Компанія ЕпіцентрК являє собою потужну національну мережу гіпермаркетів будівельних матеріалів з широким асортиментом товарів. Для покупців існує можливість знайти все необхідне для будівництва та облаштування оселі в одному місці «під одним дахом» та за прийнятними цінами. Стаючи ближче до споживачів, компанія Епицентр відкриває гіпермаркети в регіонах України. Станом на червень 2008 року відкрито шістнадцять магазинів, чотири з яких у Києві, інші в обласних центрах. Отзывы о работе в Эпицентр, зарплаты
Водитель-экспедитор 1 8 000 грн Грузчик 2 8 000 грн Директор 1 81 000 грн Диспетчер транспортного отдела 1 7 500 грн Заведующий секцией 4 7 500 .. 15 000 грн Заместитель финансового директора 1 20 000 грн Кассир 2 8 000 .. 9 000 грн Кассир в ломбард 1 7 000 грн Кладовщик 1 15 000 грн Коммерческий директор 1 45 000 грн Комплектовщик 2 8 000 .. 9 500 грн Машинист 1 6 700 грн Оператор склада 1 5 900 грн Охрана 1 15 000 грн Охранник 3 11 000 .. 15 000 грн Продавец 4 4 000 .. 15 000 грн Продавец 3 категории 2 6 000 .. 7 500 грн Продавец непродовольственных товаров 1 12 000 грн Продавец-кассир 2 7 000 .. 18 000 грн Продавец-консультант 10 6 500 .. 16 000 грн Продавец-консультант (Эпицентр) 1 18 000 грн Старший продавец 11 7 000 .. 19 000 грн Старший смены охраны 1 34 000 грн Художник-оформитель 4 3 900 .. 10 000 грн Добавьте зарплату в компании ЭпицентрДобавить отзыв о работодателе Эпицентр Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Эпицентр?
Скажіть, будь ласка, як зараз в Епіцентрі з бронюванням співробітників та як швидко бронюють після працевлаштувпння?
@ Гость , мне интересно и зачем. Ведь некоторие покупають пицу, салати и тем самим заменяя обед в столовій. И делая дополнительний виторг компании. А если сотудники не будут тут покупають. Значит они будут в другом месте. Тем самим уменьшая виторг.И какой в єтом плюс?
Одесса 2! С понедельника запретили сотрудникам покупать обед в кафе! Бред! Не знают как гайки уже перекрутить бедным людям! Позор Герегам !
@ Гость , так,як роботодавець епіцентр в Житомирі нікудишній. Звільнення одне за одним. Працівники перехрещуються як йдуть звідти. Слава погана.
@ Гість , там взагалі повезло з бронювання. Я працував на різних маркетах більше 5 років. Але бронь для більшості працівників не давали. Так ходив на работу. А потім забрати на фронт. Я так розумію що бронювання давали по знайомству або на розсуд керівника. Якщо вас заберуть, то дуже не переживайте. Зп буде більше та можливо єпік ще буде доплачувати. Але життя найважливіші. Головне вижити. Бажаю мира!
@ Гость , от після 28 і будеш знати. Наперед тобі скажу, шанси є якщо — в тебе в порядку військово-облікові, а саме мається на увазі те, що 1 — ти не маєш статус обмежено-придатний, який треба тепер замінити,2 — ти пройшов ВЛК. Так, парадокс, заброньовані не мали проходити ВЛК, але наразі за новою процедурою через ДІю ДІЯ може тебе не пропустити. Можливо ближче до кінця лютого ситуація стане більш ясною.
@ Гость , друже, для воюючої країни більш важливий умовний тракторист, агрноном, слюсар, але цих хлопців чогось забирають всіх, бо в них податки бачиш-но маленькі на підприємтствах. Продавець одиниця замінна. Вибачте за правду.
@ Гость , Відтоді,коли податки міліонні почали платити, якщо ви не знали, то податки(гроші) критично важливі для воюючої страни!!!
Чому цікавлюсь про бронь, тому що коли я влаштувався в епіцентр (в травні 2024),то мені її дали на рік. І от зараз цікавлюсь, можливо хтось знає, чи можливо її продовжити в епіцентрі після 28 лютого (по нових правилах бронювання). Я працюю художником-оформлювачем.
@ Гость , а яка може бути бронь продавцю непродовольчих товарів? Це критично важлива одиниця? Аналогічно відколи Епіцентр чи Нова Лінія стали критично важливими підприємствами…?
А що кажуть у ваших маркетах про бронь? Чи надають її? Чи продовжують її уже заброньованим раніше працівникам? Бо у нас директори кажуть, що не знають нічого на рахунок броні
Яким чином ця недоконтора може » вставляти палки» коли ти підеш до іншого роботодавця? В нашому місті всі знають цю контору і обходять стороною.прославились…хотіли до речі до війни відкрити ще один маркет в нашому місті, але не сталося цього, на радість всім житомирянам)))
І до посту нижче ще додам, тут хороший тільки пан директор, ну може ще комерційний, пару начальників, начальник СБ, бухгалтер і все… ) Одним словом ви всі [вырезано], один я Д Артаньян )
Відгук для тих, хто планує тільки сюди влаштуватися… Майте на увазі, що контора дуже мерзенна. Робітника як такого вона не цінує, а коли той уходить, причому не тому що сам так хоче знову шукати щось, а тому що тупо доводять своїми обіцянками великого доходу і мізерною реальністю, на яку вже й не прожити, то буде палки вставляти в колеса, коли ти до іншого роботодавця підеш. Розповідаючи який ти невдячний, хуйовий, лінивий і таке інше ) Причому це не одиничний випадок а ПОСТІЙНІ випадки. Випадково звісно, так буває ) Я особисто знаю три таких випадки, два хлопці з сусудніх відділів, з якими товаришуємо і мій бувший завсек. Хоча я до прикладу можу стверджувати, що це були хороші працівники.
Рік тому занесло мене працювати в епіцентр в Черкасах. Колись сюди потрапити не можна було, була дуже престижна компанія і вирішив перевірити. Вийшло так що особистого життя не мав весь час на роботі через гнучкий графік в якому будеш мати вихідні через 8-10 днів якщо не відвоюєш у колег.
З зарплатою надурили треба постійно здавати на пакети і від цього варіюється виплата і наш улюблений герега пообіцяв рік персоналу коли будуть виплачувати більшу зарплати цим самим протягнув декілька місяців і нічого крім зарплати начальників не піднімав. Начальники і директор між собою ділять ЗП продавців були тільки декілька совісних які нараховували ЗП своїм підлеглим а не собі в карман політика компанії не говорити про зарплати між робітниками тим самим можна вкрасти більше.. ЗП по всьому маркету варіювалась у всіх і між досвідчених і між новачків по відділах в районі 5-7 тис. Хоча всім обіцяють однаково по відділах. Якщо маєш стаж більше 5 років тобі за нього не будуть плати додатково як вони обіцяють так як вже давно не видають виписку з зарплати і ти не знаєш чи в тебе вирахували штраф чи вкрали зарплату. За перевиконання плану ніхто не платив а іноді і знімали коли перевиконання маркету було 5 лямів від плану.
Говорити персоналу між собою не можна і треба постійно створювати видимість що ти працюєш коли навіть немає роботи, спиратись чи присісти не можна бо в епіцентрі повно стукачів і тебе можуть за це оштрафувати. Працівники це окрема тема повний зброд який тікає від керівництва щоб шаритись і засирає своїх колег в покупців при кожній можливості, мати на кожному кроці. Ну і улюблена столова в якій через хлібанину з транс жирами у всіх хто там їсть ізжога через місяць хапає.
+ окрема тема про звільнення ти просто так там не підеш і не напишеш заяву пробігаєш декілька днів і ще підеш на бесіду до директора який буде тебе переконувати не звільнятись і деяким навіть обіцяв зарплату щоб утримати їх ще пару місяців але так нічого і не платив. В мене ж була просто бесіда в якій також заливали за ЗП і який я хуйовий що йду від них.
Мене вистачило на 6 місяців роботи в цій помийній ямі. Тож Черкаси обирайте собі місце краще
Хто може розказати за посаду «диспетчер»? Бачив вільну вакансію з зарплатою 20000. Чи дійсно така зарплата у диспетчера? Що входить в його обов’язки, які плюси та мінуси цієї посади?
Всім, хто залишає тут відгуки, респект! Ми теж працювали в К11-Троєщина(( Почитали, що тут писали: так, це — дійсно постійне таскання тяжкостей (немає грузчиків), дійсно за переробки ніхто не оплачує, а влітку ще й ганяли на +40 жарити їх довбані шашлики. Все, що обіцяють по з/пл деліть на двоє, не вірте їх обіцянкам (ми так і не отримали обіцяної з/пл ні разу)!!! Були навідь дні, коли люди записувалися на певний час, на коли можна прийти написати заяву на звільнення, бо кадри не встигали, де таке ще є???(( І це шли не тільки, як ми «простолюдини», як то кажуть — продавці, касири, кухарі, а й «вище стоячі» посади! Те, що тут крадуть гроші при звільненні — факт! Куча негативу внутрі((( А те, що не закриваються на тривоги , навідь після трагедії в Харкові — судіть самі про керівництво (поряд ТЦ Район і там думають про людей, а не про свої кармани).
Також читали багато відгуків покупців про К11, багато пишуть про персонал пенсійного віку, є таке!!!, а хто ж може отримувати такі з/пл (які 22-30к???, а на 14-16000 можна в Києві прожити???((((, а по переду ще «пуста зима по з/пл» в Епіцентрах, куча днів буде за свій рахунок)!((
Хай всім щастить, хто вийшли з К11 — де ніколи не заробиш!!! Зараз отримаємо + 25к і відношення зовсім інше! Міняйте роботу і все буде ок!!!
Помню пытался устроиться в Эпик продавцом ещё в далёком 2019 году, причина того, что не устроился был коммерческий директор неадекватный, суть была такова пообщался с будущей начальницей отдела все норм, с этим болваном начал общаться, когда он начал спрашивать моё образование я назвал ВУЗ и специальность свою, он мне начал говорить что такой специальности не существует 🤣🤣🤣🤦🏻 и из-за этого меня не взяли, тем более он сам даже не с этого города был, то бишь приежзий, звали если правильно помню Пономарев.
@ Гость , чому жалієшся ! Звільняйся ! Я вже рік не працюю на К і нічого …отримую 40+ в нормальній компанії , яка ніяк не пов’язана з епіцентром
Працювати в епіцентрі представником — то зашквар , а працювати продавцем- консультантом , то неповага до себе !!! Зарплата копійчана ! Сам пропрацював в епіцентрі торговим представником в сумі 8 років і згадую роботу в епіцентрі, як страшний тривалий сон !!! Зарплата для Києва 22-30 тисяч, це вже такі копійки, що соромно навіть озвучувати
Це якщо людина вже зовсім тупа і нічого не вміє робити , то ласкаво просимо в епіцетр , тьху, бл
Якщо коротко то, компанія яка відрізняється суперстабільністю. Зарплата 2021 року стабільно рівна зарплаті 2024 року… )
Тут всі тільки скаржаться на керівників, умови роботи і все інше. Так чому ви досі працюєте у компанії? Я працюю в маркеті, де директор ВОР і нічого. В думках його послав на… і виконую свою роботу. Не подобається, звільняйтесь.
ЛЦ Калинівка
Не Компентна особа працює начальником зміни, придирлеве ставлення до співробітника, гнобить, постійні погрози за будь яку помилку в робочому процесі, про те що відправить співробітника на вивантаження контейнера, Мельник це «кращий» керівник мабуть з таким ставленням до молоді ми не будемо зацікавлювати їх в такій роботі поки буде таке гнобливе ставлення до людей, а це керівник, може його краще поставити на контейнер, а то 20 перекурів за день, пограти в футбол потрібно, ще на смартфоні і поговорити про дуже важливі справи, а гнобити працівників це вже нормально в нього, хочеться трішки змін в керівному складі Складу.
ЛЦ Калинів
Контора пробивает очередное дно на Рождество не дать даже аванс ))))не говоря когда что то купить на Новый Год наверное 28 го в лучшем случии
відділ кадрів вам точно картку не оформлює
Отстойная кантора.Особенно К-6,чем ближе к начальству тем больше бардака.Заставляют работать во время воздушной тревоги под угрозой увольнения-при том что всем давали бумагу под подпись о запрете работы в этот период.Забыли о прилетах в ТЦ- главное денег урвать, а люди неважно
Коли оформляв карту Sense bank то вже карта була підключенна до другого номера,так скажіть будь ласка відділ кадрів Альона з Бандери 36А як так получается?
Недавно была в Эпицентре который на Борщаговке, такое впечатление что здесь работает один зброд, как же ругался грузчик (похож на цыгана) матом что аж уши вянут рот по за рот нестидаясь покупателей. Уважаемое руководство данного магазина, если конечно оно есть! Обратите внимание на свое стадо!!!
@ Кам’янське , це не тільки в Камянському, а всюди де не вистачає грошей на оплату персоналу.
Всім маленьким маркетам привіт
Друже. Нам теж не підняли!!! Як платили своїм так і платять!! Попитай у відділах.Вислугу дали а премію забрали.
Це пиз*ець який-то.. Підняти вислугу за роки праці тільки торговим? Усім іншім насрато? Сподіваюся директор купить за наші гроші хоча б нормальне шампанське собі на корпоратив новорічний. Ви черті хуже кацапів!!
Хто думає йти сюди на працю — втопіться, бо так ви поступите з собою гуманніше, ніж роками помирати тут фізично і деградувати розумово. Але якщо ж хочете побачити як НЕ потрібно вести бізнес — ласкаво прошу. Робота за трьох, і ще за двох тупих яких не навчили. Коли не робите то їсте баланду, яку певно вже хтось їв або вислуховуєте чергові ідіотизми від служби небезпеки. І забудьте будь ласка що таке посадова інструкція, толерантність, рівність, ініціатива і продуктивність. Це все для людей, а ви тут вже людиною не будете.
Та вроді ні. По набору прийшли. Особисто я 7 років в компанії але відношення як до раба. Якщо ти працюєш за 2-3їх то на тобі будуть кататись.Ще якби і начальнику трошкі носив ато він розгнівается і тобі ставку закрие.
@ Гость , Може новенький кум…сват…брат…когось з «особо приближенных» тому начальник закриває йому вашу премію?
Коллеги якщо можете розкажіть механіку дій по зарплатні.Як так виходить що зі стажем в 7років все одно менша різниця по зарплатні як у новеньких. Де губляться ті 3т.?
Це чос свої кобили. Вони знають кому не можна відправляти щоб рейтинг не зіпсувати.Ато заругають що все погано
Батько наш Герега Україна мати
Ми за герегу будем воювааатиии
Ходять бродять слухи в ЦО ,що після нг зп будуть скорочувати, навантАження ще більше буде, бронь будут передивлятися, військовим які в зсу будуть також урізати зп, і якимось чином звільняти, бо платити зсу зп стало накладно!
ЗАТО [вырезано] ЦО СОБІ ЗНОВ ПІДНІМАЄ ЗП!!!!!!СУ*И ЗА ЩОООО🤬🤬🤬🤬🤬
Так шо з нового року краще не буде працювати, шукайте щось покруче.бо герег гайки буде затягувать
Ивано-Франковск.
главный сторож мигалюк, редкая ***. Чудак на букву «м». Постоянно пытаеться унизить всех и каждого. Синдром обиженного ущерба. Не зря ему на парковке нащелкали по лысому хлебальнику — а он даже ответить не мог, только запись прибежал удалить.
Много нормальных охранников и продавцов уволились изза этого п(ом)идора. Будьте осторожны с этим ***.
Почему директор-алкоголик терпит это недоразумение которое ссориться со всеми и с каждым — понятно. Бухают вместе ворованный, у себя же, алкоголь. Не исключено, что есть что-то большее…
Дирекция никак не реагирует на системные конфликтные ситуации создаваемые этим существом.
Самодурство, самоуправство и безграничное желание унизить других — все чего ожидать от этой ***.
вже виясняли це питання — не приходить тим, хто заблокував вайбер від розсилок Епіцентру, в кого немає вайберу. У нас відповідає менеджер по персоналу. Звертайтесь до нього
Якось с цим опросом лажа случилась!!!у відділі 8 працівніків а пришла 3їм. Там де у відділі 5 пришло 1му.Хто за це відповідае?? Дайте контакт.
Новенький, мій папа працював у будівельній бригаді водієм, вахта 15/15, зараз він мобілізований, але місце і зарплата за ним збереглись
Добрый день. Подскажите пожалуйста, кто-то работал в стройотделе у эпицентра? есть какие-то отзывы или рекомендации?
заранее всем спасибо
А з якого часу і причини Епіцентр почав відноситись до критичної інфраструктури? Навішали про бронь і усі особисто віднесли свої дані до тцк,чим полегшили їм купу роботи.А зараз чекайте листів щастя.
@ Працівник , Будуть. Зараз дуже ретельно всіх перевіряють, одна помилка = бан всій мережі на пів року…
А что по броням? Будут продлевать? А то дир сам не знает. Говорят критичность не прошли. Ктото вкурсе?
Так бронь есть или нет? Меня Киев интересует если что. Эйчар её обещает.
Прийшов якось сюди працювати продавцем, зп обіцяли одну, а по факту прийшла інша. Запитав чому так, на що мені відповіли «зараз не сезон торгівлі, почекай», отже побувши стажером два місяці зрозумів що не хочу далі отримувати копійки і терпіти ці завтраки з переведенням на продавця 1 і вирішив звільнись. Це було найкраще рішення. З плюсів є безкоштовне хрючево яке на смак як папір.
Мінуси:
1. Якщо ваші колеги звільняться, то ви будете пахати за 2-3 людей, а зп отримувати за одного.
2. Бронь якої не існує
3. Якщо ви новачок і ніколи не працювали в епіцентрі, всі ваші колеги по відділу будуть вважати що ви повинні працювати більше всіх, так як ви нова людина
Все ответы по опроснику почитают МОЖЕТ БЫТЬ в офисе, а потом спустят на маркеры, чтобы на собрании начальники с комерцами прожали с ваших ответов и с вашей наивности.
нам керівниця сказала недай боже наставимо їй і директору двійок — будуть всі працювати без вихідних і премій…. догралася курка, все тепер про тебе дізнаються
опрос крутой, 100% пудов даю… если начальник сказал «не анонимный, не пишите гамно» значит точно нужно писать как есть… видно зассали они все плотно