Френдт

Френдт

Компанія «ФРЕНДТ» спеціалізується на системах точного землеробства і більше 11 років є одним з найбільших операторів по впровадженню інновацій в даній сфері. Ми є офіційним представником шведської компанії Hexagon в Україні.
З наукової точки зору наша діяльність називається Precision agriculture (точне землеробство), але ми більше притримуємося назви «Культура виробництва». Якщо конкретніше, то ми займаємося системами паралельного водіння, встановлюємо автопілоти, системи автоматичного відключення секцій і диференційованого внесення добрив і ЗЗР. Підключаємо до мережі базових станцій RTK або встановлюємо в господарстві дане обладнання, що забезпечує 2-х сантиметрову точність виконання робіт. Також будуємо систему збору даних з полів на основі яких можливо приймати правильні управлінські рішення. У нас є власний сервісний центр, де висококваліфіковані інженери відремонтують будь-яке електричне та електронне обладнання, що встановлено в сільгоспмашинах.
Мета компанії «ФРЕНДТ» — встановити, налаштувати і навчити клієнтів користуватися обладнанням, заощадити ресурси і знизити людський вплив на процес, збільшити продуктивність та зацікавити молодь до праці в агросекторі.

Отзывы о работе в Френдт, зарплаты

Отзывов пока нет

Работа и зарплата в компании:

Компанія «ФРЕНДТ» спеціалізується на впровадженні інновацій у сфері точного землеробства, що включає системи паралельного водіння, автопілоти, автоматичне відключення секцій та диференційоване внесення добрив і засобів захисту рослин. Вона також пропонує послуги з підключення до мереж базових станцій RTK, що забезпечують високу точність виконання агрономічних робіт.

Вакансії
Компанія може пропонувати різноманітні вакансії, зокрема:
- Інженери з налаштування та обслуговування обладнання.
- Спеціалісти з продажу та підтримки клієнтів.
- Технічні фахівці для сервісного центру.
- Аналітики даних для збору та обробки інформації з полів.

Зарплати
Зарплати в компанії можуть варіюватися залежно від посади та рівня досвіду. Зазвичай, технічні спеціалісти можуть очікувати конкурентоспроможну заробітну плату, яка може бути вищою за середній рівень у регіоні завдяки спеціалізації в інноваційних технологіях.

Умови роботи
Компанія прагне створити сприятливі умови для своїх працівників, включаючи можливості для професійного розвитку, навчання новим технологіям та участь у цікавих проектах у сфері агробізнесу. Вона також зацікавлена у залученні молоді до агросектору, що може свідчити про її прогресивний підхід до роботи з кадрами.

Переваги роботи
- Можливість працювати з передовими технологіями в агробізнесі.
- Стабільність і перспектива кар'єрного зростання.
- Участь у проектах, які сприяють збереженню ресурсів і підвищенню продуктивності сільського господарства.

«ФРЕНДТ» активно підтримує інновації в агросекторі, що робить її привабливим місцем для роботи для тих, хто цікавиться сучасними агротехнологіями.

Добавьте зарплату в компании Френдт

Добавить отзыв о работодателе Френдт

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Френдт?