«Є ГРОШІ КОМ» — місце, де кожен співробітник має важливе значення та безмежні можливості кар’єрного зросту. Отзывы о работе в Є Гроші Ком, зарплатыОператор call-center 1 15 000 грн Добавьте зарплату в компании Є Гроші КомДобавить отзыв о работодателе Є Гроші Ком Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Є Гроші Ком?
РОбота для тих хто любить обманювати людей . Потрібно добре брехати , клієнтам . Тренери і всі хто там також брешуть вам постійно. А твк то норм
Є гроші ком, і є гроші це одна компанія, Спочатку ви проходите співбесіду Вас не питають про вашу освіту де працювали головне Вас взяти на навчання на навчанні всіх хвалять що всі стараються а в кінці навчання буде співбесіда с усіма і там будуть вирішувати візьмуть Вас на роботу або ні будете спілкуватись с психологом який буде задавать питання де працювали і все таке це буде в кінці навчання, ви проходите тестування в тестах є питання незрозумілі щоб Вас завалить якщо ви їм не сподобались с початку Вам це скажуть в кінці, тести у нас пройшли всі в групі так як всі старались Завалюють коли ви телефонуєте нібито клієнту як в мойому випадку було жінка на другій лінії яка підказувала почала дуже голосно сперечатись я зовсім не чув клієнта, змоги перездать на повторне навчання не дали, я зовсім не хотів сюди іти так як був такий досвід і перед початком навчання я це говорив мені перетелефонували і самі потом запропонували їй головне це кількість людей Спочатку були умови що якщо ви будете старатись все вчити то Вас візьмуть на роботу і умови що перездать теж були у нас Група була всі успішно пройшли тестування, тому що після навчання довчались всі із 10 чоловік пройшло тільки 5 Я не можу сказати які умови коли ви будете працювать обіцяли нормальні заробітки перший місяць Ще хотів доповнити якщо Вас просять встановлювати їх додаток відмовляйтесь тому що Вам потім будуть телефонувати вже говорили щоб не телефонували так ніхто не зняв дзвінки поки в чорний список не додав, А так в цілому якщо у Вас є багато часу можете спробувати як буде далі цього я не можу відповісти
Официально ли устраивают? есть ли отпуск?? хочу устроиться, но работать без выходных тоже не хочу, есть семья, время и для них мне надо. Ребят, подскажите, кто сталкивался?
ооо тут движ) когда я устраивалась то жаль что не было таких отзывов. это было в 2019 году, на тот момент устроилась в коллцентр, мне провели обучение и пустили в плавание. И вот, я отработала месяц — у меня не было никогда такой зарплаты, на тот момент жизни я себе не отказывала ни в чем. Проработала полтора года после чего ушла в декрет, сейчас вот думаю стоит ли выходить. Как война могла повлиять на состояние компании?? Кто руководитель в отделе кц??
Привет всем, отправил туда резюме, еще не перезванивали, кто еще так делал? Ответьте пожалуйста, люди добрые
Работал когда-то там оператором то нравилось, единственное что надо учиться и стараться. Но это единственная работа где мне нормально платили
Да, базу знаний дают хорошую очень, очень много тренингов и обучающих видео уроков. Так же приглашают специалистов для мастер класса.
Та шо ж ви так тупите? Тут видно, що з одного ip написані відгуки.
Очевидно, компанія не дуже, раз починає з такої тупості
я тільки хочу влаштуватись на роботу сюди, хвилююсь адже є різні думки, є клієнти невдоволені, а є і нормальні, чи варто ризкнути?
Працювала в підтримці клієнтів 4 місяця, з самого початку було все нормально і подобалось. Можливо буде корисно для когось, то мені було 26 років на той час і раніше в цій сфері не працювала , навіть було соромно казати людям «Добрий день». Мене навчали рівно 5 днів, коли вперше сіла за дзвінок то було страшно, хоча і є старші які тобі допомагають, в плані роботи і зарплатні, ставлення нормально — але робота для тих хто дійсно любить спілкуватись з людьми, адже психологічно складно трішки, є багато не зовсім адекватних людей з якими треба знайти мову. Звільнилась тому що робота усе ж не по мені , але можливо комусь буде корисно, мене нормально розрахували і виплатили зарплатню за останній місяць.
Чому вирішила написати? Тому що коли я влаштовувалась то не знайшла відгуків, нехай мій буде перший