ООО ТОРГОВО ПРОМЫШЛЕННАЯ ГРУППА «ДИАМАНТ» Отзывы о работе в Диамант, зарплаты
Добавьте зарплату в компании ДиамантДобавить отзыв о работодателе Диамант Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Диамант?
Читаю відгуки і скажу, що на сьогоднішній день там стало ще гірше!!! Жадібність керівництва тільки зростає. Якщо ви там, то тікайте, чим раніше, тим менше наб♥єте їм кармами. А якщо тільки збираєтеся то подумайте, це просто ТРЕШ…… не буде ні ЗП ні бонусів, якими постійно маніпулюють.
Работают нечестно по отношению ко всем и даже к самим себе. Пытаются строить замок из палок на куче грязи, выдают клиентам некачественную продукцию, указывают некорректные сроки годности и во многом обвиняют других, но не себя. Одних сотрудников пытаются по струнке водить, а других убеждают, что они лояльное руководство и прикрывают минусы, ссоры и споры. Дают необъятные объемы работы и потом орут, что ты дно и не справляешься, даже если это была не твоя работа на самом деле. Не ценят твоих идей и работу в принципе. Ужас творится и скрывается в их системе, руководство думает, что они лучше всех все знают, а в своем глазу бревна не видят и других слышать не хотят. Яркий пример испорченных корпоративных ценностей и места, где вы заработаете психологических травм около десяти штук. За выплаты, о которых уже писали, — так и есть, ничего не изменилось, задержки, кормежки завтраками и обманы — зато стабильно. Также всегда пытаются сэкономить на штате, загружая одних работой других, обещая дополнительно оплатить эту работу, а по итогу 0, вместо того, чтобы нанять человека..
Не рекомендую цього роботодавця. Робоча атмосфера дуже напружена. Ретроградний меркурій ніколи не покидає власницю. Що найгірше — зарплату затримують або взагалі не виплачують, порушуючи трудові договори. За бонуси, я взагалі мовчу, отримати їх це щось надзвичайне. тому що тільки воно вирішує чи гідні ви цих грошей. Всі спроби вирішити ситуацію закінчуються нічим. Офіційна зарплата у вас буде мінімальна, і відповідно, лікарняні (якщо зможете добитися) відпускні нараховується тільки з мінімалки. А при звільнені вам тільки мінімалку і виплатять, все те що в конверті — ні. Якщо цінуєте свій час, зусилля та нерви, уникайте цього місця роботи.
Добрый вечер, я не так давно начала работать в компании «Диамант — Фарм». Работы много, и она утомительна. Но работа есть работа, изнурительная работа, и мне за нее платят. Собаки есть собаки, и пахнут они по-разному. Но руководство делает все возможное, чтобы вам было комфортно работать. И вы, и собака должны привыкнуть друг к другу.
Что касается Мирославы, важно помнить, что каждый руководитель имеет свой стиль работы. Бывает, что они строгие, но при этом открытые для обсуждений и конструктивной критики, что помогает коллективу работать более эффективно. Задача не в том, чтобы винить, а в том, чтобы адаптироваться и сотрудничать.
Важно, что в компании есть поддержка, и вы ощущаете комфорт в коллективе. Ведь здоровая рабочая атмосфера — это не только рабочие условия, но и отношение людей друг к другу.
Насчет запахов — понятно, что это неприятно, но как вы правильно заметили, вина компании в этом не лежит. В жизни часто встречаются трудности и неприятности, которые мы не можем контролировать, и важно научиться адаптироваться к ним, не теряя мотивации.
Плюсы и минусы есть везде, если их искать. Что касается меня, то мне нравится сталкиваться с трудностями, но я смотрю в будущее.
@ Гость , я співробітник компанії.Комфортні умови праці,завжди є запашна кава та чай.Можливість розвиватись. Працюю в компанії близько року. Лояльне, адекватне керівництво. Якісний продукт, одні з найкращих по Україні, що для мене особисто дуже важливо. Всіх фінансових зобов’язань дотримуються, і по бонусам і по ставці, все як говорили на початку. Кожен менеджер напрацьовує своїх клієнтів. Робота не проста та є всі можливості для «хорошого» заробітку, хто працює , а не чекає поки продажі самі впадуть.
@ Гость , ключове слово «маЙбуть») 😂. Не бачу приводу для гордості в ваших досягненнях) 🤡 це все пусті слова…
де ви в коментарі побачили те, що хтось не любе собак? Розмова йде про елементарне, про санітарні норми, гігієну та повагу до своїх співробітників. А ви в своєму офісі крім собачок нікого не поважаєте!
Можливо в Діамант Фарм ,не все так ідеально,але с приводу засновників ,не дуже ви правильно відгукуєтесь ,ці люди доягли ,набагато більше майбуть ніж ви .З приводу собачок ,взагалі не погоджуюсь ,їх тут навпаки дуже люблять!Якщо ви не любите тварин ,ви майбуть заслуговуєте на таке відношення.
1000 раз подумайте, перед тим навіть як йти на співбесіду, чи варто витрачати час і здоров’я на цю не до компанію. Тому що:
Почнемо з місця розташування: «офіс» знаходиться в промзоні, якщо це можна назвати офісом… В теплу пору року сморід стоїть неймовірний, як і від сміттєспалювального заводу так і від собак.🤢
Собаки, звісно окрема тема, якій можна присвятити дуже багато часу. Все що писали раніше, на жаль правда, лише хочу додати, що окрім всього вказано, вони ще можуть вкусити, або завалити на землю). Саме головне, що компанія займається виробництвом СТЕРИЛЬНОГО медичного одягу та є дистрибʼютором СТЕРИЛЬНИХ медичних виробів, але 😵💫вибачте, про яку стерильність можна говорити, якщо ці собаки справляють свою потребу скрізь де їм захочеться, і не має різниці чи це виробництво, де виготовляють покриття і халати, чи це кухня, де обідають співробітники. 🤯
Повернемось до найголовніших персонажів цієї компанії Мирослави і Ібрагіма. Субординації взагалі не має, для них всі співробітники «дно» лише вони царі. Ображені долею люди, тому справляють свою агресію на підлеглих. Одним словом «бидло».🤡 Взагалі, там все сімейство трохи «ображені долею».
Впевненості в завтрашньому дні не має, тобто, ти не знаєш чи будеш ти завтра працювати чи ні, все залежить від настрою цієї парочки, і приводи для звільнення дуже мєлочні. Дуже багато обіцянок, а як доходе до діла, то вони ще шось придумають, щоб те що пообіцяли не виконати. Якщо ви не взяли трубку від Мирослави о девʼятій годині вечора, це буде зальот, вислухаєте добряче. В цілому, розписувати можна дуже багато.
Зарплата — її постійно затримують. Офіційна ставка у вас буде не та, що була оговорена на співбесіді, а мінімалка, все інше в конверті, колись…може…отримаєте). За останній місяць взагалі нічого не отримаєте, окрім тої мінімалки на карту.
Плинність кадрів дуже висока. Ніхто не хоче з нею працювати, навіть за ті гроші що вона пропонує.
Така ж сама ситуація і з постачальниками, НІХТО не хоче з нею співпрацювати, бо це постійні затримки в оплаті товару, і це постійне хамство з її сторони.
Навіть батюшка не допоможе, у всіх цих проблемах 😂
Брехлива мр***та! За останній місяць зп не чекайте. На вас повісять якісь, типу, «косяки» які за думкою цієї парочки, завдали фінансової шкоди компанії
@Гость, Коли буде продовження? Сама там працювала. Такого нахабства ще не зустрічала в свому житті. Про ТОВ ДІАМАНТ-ФАРМ на чолі з Мирославою це 100000% правда.
Ну що ж поділюсь і я враженнями, а для когось це буде чудовим попередженням.
1. Для тих хто шукає роботу:
— якщо у вас в житті не вистачає негативу, образ, криків, принижень — то Діамант-Фарм, на чолі неврівноваженої власниці Мирослави, чекає на вас у свою Палату Діамант-Фарм, ой, вибачте — «компанію»🧐
— якщо ви відчуваєте, що бруд, антисанітарія, глисти, сморід — то ваша стихія, то Діамант-Фарм чекає саме на вас. Ви поринете у світ куштування їжі разом з трьома собаками (два алабаї і двортер’єр рижий), бо собаки їдять саме на кухні з усіма співробітниками, якщо вам буде це незручно, то це ваші особисті проблеми. Дивани в офісі належать собакам — ваше місце за робочим столом, немає чого на диванах прохлаждатись. Якщо собаки вирішили погуляти по офісам та попісяти чи покакати біля вас — значить тваринка так хоче, має на те право. Якщо собака вирішить на вас кидатись, що властиво їм — значить ви заслужили таке ставлення, немає чого ходити і дратувати своїм виглядом тваринку. Якщо вам стане погано — швидку будете чекати довгенько, бо медиків не зможуть пустити на територію, поки не виловлять всіх тваринок по офісам та території, а ще й треба їх втримати (алабаї ще та міць). Територія обгороджена забором з проволокою, єдине не підкажу, чи під напругою вона, вирішила не перевіряти на собі 🤨 Додатково постійний сморід, бо крім запахів від собак та їх їжі, яку їм готують персонально на загальній кухні, неподалік сміттєпереробний завод — насолоджуйтесь.
— якщо ви просто хочете пару місяців екстримчику, для душі, то головне правило для вас — не треба чекати оплати вашої праці, запам’ятайте головне правило: «Мирослава вирішує, чи достойні ви оплати», а так як грошей в Палаті Діамант-Фарм, немає, то звісно, що ви недостойні (додала скріни відповіді на мої питання, від Генерального директора Палати Діамант-Фарм, та мої питання без відповіді до Мирослави — власниці)
Є ще багато цікавих подробиць, але і цього має вистачити людині в пошуку роботи.
Тільки за август місяць втекли з цієї божевільні 8 людей, бо у власниці пішло сильне загострення психічної хвороби, і це не жарт, у людини дійсно не стабільно з психікою на постійній основі, а на осінь погіршення відбувається.
Отже, вирішуйте самі чи ваше це місце омріяної роботи😉
2. Для замовників: свої «бонуси» потрібно буде почекати. Взагалі, погано обманювати Державу (подробиці додатково будуть)
3. Для постачальників: якщо готові «подарувати товар», то Вам в партнерство з Діамант-Фарм, можливо гроші для Вас не важливі ))) (також, подробиці додатково)
Це початок, так як при влаштуванні на роботу чи початку співпраці з Діамант-Фарм все так і виглядає — нятяки… натяки… а потім настає момент істини
To be continued…
Плин кадрів каже сам за себе. Якщо не вмієте брати на себе провину керівників вас звільнять за годину. Даже для старту і безвиході не побажаю вам працювати там. Собаки невиховані, якщо ви готові за ними прибирати (офіс це для них туалет) відходи життєдіяльності -вам сюда.Чіткого функціоналу у вас не буде, співробітники, що працюють більше року-доносять і підлабузнічають. Якщо дасте слабинку вас змішають з гів…ом.
Не йдіть сюди працювати, всі відгуки правда і нічого не змінилось/не змінюється/не зміниться.
Локація- працювати ви будете в «найароматнішому» районі Києва, і ця вонь стоїть майже щодня. Кондиціонерів немає, тому нюхайте.
Офіс- кухня є, але їсти ви будете з собаками. Їх люблять більше ніж людей. Є ще камери, які все пишуть зі звуком і власниця любить їх передивитись і потім використати все як їй зручно.
Керівництво- один керівник, яка не може визначитись, вона директор чи вона Кам. Стиль управління рабовласницький, з криками та введенням в ступор всіх співробітників.
Зарплата- затримується на регулярній основі, після звільнення не виплачується.Зарплата не офіційна.
І зроблять все, щоб ви безкоштовно пропрацювали та потім за це не заплатити і полити брудом.
Добрый день!
Выдержала работу в компании ДИАМАНТ-ФАРМ чуть меньше года. Редко кто держится более трёх месяцев.
Текучка невероятная. Каждый день все сотрудники офиса попадают под гнев собственницы -директора, угнетения, оскорбления. Смеяться, улыбаться запрещается. Стрессовое состояние, страх, хамское отношение в порядке вещей, обычное явление, к которому нужно привыкнуть и подчинится. С нормальной психикой люди не выдерживают, уходят.
Ранее не в одной компании такого унижения людей не видела.
Каждый день начинается с «землетрясения» всего офиса. Увольнения ожидают все сотрудники каждый день. Особой причины для этого может не быть, исключительно настроение и личное отношение собственницы — директора. Отключение от офисных программ без обоснования и пояснения, потом что хотите то и делайте. Расчётных не ждите, их собственница – директор не платит.
Так что приятного трудоустройства, если не хватает в жизни адреналина.
Якщо ви бажаєте знайте купу проблем та лайна — велком ту Діамант Фарм. Директор Мирослава, хвора жінка, яка страждає почуттями неповноцінності цього життя! Постійно і тотально бреше-бреше-бреше усім з ким веде контакти! Якщо в неї загострення, безпідставно та із не виконанням своїх же домовленостей/обіцянок може погрожувати розправою на рівні свого «якогось особистого» правознавства гідності людини!
Хамка! Ненавидить світ та усіх людей цього світу! У всіх своїх невдачах винить людство! Брехунка! Гнила людина! Ображає та обзиває!
Мирославо, якщо ви будете читати цей коментар, я щиро вам бажаю стати на ноги на щасливу дорогу, яку оточують люди! Полюбіть навколишній світ! Полюбіть людей!
Щастя, радість, доброта, щирість, повага — це ті риси, які носить в собі людина з великим добрим та чуйним серцем, світлою та доброю душею!
Йдіть чи до Церкви, до Бога, чи до психолога або інших спеціалістів! Стукайте в двері допомоги, вам обов’язково хтось відгукнеться! Ви своє життя проживаєте на тотальному злі та нечесті! В такому житті нічого радісного та втішного не може бути ніколи!
Кожен раз коли ви ображаєте будь-кого, ви своє життя робите гидкішим та ненависним! Поважайте людей! Не ображайте їх! Всі сльози, які пролиті через вашу поведінку вернуться вам в 100розмірному вимірі! А потім ви дивуєтесь «чому ж таке нікчемне ваше життя?!». Від вас відвертаються усі! Ви на порозі краху! І тільки лиш по вашій особистій вині! Не шукайте нікого винного! Кожному кому ви про це скажете, лиш підтвердите мої слова!
Щиро та з великою вірою бажаю вам змінити себе та своє ставлення до оточуючих в найкращу, позитивну, милу та вагому сторону людства!
НЕ РЕКОМЕНДУЮ К ЛЮБОМУ НАПРАВЛЕНИЮ СОТРУДНИЧЕСТВА КОМПАНИЮ ТОВ ДИАМАНТ ФАРМ . МОШЕНИКИ!! ДИРЕКТОР НЕ НАДЕЖНЫЙ ЧЕЛОВЕК. ТАК ВРАТЬ ПРОСТО УМУ НЕ ПОСТЯЖИМО.НЕ РЕКОМЕНДУЮ ,НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!!!!!!!
Добрый день!
Если Вам не жалко своих нервов и Вы готовы похудеть от нервов и постоянно слушать,что Вы виноваты,
подвели,хороните данную компанию и.т.д.,то добро пожаловать в ТОВ «Диамант-Фарм».
Я сама проработала там чуть больше 1 года (поверьте это уровень «Динозавр» в компании),но я такого отношения не видела нигде.
Верила и хотела, что все будет лучше и наладиться рабочий процесс.
Текучка невероятная(это норм для директора,смотря как станут звезды сегодня),нет субординации рабочего времени(будьте готовы к звонку в любое время суток),холодный,неотапливаемый офис,хамское и неуважительное отношение обеспечено Вам, будьте готовы уйти из компании за 10-20 мин.без какой либо уважительной причины))).
Думаю этого достаточно.
Была в поисках работы, данная особа, по другому не могу назвать, перезвонив мне по размещенной вакансии и предложению работы, невнятно представилась директором и бегло начала что то рассказывать о достижениях и компании, после моего вопроса «я Вас слушаю какое предложение- слушаю вас далее» — девушка агрессивным тоном ответила что дальше общаться не будет. Если на этапе звонка такое общение и отношение — можно легко представить что творится внутри компании. Общение было агрессивное эксцентричное и не уважительное. Если перезвонят оцените риски для работы и атмосферы в данной компании.

Диамант Харьков отзывы.Лоховские условия.Ставка 2500 грн плюс призрачные бонусы
Интересно знать,а зачем тогда вы в объялении пишите,что возможна работа без опыта если вас так раздражают не понимающие в это вопросе соискатели???Я считаю,что под фразой «без опыта» подразумевается обучение сотрудника, а не высмеивание на форуме соискателей,которые не знают элементарной техники.Если хотите видеть знающих соискателей,то и размещайте соответствующие вакансии…или возможно, как вы выразились, вас это «веселит»
АФЕРИСТ
Поставщикам продукции быть осторожными с этим красноречивым человеком.Я имел неосторожность дать товар на реализацию-так уже третий год деньги не могу забрать.
ТПГ «Диамант» кидалово, ТПГ Диамант лохотрон.
Сказать могу одно хотим всего но платить не хотим это ваш девиз! А ещё отмазки всякие типа у меня там проверки я щас ЗП дать не могу дак ещё после того как я пришёл в офис после задержки ЗП в месяц он мне даже 100 грв не до дал за моральный ущерб. Хотя разговаривать и убеждать этот человек умеет!
Евгений,общаясь с Вами по телефону,я понял что вы человек несерьезный — предлагать сделать план продаж на 55.000 гривен,при этом нарабатывая предприятия с нуля,и за это получить 2.000 гривен можно только начинающему студенту,которые судя по Вашим отзывам к Вам и приходят.Тогда не удивительно,что Вас веселит непонимания человеком аббревиатур ОМТС или ИТР.Ну что ж — продолжайте веселиться дальше)))))
ужасный банк не советую туда идти работать кидают хорошо особенно в Одессе обходите стороной работают там только те кто пришел и привел своего человека плохой коллектив
Чушь полную рассказывает.Ну кто не знает что такое снабжение,инженера и т.д.?Если ты менеджеру с опытом заявляешь-приходи мальчик попробуй 2 недели,мы посмотрим.Это не серьезно.Это 90-е.Конкретики никакой не услышал про оклад и процент,оформления нет вообще.На таких условиях к вам пойдет только студент без опыта работать.А нормальным с опытом платить надо))Текучка у них огромная,вакансии идут года 2.Так что не советую терять время.Кто хочет заработать -вам не туда.Ищет молодняк,который бесплатно или за копейки набъет им базу.Потом вы уйдете будет на ваших наработках сливки собирать.
Мы занимаемся поставками инструмента на пром предприятия Украины, и к сожалению на данный момент, кадровый вопрос, очень трудный в данной сфере. Очень много соискателей не знают не только элементарной техники продаж, но даже не имеют понятия о структурных подразделениях промышленных предприятий. Очень веселит когда соискатели пытаются выговорить ОМТС, ОКС, ИТР даже не понимая как расшифровать эти аббревиатуры.)))
По поводу вакансии всем соискателям первоначально предлагаю ознакомиться с нашим ассортиментном продукции на сайте компании и только в случае понимания вопроса мне перезванивать и приходить на собеседование, но нет же приходят толпы профнепригодных соискателей, честно говоря немного уже надоело проводить собеседование с людьми не владеющими вопросом. Если у кого то возникнет вопрос по поводу трудоустройства в ТПГ Диамант (и есть понимание «ОМТС», «ОКС») звоните 050-859-73-78 Евгений
Лохотрон.