Европа Сервис

Компания «ЕВРОПА- СЕРВИС» была образована командой профессионалов, которая успешно работает на российском рынке таможенных услуг. Мы являемся одной из ведущих компаний по оказанию услуг во всех сферах внешнеэкономической деятельности, включая помощь в таможенном оформлении, хранение грузов, транспортировку, страхование и консалтинг. Залогом успеха, по мнению наших партнеров, стали профессионализм и акцент на комплексность решений по принципу «полный пакет услуг из одних рук».

Отзывы о работе в Европа Сервис, зарплаты

1. 7 марта 2024

Люди остерігайтеся компанії Європа сервіс!!!!Це справжні шахраї! Будуть Люб’язно з вами спілкуватися до поки ви не заплатити за вакансію.Ми з подругою оплатили по 700 гр. і місяць чекали на вакансію.Але як виявилося жодної вакансії не було і був просто лохотрон.Гроші нам відмовляються повертати .Коли я почала писати відгуки,то мені запропонували повернути 50 відсотків, якщо я видалю свої коментарі.Фото переписки прикріплюю.

2. 19 января 2022

Отзовику Заробитчани они платят 50$ в месяц, отзовику Интермониторинг они платят 30$ в месяц, отзовику отзовия они платят 6000 гривень за полгода. И это всё за наши деньги оплачивается, как думаете выгодно кидать людей и платить отзовикам такие деньги с НАШЕГО КАРМАНА, СВОЛОЧИ ОНИ. Потому что они знают, что за их деньги они могут делать то, что им хочется.
    18.01.22ОТВЕТИТЬ
    Эдуард
    Не рекомендует
    Жахлива махинаторская контора. У мене з ними був один лиш негатив.По перше беруть дуже дорого при цьому роблять роботу через ж» пу, сервіс ніякий! Просто надають інформацію і все ніякої відповідальності не несуть. Роблять візу дууууже довго. Їхнім менеджери збрехати як дихати. Хотів на одну роботу, приїхав, а виявляється зовсім інша робота.А менеджери або невідповідають, або нагло брешуть або говорять що нічого такого незнають коли у вас проблемы.Поїхав що їм заплатив то і отримав (в нуль!) Шарига

3. 20 января 2021

Шановний Михайло.
    Ви замовили документи для отримання візи, і за це оплатили тільки 400 грн передплати.
    Всі документи роботодавець робить з коридорами і робить їх на будь який завод, де вони мають контракти, і так як це роибиться массово і великими партіями, тому вони не вибирають кому куди подати.
    По запрошенню Ви б отримали візу, і по факту уже коли роботодавець бачить Вашу візу він подає документи на пряме запрошення з конкретної дати, тому що в Україні існують черги до візового центру і деколи це більше 1 місяця.
    У нас і у всіх компаній які працюють в Україні, саме так це відбувається. Це специфіка коридорних запрошень і нюансів з чергами.
    400 грн Вам не повернули, тому що була зроблена страховка і саме запрошення не безкоштовно нам дістається.
    Ваше рішення на рахунок відмови понесло витрат в рази більші чим Ви оплатили.
    Тому назвавши нас аферистами, Ви самі виявились цим аферистом, просто придумавши собі привід для відмови.
    Дякуємо

4. 21 июня 2020

Місяць тому прочитав оголошення про роботу в Польщі,яку пропонувала фірма EUROPA SERVICE.Вирішив звернутись за допомогою в цю фірму.Подзвонив.Відповів Роман.Домовились про вакансію на заводі PHILIPS./виготовлення елктроламп/.Так,як я переніс інфаркт, мені ця вакансія була доречна.Відіслав 400 гривень і через місяць прийшли документи.АЛЕ…Відіслала їх жінка Литвин Наталя.Ніякої інформації щодо фірми не було.Дальше,коли я відкрив конверт, документи були »прив’язані» до іншої фірми.Коли я подзвонив до Романа і запитав чому документи оформлені не до фірми PHILIPS і вакансії,про яку ми домовлялись,він відповів що не пам’ятає про яку вакансію йде мова,тому що в нього багато клієнтів.А фірма,на яку оформлені документи,юридична.На що я відповів,що пропрацював за кордоном вісім років і знаю як правильно роблять документи.Відправив ці документи йому назад.Коли написав в вайбер,щоб віддав 400 грн,відповіді не отримав.Нікому не раджу цих аферистів.Не знаю хто писав про них хороші відгуки,але,чомусь думаю,що вони самі собі пишуть

Добавьте зарплату в компании Европа Сервис

Добавить отзыв о работодателе Европа Сервис

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Европа Сервис?