Аптека «Джерела здоров’я» — аптечная сеть г. Хмельницкий, которая предлагает населению огромный перечень лекарственных препаратов и других товаров медицинского предназначения зарубежных и отечественных фармакологических компаний-производителей по лояльным ценам. Отзывы о работе в Джерела здоров’я, зарплатыДобавьте зарплату в компании Джерела здоров'яДобавить отзыв о работодателе Джерела здоров’я Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Джерела здоров’я?
Складається відчуття, що чим більше ти викладаєшся, тим більше з тебе спитають. І за це доречі не заплотять. А навпаки.
Бісить впарювати власну марку СПЛЕСК та сплескоподібні ліки, які з групи препаратів "Боже допоможи", в найкращому випадку, а по ціні в більшості випадків коштуюсть дорожче дійсно дієвих фірмових.
А треба парити, інакше зарплата буде дулька і питань більше ніж в анкеті на конкурсі талантів — Чому продали інших препаратів більше в рази, а Сплеску — пару коробок?
А все просто — хто вже зрозумів що до чого — бере перевірені ліки.
По зарплаті мінімалка офіційно на карту, інша частина готівкою. Треба ще добре попрацювати, щоб отримати хоча би 10 000, наприклад впарити рекомендацій МІНІМУМ на 800-900 грн, і це тих самих сплесків, або 1-2 грн за упаковку (пакетих) якоїсь іншої бодяги.
А ще якщо у вас завідующа типу Тані з Кам*янецької 38 — можна після зміни йти вбивати, потім експертиза виправдає. Та ще ***. Через таких пішло дуже багато хороших працівників.