Компания «Эридон» — лидер рынка поставок оборотных средств производства для сельского хозяйства. Отзывы о работе в Эридон МПП, зарплаты
Заместитель руководителя 1 80 000 грн Финансист 1 35 000 грн Добавьте зарплату в компании Эридон МППДобавить отзыв о работодателе Эридон МПП Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Эридон МПП?
Гость, так і бути, виключно для Вас, розкажу як можна спробувати знайти про людину інформацію в інтернеті, якщо Ви знаєте її ім’я та в якій компанії вона працює :-)
1- відкриваєте Google. 2- в рядочок пошуку вбиваєте Анна Романюк Ерідон. 3- отримуєте результат.
Виключно для Вас посилання на мою сторінку в Linkedin — https://www.linkedin.com/in/romanuk-anna-2b07b968/
ДЛЯ ЛЮДЕЙ ЯКІ РОЗГЛЯДАЮТЬ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ В НАШУ КОМПАНІЮ залишаю свій контактний номер телефона — 095-280-64-77 Анна (начальник відділу підбору та адаптації персоналу). Готова відповісти на усі Ваші запитання.
Гість, на цьому наш діалог закінчено.
Анна, Ви не працюєте в Ерідон. Ви працюєте в іншій компанії.
Це дуже не ввічливо до людей починати розмову з брехні.
Цей сайт має цікаву функцію, накшталт громовідвідника. Людина заходить на сайт, пише смс і таким чином виплескує свої емоції і як правило, це негативні емоції. Цікаво, як часто, ми люди, взагалі пишемо позитивні відгуки та дякуємо? І не важливо, це буде наш роботодавець, ресторан в якому вечеряли, готель в якому відпочивали.
Мій відгук про «Ерідон» такий.
Я щаслива людина, бо йду на роботу з задоволенням. Я працюю в колективі нормальних людей в позитивній атмосфері. Я дякую за усю систему мотивації, що є в компанії! Дякую за досвід. Дякую за стабільність, за впевненість у завтрашньому дні. Дякую за довіру. Я пишаюся що є частиною такої потужної компанії!
Прям згадав часи, коли працював в цьому гіганті, все повністю співпадає що описано в даному відгуку👌
Читаю дуже уважно відгуки про цю контору, бо сам колись працював в цьому місці.
Додавати від себе нічого не буду. Лише зроблю квінтесенцію з того що пишуть інші люди, яким довелось пересектись з цим «кораблем»:
1. Заробити багацько людині «з вулиці» не вдасться. Хіба що наробитись як волу за безцінь на перше травня.
2. Адекватні люди категорично не приживаються. Зворотнє можна сказати про «рідких падлюк» — вони тут «в своїй тарілці».
3. Наймають виключно «дурнів» які не розуміють куди йдуть та нащо. На противагу в керівництво приходять ті хто дуже чудово розуміє як він/вона «збагатиться» від цього «бардака».
4. Основне в роботі це якісно «спілкуватись з керівництвом». Роботу хай роблять ці, хто ще не навчився «не працювати».
5. Свобода слова та ініціатива — наказуєма.
6. Неадекватність — вітається.
7. «Здай» першим свого колегу, поки тебе колеги «не здали» раніше.
8. Співбесіда в кадровому відділі може нагадувати кастинг на фільм.
9. Хороше місце для не бідної пенсії для своїх.
10. Люди — то розходний матеріал. Все одно за дверима черга.
11. Чим вища посада, тим менше відповідальності.
12. Нащо спілкуватись з колегами? Краще послухати про що він/вона спілкується по телефону.
13. Чим більше працюєш, тим менше заробляєш. Висновок — треба йти в керівники.
@ Программист 1С , Він тепер неадекватно підбирає персонал на Укрстарчі в Яготині))))Це не спеціаліст, а хам.
Мова піде про Укрстарч в Яготині. Збудували завод, є безліч вакансій, але вони дивним шляхом все ніяк не закриваються)))) Андрій Реплянчук — це взагалі некомпетентний керівник, хамить, всі кандидати йому не такі. Люди по 10 разів ходять працевлаштовуватися на охоронника з з\п 10 тисяч. У звичайних підсобних працівників вимагають резюме скласти і вертають додому))))Ви що зглузду з’їхали, навіть у Рошені такого нема. Кого Ви поставили людей підбирати? Андрія Реплянчука?)))Риба гниє з голови то ж думайте.Охоронник і підсобний працівник це не ТОП лідер і вертати людину, щоб вона принесла Вам резюме це вкрай некоректний вчинок. Про сам підбір кандидатів у Андрія Реплянчука вже ходять легенди))Не позорьтеся і найміть нормального спеціаліста бо у МАУП ходить студентів залучать кожен може, а знайти нормальних спеціалістів і не хамить їм у Андрія розуму не вистачає, бо він великий БОС.
@ Гість 13 ,
Прочитав відгук.
Все дійснно так! Пропрацював на даному підприємстві як описано в даному відгуку — прям як це я сам описав))
Та все як пишуть.
Якщо вам для стартового досвіду то компанія-ок на пару років.
Для професіоналів не підходить, бо керівник вас множить на нуль,щоб бути у гарному світлі.
Ви потрібні компанії лише у тому випадку, якщо нема ким заткнути цю «діру» коли ви підете, то вас будуть боготворити, як тільки хтось знайдеться ( а це не обовʼязково людина, що відповідатиме потрібним навикам вашої посади) про вас забудуть.
Ініціативні професіонали вигорають дуже швидко та лишають компанію, бо не мають мотивації та схвалення.
Про мотивацію бонусами говорять, але не виплачують обіцяного ще й розтягують на 6 місяців по закінченні року.
По зарплаті теж обіцяють, але не виконують обіцянок ніколи.
На співбесіді зп демпінгують, намагаються виставити вас ідіотом з завищеними очікуваннями, ухиляються від відповідей.
В загальному зп не відповідає ринковій.
Гарні зп мають лише наближені, решта просто «видатковий матеріал», якому мати гарну зп не обовʼязково. Бонуси типу авто, підвозки та обідів- ну таке собі.
Майже всі ремонти, за ваш рахунок.Обіди та автобус до роботи від метро — бонус сумнівний, бо якщо їх не буде людям немає де поїсти та як добратись до офісу, серед поля нічого немає. Є кава та чай, але молоко до кави купуй сам.
Третій рік війни, офіс скляний — укриття відсутнє.
В компании 7 лет. объективно зп у менеджеров — не большая +- рыночная.но вам будут говорить что самая высокая на рынке и что вы должны это ценить и падать в ноги.
1. Ваши бонусы зависят от того на каких клиентов вас допустит директор РП- не надейтесь что вам дадут адекватных клиентов и вы будете зарабатывать — зарабатывают уже «бывалые». Или вы будете «дружить» с директором.
зональности клиентов нет — не надейтесь что вам дадут 1-2 целых района и вы будете там. ездить будете по «мертвым» клиентам где есть история/причина по которой не работают с эридон.
2. Мотивация — максимально запутанная , дабы менеджер по максимум попадал на штрафы (срезы, виртуалка/ не выполнил KPI) KPI — тут вся фишка, он состоит из общего плана (в $ / эксклюзив 1/ эксклюзив2 / наценка/ просрочка) 5 показателей плюс , очень умный человек разработал еще и квартальные планы — которые тоже влияют на бонус их 4. — людям из фмсдж приветик. Выходит когда вы не выполняете все эти 5 показателей и общий — вас срезает бонус — не выполняете кварталы — тоже режет бонус. Компетентность человека который разработал квартальные планы для торговли в СХ сфере — оставляет желать лучшего — хотя все мы понимаем что это сделано чтобы меньше денег заработал менеджер . — это пример мотивации по сзр . По семенам и удобрениям свои показатели . Но учтите что квартальные планы по всем видам деятельности — а значить вас на каждом шагу хотят срезать. Ведь выполнить квартальные планы мешает как постоянное наличие , так и не сезонность — так как это не потребление сигарет , а специфический продукты для выращивания культур — сезонность !
3. На сборах вам будут показывать этаких передовиков (как в колхозе) которым получилось выполнить большинство KPI, и они получили высокие бонусы , но учтите пункт 1. При условии что вам повезет и будет куда продавать ( так как чудес не бывает, запомните, и не верьте в байки что все в равных условиях)
4. Еще на сборах СВ будет спрашивать вопросы из зала — публика максимально «запугана» никто вопрос не задает уже давно — потому что манера поведения коммерческого отдела — сделать виноватым менеджера который не выполнил план/ или директора банально «затюкать» чтобы никто не смел ничего спрашивать.
5. Коммуникация о которой говорит СВ — её попросту нет , потому что в лице коммерческого отдела — все ленивые и ничего не хотят делать. Поэтому так много контроля в виде crm/ трекеров/ ПРОСЛУШКИ. — дабы вам не помочь — а обвинить и сделать виноватым.
6. Итог — компания превратилась для работы либо студентов либо пенсионеров . Студентам есть чему поучиться(црм 1с, коммуникация с отделам и .т.п) — и идти дальше, потому что вы со временем поймите как все работает, и что денег вам тут заработать не дадут. А «пенсионеры» уже не будут ничего менять. А «средние» менеджеры бегают по рынку дальше. Потому как ЦО в лице коммерческого отдела не коммуницирует с РП, гнут линию и ваши взгляды тут не интересуют — и со временем люди уходят из компании. Потому что устают быть «цифрами» в табличке, а не профессионалами, которые могут иметь мнение и делать предложения.
7. карьерного роста тут нет, пишут бред. Слышал что с HR проблемы, но пусть об этом опишут кто больше работал в ЦО. Мое мнение сформировано сугубо из глубины работы подразделения. Отдельно не буду выводить отделы работу и людей . Главное описано на примере мотивации , отношению коммерческого отделения к людям — на которых плевать , отсюда р текучка и HR — сами не знают что отвечать вакантным менеджером — которые будут задавать адекватные вопросы — потому что ответы не знают , а подводные камни полезут уже в процессе работы .
8 СВ — специфический человек, но именно от него идёт адекватность. Но увы человек занялся заводами — делегировал все на вертикаль — поэтому он не понимает что происходит в коммерции , на рынке, и почему такая текучка кадров. И зачем такой такой раздутый штат и почему коммерческий отдел — замкнул на себе все действия , отсюда большой отрезок на принятия решений , так как ни директор ни и менеджер ни даже профильный отдел — ничего не решают ..
Хочу залишити відгук про одного «працівника» Кольцова В. і Ко який обманув і можливо продовжує обманювати дідів-власників. про таких «працівників» кажуть що це біо-сміття але що зробиш коли на керівних посадах інших не тримають. а дістались вони туди виключно через *ополизтво. Ці так би мовити «керівники» тільки знають як строчити доноси. Взагалі тема доносів вона дуже благодатна, багатьом людям вона здається таким собі соціальним ліфтом. Якщо ти ні на що не здатен, якщо ти не можеш відзначитись якимись спеціальними/професійними знаннями, якщо ти сіра, забита миша з купою комплексів та травмованию психікою…. І ось в тебе з’являється шанс, доля дає тобі чарівну паличку — і пішли доноси один за іншим, на всіх кого можна, головне щоб був вигляд бурхливої роботи! Ти можеш піднятись, відмітитись перед керівництвом! І ось якась пліснява з синдромом вахтера сидить з розумним виглядом пише доноси і радісно потирає руки і зпоглядає як когось звільняють, якогось звичайного менеджера або працівника складу тощо за якісь висмоктані з пальця або вигадані причини. Сидить ця пліснява і радіє, отримує задоволення, відчуває свою значимість! Адже ще вчора це була сіра нікому не потрібна слизь, а сьогодні в цього слимака вже спадає корона з голови бо він вміє писати. Чи робить це кращє фірмі — ні. Приносить це комусь користь — звісно ні! Але тим не менше зараз такі часи коли доноси стали хорошим соціальним ліфтом, чим і користуються такі слимаки, які тільки шукають десь якісь порушення/помилки/крадіжки/теорії змов і тд! Подивись на себе в дзеркало і напиши на себе донос, тому що ти наносиш збитки фірмі і нормальним працівникам значно більший аніж все на що ти пишеш свої доноси.
@Гость, Можливо у людини сімейні обставини, які змусили її покинути компанію, але Ваше міркування дуже вузьке щоб про це подумати)
Стесняюсь спросить. Почему Вы, Дарья проработали в компании всего 5 месяцев.
Компания для Вас оказалась слишком хорошей?)))
Мене звати Дарʼя, я hr менеджер, і вчора я звільнилась з Компанії Ерідон. Відверто, відгуки про Компанію, прочитала вже тоді коли працевлаштувалась. Не було потреби, бо йшла на роботу за рекомендацією друзів, які працювали в Компанії (та працюють і досі). Так склались життя і обставини, що я працювала в Ерідоні лише 5 місяців, проте мала можливість знайомства та співпраці з вищим Керівництвом, Генеральним директором, Президентом Компанії і т.д. Я в захваті від цих людей, це Керівники з великої літери! Це люди які дбають про Україну розвиваючи національний, легальний, прозорий бізнес, допомагають військовим, відроджують села, будуючи там величезні виробництва і т.д. Керівники, які абсолютно відкриті до діалогу з будь ким! (відсутня ієрархія, про яку я читали нижче) Дають можливість розвиватись як по горизонталі так і по вертикалі. Підтримують і без проблем вкладають гроші в цікаві ідеї та проєкти. Керівники, які не на словах, а на ділі, дбають про умови для своїх співробітників (і вони фактично одинаково круті, як в центральному офісі так і на заводі Лімері в с. Мала Каратуль). Також, смішно було читати про скутих людей на коридорах☺️, на кожному поверсі каво-point, чудова територія де люди спокійно гуляють годину обіду, ходять в спортзал та на масаж, жартують і виглядають щасливими! Я щиро хочу побажати Ерідон розвитку! Колишнім Колегам успіхів! Людям, які хочуть спробувати свої сили в цій Компанії, не бійтесь працевлаштовуйтесь! Це 100% одна з кращих національних компаній!
@Ірина, А я то думала, что меня так расспрашивали на собеседовании о личной моей жизни, кому не расскажу все в шоке, что на собеседовании не по компетенциям оценивали, а очень интересовало другое личное, аж противно было после них, и это первые лица компании
Працювала у компанії тривалий термін. Дійсно працюють родичі власника та приближені.
Працюють звичайні люди, родичі нічого не роблять, а отримують ЗП та пліткують за особисте життя власника, якому приближені підкладають у ліжко працівниць))) і тільки роблять вигляд роботи.
Зарплату та бонуси отримують тільки ті ж керівники , а звичайні робочі копійки.
Атмосфера напружена, зарплату вчасно виплачують. Обіди є в багатьох офісах, спортзал теж не новина.
Є інтриги та плітки як в усіх компаніях.
Власник СВ специфічна людина, але розвиває бізнес та допомагає своїм.
Рекрутер не міг пояснити чим займається менеджер з розвитку? НЕ гоніть на рекрутера, ніхто в ерідоні не може цього пояснити. Ці посади є, якісь люди на них є, а що вони роблять — ніхто не не розуміє. Чого вартий один Микола «німець» — «зализувати» вміє, шукає де грошей урвати та PR-ться перед СВ, що дуже великий работун, але ж ні в чому не розбирається. Невдалий банкір, невдалий директор регіону, безтолковий менеджер по боротьбі з розвитком.
Пропрацював тут вже біля 5 років. Можу сказати, що хтось себе тут знаходить і довго працює, хтось не затримується. Хтось йде, вирісши (чи як там правильно сказати) з посади, не маючи змоги рости в Ерідоні. А хтось росте в межах компанії. Власник компанії Сергій Вікторович — людина специфічна, але за рідким винятком я бачу на керівних посадах одних і тих же людей, які з ним регулярно спілкуються, і очевидно знаходять з ним спільну мову, і займають ці посади протягом тривалого часу. Тому відповідь на питання, чи підійде вам ця компанія залежить від багатьох факторів.
Попередні відгуки дійсно описують те, що відчувається на співбесіді. Окрім відчуттів, власник озвучує свою щиру зневагу і не довіру до HR функції. Люди сильно зажаті по офісу, відчується деспотичність і зверхність та зневага. Легка тривожність літає у повітрі. Звісно по моїм відчуттям, може ж по іншому усе насправді?
ЗП тут вже озвучили, вона нижче за ринкову в 3-5 разів, а не на %. Тому для досвіду можете сходити на співбесіду, і відчути: «Тут би мені точно не хотілось працювати», а ще можливо якщо повезе, трішки зухвальства і приниження вас від «інтервюєра».
Усім хорошої робити і гарної оплати!
1) ну першого «директора» звільнити варто було набагато раніше, бо то був і не директор, і не керівник… Друга могла б щось зробити, але не на Ерідоні і не з кадровою «спадщиною» відділу від першої (один Андрій Іванович чого вартий), адже адекватні HR там не затримуються, а персональний склад відділу — одні «історії успіху» одна краща за іншу…
2) зараз через три (якщо не більше) рекрутинговіагенції «істерично» шукають нового директора з персоналу з з/п… 50-80 тисяч! Це при тому, що в тому самому МХП 50+ заробляє рядовий рекрутер. Рівень з/п на ринку? Рівень відповідальності? Нє, не чули!
3) чиста правда! Плинність зашкалює.
4) поглядів на HR функцію в Ерідоні немає, та вона там і не приживеться. Функція є тільки одна — це абсолютно бездумний рекрутинг (з елементами самодіяльного народного колективу, адже HR — підстилки, дяка Тані «директору з персоналу», об яких всі витирають ноги) або, що ще гірше, його імітація… Деякі вакансії висять роками. Адаптація? Не чули! L&D? Не чули! Утримання? Кого і нащо, не чули! Кадрове адміністрування? Чули дуже віддалено і те не завдячуючи начальникові відділу, бо у неї виключно теоретичні знання без жодного реального практичного застосування.
Пишу про те, що не пишуть. Тільки факти:
1. За останні 8 місяців 2023 було звільнено 2 директора з персоналу.
2. Зарплата на посаді мінімальна по ринку, з урахуванням масштабу компанії та відповідальності.
3. В компанії велика плінність.
4. Старі, консервативні погляди на НR функцію.
Була на співбесіді у власника.
Враження негативне.
Як такий чоловік добилася успіху, повна загадка.
@Гость, судячи з того, що мова в коментарі йшла про рекрутера, адже телефонували за номером у вакансії, то це більше на Реплянчука схоже — завжди голодний любитель шари :)
Як казав одного разу на загал Сергій Вікторович Кролевець: …уходять не від компанії, а уходять від людей…
Дуже мудрі слова керівника і з великою букви Людини!
Нещодавно я прийняла рішення піти з компанії до конкурентів. І ось чому:
1. Компанія в якій раніше мріяли працювати тисячі працівників зі сторони зараз перетворилась у бюджетну контору. Зі всіма пестощами такими як нерозуміння топів що робить компанія та чим займається.
2. Гучні крики у пресі та сайті про лідерство на ринку хоча продати товар по адекватній ціні та просто якісного та не привозити його через місяць від дати коли клієнту він вже непотрібний вже давно не получається.
3. Велика бюрократія та самодурство яке ліцемерно називається «відсутністю комунікації» та лаяння за неправильно написані листи.
4. Нерозуміння чим живе підрозділ та бажання видати з менеджера останнє до краплі.
5. Тотальне прослуховування службових телефонів та прийняття рішень по людям виключно на основі «прослушки» а не професійних якостей найманої людини. Просто жах!!!!!!!!!
6. Брехня на всіх щаблях та робити дурнем менеджера.
Я висказалась.
Тетяна Х
Добрий день, шановні!
Хочу написати декілька тез про мій вже бувший досвід роботи у компанії Ерідон:
1. З 2015 року компанія стабільно почала зменшувати зарплати всій вертикалі працівників:
від керівників відділів і регіональних підрозділів до звичайних рядових менеджерів з продажу.
2. У наборі персоналу привалює принцип конвеєра: не подобається — звільняйся за власним бажанням. Якщо не звільняєшся — то наближенні до СВ люди які працюють у компанії зроблять все щоб ваше життя стало кошмаром і… невдовзі ви приймете рішення покинути компанію.
3. Весь персонал Ерідона поділяється на дві категорії: свої та інші. Свої, зазвичай, нічого не роблять та розводять подковерні ігри, інтриги та подлянки. Інші — люди які хочуть заробити та трудяться вкладаючи в роботу ВСЕ врем’я, в тому числі те, що має іти на сім’ю. Згодом вигоряють та приймають рішення з попереднього пункту. До слова сказати весь успіх Ерідона як раз і тримається на «інших» які постійно в очах керівництва «недопрацьовуть та тільки бонусів хочуть».
4. перспективи кар’єрного розвитку та грошової компенсації — їх немає. Виключенням є «свої». Їм паритись взагалі не приходиться. Зарплата і бонуси виплачуються, робити нічого не треба, до них питань немає. Завжди є кого зробити «крайнім та відповідальнім» за їх службові провтики. Головне щоб відділ кадрів забезпечував безперервний конвеєр кандидатів))
5. всім хто прагне розвитку, гідної компенсації і банального людського відношення — обминати Ерідон як пастку.
Сергій
Таке враження що це пост писав або родич або сусід або особистий друг правлячої сім’ї Ерідона. Таким людям завжди буде добре на тих посадах які вони обіймають. Нічого робити не треба головне вчасно вказувати пальцем на чергового «цапа відбувала». А, ну і вчасно бігти жалуватись з фальшивими сльозами в один з двох кабінетів на другому поверсі.
Задач дійсно — небагато)))
Напрочуд унікальне місце! Зібрати в одному місці таку кількість невпевнених у собі ж*полизів та підлабузників — це талант! Більше половини працівників — родичі, сусіди або просто знайомі власника, решта — бідолахи, яким весь час кажуть, що ними не задоволені і що якщо їх звільнять, то роботи вони собі вже не знайдуть. Відверто скотське ставлення керівників до своїх підлеглих, постійне намагання тримати їх в страху, загальна атмосфера колгоспу, шалена кількість пліток та підкилимних ігор -все це, на жаль, про Ерідон… Якщо є змога — краще обходити цю контору стороною!
Спілкувався за номером телефону, зазначеним у вакансії, щодо позиції менеджера з розвитку. По той бік слухавки — потік свідомості і жодної конкретики ані щодо обов’язків, ані щодо вимог, ані щодо умов працевлаштування та з/п. Єдине, що виніс для себе після розмови, — наявність спортзалу та обідів. Спортзал — це, звісно, класно, але якщо рекрутер неспроможний відповісти на доволі загальні питання — виникає враження, що або вакансія виставлена «для галочки», або треба щось робити з рекрутером…
Не думала, що колись писатиму відгук, але працювати в компанії, де такі «спеціалісти» у відділі рекрутингу у мене бажання немає. Хочете відчути себе повним г… — зателефонуйте до них або прийдіть на співбесіду, вражень вистачить на довго.
Спочатку не вірила, але на собі відчула, що все написане нижче у відгуках — правда.
В Яготине на новом заводе работает гл.бухгалтер огромний специалист, все держится на ней. Отзивчивая, всегда поможет. Ее боится даже новий директор.
Ой, как неуклюже, но красиво написано!
«По-честному платят ЗП» (ибо у других в конвертах) — а что, в Эридоне «конверта» нет? Или вы считаете, что если оно вам все на карточку упало, то оно все официальное? И то, что вам ни разу не выписали премию, которую вы должны были вернуть «наверх», а потом с вас еще не высчитали из ваших же отпускных якобы переплату — это еще не значит что все так честно.
Служебный транспорт. Да, но вы в курсе, что КАСКО потом высчитывают из вашего же годового бонуса? Не знали? Ну тогда посчитаете в конце года, если у вас транспорт есть и бонус заплатят, хотя последнее сомнительно.
Оплачиваемый отпуск? Возможно вы удивитесь, но он есть в 95% компаний, странно было бы, если бы его не было. Питание? Тут не спорю, это плюс, равно как и спортзал, однако эти плюсы не перекрывают минусов.
Если говорить честно, то СВ действительно старается многое сделать для сотрудников, однако насквозь гнилая вертикаль (от его замов и до мелких царьков на местах) все эти действия успешно сводит на ноль
За совет спасибо, обязательно ему последую в ближайшем будущем, предложения сейчас появляются достаточно интересные.
Порции на обед становятся меньшими?!!!! Вы серьёзно? Пишете об этом в сентябре 2022 года, когда в стране 7 месяцев идет война? Сотни компаний самоликвидировались, обанкротились, кинули на последнюю ЗП своих сотрудников, кинули поставщиков и покупателей. Тысячи людей остались без денег и соцзащиты (ибо ЗП была в конвертах)! А Вы о порциях на обед!
Сколько, интересно, работодателей в 2022 году по-честному платят ЗП своим сотрудникам? Сколько компаний бесплатно, как в Эридоне, кормят сотрудников, предоставляют служебный транспорт, оплачиваемый отпуск, спортзал, бесплатные кофе-брейки, обучение персонала… И при этом день в день платят зарплату.
Вам, гость, самым правильным было бы немедленно уволиться и найти себе работодателя с подходящими для Вас порциями.
Говорят, что по одежке встречают и что театр начинается с вешалки. Если рекрутеры — это одежда и гардероб компании, то можно только представить уровень дна в компании. Подавал резюме на вакансию программиста 1С, но после общения с рекрутером Андреем желания продолжать общения нет.
Гнилая контора… Тот случай, когда количество подхалимов и друзей/родственников/сватов кума двоюродной сестры — просто критическое. При этом, на иниеллектуальный уровень внимания никто не обращает: чем тупее — тем лучше. Полная оторванность руководителей, «приближенных к телу» самого от реальности и жизнь в розовых очках (с втиранием этих самых розовых очков подчиненным). Но да, как тут уже писали, кормят по расписанию…
@Працівник, напрочуд правдивий відгук: і про колгоспників, і про підлабузників! Єдине, про що ви не написали: порції на обід щомісяця стають меншими і меншими, як і зарплатня, яку вам зменшать заднім числом і про що ви дізнаєтесь, коли її (з/п) урізана версія цнотливо впадке на вашу картку і ви не розумітимете, які дірки цими сльощами закрити. А потім за вами бігатиме ваш керівник з погрозами звільнення та вимогою підписати заднім числом папірець, що вас про це зниження повідомляли заздалегідь.
Якщо ви любите садо-мазо, вам саме сюди!
Якщо вам подобається як вас покривають х.ями так, що склянні стіни центрального офісу дрижать — вам сюди, а чого ви чекали від колгоспника?!
Якщо вам подобається працювати і практично кожного дня чути крики і матюки «С.В.»- власника — вам точно сюди!
Ну а ще клановість, сімейність, підлабузництво — повний набір.
Але вас вчасно погодують і виплатять зп.
Сумнівна контора, в якій єдине, що ціниться, — вміння підлизувати та бути дурником, що щиро радітиме всьому абсурду навколо та дякуватиме за це, вклоняючись в ноги…
Адекватні люди тут не затримуються!
«Професіоналізм» співробітника відділу кадрів вражає — здалося, що зателефонував до кадровиків радянського колгоспу. Від спілкування враження, що ти винен до скону віку, що вони взагалі трубку взяли. Звертався щодо вакансії робітника у Польщі, по функціоналу нічого відповісти не може, хамить і на всі питання відповідає, щоб спочатку надсилали резюме перед тим, як питання задавати.
Зателефонувала за номером (050)3860569, аби уточнити деталі по розміщеній на work.ua вакансії. Жодної інформації не отримала, на всі питання чоловік в доволі хамській формі відповідав «надсилайте резюме, якщо воно нам буде цікаве — тоді я відповім на всі питання». Надсилати не стала.
Сказать о работе ничего не смогу, так как была только на собеседовании, но оно оставило не самые приятные впечатления…
Началось все с того, что мне позвонил менеджер по подбору персонала Андрей, задал несколько общих вопросов ни о чем (почему ушли с прошлого места работы? на какой уровень дохода рассчитываете?), вопросов, которые бы касались профессиональных качеств, навыков и компетенций, не было ни одного, и пригласил на личное собеседование. При этом, уже в телефонном разговоре Андрей начал мне рассказывать, процитирую «рынок сильно просел и ваш финансовый запрос сильно завышен». Я понимаю, что ситуация в стране сложная, но как можно судить о завышенности финансового запроса, если все суждения о профессионализм были сделаны на основании ответа на вопрос «почему вы ушли с предыдущего места»?
Ну ладно, я приехала в назначенное время на собеседование. Собеседование проводил все тот же менеджер по подбору Андрей, который, опять таки, задавал общие вопросы (хотя я думала, что на должность, связанную с финансами, вопросы будут касаться хотя бы цифр…). Проговорив о моем опыте и причинах ухода около получаса, менеджер с высоко поднятой головой и надменным видом начал мне доказывать, что «вы не стоите тех денег, которые указали в резюме и давайте рассматривать вопрос зароботной платы реалистично». Возникает вопрос: если компания не готова платить сумму, в которую оценивает себя кандидат, зачем приглашать человека на собеседование и отнимать его время? Или же менеджер по персоналу, возомнивший себя то ли богом, то ли психологом, просто хочет «сбить цену» в надежде, что человек, ищущий работу, согласиться на все? Да и как можно, не задавая ни одного узкопрофильного вопроса, а говоря только о причинах ухода с предыдущих мест работы, оценивать профессиональные навыки кандидата?
Закончилось наше общение классической фразой «мы вам перезвоним». Звонка за пару месяцев я так и не дождалась… Ну что ж, значит, все таки, это не во мне и моих зарплатных ожиданиях вопрос, а в профессионализме менеджера по подбору. Честно говоря, если в этой компании все менеджеры по персоналу такие, как Андрей — компания обречена на провал, так как компетентных сотрудников в ней не будет никогда.
Рада, что не попала сюда на работу и нашла компанию, где профессионалы присутствуют на всех уровнях, от менеджера по персоналу до директора (и да, здесь мои зарплатные ожидания смогли удовлетворить!).
Прошёл собеседование обещали перезвонить, как дети маленькие трубки не берут боятся видимо, враньё с самого начала, «серьёзная контора»
Які з/п в керівників регіон ввдділів продаж???
Як на рахунок адекватності керівництва???
Які ЗП на філії? менеджер та керівник, без бонусів.
а хто керівнк відділу персоналу?
Уважаемый соискатель, просим уточнить на какую позицию проходили собеседование или связаться с нашим менеджером по телефону 095-280-64-53 и Вам обязательно предоставят обратную связь.
Была на собеседовании люди показались адекватными,после собеседования было дано обещание перезвонить и уведомить о результате в любом случае.Звонка не было это говорит о том что люди даже на этапе приема на работу могут легонько соврать не понятно для чего.P.S.Офис в глухой улице на Борщаговке добираться не удобно.
Хочу оставить свой отзыв о собеседовании и первом впечатлении о компании. Ниже пользователь ,,Кий,, уже писал о новом офисе и месторасположении компании, это правдивая информация.
Мое собеседование было утром и у меня была возможность увидеть офисный персонал. Сотрудников, достаточно много, по моим наблюдениям, средний возраст 28-35 лет, но люди в возрасте 50-60 лет тоже были.
Большой плюс в двойном собеседовании(в один день), первое с HR второе с руководителем отдела, это экономит время и соискателю и работодателю. HR Ольга — хорошие впечатление, нет глупых вопросов, все по-существу. Руководитель отдела логистики Владимир – очень приятный в общении человек.
Собеседование оставило приятное послевкусие, я уже давно не встречала людей, которые искренне и с гордостью (не наиграно) говорят о своей компании. Я не могу высказать свое мнение о работе и отношении компании ,,внутри,,. Но смело могу сказать руководителям компании ,,Молодцы,, . Когда люди работают в компании и верят в нее это здорово, давно такого не встречала.
Посетил собеседование на должность программиста 1С, что могу сказать…
У компании свое отдельное новое здание(2015г. постройки), все красиво и симпатично, даже спортзал для сотрудников имеется. График работы стандартный 9:00 — 18:00. Здание находится в промзоне за окружной, добираться туда далеко и неудобно, есть развозка от м Академгородок и м Теремки, автобус отправляется в 8:15, от Теремков добирается до офисного здания минут за 15-20.
Собеседование проводила Ольга — типичный HR, типичные бестолковые вопросы и расспросы о твоей личной жизни, что напрягает, но личность приветливая и приятная, чего не могу сказать о руководителе направления 1С. Когда он зашел в переговорную атмосфера приобрела напряженность, по первому взгляду было понятно, что человек не «айс» и работать с таким отнюдь не хочется. В процессе общения первое впечатление подтвердилось, отношение скотское уже на первых вопросах, а еще выяснилось что должность у них предполагает полноценных знаний, а т.к. я младший специалист — я им не подхожу.
В этом всем самое интересно то, что Ольга нашла мое резюме в интернете, какое называлось «младший программист», не смотря на то, что в нем расписаны были мои умения, она все равно меня пригласила на встречу, заведомо зная что нужен им другой человек. Видимо это было сделано для того чтобы показать руководству, что чем-то занимается, а не без толку кофе офисное поглощает. По факту каждый участник этого процесса просто потерял время. Советую приходить только тем, у кого опыта от 2-ух лет и крепкие знания, хотя бюджет их предполагает 25000грн. зарплату, для хороших знаний этого мало.
И еще, вакансия только называется программист, а по факту 80% времени придется заниматься консультированием пользователей. Общие впечатления от офиса — 5, о сотрудниках — 2, а работать в хороших условиях с дерьмом, поверьте мне, не стоит никаких денег, тем более таких.
Желаю удачи! Сделайте правильный выбор!
Максим! 100%