Європа 2000

Європа 2000

Від традиційної вхідної підтримки клієнтів до телепродажів, технічної підтримки, електронної пошти, чату та інших платформ, UCC охоплює повний спектр фронт- та бек-офісних послуг усіма мовами. Ми надаємо нашим клієнтам індивідуальні ціни, обробляючи малі та великі обсяги або сезонні піки, як вхідні, так і вихідні. Завдяки нашому інноваційному підходу ми прагнемо надавати нашим клієнтам рішення, які виходять далеко за рамки традиційного кол-центру , додаючи виняткову цінність і водночас забезпечуючи найвищий рівень обслуговування клієнтів
Як ми працюємо
Інноваційна бізнес-модель, передові технології та стабільна діяльність йдуть рука об руку, щоб забезпечити найвищий рівень обслуговування клієнтів. З 2008 року United Call Centers є піонером інтеграції роботи з дому. Наша унікальна бізнес-модель дозволяє нам надавати рішення для обслуговування клієнтів по всіх каналах зв’язку, у будь-якій країні, мові чи діалекті світу , за допомогою висококваліфікованих спеціалістів і найсучаснішої технологічної підтримки.
Європейський центр: досконалість продажів і безпека
Ми також пропонуємо кол-центр і додаткові послуги в класичному офісному середовищі. У нас є кілька офісів у Європі, де дотримуються суворих стандартів безпеки даних і умов безпеки праці. Команда досвідчених тренерів United Call Centers забезпечить передачу професійних знань щодо кожної кампанії та навчання майбутніх операторів, а наша високоякісна технологічна підготовка гарантує максимальну безпеку та незмінно високий рівень обслуговування.
Розширення можливостей життя: пріоритет балансу та якості між роботою та особистим життям
Баланс між роботою та особистим життям і якість життя наших співробітників є пріоритетом для нас. Як сімейне робоче місце, ми надаємо постійні можливості для гнучкої організації роботи та графіку . Ми пропонуємо нашим співробітникам професійні тренінги та навчання м’яких навичок, а також регулярно заохочуємо їх займатися спортом.
Зобов’язання ESG: підвищення стійкості та різноманітності в бізнесі
Наше зобов’язання поширюється на сприяння різноманітному та інклюзивному робочому середовищу, наголошуючи на недискримінації за кольором шкіри, релігією чи походженням . UCC прагне надавати послуги, які сприяють створенню більш сталого та соціально відповідального бізнес-середовища.
Стандарти та процеси
United Call Centers використовує безпечне та надійне хмарне програмне забезпечення кол-центру з передовою технологією та надійною безпекою . UCC дотримується вимог BCP/DR, забезпечуючи захист даних за допомогою таких заходів, як брандмауер, антивірус, шифрування, безпека пароля та 2FA. Співробітники проходять навчання з інформаційної безпеки та обслуговування під наглядом спеціального менеджера з ІТ та відповідності. Прагнувши відповідати вимогам, наша компанія дотримується стандартів ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 і PCI-DSS 3.1, впроваджуючи послуги на основі практик ITIL для стратегічного узгодження та операційної ефективності.

Отзывы о работе в Європа 2000, зарплаты

Отзывов пока нет

Добавьте зарплату в компании Європа 2000

Добавить отзыв о работодателе Європа 2000

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Європа 2000?