Докудейз, ГО

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA відбувається щороку впродовж останнього тижня березня в Києві. По завершенню Docudays UA традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України в рамках Мандрівного фестивалю. Покази тривають від жовтня до грудня (включно).
Ми створюємо можливості для кожної людини в Україні дивитися найталановитіше й найактуальніше документальне кіно з усього світу, щоб спряти розвитку критичного мислення, формуванню активної громадянської позиції та ставленню до людської гідності як до найвищої цінності. Реалізуючи нашу місію, ми сприяємо популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні.

Отзывы о работе в Докудейз, ГО, зарплаты

1. 8 июля 2024

Про те як люди граються в роботу за ґрантові гроші або чому НЕ варто витрачати час на цю організацію.

Мені було призначено онлайн-співбесіду на вакансію фінансового менеджера. На зустрічі було 5 !!! представників ГО Докудейз .
    3 з 5 представників ГО не потрудились увімкнути камеру.
    Про те що на співбесіді буде така кількість людей звісно не попередили.
    Чи було це стресово? Так!
    Чи було це потрібно? Ні, бо кожен з працівників відповідає за свої проєкти і не пересікається з рядовим фінансовим менеджером інших. У зоні відповідальності фінменеджера даної ГО клієнт-банк і підписання актів і договорів з підрядниками.

Для порівняння при відборі голови НАЗК було призначено 6 членів конкурсної комісії.

Не раджу витрачати час і нерви, стресу нині вистачає і без того.

Бекґраунд деяких працівників цього відділу змушує задуматись хто буде носити тобі передачі в разі чого.

Добавьте зарплату в компании Докудейз, ГО

Добавить отзыв о работодателе Докудейз, ГО

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Докудейз, ГО?