Компания «ЕВРОПА- СЕРВИС» была образована командой профессионалов, которая успешно работает на российском рынке таможенных услуг. Мы являемся одной из ведущих компаний по оказанию услуг во всех сферах внешнеэкономической деятельности, включая помощь в таможенном оформлении, хранение грузов, транспортировку, страхование и консалтинг. Залогом успеха, по мнению наших партнеров, стали профессионализм и акцент на комплексность решений по принципу «полный пакет услуг из одних рук». Отзывы о работе в Европа Сервис, зарплатыДобавьте зарплату в компании Европа СервисДобавить отзыв о работодателе Европа Сервис Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Европа Сервис?
Люди остерігайтеся компанії Європа сервіс!!!!Це справжні шахраї! Будуть Люб’язно з вами спілкуватися до поки ви не заплатити за вакансію.Ми з подругою оплатили по 700 гр. і місяць чекали на вакансію.Але як виявилося жодної вакансії не було і був просто лохотрон.Гроші нам відмовляються повертати .Коли я почала писати відгуки,то мені запропонували повернути 50 відсотків, якщо я видалю свої коментарі.Фото переписки прикріплюю.

Отзовику Заробитчани они платят 50$ в месяц, отзовику Интермониторинг они платят 30$ в месяц, отзовику отзовия они платят 6000 гривень за полгода. И это всё за наши деньги оплачивается, как думаете выгодно кидать людей и платить отзовикам такие деньги с НАШЕГО КАРМАНА, СВОЛОЧИ ОНИ. Потому что они знают, что за их деньги они могут делать то, что им хочется.
18.01.22ОТВЕТИТЬ
Эдуард
Не рекомендует
Жахлива махинаторская контора. У мене з ними був один лиш негатив.По перше беруть дуже дорого при цьому роблять роботу через ж» пу, сервіс ніякий! Просто надають інформацію і все ніякої відповідальності не несуть. Роблять візу дууууже довго. Їхнім менеджери збрехати як дихати. Хотів на одну роботу, приїхав, а виявляється зовсім інша робота.А менеджери або невідповідають, або нагло брешуть або говорять що нічого такого незнають коли у вас проблемы.Поїхав що їм заплатив то і отримав (в нуль!) Шарига
Шановний Михайло.
Ви замовили документи для отримання візи, і за це оплатили тільки 400 грн передплати.
Всі документи роботодавець робить з коридорами і робить їх на будь який завод, де вони мають контракти, і так як це роибиться массово і великими партіями, тому вони не вибирають кому куди подати.
По запрошенню Ви б отримали візу, і по факту уже коли роботодавець бачить Вашу візу він подає документи на пряме запрошення з конкретної дати, тому що в Україні існують черги до візового центру і деколи це більше 1 місяця.
У нас і у всіх компаній які працюють в Україні, саме так це відбувається. Це специфіка коридорних запрошень і нюансів з чергами.
400 грн Вам не повернули, тому що була зроблена страховка і саме запрошення не безкоштовно нам дістається.
Ваше рішення на рахунок відмови понесло витрат в рази більші чим Ви оплатили.
Тому назвавши нас аферистами, Ви самі виявились цим аферистом, просто придумавши собі привід для відмови.
Дякуємо
Місяць тому прочитав оголошення про роботу в Польщі,яку пропонувала фірма EUROPA SERVICE.Вирішив звернутись за допомогою в цю фірму.Подзвонив.Відповів Роман.Домовились про вакансію на заводі PHILIPS./виготовлення елктроламп/.Так,як я переніс інфаркт, мені ця вакансія була доречна.Відіслав 400 гривень і через місяць прийшли документи.АЛЕ…Відіслала їх жінка Литвин Наталя.Ніякої інформації щодо фірми не було.Дальше,коли я відкрив конверт, документи були »прив’язані» до іншої фірми.Коли я подзвонив до Романа і запитав чому документи оформлені не до фірми PHILIPS і вакансії,про яку ми домовлялись,він відповів що не пам’ятає про яку вакансію йде мова,тому що в нього багато клієнтів.А фірма,на яку оформлені документи,юридична.На що я відповів,що пропрацював за кордоном вісім років і знаю як правильно роблять документи.Відправив ці документи йому назад.Коли написав в вайбер,щоб віддав 400 грн,відповіді не отримав.Нікому не раджу цих аферистів.Не знаю хто писав про них хороші відгуки,але,чомусь думаю,що вони самі собі пишуть