Компанія ЕпіцентрК являє собою потужну національну мережу гіпермаркетів будівельних матеріалів з широким асортиментом товарів. Для покупців існує можливість знайти все необхідне для будівництва та облаштування оселі в одному місці «під одним дахом» та за прийнятними цінами. Стаючи ближче до споживачів, компанія Епицентр відкриває гіпермаркети в регіонах України. Станом на червень 2008 року відкрито шістнадцять магазинів, чотири з яких у Києві, інші в обласних центрах. Отзывы о работе в Эпицентр, зарплаты
Бухгалтер центрального офиса 1 60 000 грн Водитель-экспедитор 1 8 000 грн Грузчик 2 8 000 грн Директор 1 81 000 грн Диспетчер транспортного отдела 1 7 500 грн Заведующий секцией 4 7 500 .. 15 000 грн Заместитель финансового директора 1 20 000 грн Кассир 2 8 000 .. 9 000 грн Кассир в ломбард 1 7 000 грн Кладовщик 1 15 000 грн Коммерческий директор 1 45 000 грн Комплектовщик 2 8 000 .. 9 500 грн Машинист 1 6 700 грн Оператор склада 1 5 900 грн Охрана 1 15 000 грн Охранник 3 11 000 .. 15 000 грн Продавец 4 4 000 .. 15 000 грн Продавец 3 категории 2 6 000 .. 7 500 грн Продавец непродовольственных товаров 1 12 000 грн Продавец-кассир 2 7 000 .. 18 000 грн Продавец-консультант 10 6 500 .. 16 000 грн Продавец-консультант (Эпицентр) 1 18 000 грн Старший продавец 11 7 000 .. 19 000 грн Старший смены охраны 1 34 000 грн Художник-оформитель 4 3 900 .. 10 000 грн Добавьте зарплату в компании ЭпицентрДобавить отзыв о работодателе Эпицентр Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Эпицентр?
@Гость, зарплата? можна її і та назвати…)
а чого ти тут трішки питання риторичне, людина де хоче там і буде, тут…там…ми живемо у вільному світі технологій взагалі-то ) чи якщо я на інший сайт полізу скажімо ти теж будеш питати чого да як, га? )
Намітингувались? Клоуни! Ми з самого початку були впевнені, що ті хто більше всього закликав на мітинг, сам на нього і не прийде.
Людина, яка вже давно не працює в цій компанії та якій все одно на цю компанію, як було тобою написано в твоєму минулому месседжі, не буде сидить і слідкувати за тим що відбувається зараз, тому що коли людина себе реалізовала ій вже це все нецікаво. А в тебе навпаки і тут щось не стикується. Мабуть ти та людина про яку тут написали правду і тебе щось зачепило, болить — як то кажуть. І це дуже видно як ти викручуєшься з останніх сил щоб себе оправдати.
@Гость, ну так якщо Вам хочеться забути як страшний сон, то чого Ви досі не пішли звідти, і не забули?!
Я тут моніторю, тому що мені ця компанія дала старт, для того щоб зрозуміти, як я справді хочу жити)
Хтось з вдячністю приймає будь-який досвід і будує власне життя, а хтось як Ви сидить, мріє про краще, але продовжує обтікати власним же брудом)
Дуже шкода, що Ви думаєте, що я тут пишу аби знизити якійсь хейт, або замилити очі комусь. Як фігню всяку писати так всі майстри, а як щось хороше так нікого.
Залиште свій телеграм, поспілкуємось
А то все що можете, так це анонімно свої какулі пуляти тут) герої))
@Гость, про тих то вже звільнився і ще шось пише — це 100% ) коли ти йдеш в інше місце то сенс моніторити те що було колись? ) а вже тим паче коли тобі там добре…
Народ хто хотів йти на мітинг , я вважаю що ви стріманули директорський склад компанії , бо навіть на зборах за них говорять , треба піднажати і я думаю будуть зміни .
А те що тут хтось пише «йдіть на другу роботу чи ще щось » я думаю це підставні люди яким треба просто трошки ослабити накал емоцій щоб поменьше дьоргалося проти компанії …
Ps:ви щоб знали за вами багато маркетів слідкує , за вами підуть другі якщо все прокнає !!!
Я вважаю що той хто звільнився і вже пішов у друге місце працювати , йому нафіг не треба цей сайт і ці відгуки читати тим більше пристати тут , бо хочеться усе це забути як страшний сон ,роботу в епіцентрі…
Люди, ви як там на мітингу ? Там щось взагалі відбувається, напишіть, ми за вас вболіваємо
Працювала в цій компанії і зрозуміла, що хочу більше, хочу краще. Звільнилась і пішла розвивати себе, свої навички, компетенції. Так от до чого це. Поки Ви будете сидіти на жопі рівно і шукати крайніх в Вашій зарплаті, нити шо керівництво [вырезано], дєрібанять гроші (головне шо це Ви побачили), то Ви так і останетесь ніщетою за 7000 зарплати.
Що Ви зробили щоб заробляти більше?
Що Ви зробили, крім того, що зібрали/розпустили плітки, дізналися хто де бояришник лупить, хто де краде, вивчили чужу профнепригодність і тд?
Люди, подумайте над Вашим мислення. Бідних від багатих відрізняє мислення і страх діяти.
Або Ви сидите і хаєте всіх, шо вони [вырезано], або Ви берете і робите щось для того, щоб рівень Вашого життя змінився.
На мітинг Ви збираєтесь? І ЩО? Кому от воно треба?
Замість того, щоб дурньою страждати, прочитали би книжку про бізнес і подумали як створити власну справу.
Мені абсолютно байдуже на компанію, тому що я тепер в ній звичайний покупець. Може хоть до когось тут достучусь. Харе нити і обс*рати інших, йдіть робіть щось. Ваша біда — Ви самі.
Замість того щоб шукати можливості, Ви шукаєте крайніх, ех молодці)))
@К8, все замешаны в их махинацыях скоро и она пойдёт работу искать любительница антисептиков
А ДЕ Ж ЛІДЕР ПЕРВИННОЇ ПРОФСПІЛКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ»ПРОМЕТЕЙ» вітька Хандучка?
Відпишіться хто буде , просто на це повідомлення «цитировать «
Вчора писали ж ,що на 12:30 . Вчора сюди на сайт писали
Ребята, а где все? Я на месте перед офисом! https://www.vnutri.org/epitsentr/#respond.
Зачем поднимать бузу а никто не пришел!?
Але, а где вы все? Стоим тут вдвоем и больше никого
Добрий ранок!
Буду сьогодні на мітингу. Геть всіх недобросовісних з ЦО і з маркетів
@Гость, ну то ж зрозуміло, що дали цифри з налогами, чи ви думаєте за вас налоги платять повітрям??? Додавайте налог до ЗП на карту, або ідіть і працюйте нерфіційно і всі мільони будуть в ваших кишенях!
@Гость, А за якою адресою відкрили ТЦ в Бучі після руйнування?
@Гость, То чого ви там працюєте??? Більше немає де? Чи не беруть? Чи єдине на що спроможні скиглити! Ви ж не дерево, не подобається пішли!!!! Все ідіть заробляти мільйониииииииииииииииииииии))
Колега брав в бухгалтерії виписку для оформлення кредиту, так йому там таке напалювали, що він у шоці був. Каже, якби був такий дохід в реалі — то навіщо йому той кредит здався
Забули ще про К 9, типу в Києві ж мало епіцентрів було, так вся зарплата наша там, а зараз всі доходи на Бучу йдуть, а ви » не подобається — звільняйтесь’
Жду всех на митинге 20-го апреля! Я вас поддерживаю!! Вперед!
Когда они уже нажрутся, зарплаты не платят просто издеваются над нами. Если вы адекватный человек то моя просьба не идите работать в эту шарагу!
@Гость, розумієш друже, спочатку в цьому маркеті можна було палити, через це багато людей після відкриття — місяць, два, три і йшли працювати. Почали на курилці розмовляти, що не задоволенні працею і її з/п — заборонили) Наче це допомогло меньше пліткувати)
Київ, Епіцентр К-3
Бицюра Н. К. разом зі своєю * Людкою та тим пузатим *Глінським дєрібанять кошти з директорського фонду та не доплачують працівникам кошти. Як вже задовбали ці ненажерлеві нахаби такі як Толочко Т. В. Начальник відділу комплексного продажу, яка клепає знижки на ліво та направо 25% комерційним та усім своїм друзям які до неї приїжджають з бутилкою водки. Ця пихата * має наглість випивати в робочі часи, тільки і бігає по туалетам з бояришніком та шукає собутильників серед комерційних. Таня закінчуй бо скоро зніму на камеру як ти квасишь у робочій час, до речі це людина у якої хворе сердце як вона каже,та інвалідність.Дістало що бачять тільки продавців та касирів, а цю п’яну шушару наше «вище керівництво европейської мережі» навіть не бачить. Підсумок щоб бути керівником потрібно заливати очі з самого ранку та красти кошти.
А чому за місяць перевірок досі не вигнали з позором лєночку та вовочку аудиторів-крадіїв з к8? Чи всім наплювати на повну профнепригодність?
Хочу прийняти участь у мітингу!Досить це свавілля!!!!
Телеграм
@SlavaUkraine1992
@Гость, Верните всё как было! Уберите этих всех гастробайтеров!
@Гость, пора выгнать Бицюру с его прихвостнями,вообще страх потеряли
@Гость, братан, то перебор риально!Щодо зарплат згоден — ганьба! 7000 за таку важку працю це знущання. А про паління, то на нашому магазі теж курити не можна!Мене навіть на роботу брали то питаличи чи курю бо тут здоровий образ жизні і все таке і курити заборонено! У нас сб акти строчить і штрафують, якщо заловлять))))
@Гость, можна було би ще зрозуміти, якби в час так званого «занепаду» не відкривались та не оновлювались нові — велитенські за площею маркети. Під час війни три гіпермаркети зруйнували, але вже водночас відкрили Бучу, Львів4 і перебудували ІФ. Тому — ваш коментар голослівний та нічим не підкріплений. Купляйте авто на армію власним коштом, а не коштом зарплат працівників, працівники ітак донатять на армію власні кошти. Хтось тупанув, поназамовляв генераторів — тепер хай сам їх збуває, чому цим має займатись наприклад працівник відділу «покриття для підлоги»? Як мт виводити на відділі якщо в тебе бл*ха ще донати довбані?
+ нафіг мені ваша паска, якшо мені зняли пару тисяч з зп? Це лицемірство і знущання.
Продавці , касири , працівники складу, нажаль самі по собі . Ніхто не стає на захист , начальники повинні відстоювати працівників перед вищим керівництвом але цього не відбувається , нажаль
Ура!!!! Домовились. Преса буде на митингу завтра, це вже перемога. Так шо люди ,давайте активуйтесь, це той випадок коли не треба мовчати, скільки можна за копійки працювати, ви такий об’єм роботи робите кожний, а отримуєте мізерну плату. Цінуйте свій труд, не принижуйте себе. Наші воїни не для цього гинуть, щоб ми були рабами в своїй країні. Будь гідний себе, бо ти цього вартий!!!! https://www.vnutri.org/epitsentr/#respond
Коли скінчиться цей жах на К8? Це вже неможливо витримати. Ніякої поваги до персоналу, мізерні зарплати, масові звільнення. Скоро взагалі нікому буде працювати.
Вперід Гайдамаки ,Лупайте цю скелю,Битва під Кумейками неминуча.
Группу по мітингу заблокували. Кинули 2 скарги на группу. СБ працює через своїх пацюків)))
ЗБИРАЄМОСЬ ЗАВТРА (20 КВІТНЯ) НА 12:30 ПІД ЦО. Домовились с людьми що відео з «мимо проїжджаючого» авто потрапить у міські пабліки)
Григоренка 40.
Керівництво знущається над працівниками як хочуть!!!
Не сподобався начальнику — на тобі меншу зарплату по відділу, зміна графіку без твого відома, бо він так хоче!…,не несеш начальнику елітний алкоголь — на тобі актів, звільняйся, а ми тобі всеодно нічого не заплатимо!!!!!
А 13 років роботи ніхто не оцінив!!!
Де ви таких начальників набираєте?
Неси йому гроші, алкоголь, торгує всім чим може в відділі!
І ніхто не задався питанням чому при цьому начальнику звільняються всі толкові продавці які працювали тут іще задовго до Р.М.?!
Йому зарплатні мало???
Наш «любимчик» сказао если мы не донатим на генератори то мы их выкупим!!! Мамка забери свого селюка назад до Полтавы!!
З березня в к10 надійшда команда від директора — ніхто не курить бо дуже багато «балакаєте». Щодо ми бачимо через півтора місяці. Начальникам дозволили ходити двічі «пити каву» на парковці, ну а хто буде рахувати скільки вони дійсно виходили. Неторгового персоналу це з самого початку не стосувалось(я про тих хто сидить в кабінетах). Охорона сама на себе закриває очі, касирам дозволили. От і маємо із Тотальної заборони на паління — зараз це лише заборона для звичайних продавців. Правила повинні бути однакові : або всім, або нікому.
Друзья, хотел бы развиваться в этой компании, но зп отбивает всё желание вообще что-либо делать. Не понимаю как человеку на полноценную жизнь может хватать 10 тысяч. Это просто смешно. Когда это было при долларе по 27 ещё было плюс-минус, но сейчас один поход в магазин — 20% зп. Если б не кредитка от альфа банка «выгода» денег вообще не хватало бы ?
Підтримую страйк 20-го квітня. Відправте посилання на группу https://www.vnutri.org/epitsentr/
@Директор маркету, пане директор, якщо це дійсно директор) знаєте в чому суть проблеми? Бо ви бачу досі не розумієте питання. В тому що верхи не бачать, не чують низи. Ви собі звикли жити на широку калошу і вам невідомо, що таке, коли людина себе обмежує в елементарному. Давайте просто ні не ролями, а зарплатою на місяць поміняємось і я тоді побачу, як ви будете казати, не ну нормік, а чо, можна ж жити… Зараз платня меньше 15 кусків, це виживання. А ви ж платите по 8-9 як повеззе… І ще головне сидять такі в недоуменії, а чого народ бунтує… Ну габзда просто.
Шановні власники мережі «Епіцентр К», можливо ви дійсно не знаєте що робиться у вас в компанії?! Що вам для цього треба, виписки нашої зарплатні?? Чи можливо ви все знаєте? Про відношення до нас,про зарплатню? Якщо знаєте ,тоді це на вашій совісті і репутації … Або ви нічого не знаєте , тоді розберіться з цим !
Подивіться відеоролик, історія створення цієї мережі.
Чому знищили саме їхні маркети і які такі ТЦ були у Криму.
Епицентр передал 40 бронемашин!!!! Побойтесь Бога!
Пусть бы Герега, давая интервью на телевидении, сказала бы правду кто на самом деле оплатил эти машины!!!! Деньги на эти машины взяты из зарплат обычных продавцов за январь, февраль и за март 2023года! Люди недополучили свои кровные, отработанные! С зарплаты высчитали столько сколько захотели и при этом не дали объяснение на каком основании!!! Людей принудительно заставляли брать выходные!!!
Вы предлагаете увеличивать продажи и улучшать обслуживание клиентов! А что делаете вы? Офисники? Что вы делаете???? Сидите тихонько в офисе и получаете свою зп? И заметьте не 10-12000,а по 30-40 000 в месяц!!! И вы будете говорить, что нам делать!!!!!
Вы пользуетесь сложившейся ситуацией!! Вы понимаете, что сейчас с работой туго, а людям нужно кормить семью!
Это называется рабовладельчество! Как же просто хочется справедливости! На работу как на каторгу…
«Із звичайного начальника відділу» ???? то як тоді ви продавців називаєте ?? «Із звичайного раба»?))))))
Хочу прийняти участь в мітингу
Мій телеграм @Pppvere
На всіх маркетах заставляють тулити і донатити на касах на генератори для ЗСУ. Накупили генераторів, не проканало продати за завищеними цінами. А тепер хочуть за людські гроші викупити в себе ж ті генератори під предлогом допомоги.
@Гость, так мене і не дали… чи нічого не планується???
ВСЕ на митинг, нельзя так с персоналом!! Прошу добавить меня @Sadumus
Правильно, набридли вже!!?? Долучаємось до мітингу, разом нас почують, може
Додайте в групу @marinis66