чому тоді БРСМ з нашими «найгіршими працівниками» просто нагнуло ОККО в непристойну позу?
Як квінтисенція такого відношення до працівників — звільнення керівника Вінницького РВ Уланського. Одного разу пан Антонов попив кави з «перспективним» супервайзером Носик.
І вирішив її підвищити. Для цього звільнив Уланського. До речі Уланський це керівник ще Радянської формації (в найкращому сенсі) , політрук (спеціально пять років його вчили керувати людьми). Пане Антонов, у Вас вже ніколи не буде керівника такого рівня як Уланський. Хочу запитати, а де Носик? «Где? В Караганде!».
Якщо так і далі піде, то через декілька років може настати день, коли в кабінет хазяїна зайде чоловік і запропонує продати компанію за умовні 100 грн. І хазяї зрадіє, що хоть хтось захотів купити в нього оте ОККО.
Вірною дорогою ідете товариші капіталісти!
По пунктам
1. Є норма годин яку оплачують, скільки часу працює працівник нікого не цікавить оплатать не вище норми годин. Дуже актуально під час відпусток адже працівник у відпустці, а інші працюють за нього при нормі 160 годин фактично працюють 200 і більше і за це доплат не має. По дві години знімають на обід і перерву для відпочинку, але оператор покинути своє робоче місце не має можливості, тому їсть в підсобці і бігає міє бурербродом і колонками або касою.
2. На АЗС шкідливі умови праці. Оператори зливають паливовози, відбирають проби, цілий робочий час знаходяться під впливом випарів палива і вихлопних газів. Доплат не має.
3. Суботники (прибирання території), десь тут писали про доставку змінних звітів, проходження медоглядів і ще багато інших заходів ніхто не оплачує. Найбільше дістало з доставкю звітів, треба потратити купу свого часу і грошей щоб відвезти їх в бугалтерію.
4. Працівник ніхто або пусте місце. Коли приїзджає перевірка КРВ обшукують і працівника і його транспорт і оглядають його особисті речі (вивертають кишені в куртці, штанах….) не пояснюючи причини. Вони вище закону україни. Так само веде себе і керівництво відносно працівників вони закон а решта не має значення.
5. Звільняють за найменше порушення. В положеннях і наказає є прописано види порушень і вид покарання за нього, але на то насрати є порушення треба звільнити.
Шановна Юлія, відділ комунікацій ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (мережа АЗК «ОККО») і інші працівники офісу спробуйте свої можливості безпосередньо на АЗС в якості оператора, мийника, товарознавця, молодшого оператора але не в рамках дня солідарності, а як постійного працівника можливо тоді щось стане інакше (поміняється).
@Ліля, дякуємо за всі ваші коментарі. які обов’язково передамо керівництву. За новою системою оплати праці, яка введена з квітня, плани продажів будуть значно гнучкіші і не вся змінна части ЗП залежатиме від показника рівня сервісу, адже ми розуміємо, що незадоволеня клієнта не завжди пов’язане з роботою персоналу.
порпоную зробити таким чином, всіх офісних працівників які так хвалять роботу на ОККО, дати попрацювати на АЗС, хоча б місяць, адже на всіх АЗС бракує персоналу, хай попрацюють пороблять те що роблять оператори, а в кінці місяця отримають нашу ЗП. Тільки не пишіть , про день солідарності, що фісні працюють на АЗС. Це все показуха нікому не потрібна, вони виходять на пару годин, щоб пофоткатися, засвітитися, подурачитися то івся їїхня робота в день солідарності. Зробіть місяць солідарності- це буде чесніше!!!!
@Гость, як гарно все звучить, тільки на справді буде все далеко нетак, як тільки ми виконаємо план знайдеться причина , щоб не дати нам ЗП. працюю на ОККО майже три роки пройшла через все. це жах.Минулого місяця ми виконали план по всьому, аж тут оппа сервіз нуль і ЗП 1600 грн. Гарно правда, от тобі і настрій і мотивація до роботи.
скажіть , а як можна перевиконати такі великі плини?ми даже не можемо дотянути до їх виконання.Це все зроблено , щоб оператори не мали нормальної ЗП.Тобто самі виноваті, плану нема , нема ЗП.А опитники це окрема тема , все підробляють, щоб сервіз був нуль.Скільки раз провіряли по камері клієнтів яких нібито продзвонювали, взагалі не було. який може бути сервіс коли один молодший оператор лише на зміні, може зупиняти пальне на 100 грн. і мити вікна одночасно.Коли клієнти навіть не можуть самі зняти пістолет.
@Гость, вкажіть, будь ласка, на скриньку [email protected] деталі щодо АЗК, щоб ми могли прояснити ситуацію.