Dybok.ua

Dybok.ua

ДУБОК — если нужна мебель. Мы не продаем красоту, вдохновение, или аромат свежезастеленной постели. Мы продаем мебель. Просто мебель. Чтобы просто жить. Кухню – чтобы готовить, кровать – чтобы спать, стул – чтобы сидеть.

Отзывы о работе в Dybok.ua, зарплаты

1 2
  1. 20 ноября 2019

Компанія молода та прекацює от вже 9 років. Тут подобається працювати так як керівництво лояльно відноситься до своїх працівників. Такий колектив як у Дубок треба ще пошукати. Завдяки цьому і компанія швидко розвивається, є перспективи росту та нові можливості. Тут комфортні умови праці. повний пакет послуг (відпустки лікарняні, відгули) та вчасна виплата заробіної плати + аванси регулярно. Кожного разу радію що мала змогу тут працювати, маю дуже багато друзів

2. 27 октября 2019

Во время не выплачивают зарплату.

3. 26 сентября 2019

відгуки заказуха

4. 4 августа 2019

Для мене, Дубок — молода, але амбіційна команда, яка створює людям радість))) потрапивши сюди на роботу, зрозумів, що не помилився))) В компанії є всі умови для саморозвитку та кар’єрного росту)))

5. 30 июля 2019

ото зовсім не палєвно в один день писати тексти, нє)))))))
    мабуть премію пообіцяли всім робочим чи що? Как-то странно виглядають ці всі #відгуки#

6. 27 июля 2019

Працюю з самого початку існування Дубок! Бачила багато, робила ще більше, компанія дуже амбітна, перспективна та з хорошим керівником, колектив це величезний скарб для компанії, тут нікого не залишать без уваги, завжди підтримають, робота цікава, зарплата гідна.

7. 26 июля 2019

Компанія на вищому рівні, кожен працівник цінує роботу свого колеги і це супер.

8. 26 июля 2019

У компанії більше 2х років. Перша перевага — увага керівництва до співробітників, а саме їх кваліфікації; Друга, і основна — можливість кар’єрного зростання. Тут панує взаєморозуміння, гармонія і комфорт.

9. 26 июля 2019

Працюю 3 роки і можу з впевненістю сказати, що це найкомфортніше та найцікавіше місце роботи. Компанія не стоїть на місці, постійно розвивається і заодно розвиває та навчає співробітників. Безцінний та крутий досвід)))

10. 26 июля 2019

Працюю в компанії 5 років. Вона займає особливе місце в моєму серці) Мабуть, тому, що була в команді майже з самого початку. Люблю атмосферу, цінності, гарне відношення до людей і те, що тут завжди можна реалізувати свої ідеї і вміння!

11. 26 июля 2019

Я працюю в компаніїї вже другий рік, це моя не перша робота, тому є з чим порівняти.В першу чергу директор і керівництво — це люди,які постійно розвиваються,навчаються,не стоять на місці.проводять постійні навчання і тренінги для працівників. Колектив дуже дружній та веселий. Проводяться корпоративи та різні заходи, що дає можливість більше здружуватися і відпочивати. З/п гідна, своєчасна виплата і постійно зростає, що дуже радує))ще мені подобається, що компанія сучасна, розвивається, роширяється,до твоїх ідей прислуховуються,а не наприклад застрягла у минулих часах з певними принципами роботи, тітками і дядьками,які працюють по старих схемах, стандартах і нав`язують свої ідеї, бо лише вони знають як правильно)))))тут думають про твій комфорт, тому для мене,якщо робота, то Дубок)

12. 26 июля 2019

Перспективна, молода компанія. Стрімко розвивається та допомагає розвиватись працівникам. Дружній та щирий колектив)

13. 21 марта 2019

Дуже лояльна та перспективна компанія. Здорова психологічна атмосфера в колективі, де тебе приймають таким, який ти є))))

14. 20 марта 2019

Працюю вже 2 роки, дуже рада, що потрапила працювати саме в цю компанію, багато чому навчилася і продовжую розвиватися далі. Заробітна плата виплачується своєчасно, без затримок, та залежить від показників роботи які я виконала. Компанія стрімко зростає, це показник того, що вона успішна, хочеться рости разом з нею. Дуже комфортні умови праці, великий просторий офіс, зручний графік роботи.Але найкраще в компанії це молодий та дружній колектив, завжди хтось прийде на допомогу в разі проблеми та й просто приємно працювати з однодумцями. Тут можна набратись хорошого досвіду, є досвідчені наставники, цікаві проекти!!!

15. 20 марта 2019

Лояльне начальство, зручний графік, дружний колектив, зп вчасно

16. 20 марта 2019

Хороший, дружній колектив, є взаєморозуміння. Хороша робоча атмосфера. Гарні можливості для розвитку.

17. 20 марта 2019

Працюю в компанії більше 3-х років,задоволена свім, думаю що це найкраща компанія у м.Рівне.

18. 15 февраля 2019

Я працюю в компанії вже 4 роки. Сказати, що я задоволена всим — нічого не сказати. Я щаслива працювати саме в такій команді, саме з таким керівництвом, саме в такій побудові робочих відносин. Це дійсно, як велика сiм’я в якій бувають злети та падіння, але ми проходимо ці періоди разом, підтримуючи один одного. Але основу цій структурі заклав директор! Він навчив кожного працівника вірити в себе, і сам вірить в кожного. Він створив цю атмосферу дружню, легку, засновану на довірі, а не на жорсткому контролі. Дана компанія допомогла мені знайти себе і повірити у свої сили.

19. 15 февраля 2019

Все подобається — від колективу до самої роботи. Можеш навіть змінювати напрямок, спробувати себе у новій сфері, в цьому тебе повністю підтримають! До ідей дослухаються і це не може не тішити.

20. 15 февраля 2019

Скажу коротко, але влучно — це компанія, де є розуміння та хороший колектив. Керівництво надає усі умови для розвитку, росту та комфортної роботи. Є підтримка та взаємоповага, а це найголовніше!

21. 9 ноября 2018

Працюю в компанії більше 2х років. Чудова компанія, яка розвивається і розвиває працівників. Тут не просто колектив, тут команда, сім’я яка завжди підтримає та підніме настрій. Заробтні плати постійно мають тенденцію до зростання. Керівництво, напевно, найкраще з тих, кого я коли небудь зустрічала.

22. 17 октября 2018

Працюю в команді відносно нещодавно, класний колектив, молода і амбітна компанія. Круто коли керівництво розуміє не лише цінність своїх клієнтів, а і своїх працівників.

1. 21 июля 2021

@ SS ,
    Шановний «SS», він же «Ростислав Рараговський», «Bender», «Едуард Campus, «Eduard Bro», «Eduard Titan» та ще багато псевдонімів.
    Можливо, пора вже назвати своє справжнє ім’я та прізвище — Едуард Шенаур?
    Вам ще не набридло обливати брудом різні фірми, де ви працювали і звідки вас заслужено звільнили?
    «Ховер Україна», «Дубок», «Ролідас Авто», «Кампус Нетворкс» — працюючи у всіх цих компаніях, ви показали повну некомпетентність і профнепридатність, токсичність, невміння спілкуватися з клієнтами та інфантильність. Що тут казати, коли навіть в «Укрпошті», державному підприємстві, де вкрай низькі вимоги до персоналу, ви довго не затримались?
    Ви обливаєте всіх «помиями», звинувачуєте у різноманітних недоліках (в основному, придуманих вами), але чого добились ви самі у свої 22 роки? Стали науковцем, інженером, бізнесменом, програмістом, архітектором? Так ні, всі ваші здобутки поки що обмежуються комп’ютерними іграми і анонімним хейтом в Інтернеті.
    З такою життєвою позицією, як у вас, ви на жодній роботі довго не затримаєтесь, ні в «Укрпошті», ні в «Google».
    Можна терпіти токсичного, але крутого спеціаліста. Можна посереднього, але ввічливого. Та нікому не потрібні безтолкові неадекватні працівники із комплексами всезнайки, які на практиці ще й не вміють нічого.
    Принаймні, в комп’ютерних технологіях ви повний нуль, бо навіть не змогли замаскуватися і зберегти анонімність коментарів. Хоч і використовували для цього VPN. В геймінгу, до речі, ваші результати також дуже скромні.

P.S. Очевидно, справжній Ростислав Рараговський зацікавиться можливістю судового позову за незаконне використання його прізвища та поширення від його імені наклепницької інформації.

2. 2 июля 2021

Ну тепер то вони мабуть доплачують за хороший відгук на цю богодєльню. Цікаво а курси психотерапевта ви вказуєте як бонус до вакансії куди ви набираєте ,,наївних,, спеціалістів з додатковою навичкою стресостійкість чи це не є вашим головним критерієм для пошуку нових кандидатів в цю дурку яка зі всіх сил намагається бути найкращим інтернет магазином з продажу битих… кхе-кхе нових меблів. І чи це не ця фірма в якоє є потаємний відділ який накручує собі відгуки за рахунок працівників, а негативні підтирає як працівників так і клієнтів… Ой що це відразу про головне, робота не була б такою поганою як би вони могли б навести лад з логістикою, і перш за все з фабриками які доставляють їм брухт — напів гнилий, напів битий який вони називають меблі. А люди які відповідають за доставку і ,,сервіс,, не вислуховували б весь той негатив від незадоволених клієнтів, і як би фірма з такими великими оборотами не жлобилася на знижки клієнтам з пошкодженими меблями можливо у них все було б добре… Але про що це я, про фірму яка величає себе Дубок це точно не про них дана контора любить вішати лапшу на вуха як працівникам так і клієнтам, звертаюсь до всіх тих хто там працює мені вас шкода а ще більш шкода буде тих людей які працевлаштовуються на дану компанію, якщо вам дорогий ваш час та ваші нерви оминайте дану компанію і не ведіться на їхні умови праці.
    p.s. Не знаю нікого хто працював на цій макаронній конторі був би задоволений як працівник так і клієнт який щось у них замовив.

Менеджер по продажам 1
Менеджер по снабжению 1
Охранник 1

Добавьте зарплату в компании Dybok.ua

Добавить отзыв о работодателе Dybok.ua

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Dybok.ua?