Эпицентр

Эпицентр

Компанія ЕпіцентрК являє собою потужну національну мережу гіпермаркетів будівельних матеріалів з широким асортиментом товарів. Для покупців існує можливість знайти все необхідне для будівництва та облаштування оселі в одному місці «під одним дахом» та за прийнятними цінами. Стаючи ближче до споживачів, компанія Епицентр відкриває гіпермаркети в регіонах України. Станом на червень 2008 року відкрито шістнадцять магазинів, чотири з яких у Києві, інші в обласних центрах.

Отзывы о работе в Эпицентр, зарплаты

1. 11 июня 2024

Вопрос к тем кто подавался на бронь. Вам ее дали? Или что вообще говорят? У нас на маркете никто ничего не знает

2. 11 июня 2024

К6, дайте зп людям! Самі вирішуйте проблему зі своєю динамікою, ми виконуємо свою роботу за яку маємо ВЧАСНО отримувати заробітну плату! Чому тільки наш маркет ЗАВЖДИ отримує останній? Може офіс зі своїми сертифікатами почекає, а не ми? Більшість офісних ненажер, які те й роблять, що жеруть броколі з омлетом і каву п’ють 24/7, навіть не знають як відбуваються деякі процеси в компанії, запитують у звичайних працівників!
    Якщо ми почнемо виконувати роботу як ви виплачуєте зп то можете забути про динаміку взагалі!!!
    Та сума, яку ми отримуємо не потягне великих витрат для Гереги!!!

3. 11 июня 2024

Ну як вам шановне панство зп в 10000т. Я прийшов в цю елітну компанію Світового рівня!! А заробляю як раб в індонезії!! Звільніть тих хто в офісі

4. 10 июня 2024

Гереги ви що нелюди?поставте себе на місце простого роботяги у епіцентрі … Жити на 13000ти с у місяць можливо?А сім’ю годувати ? А жінку мати можна, тримати сім’ю за ці гроші можливо?????? Хочеться кричати , ви або нелюди ,,або ….?

5. 10 июня 2024

Як можливо за цю зарплатню жити ? Я вважаю якщо ви не взмозі платити людям гарну зарплатню то міняйте фінансового керівника або треба міняти керівництво!☝️Люди повинні на роботу щасливі ходити і працювати щасливі і буде усім добре !!! Якщо це не так то цей роботодавець не заслуговує мати діло з людьми І взагалі це тормоз прогресу нашого суспільства !!!!!! Люди треба їх позбавляти права мати такий бізнес !!!!!

6. 8 июня 2024

@Гость, а вам не соромно платить копейки во время войны перекладывая с дурной головы на здоровую, на кассиров продавцов охранников, и заставляя работать за двоих за троих?! Притом когда завсеки начальнички офисники пасутся в кофейне пьют на безлактозному молоке , и ґатяться в туза !!!
    Не соромно платить зп копейки когда все наххх дорожает, мраzЪ и ты будешь тут умничать и прикрывать своего герегыча?! вы б заткнули свой поганый рот, и не кукарекали, понятно вам тупоголовые клоуны?!

7. 8 июня 2024

@Гость, А вам не соромно при динаміці торгівлі + 25.6% до року і + 35,2% до місяця виплачувати » зарплату» мінус 3600 грн до аналогічного періоду минулого року або -1500 грн до минулого місяця.
    Поясніть як так можно на@бувати людей?
    Ви ж всі там «великі» фінансисти.Будь які збори починаються з динаміки продажів та надходжень відділів та магазина.Так додайте до вашої чудо таблиці два стовпчики з динамікою заробітної плати до року і до місяця.Цей показник вас здивує!

8. 7 июня 2024

[вырезано], Що ти смішиш людей . Або ти комерційний якийсь або ж якийсь начальник . Тут людей обманюють, зарплата 8-10 тисяч це смішно . Клоунада

9. 7 июня 2024

@Гость, вам не соромно займатись махінаціями та обкрадати роботодавця? Епіцентр вам платять достойну заробітну плату, годує, надає безкоштовну можливість розім’ятись у спортивному залі, а ви така невдячна свиня, думаєте про те, як обікрасти добросовісного роботодавця, який на відміну від інших, дійсно піклується про своїх працівників!

10. 7 июня 2024

Я думаю они все понимают, они насадили в офисе кучу бездельников с зарплатами как у Скруджа, открывали все что хотели, бабло тратили куда хотели, а за тыл они и не думали. Но ситуация изменилась и требует иного подхода, сохранить персонал..только они за 20 лет сохранять его не научились и даже не старались учится
    Теперь когда обычный работяга который может поднять мешок клея на трудовом рынке на вес золота — мы посмотрим как падёт этот голем

11. 6 июня 2024

Это что за зарплаты такие которые меньше чем аванс? 12к в сумме пришло за месяц, вы не охренели там жлобы вонючие? открываете новые экспресс маркета, а заплаты где??? Что бы по вам шахедом у***ало за вашу жадность

12. 6 июня 2024

@Гость, Хоть каждый день, ограничения нету на использование бейджа, и не следят а откладывается в базе, то есть могут посмотреть при надобности.

13. 6 июня 2024

Доброго дня! Підскажіть , як часто можна використовувати свій бейдж для знижки ? І чи слідкують за цим ? Дякую!

14. 5 июня 2024

@Гость, народ, лучше дело, чем слово. Уверен, они даже не читают. Я про руководство. Просто уходите. Это не место за которое нужно держаться. И лучше тут не будет. Жлобье оно ненасытное и не умеет свои аппетиты умерять. Самое конченное место, где довелось работать…

15. 5 июня 2024

Контора пробивает очередное дно зп никакое брони нет на что вы ращитываите а ?без персонала вы нех е р а не сделаете и не построите может хватит в одно рыло жрать?очереди за забором не видно))))))

16. 3 июня 2024

Согласен по поводу Кириченко.
    Печально то, что в стране и без того ужасная ситуация. Цены в магазинах растут, для многих, к сожалению, некоторые продукты недоступны либо приходится выбирать что покупать. Коммуналка не подъемная для многих работающих, уже молчу о пенсионерах. В стране идёт война с оккупантами, а по итогу, такие люди, как Кириченко и прочие ему подобные топят своих же внутри страны. Ни чем не хуже тех, с кем мы воюем. Так вопрос, естественно, риторический, может мы не ч теми воюем?

17. 1 июня 2024

Каменское, магазин просто с нынешним директором «КИРИЧЕНКО» летит к чертям собачьим. Ни при одном директоре за всю историю магазина такой вакханалии не было. Уж поверьте, это не единичное мнение, весь маркет так думает, кроме начальников лизоблюдов. Хотя не все, есть начальники, которые у истока магазина стояли, топли за весь движ, но, даже некоторые из них уволились, не выдержали такое хамство и неуважение со стороны этого мерзкого человека во главе. Стыд и позор, слов нет хороших в его адрес, только один негатив. К слову, вдруг кто не понимает, что происходит, всех работников поставил на минималку, отпуска не даёт, потому что не за что платить, часы и смены урезает по максимуму. Всё это при том, что динамика, план и прочее выполняется на ура. Что за черт этот малый, я хз. Говорили о нём, что вы ещё с ним горе хлебанете, ну вот, походу настал тот момент. В тревогу тоже работаем полным ходом, авось пронесёт, ведь важно же, чтобы его ЗП была целая, в полном объёме. Короче, этот *пи…ас* не заслуживает хорошего отношения со стороны коллектива. Что посеешь — то и пожнёшь! Возвращайся туда, откуда ты выполз червь ненасытный!

18. 1 июня 2024

Почему военные, полиция, которые стоят на блок постах получают премию за то что работают в прифронтовой зоне, грубо говоря рядом с Эпиком стоят людей кошмарят рыло набирают, а сотрудники Запорожья, Суммы, Харьков не получаю премию?
    А сейчас с херовой динамикой «писюны сосут»?
    Ну такое себе не смотря что продавцы постоянно помогают, обслуживают кучу военных, и также может прилететь как на Харькове…

19. 1 июня 2024

Я як колишний співробітник тц DD(Кам’янське) согодні просто аху!в!!! Я прошовся по 80відділу по 60в.по 50 та зайшов на 90відділ!! Цього дібілізму я не бачив та не чув с років десь 2016-2018.піну не може мені порекомендувати)))) піну бро…! Якби в мене був діктофон включений то булоб цікаво послухати!! Хто у вас там зараз керівник??

20. 31 мая 2024

Епіцентр L2 -Лохотрон для працівників Зарплата на рівні 2020 року а вимоги на всі 500%.Не рекомендую там працювати всі брешуть

21. 27 мая 2024

Доброго дня.Єпіценр Кропивницький повне дно, директор разом з Герегами ніяк нажертися не можуть,зарплати набагато менші чим були три роки назад,до співробітників відношення як до рабів.працюючи під час тривоги не цінять життя працівників та відвідувачів,для них головне зробити план,та напхати більше грошей в кишені.чи варто за такі умови та заробітню плату 10000грн ризикувати своїм життям….воно того не варте,бережіть себе та мирного неба.

22. 27 мая 2024

@Гость, забороняють виходити під час тревоги, змушують торгувати та робити план продажів, такого скотського відношення напевно в мусарках є до людей, це треба під час тревоги не виганяти покупців працівників?! І такі жертви в Харькові, гереги офісники ваші огидні руки в крові , і вам ніколи їх не відмити, на вашій поганій совісти загиблі! Горіти вам в пеклі покидькі!!!!!!!!!!!!!!

23. 26 мая 2024

Харків’яни. Сум, біль… Тримайтесь. Співчуття рідним та близьким. Ми разом з Вами відчуваємо ту біду.. Сил Вам.

24. 26 мая 2024

@Старший продавець, якщо Ви працюєте старшим продавцем, то я рекомендував би вам звернути увагу на супермаркет «Фора», а саме на посаду адміністратора. Вік не грає ролі. Робота адміністратора у «Форі» не складна. Роботодавець дуже лояльний. Усьому готові навчати. Графік роботи зазвичай 3/3, з 8 до 20. Почасова оплата праці 105 грн./год. Ніяких штрафів чи незрозумілих відрахувань, як в Епіцентрі.
    Також є вакансії касирів, охоронників, але там розмір зарплати 82 грн./год.
    На цих посадах також ніяких штрафів. За що мені подобається робота в супермаркеті «Фора», так це що там виплачують зарплату чітко за витрачені працівником трудогодини.

Наприклад адміністратор за 200 робочих годин отримує 21000 гривень.
    Охоронник, касир, продавець, вантажник за 200 робочих годин отримує 16410.
    Можна також брати підробіток. Графік гнучкий.

Не бійтеся змінити роботу. Зараз нормальні роботодавці підвищують зарплати, щоб утримати працівників. На ринку праці зараз хаос. Робочих рук не вистачає. Тому, немає сенсу триматись за Епіцентр, в якому не цінують працівників, та ПОСТІЙНО ОБМАНЮЮТЬ З ЗАРОБІТНОЮ ПЛАТОЮ!

25. 26 мая 2024

@Гость, а скільки платять працівникам ЦВЗ за 200 робочих годин, якщо не секрет? Цікаво порівняти зарплату у продуктовому супермаркеті за 200 годин, і зарплату в будівельному гіпермаркеті-монополісті. Хто працює в ЦВЗ, похваліться розміром зарплати за 200 годин :)

26. 26 мая 2024

Як приємно, що можу написати відгук про цей грьобаний магазин тепер, не скриваючи нічого. Привіт Черкаському Саду — Городу, там є і нормальні люди, яких я памʼятаю , але це точно не Рябчич Оксана , що наказує співробітників зарплатами і як схоче- дає комусь більше, когось наказує і дає 7700 за місяць( 2021 рік). Про що я взагалі почала це писати? В Лондоні аналогічні гіпермаркети мають ціни на товар місцями набагато ничже, наприклад Scrufix та B&Q. В Єпіцентрі лажу гарний потік людей,такого натовпу в будівельних магазинах тут немає, бо магазинів ну дуже багато. Зарплата в день звичайного продавця складає біля 8000 грн до відрахувань, після близько 6500, люди- це за один робочий день десять годин! І так скрізь. Чому з тими самими цінами така різниця в ЗП, ви всі дорослі і розумієте. Якщо людина тут працює в суботу- надбавка 1.25-1.5, в неділю 1.5-1.7. Які підсумки? Ці скоти можуть платити більше, але ми як раби. Більшість я розумію, не може щось змінити за обставинами, хто може- валіть і витрачайте своє дорогоцінне життя на них. Тільки як в них НЕ БУДЕ людей працювати, тоді вони зачешуться.

27. 25 мая 2024

К1 — «дно»!!!
    Жахлива текучка персоналу!
    Ніхто не цінить старих працівників, та більше, нових не набирають!
    А ви бачили нового управителя Фуду?!
    Так як вона «розмовляє» з персоналом на підвищених тонах та ще й з матами… далеко так не зайде!
    Не дивно, що звідти вже 3 працівники звільнилось, а вона там ще й місяця не протрималась…
    Крепіться, браття, ще все попереду…

28. 25 мая 2024

З кожним місяцем все гірші зарплати… Аванс+аванс… Серйозно??? Ти пашеш за 3х не меньше, а ЗП за одного не платять!!! А у них показники!!
    К7, Ви такі не одні… і навіть ті не дають поставити, бо робити нікому… І не заплатять, г@ди… перевірено, і не раз…(

29. 24 мая 2024

Добрий день, дорогі друзі!
    Підкажіть, це на всіх маркетах зараз відбувається така ахінєя і за тиждень до кінця місяця повідомили, що всі йдут на два дні ВР, чи це тільки К7 так відзначився????
    Причому що авансу так ще і не було(сьогодні 24.05 вже на хвилинку).
    Тобто вони відкривають поштомати, експрес магазини, на К7 відкривають Епіленд і набирають собі новий персонал, а тому що є на ВР йти і х*й без солі доїдати?Керівництво все ніяк не може нажертися!!! Епіцентр-просто таке позорище, гірше компанії по всім показникам у світі не знайти

30. 22 мая 2024

Эпицентр город Ровно.
    Аудитор смирашевская просто обнаглела, думает что она царь и Бог, нарошно не дает уценить или списать неликвидный товар, а потом говорит, что все разгильдяи, халатно относящиеся к товару тц

31. 20 мая 2024

Не розумію для чого відкривати «якісь» експреси, а працівникам не платити норм ЗП,кожного місяця зарплата все менше, коли вони наїдяться тими грошима щоб платити відповідну ЗП працівникам. Всі мовчать ніхто і слова не скаже Регіональним для того щоб вони донесли вище, що люди просто можуть масово звільнитись тільки через ЗП , уже не говорячи провідношення , тому на кожному маркеті своя історія…

32. 19 мая 2024

Шановні працівники! Збираймося на Майдан 21.05 в м.Києві, проти свавілля порушень прав громадян від жостких законів про мобілізацію! Досить терпіти цей геноцид!!!

33. 19 мая 2024

Компанія дно , зарплата копійки за 200 годин робочого часу , сама мінімальна по Україні , скільки отримаєш кожен місяць не знаєш , не раджу влаштовуватись сюди на роботу

34. 15 мая 2024

Я вибачаюсь, а що це за зп така? Коли це таке було, що приходили такі копійки. Люди звільняються, а керівництву байдуже. Я в шоці! Я не впізнає компанію, на яку працюю понад 7 років. Вона перетворюється у повнісіньке дно , з кожним роком все більше і більше…

35. 14 мая 2024

Фуд…
    Це [вырезано]. ..
    Суми….
    Іжа та вода на складізберігається поруч з побутовою хімією та авто товарами.
    Миші їдять все, миші — то наше все
    Заводились коти на складі, вони срали не лише на продукти, а й на ковдри)
    Котів вбивали…жорстко вбивали…

36. 14 мая 2024

Кропивницький — керівництво дно було, є і буде. Скотське відношення до персоналу, плітки, низька зарплата, звільнення незручних людей. Токова вирішує хто ким буде, кому підняти зп, кому зрізати. Треш…

37. 11 мая 2024

Зарплатня 300$ це рабство. Житло 5 тис. плюс їжа ще стільки ж. На залишок можеш собі ні в чому не відмовляти. Я взагалі не розумію як будуть виживати ті, хто отримав по 200.
    І потрібно враховувати те, що працюєш за себе і за того хлопця, якого забули найняти, а часом і за третього, у свій вихідний.
    Згадується вислів: «Якщо тобі здається, що ти [вырезано], то тобі не здається».
    Дякую! Дуже мотивує на нові трудові досягнення!

38. 9 мая 2024

@Гость, это одна из «фишек» (в плохом смысле этого слова) Эпицентра: никто с полевого персонала не знает, и не должен знать (по мнению руководства) как насчитывается зарплата. В Эпицентре так заведено, что все смерды (простые работники) должны молча работать, и не должны интересоваться как рассчитывается зарплата, а быть благодарны барину за то, что он соизволит вам сбросить на карточку. Также в бухгалтерии «крысят» ваши зарплаты по договорённости с коммерческими директорами. Большинство работников об этом знает, но терпит, так как это в большинстве безграмотный народ, приезжие, переселенцы.

39. 7 мая 2024

Доброго дня колегі!
    Скажіть будь ласка, чи на вашому маркеті також закрили премії колегам які їздили на відкриття Експрес Епіцентрів за рахунок нашої зп, у на зрізали а їм добавили?
    Знаєте, працюючи в мережі 15 років можу сказати що, чим далі тим все гірше!Головне що бізнес ідеї є кому вигадувать та реалізовувати, це добре, АЛЕ Є РОБІТНИКИ ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ ТА ХОЧУТЬ АДЕКВАТНОЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТНІ!Індексації немає, ціни все більше ростуть, а мы сидимо на 18-19 тис зп старшим продавцем ЗАРПЛАТА 2018 РОКУ!!!!!!!.

40. 7 мая 2024

Дайте объяснение, хоть то нибудь, Как насчитывается здесь зарплата? Почему нет табулек, как на других организациях? На что можно полагаться работникам, как планировать? Почему никто не может объяснить, каким образом насчитывают зарплату!!!?

41. 7 мая 2024

Эпицентр — это, знаете ли, как полигон для испытаний:если у вас есть в руководстве в центральном офисе или же в том маркете, в котором вы работаете, свои родственники или люди в верхах — будете работать без проблем, но если без какой-либо крыши — загрызут и живьём съедят.Ужасная коррумпированная сеть Гереги, где продается целая куча товара, сделанного на россии.

42. 6 мая 2024

Работаю пока есть бронь, все остальное как и у всех, но чувствую ее не продлят, во всяком случае директор ходит улыбается. По этому пора двигать отсюда. Кто слышал в каких сетях дают бронь?

43. 4 мая 2024

Ну шо кто там тявкал с кабинета про О. Василичя?! Так вот при нём мы работали и зарабатевали а при етом колхозе только пыль убираем!! Не можеш соберай чемодан и уё к мамке,сынок!! Задавайте питання но відповіді в мене не буде…

44. 4 мая 2024

Ни в коем случае не вздумайте устраиваться в эту «контору». Выжмут досуха как морально, так и физически за минимальный доход.
    Просто посмотрите на комментарии и подумайте, что творится в коллективе с этими «працювалныкамы».
    Одесскому, кстати, привет.

45. 3 мая 2024

Прокопенко — НЕДОначальник сантехники К-3, Григоренко 40, когда ты уже нажрешся???
    Сколько ещё будешь тянуть деньги у рабочих???
    Барыга пришёл ко власти и никак ненасытится!!!!!
    Куда смотрит офис?
    Сушко?
    Беееецюра то понятно, он ее удовлетворяет, Глинского тоже))))
    Может Прокопенко пусть на детектор сядет и раскается???
    За последние две недели вытащил с людей больше дене, чем в цо зарплата!!!
    Кто-нибудь прекратит ето???!!!!

46. 3 мая 2024

Каменское.
    Опять сборы, опять с пустого в порожнее
    С плюсов это то что мы аж на 1 день в апреле меньше работали чем в марте. Так это ж ккалендарь КАРЛ !!!! ОПАНА в рот, как бы мы все и до этого знали что в марте 31 день, а в апреле 30 дней. Блин какое открытие… Ух ты ж нуж ты…. Валентин какой вы у нас ууууумныый.
    И то что динамика положительная, и то что мы в плюсе торгуем (аж 25 %) и то что мы план выполнили, но вот зарплатка у нас хУУУУ@к такая же… И никто нам ее не собирается поднимать, и расчитывать нам не на что. И что работать мы будем так же, а зарплата у кассира к примеру меньше чем у уборщицы в АТБ. Вопрос зачем торговым отделам напрягаться и перевыполнять, если зарплата будет неизменной, это не учитывавя инфляции и роста цен вокруг. Вы же не можете повлиять на зарплату. Потому как от вас ничего не зависит. тогда к какому хрену вы нас собираете, что бы что? сказать что мы работаем с непрозрачным начислением зарплаты? что переработки у нас не оплачиваются? что никто и никогда не видел ни одной табелеграммы? Так вы этого не сказали… что бы не дай Бог мы получали больше чем на других предприятих города… Боже сохрани… Зато всегда протрите пыль и уберитесь… Эти слова прям окрыляют, так и хочется работать аки рабы на галерах…

47. 3 мая 2024

Что приготовились мальчики и девочки в этом месяце зп будет ещё ярче чем в прошлом )))вот так компания платит за перевыполнения плана )а после 18 мая даже не предполагаю кто тут останется((

48. 3 мая 2024

Графік на паску має бути вихідний директора відкривайте свій рот і кажіть щось а не тільки на рівні ширіньки у регіонального тупі падстілки
    Всі нормальні фірми 5-6 вихідні

49. 1 мая 2024

Шановні Регіональні, операційні чи хто там приймає рішення.
    Може все ж таки зробите щоб 5-го числа маркети були зачинені?
    Минулий рік нічому не навчив? Ви ж працюєте усі з цифрами, динаміки реалізації, прирости, і т.д.
    Ну ж самі знаєте що пусто на маркетах у Західних областях на великдень та Різдво.
    А тим паче шалена мобілізація, відвідувачів і так мало.
    Зарплати ви ж і так не закриєте, скажете що знову коефіцієнти зменшили, хоч і торгуєте більше, і людей персоналу все менше і менше стає.
    Зробіть добре діло,дайте людям не можу сказати відпочити, бо не до відпочинку зараз, а дайте можливість на таке свято просто піти до церкви та провести час з рідними. Сьогодні такий час що це може бути остання Пасха для когось((
    Вірю і знаю що читають ці чати регіональні.
    Тому Дмитро Михайлович… Юрій Володимирович ініціюйте дане питання серед засновників.

50. 1 мая 2024

Кроп) :
    Дякуємо за графік роботи на 5 число!
    Вдавитесь своїми торгами в цей день.
    знову наї Бе,те з зарплатою,скажите самі винні…
    а в травні буде ще гірше…

@Кроп),
    Спочатку всі плювались …але зараз…коли є 8й вихіднийце взагалі не проблема. Ніхто не заважає домовитись у відділі за вихідний на пасху. А графік який ми собі самі виставляти можемо це взагалі дар небесний. так шо десь можна і потерпіти)

1. 16 июля 2012

Ребята, все что пишут здесь на сайте — действительно правда! Я работала в центральном офисе и была приближенной к Герегам. К сожалению, при открытии магазинов в регионах, руководители (директора магазинов) начали вести себя развязно, позволяя себе штрафовать людей, которые и так мало получают, а воруют, как правило — высокопоставленные особы. Гереги все прекрасно знают, стукачей очень много, но толку от этого — никакого. Проработав почти 7 лет, я ушла со слезами на глазах. Было впечатление что на Епицентре свет клином сошелся. Ребята, сейчас нашла работу, не с такой з/п, но я работаю с людьми а не с БЫДЛОМ, меня никто не оскорбляет, и рабочий день у меня 8 часов а не с 8 до 22,00 и без отпуска!!! Всем желаю оставаться людьми, желаю умных и продвинутых Руководителей! Ведь с идиотами работать как-то не очень хочется!

2. 19 июля 2012

Работаю в Мариуполе. Те кто пришел не работать а повтыкать на работе те и уходят. Коллектив нормальный. Руководство адекватное. Все ок. Кормят очень вкусно.

Бухгалтер центрального офиса 1
Художник-оформитель 4
3 900 .. 10 000 грн

Добавьте зарплату в компании Эпицентр

Добавить отзыв о работодателе Эпицентр

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Эпицентр?