FireLink Media

FireLink Media

Firelink Media — медіакомпанія, яка спеціалізується на створенні органічного трафіку. Ми залучаємо нових клієнтів для наших партнерів — глобальних та локальних дистриб’юторів онлайн продукції. SEO та контент є нашими основними інструментами.
Firelink оперує кількома тисячами сайтів та продовжує зростати завдяки успішній реалізації міжнародних проєктів. Учасниками нашої команди є більш ніж 50 спеціалістів. Наша ключова експертність поширюється на сфери SEO, управління проєктами, розробки, дизайну та affiliate маркетингу.
Головні цілі ми досягаємо завдяки постійному підвищенню якості управління, використанню спеціалізованих інструментів для пошукової оптимізації та паблішингу, а також завдяки постійному розширенню мережі партнерських зв’язків та їх підтримки.
Під час роботи з проєктами, ми ретельно аналізуємо потреби користувачів, специфіку ринку, культурні та мовні особливості регіону.

Отзывы о работе в FireLink Media, зарплаты

Отзывов пока нет

Вакансии

Media, content manager
Удаленно
SEO specialist
Удаленно

Работа и зарплата в компании:

FireLink Media — це медіакомпанія, яка активно працює в сфері маркетингу та реклами, спеціалізуючись на створенні органічного трафіку для своїх партнерів. Компанія залучає нових клієнтів для глобальних та локальних дистриб'юторів онлайн-продукції, використовуючи SEO та контент як основні інструменти.

Вакансії
FireLink Media пропонує різноманітні вакансії, пов'язані з такими напрямами, як:
- SEO-спеціалісти
- Контент-менеджери
- Проектні менеджери
- Розробники
- Дизайнери
- Спеціалісти з affiliate маркетингу

Компанія зазвичай шукає людей з досвідом роботи в цих сферах, а також з хорошими аналітичними навичками та здатністю працювати в команді. Важливим аспектом є також знання специфіки ринку та культурних особливостей регіонів, з якими працює компанія.

Зарплати
Зарплатний діапазон у FireLink Media може варіюватися в залежності від посади, досвіду та навичок кандидата. Зазвичай, зарплати в сфері SEO та контенту можуть коливатися від середнього до вище середнього рівня ринку. Для початкових позицій зарплата може бути нижчою, тоді як для досвідчених спеціалістів та менеджерів - значно вищою.

Умови роботи
FireLink Media пропонує можливість віддаленої роботи, що є перевагою для багатьох кандидатів. Компанія акцентує увагу на постійному підвищенні якості управління та розвитку спеціалістів, що може включати навчання та професійний розвиток.

Підсумок
FireLink Media є динамічною компанією в сфері маркетингу та реклами, яка пропонує цікаві можливості для розвитку кар'єри в SEO, контент-менеджменті, проектному управлінні та інших суміжних областях. Якщо ви зацікавлені в роботі в цій сфері, FireLink Media може стати гарним вибором для вашої кар'єри.

Добавьте зарплату в компании FireLink Media

Добавить отзыв о работодателе FireLink Media

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании FireLink Media?