Долфі-Україна

Долфі-Україна

, , , ,

«Долфі-Україна» — одна з найбільших дистрибуторських компаній в Україні. Входить до складу швейцарської торгово-промислової корпорації МедПак Свіс Груп. За 10 років роботи компанія досягла найвищої позиції серед постачальників товарів мед призначення.
Долфі-Україна — компанія з багаторічною історією, бездоганною репутацією, доброзичливою атмосферою, сформованим корпоративним етикетом і устояними принципами роботи з клієнтами. Проте ми відчуваємо необхідність по-новому, яскраво і конкретно висловити свою індивідуальність. Ми ясно усвідомлюємо як свої переваги, так і перспективи розвитку, і прагнемо донести це бачення до своїх клієнтів і партнерів. Тому ми оновлюємо фірмовий стиль, розвиваємо контакти з суспільством у формі соціальних програм і заходів.
«Долфі-Україна» та професійна команда компанії має багаторічний досвід роботи на ринку медичної техніки для домашнього і професійного використання, та на ринках споживчих непродовольчих товарів країни.
Завдяки тому, що заводи, які входять до структури компанії «Долфі-Україна», та відповідають вимогам систем управління якістю ISO 9001 та ISO 13485, а також Європейським Директивам 93/42 / EEC Annex II Article 3, а виробничий цикл, впроваджений на заводах, відповідає ISO 4074, компанія забезпечує своїх клієнтів першокласним і своєчасним сервісом.

Отзывы о работе в Долфі-Україна, зарплаты, вакансии

1. 14 сентября 2025

Завсклад у Львові Роман надто молодий для такої посади. Робить велику різницю між працівниками, має улюбленців, заставляє найманих працівників сканувати на «своїх», щоб ті мали велику зп, іншим дає грязну роботу лише, що не приносить жодного доходу. Є підозри, що зі своїми він має додатковий дохід і дерибанять потім. Зате багато працівників звільнилось

2. 10 мая 2024

На жаль, пропрацювавши в компанії 5 років, гарного сказати майже нічого. Витрачений час. Серед колективу звичайно є адекватні люди, проте ці люди працюють в поганих умовах. До людей відносяться як до розхідних матеріалів. Керівництво не цінує людей від слова зовсім. Змушують робити додаткову роботу без доплат, кажучи що ти зобов’язаний, якщо відмовляєшся — погрожують штрафами, чи навіть втратою робочого місця. Завжди знімають з ЗП за нестачу + не доплачують посилаючись що щось не виконав. За великим рахунком — там треба робити вигляд що ти працюєш — краще не показувати що ти можеш бути оперативним, це не оцінять, а використають, щоб додати обов’язки.
    Порушують особисті кордони, працюють за схемою: пригнічення співробітників, людина або стає підкорена, або вигорає і уходить.
    Керівник бізнесу — вважає за рабів співробітників компанії, когось обматюкати — вважається нормою. Окремо хочу відмітити начальника відділу служби безпеки — людина некомпетентна, розповідає твою особисту інформацію усім, ту яка є конфіденційною.
    Найприємніший момент за весь час роботи це підписання документів на звільнення.
    З таким відношенням на світовому ринку немає місця, потонуть 100% — справа часу.

Добавьте зарплату в компании Долфі-Україна

Добавить отзыв о работодателе Долфі-Україна

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Долфі-Україна?