Компанія ЕпіцентрК являє собою потужну національну мережу гіпермаркетів будівельних матеріалів з широким асортиментом товарів. Для покупців існує можливість знайти все необхідне для будівництва та облаштування оселі в одному місці «під одним дахом» та за прийнятними цінами. Стаючи ближче до споживачів, компанія Епицентр відкриває гіпермаркети в регіонах України. Станом на червень 2008 року відкрито шістнадцять магазинів, чотири з яких у Києві, інші в обласних центрах. Отзывы о работе в Эпицентр, зарплаты
Бухгалтер центрального офиса 1 60 000 грн Водитель-экспедитор 1 8 000 грн Грузчик 2 8 000 грн Директор 1 81 000 грн Диспетчер транспортного отдела 1 7 500 грн Заведующий секцией 4 7 500 .. 15 000 грн Заместитель финансового директора 1 20 000 грн Кассир 2 8 000 .. 9 000 грн Кассир в ломбард 1 7 000 грн Кладовщик 1 15 000 грн Коммерческий директор 1 45 000 грн Комплектовщик 2 8 000 .. 9 500 грн Машинист 1 6 700 грн Оператор склада 1 5 900 грн Охрана 1 15 000 грн Охранник 3 11 000 .. 15 000 грн Продавец 4 4 000 .. 15 000 грн Продавец 3 категории 2 6 000 .. 7 500 грн Продавец непродовольственных товаров 1 12 000 грн Продавец-кассир 2 7 000 .. 18 000 грн Продавец-консультант 10 6 500 .. 16 000 грн Продавец-консультант (Эпицентр) 1 18 000 грн Старший продавец 11 7 000 .. 19 000 грн Старший смены охраны 1 34 000 грн Художник-оформитель 4 3 900 .. 10 000 грн Добавьте зарплату в компании ЭпицентрДобавить отзыв о работодателе Эпицентр Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Эпицентр?
Епіцентр місто Дніпро на Бабенка25.Фудмаркет.Зав фудом Євгенія проводить свою кадрову реформу.Прибирає робітників які працюють з відкриття та тягне до себе своїх з Метро.Так мабуть їй краще дихаєця.Так наприклад притягла свого співмешканця Ігоря в цех копчення.Якийсь шабаш.На що це схоже????Преміальні гроші між робітниками начисляюця за принципом своїм більше чужим меньше.це взагалі хибна ідея надати кирівництву право розподіляти гроші між робітниками.Ясно що буде дерібан )))нажаль безлад ми самі собі влаштовуємо…
Я в шоці з нашого керівництва! Ладно закрили знижки для персоналу, можна робити в окремі дні, писати на офіс… Але закрити знижки на Аптеку та Продукти!!! Левова доля припадала на персонал, який купує продукти додому, перекусити батончиком чи купити воду… Всіх знайомих, яких знаю, ПРИНЦИПОВО відмовляються купувати в маркеті продукти чи якийсь інший товар! Нехай подавляться своїми знижками! Це просто ЖАХ! Жлоби! Цікаво, а «офісні» також сидять без знижок…?
@Гость, цікаво, а як ви використовуєте офісні бейджі, якщо на касі потрібно говорити код, який приходить на телефон?
Кожного разу офіс вам доповідає?)
Ещё бы и экспертов разогнать. Большинство случаев их рук дело.
Уже если взялись, то доводите до конца.
10 Київських епіцентрів дають 40 % прибутку мережі!)
А весь Київ працював на відкатах!)
Знаю особисто, так як працюю а мережі промоуьером в сантехніці, а починав з продавця і тд!)
Зараз в нашому магазині всі б’ють офісні бейджі, кожна продажа не акційного товару йде через офісний бейдж (-35%) і ми знижку ділимо!)
В СБ працюють одні криві і коряві косоокі діди, які нічого не бачуть, тому ми робили все що хотіли!)
Читаю отзиви в інсті в цього чувака — ну він все сказав правильно, тому не плачте тут!)
Та і не думаю шо в цо сиділи телепні? Які не бачили як впала маржа середня і прибуток по відділу від офісних бейджів…
Значить всіх все устраювало….
Ламінат в нашому магазині це окрема історія, туда не запускають фікси нас, промів…(к1)
Ах Да, забув написати, в нашому магазині самі великі рішали це бариги з доставки, наші хачі все рішають….
@Гост@Гость,
Спасибо за ответ, совсем нет информации об работе. В какой отдел лучше подать документы?
@Кропивницький, офис для своих делает скидки
Мирного дня всім! Ми, звичайні рядові працівники, які не зловживаємо лояльністю компанії до працівників, не ,, заробляємо,, на знижках тепер дуже страждаємо від того, що не маємо змоги купити в свою сім’ю самі необхідні та життєвоважливі речі. А ціна без знижки по бейджу для нашого міста завищена. Керівництво! Кого ви покарали, скасувавши систему лояльності працівників? В основному це хороших працівників та просто хороших людей, які намагаються прожити в ці складні часи.
Прошу, поверніть можливість знижок по бейджу на товари Фуд Рітейлу, Аптеки, відділу Декор (побутова хімія). Ці товари нам дуже необхідні, а у системі відкатів товари цих відділів не використовують! Будь ласка, почуйте нас!!! Не робіть наше життя іще складнішим у цей нелегкий час!!!!!!!
@Викуся, робота норм.але працівників ні за що не тримають.ще плюс низька зп і часті затримки
Хай Ратушний і розкаже скільки він отримав відкат від підрядника який монтував ДСП на перебудові. Це дуже добрий його знайомий. Він свого ніде не втратить.
А ти борець за справедливість? Давай факти в ефір, а не пустословні заяви!
Після закриття бейджиків, Ратушний з Токовою пропонують свої знижки за відкат, мало їм зловживань з аутами, заробітними платами, списанням… Вони тільки раді, це для них заробіток! Але всім як завжди пофіг…
Епіцентр Житомир -ДНО.
Керує жінка директора, пліткарка та інтригантка! Кононенко платить зарплату як кому хоче, хто подобається більше,хто ні тому хрєнь. Начальники відділів і слова поперек сказати не можуть…таке враження що живемо в СССР. Продавці працювати не хочуть! Зловити продавця то виграти в лотерею.
@Гость, ціни в кафе дійсно не ринкові, навіть наші жаліються. Навпроти нас і сільпо, і мак і т.д навіть самі директори замовляють часто доставки, бо це дешевше і смачніше.
Наприклад відбівна в сільпо така ж сама за розміром і смаком коштує в 3 рази!!! дешевше ніж в кафе. Тому там завжди пусто.
Перше — є комдир, є комплектація, в чому проблема? Вже на цьому пункті і те, як Ви до нього ставитеся, я впевнений, що Ви могли використовувати бейдж не на «прокладки». Друге — нагадайте, де фіксується чи обговорюються знижки при прийомі на роботу? І знову таки, є комплектація, є комдир, Вас залишають без знижки? І третє — право власника відмінити це, це не Ваша власність, якщо врахувати повальне використання знижок у корисних діях персоналу.
@Гость, закрили знижки всюди. Навіть на кафе. А враховуючи вічно холодні обіди, поганий смак і неякісні продукти, за цінами дорожче ніж в гарних кафе і ресторанах. То немає жодного бажання витрачати будь-які кошти в епіцентрі…топ-менеджери пробили дно.
Не розумію, яке покарання? Якщо Ви не зловживали, підійдіть до комерційного і зробіть собі знижку. Хлопець правий, тут тільки народу, які хизувалися, як вони роблять систему було повно, а тепер ниють. Ще і зсу приплили. Ви багато зробили знижок ЗСУ? Може відсотків 10 це робили, і можно надати ці повноваження комплектації. І якщо піймалися, не треба звинувачувати людину в брехні. Стоять на касах і пропонують. Вся праця звелася до того, щоб продати знижку. Всім миру
Добрый вечер
Кто работает в IQ office Gorodok напишите пожалуйста про работу
А кинщур за свой счёт в поисках себя ушёл , как побитый пёс раны зализывать ушёл )
Керівництво!Перегляньте ситуацію з бейджами.Ця ситуація потребує розслідування та покарання винних,а не всіх.
@Гость, на каждом бейдже есть лимиты , сколько там можно сделать то скидок? А тем более заработать? Очень не много на самом деле. У этого «доброжелателя» есть свой бизнес ,а я думаю Епицентр является эго конкурентом частично, по этому он решил найти причину поднять шумиху вокруг компании. Только чего он этим добился? Служба безопасности и так нормально работает в этом направлении ,я ни разу за 10 лет работы не видел чтоб на кассах стояли и предлагали скидки ,это он полупокер уже до фантазировал и при украсил очень! И зачастую покупатели сами намекают и просят скидку. Ну не суть! Ему легче стало? Сомневаюсь. Надеюсь ему больше никто и никогда не сделает скидку ,он может себе позволить без скидок покупать!
К руководству: проведите служебное расследование, выявите и накажите тех кто злоупотреблял. Вплоть до уголовки за махинации.
Или скажите конкретно кто мы сами их наеб…им
Какието делки в Киеве мутят бабла а страдает вся сетка.
Или
Доброго дня. Чи є інформація чи будуть відновлюватись зруйновані маркети,і коли?
Чому інші порядні працівники мають страждати від таких вилупків?
Знижки по бейджу закриті для усіх відділів. Вітаю
Тіштеся далі з того як ви заробляли на відкатах, [вырезано].
кричали ж на кожному куті, як Епіцентр «нагібають», як заробляєте, скільки. Точно би мовчали б, дурники, а то тепер мт згадали
Ну шо? Доигрались со скидками и откатами от покупателей? Муа..ки. б…ь. Тепер МТ и прочую лабуду продавайте как хотите.
Завидуем Никополь! В Кропивницком всё наоборот!!!!! Наши випЫ или в кабинетах лежат или катаются на служебках по своим делам. Ходят по маркету редко. Всё работает и без них! За алкоголем в фуд только бегают. Не верится что могут быть нормальными директора в этой сети.
Доброго дня!
Читаючи цей весь негатив, хочеться поділитися як працюється в ТЦ Епіцентр м.Нікополь
Весь той колектив ,який залишився ,а залишилось його не багато у зв’язку з обстрілами кожного дня і ночі міста ,працює як один механізм та як одна команда!
У нас не має свого відділу ,у нас є наш єдиний ТЦ!
Атмосфера в колективі дружня та згуртована ! Це все заслуга керуючого состава та кожного співробітника. Ну а насамперед хочеться відмітити в цьому заслугу директора нашого ТЦ Євгенія Сергійовича! Це людина і керівник з великої літери! Завжди с колективом і морально і фізично ! Завжди підтримає добрим словом і гіпсокартон погрузити допоможе і сковороду продасть особисто !
Це великого коштує !
Хлопці та дівчата в цей чат писати без толку. ЦО все знае а сам О.В це не читае!! Компанія номер 1!! Тільки с кінця
Ратушний кисель токові це злочинна група за крадіжки яких платять звичайні люди. Коли вже керівництво компанії раззує очі??
Токова дочекалася слави крадіжки, не тільки неадекватки
То можуть бути наймані водії зі своїм авто
Аванс когда будет Харьков К-3,по какой причине задержка.Выплаты 2 раза в месяц по налог.кодексу вообще-то!!!!!
Дружина директора Ратушного яка працює начальником дитячого відділу ходить по маркету і фоткає бейджики співробітників, а потім робить собі знижки за рахунок співробітників…. Мабуть це зловживання, куди дивиться СБ…
@ТРАНСПОРТНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ., департамент вы что там курите?? В Эпицентре есть UVECO….а вас пора на воздух по несоответствии должности
@Cережа, у компанії ЕпіцентрК немає вантажівок марки IVECO. Дякую за ваш відгук!
Новое руководство кинулуло предателей, и теперь начинает вывозить в Крым весь товар с 2 маркетов.
Если СБ оставит тех кто мимо кассы проносил на миллионы товара в захваченом маркете то это будет треш, прийдется самим писать акты?
Саша Токовой муж нашей коммерческой директора Токовой И.П. работает на 10 отделе когда продавал качели и мебель своим знакомым ложил в коробки электрические инструменты и не только нашего отдела. Это всё выходит с маркета потому что его жена знает все лозейки и прикрывает всё такое. теперь у нас в отделе недостача. Она приказала фзпшникам перекрыть недостачу и нашему отделу в зарплату. Хороший номер..
Очень удивил Болотин Бренд шеф.Корона чухает потолок.Возомнил себя великим поваром.Профессионалов на работу брать отказывается,не добор огромный из за него.Пришел с Мафии кстати не такой уж суперский ресторан.Серега научись сам готовить сначала ,а потом учи других
Очень странно что в столовых для работников играет половина музыки российских исполнителей, в том числе поддерживающих войну, может хотя бы нашу музыку будем слушать а не врагов)))
Харьков К-2 когда зарплата, сегодня 18.10, а аванс тогда когда
Уже скоро аванс, А зарплаты ещё не платили. Скажите как можна прожить за деньги получение ещё 10 сентября? Мы. что не заслужили вовремя получать свое заработаное?
Харьков К-2, когда дадут зарплату или что уже все будут получать аванс??????!!!!!!
Ратушний бере гроші з директорського фонду і дарує собі бухло за п’ять косарів. Потім з Токовою сидять бухають і об***ають людей. Вони ненавидять людей!….. Відношення зверхнє як до скотини.. ніхто даже не здоровається. Та і кому воно надо?! Нелюди!
Крізь були корпоративи, звичайно не для всіх, тільки для білих людей з адміністрації, рабів з торгового залу не турбували.
там клоун и Бренд Шеф Болотин,из за него люди не хотят идти работать в Епицентр,возомнил себя великим поваром,устраивает людям придурошные собеседования,притом профессионалам,до каких ему еще надо дорасти.ВСех ему показуй при взятии на работу,может у него комплекс напалеона,раз корона потолок чухает.*** хватит людей распугивать.
@Гость, в Херсоне был. Дружным, крепким коллективом отпраздновали ДР маркета)))
У нас не было! Днепр обл. Страх публичного выскзывание. Потому не каких пьянок
Багато де вчора були корпоративи, чи знову один Кропивницький відрізнявся?