Курси розмовної англійської мови «ESL» — це навчання англійської мови за новою унікальною методикою, яка довела свою ефективність у багатьох країнах світу. Наша основна мета — відкрити для багатьох людей англомовний світ, навчивши їх англійської мови і підвищити комунікабельність. Отзывы о работе в ESL, зарплатыДобавьте зарплату в компании ESLДобавить отзыв о работодателе ESL Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании ESL?
якщо коротко — інфоциганська секта!
на співбесіді все подається дуже мило й класно, кажуть, що під час стажування (2-4 тижні, оплачується в розмірі 3000 грн), там навчать методиці викладання, хоча насправді більша частина стажування приділяється курсам, які не стосуються вашого спрямування абсолютно, там навчать впарювати продукт та переконувати студентів, що це — найкраща школа, розкручувати їх на гроші і тд (стажувалась на викладачку, а не менеджерку), та і загалом промивають мізки за допомогою прийомів саєнтології, і вчать вас робити це з іншими))
уже під час стажування виявляється, що ви потім маєте виходити на роботу й у свій неробочий день (щотижнево на збори колективу. а також щодня 2 рази заходити на філії, бо, можливо, вам треба виконати якусь роботу, а також приходити за 30 хвилин до початку уроку, прийшов менше, ніж 15 хв до заняття = спізнення, спізнився 2 рази -> штраф). викладач також зобов’язаний самостійно прибирати в класі, і регулярно нагадувати студентам про оплату, пропонувати знижки, курси і тд. викладачу (принаймні так написано в правилах) заборонено сидіти під час уроку. а якщо викладач окрім цього центру працює ще й у звичайній школі — на роботу йому не можна ходити навіть у джинсах (звичайний викладач не може також ходити в кросівках, наприклад, і загалом спортивний стиль не допускається, хоча чіпляються щодо одягу тільки до жінок, чоловіки ходять у чому завгодно). якщо я, як викладач не можу провести заняття — самостійно шукаю заміну, і якщо людина, яка заміняє, робить щось неправильно — відповідальність за це несу я
щодо матеріалу, який проходять стажери: існує, наприклад, курс з комунікацій, де є вправа "цькування бичка", у ній протягом 30 хвилин одна людина засирає іншу, а та тихо сидить і намагається не сприймати на свій рахунок, і там дуже багато подібних вправ))
щодо "сектанства", я довго не могла зрозуміти чим мені віддають питання по закінченню етапів курсу ("чи залишились у вас питання? чи досягли ви успіху? чи бажаєте ви іншим досягти успіху?"), але загугливши ім’я чоловіка, на якого там усі моляться — р. хаббарда, виявилось, що це все з саєнтології, бо він засновник цих ідей. і протягом всього стажування вам вішають локшину про цей успіх, якщо ви думаєте, що успіху не було — змушують вас повірити, що все навпаки, а коли ви повністю переконані то вчитесь так пудрити мізки і студентам та батькам. думка саєнтології про освіту — щось із чимось, вважається, що матеріал сприймається студентом нррмально, коли той не ворушиться, не чухається, сіпається і тд, студент попросився до туалету = щось не так, він щось не розуміє, викладач має незкінченно допитуватись що сталось. його методи та думки з сучасністю не мають нічого спільного, і не підходять нейровідмінним людям/з розфокусом уваги, та і загалом не мають великого відношення до реальності
про методику викладання у самому центрі esl я взагалі мовчу, це розкручування на гроші, слова й граматика вивчаються максимально застарілими методами через переклад
про те, що частина співробітників протягом стажування ставиться до тебе як до гівна я взагалі мовчу)
ще з цікавого: при співбесіді кандидат заповнює анкету, де також присутнє питання про сімейний стан